Payday Loans

Keresés

A legújabb

Nemzeti Hírháló PDF Nyomtatás E-mail
OLY KORBAN ÉLÜNK ABC
Itt éppen olvasnak:  |  Teljes hírlevél kérés |  Archívum |  Levél |  Feliratkozás |
A KÉNYELMETLEN IGAZSÁG


Kedves Olvasó!

Sajnos a kényelmetlen igazságra nem annyira vevők az olvasók, inkább továbbra is hallgatnak a kormánymédia megnyugtató hazugságára, ahogy az a hírlevelek lenti ábrája is mutatja.

Kérem támogatását, ha nem szeretné a Hírháló is anyagilag ellehetetlenüljön és feladja 16 év fontos működése után. Nem szórakozásra és mihaszna dolgok vásárlására, életfenntartásra csupán, immáron túlélésre.

OTP számlaszámom a szokásos:
11773425-04051613
IBAN: HU67117734250405161300000000
SWIFT KÓD (BIC): OTPVHUHB
További részletek a honlapon:
Támogatási lehetőség

Köszönettel:
Kovács János
mindenes

Vagyoni differenciálódás


Áder János elrendelte az egészségügyi törvény kihirdetését
2020. október 14. Alfahír

Áder János köztársasági elnök szerdán elrendelte az orvosi béremelést is tartalmazó egészségügyi törvény kihirdetését - számolt be róla az MTI. Az ezzel kapcsolatos közleményében az államfő aláhúzta, hogy döntés ritkán tapasztalható szakmai, politikai, szakbizottsági konszenzussal született meg.

Áder János elrendelte az egészségügyi törvény kihirdetését

A Köztársasági Elnöki Hivatal honlapján szerdán megjelent közleményben az államfő azt írta: a törvénnyel szemben megalapozott alkotmányos kifogás nem támasztható, a még nyitott kérdésekre a végrehajtási rendeletek - a törvény hatályba lépéséig - választ adhatnak.

Áder János emlékeztetett: az Országgyűlés 2020. október 6-án fogadta el az egészségügyi szolgálati jogviszonyról szóló törvényt, ami az egészségügyi dolgozók, orvosok munkavégzésének feltételeit, munkájuk megbecsülését és az egészségügyi tevékenység több területét érinti.

Az előterjesztés a Magyar Orvosi Kamara és a kormány közötti megállapodás révén került a parlament elé - mutatott rá közleményében az államfő, hozzátéve, hogy a törvényt az Országgyűlés kivételes eljárásban minden ellenzéki párt támogatásával egyhangúlag fogadta el.

Korábban pedig arról is beszámoltunk, hogy a törvénnyel kapcsolatban több azonban több szakmai szervezet is aggályát fejezte ki.

A Független Egészségügyi Szakszervezet tegnapi sajtóközleményében hangsúlyozta, bérfeszültséget okozhat, ha csak az orvosok kapnak fizetésemelést, éppen ezért azt kérik, hogy a szakdolgozók és a többi közfinanszírozott egészségügyi dolgozó részére 2021 elején az orvosok béremelésével arányos béremelésre kerüljön sor.

Ugyanezt kérte ma a Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara. A MESZK is az orvosi bérek emeléséhez illeszkedő és nagyságrendű bérrendezést tart szükségesnek a szakdolgozók körében is a bérfeszültség elkerülése érdekében.

