Payday Loans

Keresés

A legújabb

Nemzeti Hírháló PDF Nyomtatás E-mail
OLY KORBAN ÉLÜNK ABC
Nemzeti Hirhalo hirlevel rendszerMap


Kérek mindenkit, aki Molnár V. Józsefet ismeri, SEGÍTSEN MEGMENTENI !!!

"Kedves igaz Barátok, Tanítványok!

Ma meglátogattam Molnár V. Józsefet, akit némi kutatás után az alábbi helyen találtam meg:

Katolikus Szeretetszolgálat XXIII. János Otthon Názáret Ház
Az otthon címe: 1029 Budapest, Szent József utca 5.

Ezt a levelet Jóska bácsi kérésére adom közre mindenki számára, beszélgetésünkből szó szerint idézek:

" Ami velem történik, az szörnyűség. Amit velem tettek, az borzalom, elképesztő. Most már teljesen kívül vagyok a társadalmon. Beszéljétek meg kint, hogy mit lehetne tenni értem. Haza akarok menni, otthon akarok meghalni. Az erdélyi asszony vigyázna rám. Tegyél róla, hogy szabaduljak innen. Kinek vagyok én az ellensége? Mi lett belőlem? Mi lett Molnár Jóskából? Ki törődik velem? Tedd közzé, hogy hol vagyok."


Az én meglátásom.: Molnár V. József 92 éves, kétségtelenül korának megfelelő szellemi leépülés tüneteit mutatja. Eddigi ellátása számára méltó és megfelelő volt, saját lakásában 24 órás felügyelet és gondozás. Ehhez joga van, és joga van méltóan várni a halált saját otthonában, erre megvan az anyagi fedezete. Elmondta, hogy eladták a házát, az a pénz is (a nyugdíja mellett) rendelkezésére áll az utolsó út illő bejáráshoz.

Kérem, adjátok tovább mindezeket, a szeretetotthon elérhetőségét közreadom."

dr.Zseni Annamária



TÜNTETÉS SOROZAT AZ EGYETLEN EGY IGAZSÁGOS JOGÁLLAMÉRT!
A SZABADSÁGHARCUNK KEZDETE!


MOZDULJ AZ ÉLETEDÉRT, JOGAIDÉRT ÉS SZABADSÁGODÉRT!
EGY SZABAD ÉS ÉLHETŐ ORSZÁGÉRT, AZ EGYETLEN EGY IGAZSÁGOS JOGÁLLAMÉRT!

Eseményoldal FB itt

A SZABADSÁGHARC ELKEZDŐDÖTT!
A FEGYVEREINK: A BÁTORSÁG, IGAZSÁG, KITARTÁS ÉS A SZERETET!
CSAK ÚGY GYŐZHETÜNK HA ELLENÁLLUNK ÉS EGYSÉGESEK VAGYUNK!
SZERVEZZETEK TILTAKOZÁSOKAT MINDEN MEGYESZÉKHELYEN NOV 27-RE! ÉBREDJETEK! ÁLLJATOK ELLEN!
ÍRJÁTOK FEL EGY ZÖLD CSILLAGRA: OLTATLAN - ÉS TŰZZÉTEK KI! VISELJÉTEK BÜSZKÉN!
A FRANCIÁKNÁL "SÁRGA MELLÉNY",- ITTHON MI LESZÜNK A "ZÖLD CSILLAGOSOK"!

Emeld fel a fejed, nézz büszkén az Égre,
mert téged csak az Isten kényszeríthet térdre!

Mindenkit várunk! Oltottakat és oltatlanokat, Magukra hagyott oltáskárosultakat, munkájukat veszített egészségügyiseket, oltásra kényszerített tanárokat, akik féltik a rájuk bízott gyermekeket, belügyi dolgozókat, vasutasokat, önkormányzati dolgozókat, veszteséges működésre kényszerített benzinkutasokat,- mindenkit akit választás elé állított a kényszer, vagy megélhetését féltve alávetette magát, - aki félti önmaga, és családja életét, elege van, változást akar, és úgy érzi, akar, és tud tenni a zsarnokság diktatúrája ellen!

Mondd ki az igazságot, ne félj, mert az Életedért harcolsz!

