Payday Loans

Keresés

A legújabb

Ima mentette meg a kerekesszéktől Laár Andrást PDF Nyomtatás E-mail
Egészséges vagy beteg ember - és a gyógyulása...
2020. október 29. csütörtök, 08:18

Ima mentette meg a kerekesszéktől Laár Andrást - videó

Csoda történt a L’art pour l’art Társulat és a KFT együttes alapító tagjával. A hit ereje gyógyította ki súlyos gerincsérvéből: a több éve tartó fájdalom egyetlen perc alatt szűnt meg a testében.

2002-ben egy új, fájdalommentes élet kezdődött a humorista, dalszerző Laár András életében, akit azelőtt két és fél évig porckorongsérv gyötört. Állapota napról napra súlyosbodott, míg végül ágyba kényszerült, s csak hason kúszva tudott eljutni a mellékhelyiségig is. Félő volt, hogy a végén kerekesszékbe kerül.

 

Harminc-negyven ember fohászkodott egyszerre a zenész egészségéért © Bors Archív

 

 

TIZENKÉT NAPIG ROSTOKOLTAM EGYFOLYTÁBAN ÚGY AZ ÁGYBAN, HOGY NEM TUDTAM BELŐLE STABILAN KIKELNI, NEM TARTOTT MEG A LÁBAM. OLYAN FÁJDALOM VOLT, AMI MÉG FEKVE IS FÁJDALOM, ÉS NEM CSITULT BÁRHOGY FORDULTAM– emlékezett vissza Laár Nagy Daniella újságíró Hajnali című blogjában.

 

 

Természetesen a sérv és az elviselhetetlen fájdalmak miatt felmerült a műtét lehetősége, de a humorista nem vállalta, miután az orvosok előrevetítették, hogy ugyanannyi esély van rá, hogy az operáció után semmi sem változik, mint arra, hogy jobb vagy rosszabb lesz az állapota. Így a zenész inkább úgy döntött, olvasással köti le magát, s rendületlenül hisz sorsa jobbra fordulásában.

EZ IS ÉRDEKELHETI!

Két nap alatt alkotott új Afrikát a KFT – videó

Megműtötték Laár Andrást

Autóbalesetet szenvedett Laár András, egy ideig nem léphet fel

 

NEM TUDTAM MIT TENNI, ÍGY FOLYAMATOSAN OLVASTAM. VÉDIKUS IRATOKAT, TÖBBEK KÖZÖTT A SRÍMAD BHÁGAVATAMOT, AMELY A VILÁG TEREMTÉSÉRŐL SZÓL, ÉS KÖZBEN MÉG EGY CSODAKÖNYVET, AMIT EGY JÓGAMESTER BARÁTOM ADOTT. SZÓVAL A TUDATOM TELJESEN RÁ VOLT ÁLLVA AZ ISTENI CSODÁRA, ÉS HITTEM ABBAN, HOGY MEG FOGOK GYÓGYULNI– folytatta Laár, akivel végül tényleg csoda történt. Barátja, a Jóga a Mindennapi Életben Egyesület vezetője egy alkalommal felhívta, és elmondta neki, hogy harminc-negyven ember most épp érte, az egészségéért énekel. – Ez olyan nagy hatással volt rám, hogy elpityeredtem, majd a kis hüppögéses sírás után kikeltem az ágyból. Fölkeltem, és nem hittem el, hogy állok. Nem kellett visszadőlnöm még röviddel utána sem, s gyakorlatilag egyetlen perc alatt nyomtalanul el­tűnt a betegség. Ez konkrét csoda, nem kérdés – tette hozzá a 65 éves művész, akinek a gerince azóta, tizennyolc éve nem sajog.

 

p.s.:


 

LAST_UPDATED2