Kapcsolódó:
Kiszivárgott: duplázná az orvosi béreket a kormányKiszivárgott: duplázná az orvosi béreket a kormány (portfolio.hu)
A kormány szerdán tárgyalja a Magyar Orvosi Kamara javaslatát, ami jelentős orvosi béremelésről szól. A legfontosabb kérdés, hogy milyen ütemezésben valósul meg a nagyarányű fizetésemelés és hogy mit engednek a költségvetési keretek. Az origo információi szerint "a kormány hajlik a kamara javaslatainak elfogadására". Az orvosi béreket megduplázzák, 120 százalékos béremelés jöhet. A portál arra is emlékeztet, hogy a hálapénz tiltására az orvosi kamara büntető törvénykönyv módosítást javasolt. A kamara a hálapénz elfogadását és egy bizonyos összeg felett a hálapénz fizetést is büntetőjogilag szankcionálná.
120 százalékos orvosi béremelés120 százalékos orvosi béremelés: csak ne hosszútávú megoldás legyen! (mfor.hu)
"Mindenképpen jó hír, de túl késő van, évek óta meg kellett volna ezt lépni, hiszen utoljára 2017-ben kaptak béremelést az orvosok" A szakember Rétvári Bence parlamenti államtitkár szavaira is reagált, aki tegnap a maglódi egészségügyi központ avató ünnepségén azt mondta, hogy Magyarországon 68,6 százalékkal csökkent a külföldi munkavállalást kérő orvosok száma, miközben egyre több orvoshallgató végez. A FESZ elnöke szerint a statisztika valóban mutat növekedést, de a valóság az, hogy jelenleg 20 ezer alatti a teljes munkaidőben dolgozó orvosok száma, az elmúlt időszakban pedig az Orvosi Kamara adatai szerint 300 fő vándorolt ki külföldre.
KORONAVÍRUS A LAKOSSÁG ELBUTÍTÁSÁÉRT?"Aki azt gondolja, hogy a kormány érte van, az egy tökkelütött hülye!" (youtube.com)
2020.03.08. - Koronavírus a lakosság elbutításáért? - Szedlacsik Miklós ember-életjobbító coach
Tudás és képességek a szabad, tudatos, boldog életért!
Vírusos agymosásVírusos agymosás - Facsar Imre, Jakab István (youtube.com)
Merre felé haladunk, a menny, vagy a pokol felé? Az információk most rendkívül zavarosak, a tervszerűen generált káosz egyre nagyobb. Mit sugall a média? Igazak e az állítólag a háttérben zajló nagy tisztogatások - például pedofília területén -, vagy ezek is csak hamis figyelemelterelések? Mit tesznek eközben a bankárok? Mi a jelenlegi pénzuralmi rendszer lényege? Van-e valami megoldás erre a mostani helyzetre, olyan, amit bármikor megtehetünk, vagy akár már megtehettünk volna eddig is?
Orbán: 2021 májusától jön a szabadulás a koronavírustólOrbán: 2021 májusától jön a szabadulás a koronavírustól (24.hu)
Jól haladnak a koronavírus elleni gyógyszerek magyarországi fejlesztése - ezt megerősítette Orbán Viktor kormányfő a Kossuth Rádió reggeli interjújában, hozzátéve, hogy jó helyre mentek az erre szánt források. A vakcináról ugyanakkor már nem beszélt ilyen optimistán. Az unió vezetőitől származó információk szerint ugyanis vakcina "nem lesz hamarabb, mint a következő év fele." A szabadulás május, június táján ér Magyarországra - hangsúlyozta Orbán Viktor, aki szerint "rossz kedvünk tele" addig tart majd, de "kezdhetjük vágni a centit." Hozzátette: "Volt hét hónap, de lesz még hét hónap. Aki volt katona, az érti, amit mondok: mostantól kifelé megyünk."
Mit jövendölnek Magyarországnak az ősi szent iratok, próféciák, jóslatok?Mit jövendölnek Magyarországnak az ősi szent iratok, próféciák, jóslatok? (kerekegeszember.hu)
Az utóbbi 20 évben Magyarország fénysebességgel rohan egy olyan szakadék felé, amely akár az örök vesztét is okozhatná hazánknak. Ki kell ábrándítanom a szakadékba zuhanásunkra várakozó törekvőket, mert ez a tragédia nem fog bekövetkezni!
Agyonverlek, ha nem húzod fel a maszkodat!"Agyonverlek, ha nem húzod fel a maszkodat!" - kiráncigált a boltból egy idős asszonyt (propeller.hu)
Egy orrot nem takaró maszk miatt támadtak rá egy 64 éves nőre, Máriára egy zuglói boltban. A nő állítása szerint véletlenül csúszott le a maszk. Alacsonyabb vagyok az átlagnál, laza volt a fejemen a maszk húzórésze, így az lecsúszott az orrom alá - mesélte a nő. Észre sem vettem, csak akkor tudatosult bennem, amikor a nagydarab vásárló szó szerint rám támadt. Kétszer is felém sújtott az öklével, miközben szinte artikulálatlanul ordibált nekem válogatott csúnya szavakat, hogy mit képzelek magamról, mindenkinek kötelező a maszk, takarodjak kifelé a boltból - mondta el a Borsnak a történetét Mária, aki állítása szerint azóta is a történtek hatása alatt van.