A teljes felhívás itt olvasható


A tél végére valószínűleg "mindenki oltott, gyógyult vagy halott lesz" - állítja a német egészségügyi miniszter
A tél végére valószínűleg mindenki oltott, gyógyult vagy halott lesz - állítja a német egészségügyi miniszter
Jens Spahn, a német egészségügyi miniszter. /Forrás: Shutterstock/Puzzlepix/
2021. 11. 22. MTI/Hetek

A delta variáns miatt egyre erősödő koronavírus-járványban a tél végére "valószínűleg nagyjából mindenki beoltott, gyógyult vagy halott lesz" Németországban - jelentette ki a német szövetségi egészségügyi miniszter hétfőn Berlinben.

Jens Spahn közegészségügyi vezetőkkel és járványügyi szakértőkkel együtt az oltóanyag-ellátásról tartott rendkívüli tájékoztatóján a többi között elmondta, hogy az Európai Unió gyógyszerfelügyeleti hatóságának szerepét betöltő Európai Gyógyszerügynökség (EMA) még a héten engedélyezheti az 5-11 éves korosztálynak a német BioNTech és az amerikai Pfizer együttműködésével kifejlesztett vakcina használatát.

Mint mondta, az EU, és így Németország is, december 20-án kaphatja meg az első szállítmányokat. Az engedélyezés és a szállítás közötti viszonylag hosszú időre azért van szükség, mert az oltóanyag ugyan nem más, mint amelyet a 12 éven felülieknél használnak, de az adagolás alacsonyabb - 30 mikrogramm helyett 10 mikrogrammból áll egy dózis -, ezért máshogyan kell megtölteni a szérumot tartalmazó ampullákat - fejtette ki a miniszter.

Hozzátette, hogy az első szállítmányokkal 2,4 millió adag érkezik, így a 4,5 millió oltható kisgyermek nagy részének hamar be lehet adni az új típusú koronavírus (SARS-CoV-2) okozta betegség (Covid-19) ellen védő vakcinát. Újabb szállítmányok 2022 első hónapjaiban várhatók - mondta a miniszter.

MINDENKINEK BE KELL OLTATNIA MAGÁT

Leif Erik Sander, a berlini Charité egyetemi klinika virológiai intézetének oltóanyagokkal foglalkozó kutatócsoportjának vezetője kiemelte, hogy mindenkinek be kell oltatnia magát. A védettség megszerzése fertőzés révén "nem alternatíva", mert túlterhelheti az egészségügyi ellátórendszert - mondta a szakember.

Az ügyvezető szövetségi kormány egészségügyi minisztere keményebben fogalmazott. Mint mondta, a tél végére "valószínűleg nagyjából mindenki - ahogy kissé cinikusan mondani szokás - beoltott, gyógyult vagy halott lesz".

"A nagyon erősen fertőző delta vírusváltozat miatt ez valóban nagyon-nagyon valószínű, ezért javasoljuk ennyire nyomatékosan az oltást" - jelentette ki Jens Spahn.

MERKEL SZIGORÚBB INTÉZKEDÉSEKET SZORGALMAZ

Hasonló kijelentéseket tett Angela Merkel ügyvezető kancellár a pártja, a Kereszténydemokrata Unió (CDU) vezető testületeinek hétfői berlini tanácskozásán. A zárt ülésről kiszivárogtatott részletek szerint Merkel ismét megerősítette, hogy nem tartja elegendőnek a következő kormány megalakítására készülő pártok - szociáldemokraták (SPD), Zöldek, liberálisok (FDP) - által a szövetségi parlamentben (Bundestag) elfogadott járványügyi védekezési rendszerre épülő intézkedéseket.

Németországban "rendkívül drámai" a helyzet, súlyossága "minden eddigit felülmúl", ráadásul tovább romolhat, mert az eddigi tendenciák alapján tizenkét naponként megduplázódik az újonnan regisztrált fertőződések napi száma - fejtette ki Angela Merkel. Hozzáfűzte: ezért az eddigi korlátozások nem elégségesek a járvány lassításához, még az oltatlanokat a közösségi élet számos területéről kitiltó úgynevezett 2G-szabály sem.

NÉMETORSZÁGBAN IS DRÁMAIAK A MUTATÓK

Németországban az utóbbi hetekben az első háromnál jóval erősebb járványhullám alakult ki. A legfontosabb mutatók között számon tartott hétnapi fertőzésgyakoriság - vagyis az egy hét alatt regisztrált fertőződések százezer lakosra vetített száma - például hétfőn az egymás utáni 15. napon döntött rekordot, 386,5-re emelkedett a vasárnap regisztrált előző csúcsról, 372,7-ről.

