Payday Loans

Keresés

A legújabb

Dr. Ryke Geerd Hamer 2022. május 17-én ünnepelhetné a születésnapját, most lenne 87 éves. PDF  Array Nyomtatás Array  E-mail
ELIT - HIVATÁS, POKOLJÁRÁS, ÁRULÁS, XX-XXI.SZ.
2022. május 17. kedd, 06:57
ser9aó1.ca04t0cl5 t15f
Láthatóság: Nyilvános
Nyilvános
Dr. Ryke Geerd Hamer 2022. május 17-én ünnepelhetné a születésnapját, most lenne 87 éves. Sajnos már nem adatott meg neki, hogy megélje ezt a napot. Kavarognak bennem a vele töltött éjszakába nyúló beszélgetések emlékei. Több gyermekkori és családi eseményt elevenített fel, amikor vendégségben jártunk nála, de leginkább akörül jártak a gondolatai, hogyan tudna másokon segíteni.
Nagy harcot vívott és sok áldozatot hozott azért, hogy felfedezését mindenki számára elérhetővé tegye. A megaláztatás, a rágalmazás, a társadalmi kiközösítés, a bebörtönzés, a száműzetés, hogy csak néhányat említsek, nem tudta őt megállítani. Nagyszerű örökséget hagyott ránk; nem kevesebbről van szó, mint az öt biológiai természettörvényen alapuló Germán Gyógytudományról, az istenek ajándékáról. Már az első két biológiai természettörvény is nagyon fontos dolgot mond ki, nevezetesen azt, hogy hogyan jön létre a betegség, és hogyan tűnik el újra.
Az, hogy az 5 biológiai természettörvényt magába foglaló gyógytudomány nem egy alternatív gyógyászat, vagy hogy nem csak üres fecsegés, bárki bármelyik soron következő eseten ellenőrizheti. Bárki megszerezheti a tőlünk elhallgatott és régóta elnyomott tudást és láthatja, hogyan rendezett el mindent kizárólag értelemszerűen az anyatermészet. A teremtményben nincs jó vagy rossz, a szervezetünk soha nem fordul önmaga ellen, a testünkben zajló összes folyamatnak biológiai értelme van, csak ezt fel kell ismerni.
Az úgynevezett betegségektől oly nagy mértékben szenvedő társadalom csak azért jöhetett létre, mert egyáltalán nem biológiai módon élünk. Egy olyan rendszert kényszerítenek ránk, amelyben alig van esélyünk szabadon fejlődni, nemhogy elkerülni a konfliktusos eseményeket; leginkább újra és újra ugyanabba a csapdába esünk, ami például a biológiai konfliktusok többszörös ismétlődése vagy függőben lévő gyógyulások formájában feleslegesen bonyolítja az eseteket. Dr. Hamer ebben az összefüggésben mindig a civilizációs roncstársadalomról beszélt, és tréfásan arról, hogy nem tartanak minket fajhoz méltó módon.
Kaptunk tőle egy esélyt arra, hogy a biológiánknak megfelelően éljünk. A világon sok nyelven komoly munkával kisebb közösségek példát mutatnak a jövő generációjának abban, hogy miként oldják fel a betegségektől való félelmüket; hogy miként ismerjék meg és alkalmazzák a biológiai természettörvényeket; hogy milyen – eddig tévesen betegségnek hitt – biológiai folyamatok szolgálják az egészségünket; hogy miért fontos, hogy odafigyeljünk egymásra, főleg a gyerekekre és az idősebbekre és hogy miként támogassuk a mindannyiunkban működő öngyógyulási képességet.
Örök hála Hamer Doktornak!