Payday Loans

Keresés

A legújabb

Dr. Budai László Károly és Budainé Orosz Réka bemutatja legújabb könyvét, melynek címe: Mit tegyek, hogy jól legyek? A könyv élettani kutatások alapján tudományos magyarázatot ad arra, hogy miért nem ismerjük fel a tüneteink mögött húzódó valós okokat. PDF Nyomtatás E-mail
PROGRAM AJÁNLÓ
2022. október 03. hétfő, 06:54

Kedves Vétek Mária!

Dr. Budai László Károly és Budainé Orosz Réka bemutatja legújabb könyvét, melynek címe: Mit tegyek, hogy jól legyek?

A könyv élettani kutatások alapján tudományos magyarázatot ad arra, hogy miért nem ismerjük fel a tüneteink mögött húzódó valós okokat.

A Germán Gyógytudomány rávilágít arra, hogy minden úgynevezett betegség mögött egy érzelmi megrázkódtatás áll, mely az agy közvetítésével szervi választ indít el. Azt is tudjuk már, hogy a biológiai testünk nem unalmában betegszik meg.

Az érzelmi megrázkódtatások hátterében egy nem teljesült szükséglet van. Minden szükségletet mögött pedig egy félelem áll. Az emberek számára az egyik legnehezebb dolog azt elismerni, hogy legbelül félnek valamitől. A félelemtől pedig igyekszik mindenki távol kerülni, még csak ne is kelljen gondolni rá.

Ezért fogalmazunk meg egy szükségletet, pl.: legyen egy társam (=szeressen valaki = ne legyek egyedül = ne legyek magányos). Ha a szükségletünk teljesül, akkor minden rendben van, a félelmet elkerültük. A probléma akkor jelenik meg, ha a szükségletünk csak részlegesen, hiányosan vagy egyáltalán nem teljesül (pl.: elhagynak).

Amikor felismerjük, hogy hiányosan vagy egyáltalán nem teljesülnek szükségleteink próbáljuk mindenáron ezt a „hiányállapotot” betölteni és ekkor feledkezünk meg a leginkább arról, hogy kicsit megállva megvizsgáljuk azt, hogy mit is jelent ez számunkra. Vajon milyen lenne az életünk akkor, ha elfogadnánk annak lehetőségét, hogy azért nem teljesül ez a szükséglet, mert nem a hiányra, hanem a tudatosságom növekedésére szeretné felhívni a figyelmünket?

Az élettani kutatások ismeretében újabb igazolást nyer Dr. Ryke Geerd Hamer felfedezése, különös tekintettel az első természettörtvényt illetően.

Az élettani törvények, konkrétan rámutatnak arra, hogy hol kell keresnünk a megoldást az érzelmi okok tisztázásában:

  • minden vagy semmi törvénye,
  • az akciós potenciál

Ezek magyarázatot adnak arra is, hogy hogyan keletkeznek a körkörös gyűrűk KA-fázisban, a Hameri Góc körül. A könyvben a vegetatív idegrendszer működésének megismerése arra is betekintést ad, hogy hogyan tudja kifejteni az archaikus varázsdallam az élettani hatásait.

Rékaliza hozzászólásai teljesen érthetővé teszik azt, hogy mindez miként jelentkezik a mindennapokban.

Kinek ajánlom?

  • egészségeseknek és betegeknek egyaránt,
  • aki keresi a választ a miértekre, hogy miért nem találom a konfliktusomat?
  • aki szeretné magát testileg-lelkileg rendbe tenni és tartani
  • aki már túl régóta cipeli magával a bajait
  • aki szeretne békében élni önmagával és a világgal
  • aki szeretne megbocsátani önmagának és másoknak egyaránt
  • útjeresőknek és fejlődni vágyóknak

Ha az új ismeretek alapján hozzáfogunk a tünetek mögött meghúzódó félelmek, viselkedési minták reagálások átírására, vagyis hajlandóak leszünk felülvizsgálni mindazt, ami fenntartja (függő gyógyulás), vagy ismételten elindítja (policiklikus lefolyás) ugyanazt a programot, akkor végre teljes egészségnek örvendhetünk.

Program:

10:00-18:00-ig rengeteg meglepetéssel és ajándékkal fűszerezve.

Ebédszünet 13:00-15:00-ig

Helyszín:

MOM kULTURÁLIS KÖZPONT -

1124 Budapest, Csörsz u. 18,

Előadók:

Dr. Budai László Károly - Karesz

Előadásából megtudhatjuk, hogy miként működik a biológiai testünk, miként reagál érzelmi megrázkódtatásokra, hogy mit jelent számunkra a mindent vagy semmit elve, miért és hogyan alakulnak ki a Hameri Gógok, miért és hogyan hat az archaikus varázsdallam a testünkre,mit jelent az akciós potenciál és mit tehetnénk az egészségünk visszanyeréséért és az egészségünk megtartásáért.

Budainé Orosz Réka Lídia - Rékaliza

Előadásából megtudhatjuk, hogy hogyan fogjunk hozzá a konfliktusok feltárásának, hogyan kerüljük el azokat a csapdákat, amelyekkel ilyenkor találkozni szoktunk, hogyan kerüljünk ki a konfliktus hatása alól, hogyan oldjuk fel azokat, hogyan tegyük feleslegessé a konfliktusokat, illetve,hogy hogyan kezeljük a múltbéli sérelmeinket és hogyan bocsátsunk meg önmagunknak és a társainknak egyaránt.

Válaszható csomagok, jelentkezés menete:

Kérem válasszon a következő lehetőségek közül és kattintson a levél alján a JELENTKEZEM feliratra, ott tud helyet foglalni /rendelni. Miután azt kitöltötte emailben megkapja a számlát, ha befizeti a helye garantált.

PRÉMIUM PÁROS CSOMAG EXTRA PÁROS CSOMAG TELJES CSOMAG 1 FŐRE ALAPCSOMAG
2 belépő az egynapos előadásra 2 belépő az egynapos előadásra 1 belépő az egynapos előadásra 1 belépő az egynapos előadásra
2 dedikált könyv (25000Ft) 1 dedikált könyv (25000Ft) 1 könyv (12 500 Ft) -
+ ajándék + ajándék + ajándék -
+ meglepetés + meglepetés + meglepetés -
értéke: 57.500 Ft értéke: 45.000 Ft értéke: 30.000 Ft értéke: 15.000 Ft
ára : 40.000 Ft ára : 30.000 Ft ára : 20.000 Ft ára : 10.000 Ft

Tehát nincs más dolga, mint klikkel az alábbi JELENTKEZEM feliratra, szeretettel várja Önt: Karesz és Réka

JELENTKEZEM (KLIKK IDE)

LAST_UPDATED2