A negyedik hullám erejét jelzi, hogy a mutató értéke az első három hullám idején egyszer sem haladta meg a 200-at.

A Robert Koch közegészségügyi intézet (RKI) hétfői adatai szerint egy nap alatt 30 643 fertőződést szűrtek ki tesztekkel. Ez csaknem 30 százalékos emelkedés az egy héttel korábbihoz képest. Az új esetekkel együtt 5 385 585 ember szervezetében mutatták ki a vírust a járvány tavaly tavaszi kezdete óta. A Covid-19-cel összefüggésben egy nap alatt 62 halálesetet regisztráltak, a járvány áldozatainak száma így 99 124-re emelkedett Németországban.

Szurasd magad... vagy meghalsz

Videó: SYDNEY AUSZTRÁLIA
Riccardo Umberto Guerrino Bosi, az ausztrál hadsereg egykori különleges alakulatának alezredese.
Jelenleg az Australia One Party országos vezetője.
"Akkor fog leállni, amikor mi azt mondjuk, hogy leáll.
Abban a pillanatban, amikor elegen vagyunk ahhoz, hogy azt mondjuk: "vége", ha nem tesszük le a szerszámainkat (nem hagyjuk abba a munkát), ez addig fog folytatódni, amíg mindannyiunkat meg nem ölnek. Itt nem egy betegségről vagy vírusról van szó, hanem az emberek elpusztításáról.
Mostantól ne dolgozz tovább. Bármilyen kifogást elfogadhat: szabadság, betegszabadság, kiégés.
Mostantól: zárják le az országot, tegyék kormányozhatatlanná, tartsanak ki karácsonyig, és minden rendben lesz."


Ausztriai egészségügyi dolgozók a kötelező védőoltás ellen: Lemondunk!?
Az osztrák egészségügyi rendszer több ezer dolgozója máris hálózatba szerveződött, és közösen nyílt levelet fogalmaztak meg Mückstein egészségügyi miniszterhez, amelyben arra szólítják fel, hogy nem támogatják a kormánynak a be nem oltottak elleni zaklatását.
A Covid-oltás melletti vagy elleni döntés szerintük személyes, és annak is kell maradnia. A szerzők pályamódosításra szólítanak fel - ha ez nem történik meg, készek a munka beszüntetésére és a kollektív sztrájkra: "Sokan vagyunk, és hallatni fogjuk a hangunkat!".

Ébredeznek?
Hihetetlen Magazin: Ébredeznek? (Képek Európa különböző városaiból, egyetlen hétvége eseményeiről.)



Videó: Orvosok találkozója USA
Kik kerülnek a kórházakba?
Ha van még akinek kétségei vannak a körülöttünk lévő politikai cirkusszal akkor ezt a videót érdemes megnézni.


Kapcsolódó:
Ol.ási botrány Szlovéniában - A palackokon a Placebo, Vax vagy KILL SHOT kódszámok szerepelnek!Ol.ási botrány Szlovéniában - A palackokon a Placebo, Vax vagy KILL SHOT kódszámok szerepelnek!
Szlovéniából olyan hírek érkeznek, amelyek, ha beigazolódnak, elképzelhetetlen világreakciót váltanak ki. November 20-án, szombaton az Egyetemi Orvosi Központ, Ljubljana Klinikai Központjának főnővére, aki az oltóanyag-ampullák beadásával foglalkozik és mindent irányít, felmondott, a tévékamerák elé állt és kivette az oltóanyagos üvegeket. Megmutatta az összegyűlt újságíróknak a palackokon lévő kódokat, amelyek mindegyikén az 1, 2 vagy 3 végszám szerepelt, majd elmagyarázta a számok jelentését: Az 1-es szám a placebót, a sóoldatot jelenti. A 2-es szám a klasszikus mRNS "vakcina". A 3-as szám az ONC-gént tartalmazó RNS-pálca, amely az adenovírussal rokon, és amely többek között hozzájárul a rák kialakulásához. Ezeknek, akiket olyan fiolából szúrnak be, amelynek kódja a 3-as számra végződik, azt mondja, hogy akik kaptak belőle, azoknál 2 éven belül lágyrészrák alakul ki. Elmondta, hogy személyesen volt szemtanúja az összes politikus és mágnás oltásának, és mindannyian az 1-es számú készítményt kapták. A médiának azt mondták, hogy teljesen temesse el ezt a történetet, és jelenleg is heves erőfeszítések folynak az információ visszaszorítására. További részletek, amint azok rendelkezésre állnak.


A legfőbb okok, amiért az egészségügyi szakemberek nem hajlandóak beszélni a kovidózis elleni vakcina okozta sérülésekről és halálesetekrőlA legfőbb okok, amiért az egészségügyi szakemberek nem hajlandóak beszélni a kovidózis elleni vakcina okozta sérülésekről és halálesetekről
Egyre több egészségügyi szakember beszél a Dr. Fauci remdesivir, lélegeztetőgép és vakcina megbízása által az amerikai kórházi rendszerekben okozott károkról. Egyre több egészségügyi szakember kezd beszélni a covid vakcina okozta sérülésekről és a "teljesen beoltottak" súlyos megbetegedéseinek növekedéséről. De ha az előírt protokollok és a kísérleti vakcinák valóban veszélyesek lennének, akkor miért nem szólal meg mindenki az orvosi szakmában, és miért nem követel változtatást? Az orvosok és az ápolók gyakran haboznak megszólalni, mert a megfélemlítés és a visszaélések kultúrájában dolgoznak. Sok orvost és ápolót már majdnem két éve fenyegetnek, hogy megfeleljenek a világjárványügyi protokolloknak, amelyek a terrort és a világvihart helyezik előtérbe a hittel és az emberséggel szemben. Sokan üldöztetéssel szembesültek hitük miatt. Karrierjüket folyamatosan fenyegetik, ha nem adják át testüket ennek a kísérletnek. Az állandó megfélemlítés miatt sok egészségügyi szakember lehajtja a fejét és teszi a dolgát, nem hajlandó szembenézni a humanitárius kérdésekkel és a széles körben elterjedt orvosi műhibákkal. Sokan csak a családjukat akarják eltartani ahelyett, hogy a status quo ellen tennék le a voksukat. Félnek a társadalmi kiközösítéstől, mert látták, hogy más kritikus gondolkodókat kirúgnak, bemocskolnak és cenzúráznak.


Az mRNS injekciók Az mRNS injekciók "génterápia", amelyet "vakcinaként" forgalmaznak
Két évvel ezelőtt valószínűleg 95%-os elutasítási arányban utasítottuk volna el ezeket az injekciókat, de a világjárvány és az injekciók "vakcinaként" való forgalmazása népszerűvé tette őket a lakosság körében - mondta Stefan Oelrich. A Bayer gyógyszeripari részlegének elnöke egy globalista egészségügyi konferencián nemzetközi "szakértőknek" azt mondta, hogy az mRNS COVID-19 injekció valóban "sejt- és génterápia", amelyet "vakcinaként" hoznak forgalomba, hogy a nyilvánosság számára ízléses legyen. Stefan Oelrich, a Bayer gyógyszeripari részlegének elnöke az idei World Health Summiton tette ezeket a megjegyzéseket, amelyet október 24-26. között tartottak Berlinben, és amelyen 120 ország 6000 embere vett részt. Oelrich elmondta a tudományos, politikai és magánszektorból érkező nemzetközi "szakértőknek", hogy az új mRNS COVID "vakcinák" valójában "sejt- és génterápiák", amelyeket egyébként a nyilvánosság elutasított volna, ha nincs "világjárvány" és kedvező marketing.


Ami az állítólagos világjárvány során történik, az bűncselekményAmi az állítólagos világjárvány során történik, az bűncselekmény
"Az Egészségügyi Világszervezet Európai Immunizációs Tanácsadó Csoportjának korábbi alelnöke, Christian Perronne professzor pár napja azt mondta, hogy minden beoltott embert karanténba kell zárni a téli hónapokban, különben súlyos megbetegedést kockáztatnak. Perronne a trópusi patológiákra és az újonnan megjelenő fertőző betegségekre szakosodott. Ő volt a Közegészségügyi Főtanács fertőző betegségekkel foglalkozó technikai bizottságának elnöke. A fertőző betegségekkel foglalkozó szakértő megerősítette az Izraelben és az Egyesült Királyságban gyorsan romló helyzetet, és azt mondta: "A beoltott embereket karanténba kell zárni és el kell szigetelni a társadalomtól". Majd így folytatta: "Az oltatlan emberek nem veszélyesek, az oltott emberek másokra veszélyesek. Izraelben most bebizonyosodott - sok izraeli orvossal állok kapcsolatban -, hogy nagy problémáik vannak, a kórházakban súlyos esetek fordulnak elő a beoltott emberek körében, és az Egyesült Királyságban is van egy nagyobb oltá si program, és ott is vannak problémák."