Előre szólok

Igen, most engem érint. De ne hidd, hogy téged nem! Az egészségügy ilyen brutális átalakítása MINDENKIT érint! És a sor végén Te, aki előbb-utóbb rászorulsz majd, nem fogsz időpontot kapni, nem lesz, aki ápolja, gondozza, vagy akár megvizsgálja a hozzátartozódat, vagy éppen téged, akkor elgondolkozol, hogy vajon miért? Előre szólok: NEM AZÉRT, MERT "EZEKNEK" SEMMI NEM ELÉG" Nem! Azért, mert elhagyja a pályát sok-sok szakdolgozó és orvos! Mert emberből vagyunk, s mert bár az életünket tettük arra, hogy vigyázunk a tiédre, de van saját életünk, családunk, akikért felelősséggel tartozunk!
És mert NEM VAGYUNK KATONÁK!
Igen, a nagy bajban, jól esett, hogy megtapsoltatok, hogy pizzát sütöttetek nekünk. Könnyes szemmel imádkoztunk az intenzív osztályokon betegeink életéért, próbáltuk segíteni az utolsó levegő vételüket. Elszoruló torokkal remegtünk egymásért, a mentősökért, nehogy elkapják a vírust!
Nem kértünk semmit, most igen! Álljatok fel értünk és velünk! Magatokért! Csúnya vége lesz!
Gallov Andrea - Facebook


Henry Kissinger beszéde

Részlet a Bioetika és az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozatából
Kardos Géza - Facebook

Ha elérkezne az ideje annak, hogy bejelentik, majd elrendelik a lakosság vakcinázását (Ez az egyik fő célja a Covid 19 név alatt futó tervnek, programnak), s mindezt egészségügyi válsághelyzetekre kidolgozott jogszabályokra hivatkozva tennék, nem árt tudni más, nemzetközi jogszabályok meglétéről is....

Az UNESCO 33. Általános Konferenciája:
6. cikk: Beleegyezés

1) Bármely megelőző, diagnosztikus és terápiás beavatkozást kizárólag a beteg előzetes, szabad és tájékozott, megfelelő információkon alapuló beleegyezésével lehet végezni. A beleegyezésnek, amikor ez megtörtenhet, kifejezettnek kell lennie és bármikor, bármilyen indokbol visszavonható, az érintett személyt, ezért semmilyen hátrány vagy sérelem nem érheti.

2) Tudományos kutatás kizárólag az érintett személy előzetes, szabad, kifejezett és tájékozott beleegyezésével végezhető. Az információnak megfelelőnek, érthető módon megfogalmazottnak kell lennie és a beleegyezés visszavonásanak módozatait is tartalmaznia kell. A beleegyezés az érintett személy által bármikor, indoklás nélkül visszavonható, a személyt ezért semmilyen hátrány vagy sérelem nem érhet. Kivételt ezen elv alól csak az államok által elfogadott etikai és jogi normáknak megfelelően lehet tenni, összhangban a jelen Nyilatkozat elveivel és rendelkezéseivel, főként a 27. cikkeben foglaltakkal, valamint a nemzetközi emberi normákkal.

3) Azokban az indokolt esetekben, amikor a kutatást emberek csoportján vagy egy közösségen végzik, ki kell kérni az adott csoport vagy közösség jogi képviselőjének a beleegyezését is.

Az együttes közösségi beleegyezés, vagy a közösség vezetőjének vagy más hatóságnak a beleegyezése egyetlen esetben sem helyettesítheti az érintett személyek tájékozott beleegyezését.

Aláírva: Párizs, 2005. október 19.

Unesco Historical Background of the 2005 Convention

Kapcsolódó:
A PCR-tesztek Hazudnak!A PCR-tesztek Hazudnak! - Kary Mullis a teszt nóbel díjas feltalálója maga mondja ezt... (youtube.com)
SPIRO jelentés. Kary Mullis a PCR teszt feltalálója aki nóbel díjas kémikus volt, rejtélyes módon a járvány kirobbanása előtt egy hónappal váratlanul meghalt "tüdőgyulladásban". Róla azt kell tudni hogy rendszeresen támadta a fősodratú tudományt az AIDS diagnoztiálása és a PCR tesztek hamis diagnoztilási ejárása miatt.
A Covid-19-et az új világrend bevezetésére terveztékVégső bizonyíték: A Covid-19-et az új világrend bevezetésére tervezték (phytomint.hu)
A németországi "Információs orvosok" nevű, több mint 500 orvosból álló csoport megdöbbentő kijelentést tett egy országos sajtótájékoztatón: - A Corona-pánik játék. Ez egy átverés. Egy csaló. Legfőbb ideje megérteni, hogy egy globális bűncselekmény közepette vagyunk. Ez a nagy orvosi szakértői csoport hetente 500 000 példányban jelentet meg orvosi újságot, hogy tájékoztassa a nyilvánosságot a mainstream médiában megjelenő hatalmas téves információkról. Tömeges tüntetéseket is szerveznek Európában, például 2020. augusztus 29-én, ahol 12 millió ember jelentkezett be, és több millióan jelentek meg. Miért mondja ez a több mint 500 orvos a világméretű bűncselekménynek?
A KORONAVÍRUS AZ EMBERISÉG VALAHA VOLT LEGNAGYOBB ÁTVERÉSEA koronavírus az emberiség valaha volt legnagyobb átverése (youtube.com)
Szedlacsik Miklós coach: Tudás és képességek a szabad, tudatos, boldog életért!



AZ UTOLSÓ DÖFÉS?
2020-10-12 Seres Mária

Ez "csak" a covid...
Csak rövid ideig fog tartani.
Csak maradj otthon.
Csak a médiának higgy.
Csak 9-től 12-ig.
Csak egy kis korlátozás.
Csak néhány hét.
Csak a szólásszabadságunk.
Csak az idősek.
Csak 1.5 méter.
Csak a megélhetésünk.
Csak néhány hónap.
Csak egy maszk.
Csak egymás ellenségévé tesznek.
Csak határzár.
Csak két teszt.
Csak 11 óráig.
Csak a gyermekeink.
Csak néhány év.
Csak egy oltás.
Csak az egészségünk.
Csak a normális életünk!

Ez "csak" egy háború, ahol szép lassan és humánusan tönkretesznek és egymásnak ugrasztanak bennünket.
Vagy saját magunkat pusztítjuk el, CSAK MERT NEM VESSZÜK ÉSZRE.

Így megy ez nap mint nap, miközben nem veszed észre, hogy ELŐSZÖR CSAK A SZABADSÁGOD, MAJD LASSANKÉNT AZ ÉLETEDET IS ELVESZIK...

Az elején még szájmaszk nélkül nem engednek be sehová, később már oltás nélkül se.
Először csak ijesztgetnek, majd azon kapod magad, hogy vége a normális életednek!

Pedig EZ A MI ÉLETÜNK, és nem csak a normális életünk, hanem AZ EGÉSZSÉGÜNK ÉS A JÖVŐNK A TÉT, AMIBE A KÖTELEZŐ OLTÁS LENNE A VÉGSŐ DÖFÉS!
Ha hagyjuk...



Az Egészségügyi Világszervezet visszautasította eredeti COVID-19 álláspontját
Heffner Attila - Facebook

Jönnek a JÓ HÍREK is! / gépi fordítás - forrásmegjelöléssel... Liszka János által lecsatornázva //

WHO backflips on virus stance by condemning lockdowns

Az Egészségügyi Világszervezet visszautasította eredeti COVID-19 álláspontját, miután felszólította a világ vezetőit, hogy állítsák le országaik és gazdaságaik lezárását.
Dr. David Nabarro a WHO-tól tegnap felhívta a világ vezetőit, és felszólította őket, hogy hagyják abba a koronavírus "elsődleges ellenőrzési módszerének a lezárását".
Azt is állította, hogy az egyetlen dolog, amit elértek, a szegénység volt - a lehetséges megmentett életeket nem említve.
"A lezárásoknak csak egy következménye van, amelyet soha nem szabad lekicsinyelni, és ez a szegény embereket nagyon szegényebbé teszi" - mondta.
Dr. David Nabarro a WHO-tól tegnap felhívta a világ vezetőit, és felszólította őket, hogy hagyják abba a "zárolások használatát az elsődleges ellenőrzési módszerként". Forrás: Twitter
"Mi az Egészségügyi Világszervezetben nem támogatjuk a zárolást, mint a vírus elleni védekezés elsődleges eszközét" - mondta Dr. Nabarro a The Spectatornak .
"Az egyetlen alkalom, amikor úgy gondoljuk, hogy a lezárás indokolt, az az, hogy időt szánunk az átszervezésre, az újracsoportosításra, az erőforrások egyensúlyának helyreállítására, a kimerült egészségügyi dolgozók védelmére, de általában véve inkább nem tennénk."
Dr. Nabarro a lezárásokkal kapcsolatos fő kritikája a globális hatást érintette, elmagyarázva, hogy a szegényebb gazdaságok, amelyeket közvetett módon érintettek.
"Csak nézze meg, mi történt például a Karib-térségben vagy a Csendes-óceánon az idegenforgalmi ágazattal, mert az emberek nem töltik szabadságukat" - mondta.
- Nézze, mi történt a kisgazdákkal a világ minden tájáról. ... Nézze meg, mi történik a szegénységi szinttel. Úgy tűnik, jövő évre megduplázódhat a világszegénység. Könnyen megduplázódhat a gyermekek alultápláltsága. "
Melbourne lezárását a világ egyik legszigorúbb és leghosszabbnak nevezték. Spanyolország márciusi lezárásakor az emberek csak akkor hagyták elhagyni a házat, ha a háziállatukat sétáltatták . Kínában a hatóságok bezárták az ajtókat, hogy megakadályozzák az emberek otthagyását . A WHO szerint ezek a lépések nagyrészt feleslegesek voltak.
Ehelyett Dr. Nabarro a vírus visszaszorításának új megközelítését javasolja.
- És valóban, minden világ vezetőjét vonzóvá tesszük: ne használja a zárolást elsődleges ellenőrzési módszerként. Fejlesszen ki jobb rendszereket erre. Dolgozzon együtt és tanuljon egymástól. "
Üzenete időszerű. Az első világban számos egészségügyi szakértő a világ minden tájáról összeállt, és a hét elején a koronavírus lezárásának megszüntetésére szólított fel.
Hoztak létre egy petíciót, a Nagy Barrington Nyilatkozat nevet, amely szerint a bezárások "helyrehozhatatlan károkat okoznak".
"Fertőző betegségek epidemiológusaként és közegészségügyi tudósként komoly aggodalmaink vannak a jelenlegi COVID-19 politikák káros testi és lelki egészségre gyakorolt ??hatásaival kapcsolatban, és olyan megközelítést javasolunk, amelyet fókuszált védelemnek hívunk" - olvasható a petícióban.
"A jelenlegi zárolási politikák pusztító hatással vannak a rövid és hosszú távú közegészségügyre."
A petíciónak eddig 12 000 aláírása volt.

Írta: Sunetra Gupta, az Oxfordi Egyetem, Jay Bhattacharya, a Stanfordi Egyetem, és Martin Kulldorff, a Harvard Egyetem.
Videók és forrás: news.com.au



Második hullám?
Második hullám?

"Az alábbi kimutatásban bizonyítom, Magyarországon nincs jelenleg kritikus jelentőségű járvány, olyan meg pláne nincs, ami miatt indokolt lenne a magyar lakosságból, idegbeteg, megalázott hadirokkantakat gyártani.
Az alábbi bizonyítást nem lehetett elvégezni nyáron, vagy tavasszal, mert nem volt elég adat hozzá.
Most már van.

A statisztika csaknem 20 esztendőt ölel fel. (csak a 2002-es év maradt ki, de ott sem lehet sok eltérés a többihez képest)
"Amit számolni és mérni lehet, azt számolni és mérni kell.
Aki nem ezt teszi, dilettáns."
Mondotta annak idején egy nagy tudású matematikatanár, én pedig azóta rájöttem, igaza volt.
Az alábbi adatokat sokáig vadásztam, nem teszek mindenhová külön hivatkozást, mindenki keresse ki, aki nem hiszi a számokat.
(KSH adatbázis és más források)

Az átlagos halálozási ráta: 6-7%, között mozog (kerekítve) a bejelentett megbetegedések számához viszonyítva, a minden évben szokásos influenza idényben. Persze a valóságos számok magasabbak, mivel nem fordul mindenki orvoshoz.
(jelentős eltérés egyik évben sem volt valószínű a halálozási arányt illetően)

Mutatom a konkrétumokat.
(évszám, jelentett beteg (ezer) ebből halott (ezer)
2001: beteg: 228 e. Halott: 16 e.
2003: beteg: 435 e. Halott: 30 e.
2004: beteg: 132 e. Halott: 9 e.
2005: beteg: 291 e. Halott: 20 e.
2006: beteg: 93 e. Halott: 7 e.
2007: beteg: 200 e. Halott: 14 e.
2008: beteg: 231 e. Halott: 16 e.
2009: beteg: 323 e. Halott: 23 e.
2010: beteg: 401 e. Halott: 28 e.
2011: beteg: 328 e. Halott: 23 e.
2012: beteg: 199 e. Halott: 14 e.
2013: beteg: 198 e. Halott: 14 e.
2014: beteg: 481 e. Halott: 32 e.
2015: beteg: 513 e. Halott: 38 e.
2016: beteg: 261 e. Halott: 18 e.
2017: beteg: 466 e. Halott: 33 e.
2018: beteg: 433 e. Halott: 30 e.
2019: beteg: 389 e. Halott: 27 e.
2020: c o v i d fertőzött eddig összesen: 25.980 fő.
Ebből gyógyult: 9683 fő. (37%)
Halott összesen: 933 fő. (3,6%)
(leginkább idős, krónikus betegek. A sima influenzát nem jelölöm, mert az eddig is volt, életünk természetes velejárója, de soha nem csuktak be minket miatta, ebben az évben ráadásul hivatalosan el is maradt)

Tehát a c o v i d halálozási ráta, mindössze 3,6% - os, ellentétben az elmúlt 18 év, sima influenzában elhunytak átlagosan 6-7%- os arányával.
Nem beszélve arról, ha a fertőzöttek arányát kell megvizsgálnom az elmúlt csaknem 20 évhez képest, röhögőgörcsöt kapok, de nem a boldogság vet szét, hanem a düh, mennyire átvernek mindenkit.
Mivel a számok most sem hazudnak, ezen adatok szerint, a c o v i d - bolhából jupitert fújt a média, tehát a "bolhából elefántot" - című közhely teljesen alkalmatlan a helyzet érzékeltetésére.
Persze mindenki retteg a naprendszereket, és civilizációkat kiírtó, hatalmas "járványtól" - ami a valóságban, bizonyíthatóan sehol sincs. - és nem is volt.

Nem, hogy a járványügyi küszöböt nem érte el, de a béka segge alatt éktelenkedő szőrszálat sem.
Ezért hát a maszk és az összes többi lelket nyomorító aljasság?
Ezért akarnak mindenkit beoltani, ráadásul az egészséges embereket is?
... még mindig ott a nagy kérdés: pontosan mivel és milyen célból?
Nem egyértelmű, valami óriási disznóság folyik a háttérben?

A fenti levezetés szerint, a c o v i d - ot észre sem vettük volna, ha a közmédia nem csinál belőle világsztárt.
Ezért az egyik kedvenc hivatkozásom a hívők részéről, mikor azt mondják: "majd ha te kerülsz lélegeztetőgépre, másképp fogod gondolni" - de persze az nem jut eszükbe, hogy ellenőrizzék az elmúlt minimum 15 évet, hányan kerültek gépre, hányan haltak meg, (hatványozottan többen, mint az idén) mégsem terrorizálták a lakosságot.
Ezt valahogy elfelejtik, pedig a tények makacs dolgok, főleg a számok, de semminek nem néznek utána, mindent készen kapnak a tv-ből.

Emberek mindenkit arra kérek, használjuk kicsit azt az áldott szervünket, amit agynak hívunk.
(amíg lehet) pont az ilyen és hasonló esetekre van a fejünkben.
Sok, az életünket nyomorító megvezetéstől megkímélne minket."

Árvai Attila-író
2020-10-11



Lajdi Péter: UTOLSÓ ÜZENET A SZENDERGŐKHