Payday Loans

Keresés

A legújabb

Történelmi fordulat – Illés ortodox pátriárka kiátkozta Bergoglio püspököt PDF Nyomtatás E-mail
8. KERESZTÉNYSÉGEK - KERESZTÉNYSÉGEK
2022. június 25. szombat, 08:58


Történelmi fordulat –

Illés ortodox pátriárka kiátkozta Bergoglio püspököt

Illés ortodox pátriárka a minap feltárta a Vatikán bűnrészességét a kialakult Covid fasizmus létrejöttében.

Személyesen az önmagát Ferenc pápának szólító Bergoglio érsek felelősségére tért ki. Már már kezdtem feladni  reményt, hogy valaha is megszabadulunk attól a hamis pápától, aki mostanra nem csak a saját egyházát, hanem a világot is kiszolgáltatta a sátánista globál elitnek.

Végre fellélegeztem, mégis csak beteljesedett az Írás: Isten nem hagyta, hogy a pokol kapui erőt vegyenek a Péter alapította Szentszéken.

Kezdem az Eucharisztiával:

Nem most kezdődött el , aki nyitott szemmel jár a székesegyházakban, keresse meg hová dugták el az Eucharisztiát, rajta. Előbb a főoltár, majd egy oldalsó, mára már a sekrestye? Kedves testvérek, akkora templomokban, mint pl a váci székesegyház, nem fér el egy 10 cm-es szentelt ostya? Jó helyen van spájzban?

Vagy nézzük a liturgiát, kézbe áldozás, a térdhajtás elengedése. Előszőr,- csak is a mi érdekünkben- háttal misézünk az oltárnak, mostanra be is tiltanák némelyek  Ferenc által a régi  római liturgiát?

A szentelt víz: helyére kézfertőtlenítő, kutyának való szájkosarakkal kötelező belépni a templomba? (maszkok)

Kedves testvérek, hol a ti hitetek? A maszkban, az oltásokban, a megváltást hozó tudományban?

Mert ez esetben miért nem a patika előtt gyűltok össze vasárnaponként.

Aki Isten házában Krisztus személyes jelenlétében (Eucharisztia) fél az embertársától, maszkot húz, sőt távolságot tart, majd el rohan  felvenni a fenevad ostyáját az oltópontra, mit keres a templomban? Talán megbocsájtást, igen azt még kellő bűnbánat után kaphattok, de csak Isten kegyelme által.

Mint ismeretes pár év óta vatikáni templomokban pachamama sátánista ereklyéket helyezett el, ezzel barátaim tulajdonképpen, szemen köpte a vatikáni klérus  Krisztust. De ez az őt körülvevő talpnyalóknak is teljesen elfogadott volt, a bíborcsík a ruhájukon és hozzátartozó busás fizetés  minden problémát megoldott. Ehhez képest már a több éve tartó szenthagyomány lábbal tiprása egy eltörpülő folyamat. Néhány részlet:

A pachamama (földanya) kultuszt képviselő bálványokat oltárra emelni? Ez a trendi?

Na persze olyan jónak látszik tisztelni a földanyát. (a por tiszteli a port) de akkor lássuk mit tettek az inkák ennek a kultusznak a jegyében. Nem meglepő, hát gyermekeket áldoztak. Ugye milyen nagy a hasonlóság, a mai oltás ipar nem ezt teszi? Életeket áldoznak fel, a megváltó tudomány nevében. Hánynom kell.

Gondolj bele már az abortusz is gyilkosság. De úgy megölni egy magzatot, hogy előtte élve kivájják a veséjét, s csak azután ölik meg, ez kegyetlenebb, mint amit az Inka dinkák műveltek.

Ezeken a sejtvonalakon fejlesztett oltások már átkozottak, mielőtt elkészültek volna. Rajta hát Krisztus hívek szaladjatok az oltópontra.2. Bergoglio és „bíborosok” egy csoportja bálványimádáson vett részt nem messze Szent Péter sírjától

Videók és képek az eseményről itt láthatók:
https://youtu.be/F85oJS_-mqs
https://novusordowatch.org/2019/10/golden-calf-vatican-idolatry-francis/
https://youtu.be/1wioisaIU2I
http://w2.vatican.va
https://twitter.com/CatholicSat/status/1180108810637193218
https://de.catholicnewsagency.com/

A világjárvánnyal kapcsolatban is súlyos botlásai voltak, nekem katolikusként megkeresztelt Krisztus hívőnek végleg kiverte a biztosítékot, már már azt hittem erről a hintáról le kell ugrani, mint a szakadékba robogó vonatról.

Azt, hogy maszkviselésre kötelezve nem teszem be a lábam a templomba még elviselhető volt. Imára lehetőség van otthon is. Amikor Bergoglio oltásfelvételre szólította fel az egyházat sőt a világ politikusai alá lovat adva, kijelentette, hogy akik nem fogadják el az oltást felelőtlenek, sőt mi több bűnösök, nálam betelt a pohár. És kezdtem  teljesen feladni reményt.

A lépcsőzetesség itt is meg volt, hasonlóan a hazai megszorításokhoz. Az első lépés a megválasztása napján hangzott el. Nálunk katolikusoknál megszokott hagyományos köszönés helyett,  csak ennyit mondott Jó estét. És a hívek még örültek is amikor megjelent először beöltözve a fehér ruhába, fel sem tűnt. Én meg csak néztem tátott szájjal. Azután folytatódott eretnek, minden szenthagyomány felforgató kijelentéseivel, amelyek nem ex katedra kijelentések, tehát elengedhetjük a fülünk mellett is akár a sok sületlenséget. de akkor minek beszél?

De lássuk a videót amelyet a Spirituál tv munkatársai gyönyörűen elkészítettek Heffner Attila narrálásával.

Forrás Spirituál TV

 

https://civilekatisztanlatasert.hu/tortenelmi-fordulat-illes-ortodox-patriarka-kiatkozta-bergoglio-puspokot/