Payday Loans

Keresés

A legújabb

Csiky Gergely Az udvari kalap - Vígszínházi felvétel 1965  E-mail
Írta: Jenő   
2024. február 15. csütörtök, 10:09

AZ UDVARI KALAP – VÁRKONYI ZOLTÁN RENDEZÉSE A VÍGSZÍNHÁZ OLDALÁN

2021. május 2., vasárnap 17:03

Százhuszonöt éve, 1896. május 1-jén nyitotta meg kapuit a Vígszínház. Az azóta eltelt időben a színház társulata 1443 előadást mutatott be, több ezer művész megfordult a színpadokon, míg a nézőtereken ötven milliónál is többen foglaltak helyet.

A jubileumi évben a Vígszínház számos meglepetéssel várja majd a közönséget, az ünneplés május 1. és 8. között múltidéző, ingyenes online vetítéssorozattal kezdődik. 2021. május 2-án, vasárnap 19.00 órától Csiky Gergely Az udvari kalap című előadásával egészen 1965-ig repülhetünk vissza az időben.

„Szeretlek, Vígszínház. Akkor is szerettelek, amikor lebecsültek, és különböző bélyegzőket sütöttek rád, szeretlek féltékenyen akkor is, amikor mások szeretnek, de erre a féltékenységre ritkán kerül sor. Szeretlek bukásaiddal, tévedéseiddel, sikereiddel együtt, mint apa a gyermekét, ha rosszat tesz, ha beteg, ha mások nem tartják szépnek. Valami furcsa skizofrén állapot ez, itt valamennyien egyszerre vagyunk szülők és gyermekek, aggodalmainkban, vágyainkban, cselekedeteinkben” – fogalmazott Várkonyi Zoltán, 1976. december 21-én.

A jubileumi vetítéssorozat következő állomásaként tekintsétek meg a teátrum honlapján a Vígszínház egykori legendás igazgatója, Várkonyi Zoltán rendezésében a mulatságos és magával ragadó Az udvari kalap című előadásukat!

Az előadás ma este 19 órától érhető el az alábbi linkre kattinva, majd 24 órán keresztül ingyenesen megtekinhető:

http://vigszinhaz.hu/vig125

 

*

 

Csiky Gergely Színház Műsora - A Csiky Gergely Színház Műsora

Azonnali Minőségi Eredmények Most! Fedezze Fel A Favoes, És Találja Meg A Válaszokat
https://hu.favoes.com/keresés/gyors_találatok