Hétfőtől teljes lezárás, februártól kötelező védőoltás jön AusztriábanHétfőtől teljes lezárás, februártól kötelező védőoltás jön Ausztriában
Az osztrák kancellár elnézést kért a beoltottaktól, de az oltatlanok miatt újra be kell zárni az országot - fogalmazott. Már péntek reggel kiszivárgott az osztrák sajtóban, hogy 10 plusz 10 napra a legszigorúbb lockdown-intézkedéseket vezeti be Ausztria. Azóta a bejelentés is megtörtént. Mint a Krone osztrák lap írja, a szövetségi állam tiroli csúcstalálkozóján született döntés arról, hogy hétfőtől tíznapos zárlat lesz érvényben mindenkire, függetlenül attól, hogy beoltották-e a koronavírus ellen, vagy sem. A ki- és beutazási korlátozások, a közösségi helyek nyitvatartásának korlátozása, az éttermek, boltok, kulturális intézmények bezárása mellett ezek a lépések következnek: FFP2 maszk minden zárt helyiségben, februártól általános kötelező védőoltás, home office ajánlás mindenkinek, a szövetségi szolgáltatásokban is, szigorúbb ellenőrzések, fokozott büntetések. "Hétfőtől mindent és mindenkit bezárunk, ez szomorú, de a számok ismeretében szükséges következménye is az aktuális koro navírus-helyzetnek"


A Normális Élet Pártja etikai vizsgálatot kezdeményezettA Normális Élet Pártja etikai vizsgálatot kezdeményezett
A Normális Élet Pártja etikai vizsgálatot kezdeményezett Dr. Merkely Béla, a Semmelweis Egyetem rektora ellen a Magyar Orvosi Kamaránál. Ő a miniszterelnök egyik legfőbb "járványmatematikusa" - és ámokfutása már a koronavírus probléma legelejétől tart. Számos megalapozatlan és egymásnak ellentmondó állítás és fenyegető megszólalás fűződik a nevéhez. Itt az idő megfékezni azokat, akik szándékosan megfélemlítik és félrevezetik az embereket, emellett diszkriminálnak és összeugrasztják az oltottakat az oltatlanokkal!


Ujhelyi: a Nemzeti Oltóanyaggyár egy fideszes buli, de a mi életünk nem az!Ujhelyi: a Nemzeti Oltóanyaggyár egy fideszes buli, de a mi életünk nem az!
"Kutyakötelessége lenne visszalépni a magyar kormánynak az Európai Unió újabb, közös vakcinabeszerzési folyamatába; annak felmondása elfogadhatatlan és gyalázatos. Ha a mostani kormány nem teszi meg, a választások után győztes ellenzék alakította új kormány majd megteszi" - fogalmazott keddi online sajtótájékoztatóján Ujhelyi István szocialista EP-képviselő. Az Európai Parlament közegészségügyi bizottságának magyar tagja emlékeztetett, hogy még idén májusban született meg a közös, uniós vakcinabeszerzés harmadik keretszerződése, amelynek értelmében mintegy 1,8 milliárd adag oltóanyagot rendeltek meg a Pfizer gyártójától: 900 millió adagot azonnali leszállítással, további 900 milliót pedig opciós joggal. Ujhelyi érthetetlennek nevezte a magyar kormány döntését, amely során azt jelezték: Magyarország ebből a közös közbeszerzésből már nem kíván részesülni. Az MSZP európai politikusa emlékeztetett, hogy a hivatkozott megállapodás alapján, hazánk 19,5 millió lekötött és 19,5 millió op cionális adag Pfizer-vakcinát kaphatna ebből a keretből, ha kérné, de valamilyen okból inkább lemond róla. Ujhelyi szerint a Fidesz-kormány ezzel a lépéssel a magyarok egészségének biztonságát és a járvány kezelését is egyaránt nehezíti. Hozzátette, hogy már az is megütközést keltett, amikor egyedüli uniós tagállamként a közös közbeszerzésen túl, kétmillió magyar embert keleti vakcinákkal oltottak be.


Az ENSZ szakértője szerint aggasztóak a magyar kormány beavatkozásai a médiábaAz ENSZ szakértője szerint aggasztóak a magyar kormány beavatkozásai a médiába
Az ENSZ szakértője szerint aggasztóak a magyar kormány beavatkozásai a médiába, illetve a folyamatos gyűlöletkeltés is Irene Khan szólás- és véleménynyilvánítás szabadságának védelmével foglalkozó ENSZ-szakértő egyhetes magyarországi látogatása után arról beszélt, hogy az elmúlt évtizedben a kormány által a médiaszektorba történt beavatkozások, a gyűlöletkeltés és a "mérgező környezet" kockázatokat jelenthetnek a közelgő választásokon, írja az Euronews. Khan kormányzati szervekkel, civil társadalmi szervezetekkel, újságírókkal, tudósokkal és aktivistákkal is találkozott tartózkodása során, a szakértő 2022 júniusában számol majd be a tapasztaltakról az ENSZ Emberi Jogi Tanácsának. Mint Khan fogalmazott, "A közelgő parlamenti választások fényében felszólítom az ellenőrző és felügyeleti szerveket, hogy biztosítsák a választáson indulók egyenlő és méltányos hozzáférését a médiához, a jelöltekkel és programjaikkal kapcsolatos információk, hírek és vélemények pártatlan tájékoztatását, valamint a média szabad tudósításának szabadságát, továbbá tegyék lehetővé a választópolgárok számára, hogy különféle forrásokból tájékozódhassanak."


A vezérigazgató az M1-en közölte: nincs kormányzati befolyásolás a közmédiábanA vezérigazgató az M1-en közölte: nincs kormányzati befolyásolás a közmédiában
A közmédiát működtető Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. vezérigazgatója, Dobos Menyhért az M1-en kijelentette, hogy "a magyar közmédiában komoly kontrollmechanizmus működik". Azzal kapcsolatban, hogy érzékelt-e politikai befolyásolási kísérletet a közmédiában, Dobos felhozta, hogy 2018 telén ellenzéki ellenzéki képviselők fel akarták olvasni a követeléseiket a tévében. Arról speciel nem beszélt, amikor egyik szerkesztőjük közölte: ebben az intézményben nem az ellenzéket támogatják, és akit ez váratlanul ér, az menjen haza. Dobos Menyhért abból az alkalomból szólalt meg az M1-en, hogy Magyarországon járt az ENSZ szólás- és véleménynyilvánítás szabadságának védelmét vizsgáló Irene Khan, aki újságírók és médiaszakemberek mellett találkozott a közmédia vezetőivel, így vele és Papp Dániellel, a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) vezérigazgatójával is. Dobos megnyugtatta a nézőket, hogy hiteles képet adtak az ENSZ-nek a közmédia működéséről. Ezt a kemény kérdései ről híres riporter, Fábián Barna sem kérdőjelezte ezt meg. A vezérigazgató szerint elsősorban a törvényi háttérről beszéltek, és jelezték, nagyon komoly kontrollmechanizmus működik a közmédiában, mivel a kuratóriumot a parlament választja paritásos alapon, és működik a Közszolgálati Testület is, benne különböző társadalmi és kulturális szervezetek képviseleteivel.


Ausztrália az őslakosok katonai összegyűjtésével megkezdi a kovidó etnikai tisztogatástAusztrália az őslakosok katonai összegyűjtésével megkezdi a kovidó etnikai tisztogatást
Az északi területek ausztrál kormánya most katonai katonákat és katonai teherautókat használ arra, hogy erőszakkal összeterelje azokat az őslakosokat, akik csupán olyan ember közelében tartózkodtak, akinek a tesztje "pozitív" volt kovidra. A családok fegyverrel való szétválasztásával az egyik legborzasztóbb jóslatunk vált valóra: Katonai/orvosi statárium, ahol ártatlan civileket gyűjtenek össze fegyverrel fenyegetve, és viszik őket lényegében kovid koncentrációs táborokba. Minden helyi lakos fogoly a saját otthonában, és nem hagyhatja el azt semmilyen más okból, mint "orvosi kezelés" céljából, ami természetesen azt jelenti, hogy beadják neki a covid-19 vakcina halálos injekcióját. Az ottani kormány "szennyvíz" teszteket (szemét tudomány) használ arra, hogy kijelentse, hogy egész közösségek fertőzöttek, és be kell őket börtönözni. Ez egy teljes körű etnikai tisztogatás, amelyet a világ szeme láttára hajtanak végre. Ausztrália gyilkos zsarnokait bíróság elé kell állítani.


Svédország eltörölte az összes Covid-korlátozástSvédország eltörölte az összes Covid-korlátozást
Míg a koronavírus újabb hulláma miatt több országban vezettek be újabb szigorításokat, Svédország eltörölte a még érvényben lévő mérsékelt korlátozásokat. A skandináv állam a járvány kezdete óta különutat jár és elsősorban a polgárok felelősségérzetére apellálva igyekszik minimálisra mérsékelni a pandémia egészségügyi és gazdaság hatásait. Nem teljes sikerrel. Svédországban - legalábbis, ami a korlátozásokat illeti - véget ért a koronavírus-járvány, valamennyi védelmi intézkedést visszavontak, a betegség enyhe tüneteit mutató tanárok is folytathatják a munkát, míg a világ többi országában ilyen esetben kötelező a karantén. Eltörölték a rendezvényekre beengedhető vendégekre vonatkozó korlátozásokat és teljesen szabadon látogathatóak a bárok és éttermek is. Nem csak az különleges Svédországban, hogy már a korábbi hullámok idején sem rendeltek el terjes lezárást, hanem az is, hogy a járványkezelést nem a politikusokra, hanem a szakértőkre bízták - elsősorban Anders Tegnellre, az ors zág járványügyi hivatalának a vezetőjére - akik folyamatosan tájékoztatták a lakosságot, miként előzhetik meg a betegséget.


Életveszélyes fenyegetés miatt őrizheti a rendőrség Kásler Miklós házát?Életveszélyes fenyegetés miatt őrizheti a rendőrség Kásler Miklós házát?
Az emberi erőforrások minisztere budakeszi otthonát 24 órás megfigyelés alatt tartja a rendőrség egy ideje, a hagyományos kinézetű rendőrautó helyett egy lakóbusz és egy jelzés nélküli civil rendőrautó látja el a szolgálatot a Népszava szerint. A Telex cikke szerint a rendőrség azt a tájékoztatást adta, hogy "miniszter úr személyi védelmét a Készenléti Rendőrség saját állományával és saját tulajdonú járművekkel végzi a büntetőeljárással összefüggésben személyi védelemben részesíthető személyekről és a személyi védelem ellátásának szabályairól szóló rendelet alapján." Az Emmi közleménye szerint "az ellenzéki média inkább azokkal foglalkozzon, akik miatt a miniszter és családja kénytelen elszenvedni azokat a méltatlan támadásokat, amelyek nem riadnak meg attól sem, hogy egy köztiszteletben álló kormánytagot életveszélyesen megfenyegetnek". Ezek alapján lehet feltételezni a Telex cikke szerint, hogy életveszélyes fenyegetés miatt szükséges a fokozott rendőrségi védelem. A vonatkozó rendelet szerint a személyvédelmet a TEK, vagy a Készenléti Rendőrség láthatja el, Kásler esetében ez az utóbbi lehet.


Klaus Schwab, a Világgazdasági Fórum alapító elnöke a 4. ipari forradalomról 3/1.: GénmódosításKlaus Schwab, a Világgazdasági Fórum alapító elnöke a 4. ipari forradalomról 3/1.: Génmódosítás
Arról beszél, hogy az oltottak génmódosítottak! Nem a gyógyítás vagy védelem a cél! A különbség a negyedik ipari forradalomban az, hogy nem azt változtatja meg, amit csinálsz, hanem téged változtat meg. Ha a génmódosítást vesszük, csak a példa kedvéért, te vagy az, aki megváltozol. És ennek nagy hatása van a személyazonosságodra. És adódnak bizonyos eshetőségek, amelyek miatt óvatosnak kell lenni. Tudja, amikor elkezdik alkalmazni azt a fajta génmódosítást, egyesek attól tartanak, hogy az változik meg, amit az ember jelent. Ez a probléma. És... az új ipari forradalom természetesen sok lehetőséget kínál számunkra, de számos kérdést vet fel az erkölcsi, valamint a jogi vonatkozásokat illetően is. Erre fel kell készülnünk, és ezt akarjuk tenni jövőre Davosban.


A COVID mRNS injekciók A COVID mRNS injekciók az emberek megmérgezésére tervezett technológia: Kanadai orvos
A COVID mRNS injekciók "az emberek megmérgezésére tervezett technológia": Kanadai orvos
Dr. Michael Palmer kifejtette, hogy az mRNS-mechanizmusnak ugyanaz az eredménye, mint a rákos betegek sugárkezelésének, és vannak határai annak, hogy az emberi szervezet mennyit bír el, mielőtt meghalna. Egy kanadai orvos és mikrobiológus elmagyarázta az mRNS COVID vakcinák mérgező veszélyeit, és hogy miért tartja az oltásokat "az emberek mérgezésére tervezett technológiának". Dr. Michael Palmer, kanadai szakvizsgával rendelkező orvos, orvosi mikrobiológus, valamint a Waterlooi Egyetem farmakológia és toxikológia professzora egy múlt hónapban online közzétett videóban röviden elmagyarázta, hogyan működnek az új mRNS COVID-19 oltóanyagokban rejlő mechanizmusok. Azt is kifejtette, hogy szerinte a kísérleti injekciók miért jelentenek súlyos és potenciálisan halálos toxicitási kockázatot a befogadók számára. "[Az mRNS-oltásoknak] két összetevője van. Az egyik a hírvivő RNS (mRNS), amely tartalmazza ... a vírusrészecskék felszínén normális esetben előforduló tüskefehérje tervét, és az ötlet az, hogy ezt a hírvivő RNS-t becsempésszük a saját testünk sejtjeibe, hogy azok előállítsák a tényleges fehérjét, amelyre az immunrendszer reagál" - magyarázta Palmer.


Kikergették a beoltott híveket több ortodox templomból - volt, akiről a maszkot is letéptékKikergették a beoltott híveket több ortodox templomból - volt, akiről a maszkot is letépték
A hajmeresztő esetekről állítólag videofelvételek is készültek, a közegészségügyi hatóság vizsgálatot indított az ügyben. Nem újdonság már, hogy az ortodox egyház régóta rázogatja a járványfát, a vírus-, oltás- és szabálytagadó képviselőinek megnyilvánulásairól már külön sorozatot is indíthatnánk, de úgy látszik, még mindig meg tudnak "lepni" egy-egy agyzsibbasztó botránnyal. Történt ugyanis, hogy a Botoşani megyei közegészségügyi hatóság vizsgálatot indított, miután többen is jelentették, hogy egyes településeken az ortodox papok kitessékelik a miséről a beoltott (!) híveket. A hatóságok olyan esetekről is tudnak, amikor a papok felszólították a szabálytisztelő híveket, hogy vegyék le a maszkot a templomban, de olyan is akadt, akiről szó szerint letépték. Ezekről az esetekről állítólag videofelvétel és fotósorozat is készült, szóval a vizsgálódó illetékeseknek elvileg nem lesz nehéz dolguk, de mivel az ortodox egyházról van szó, erre nem mernénk most fogadni.


Meghosszabbítja a kormány az oltási hetetMeghosszabbítja a kormány az oltási hetet
A kormány egy héttel (december 5-ig) meghosszabbítja az oltási hetet, vagyis továbbra is regisztráció nélkül lehet felvenni az oltást. Orbán Viktor a Kossuth Rádióban jelentette be, hogy akik elmulasztották, jövő héten is felvehetik. Elmondta, hogy nagyon sokan a harmadik oltást veszik fel, tehát kevés közöttük az, aki az elsőt, valamivel több, aki a másodikat. Ezt döntő jelentőségűnek nevezte. Orbán szerint idén lehet nagy karácsony (tavaly csak kis karácsony volt), ha a harmadik oltást felvevők száma megnő. Beszélt arról, hogy a 4-6. hónaptól kezdve a második oltás hatása is gyengülni kezd. Ezért vannak egyre többen olyanok, akik két oltást vettek fel, most mégis eléri őket a vírus. Ezért kell felvenni a harmadikat. Az meghosszabbítja a korábbi védettséget, mert felspilázza a korábban beadott oltások hatását. "Tehát a harmadik oltás, biztosan életmentő oltás" - mondta. A lehetséges lezárásokról azt mondta, hogy a kormány még semmit sem döntött el előre. "Van az élet, ami kihívá sokat intéz hozzánk, és amilyen kihívást kapunk, olyan választ kell adnunk. Tehát semmit sem zárok ki, de minden rosszat szeretnék elkerülni." Ha felmegy a harmadik oltások száma és lemegy a fertőzések száma, akkor nem kell zárni. Orbán szerint a zárás csak lassítás, a megoldás a harmadik oltás.




Földeák Község Hivatalos Oldala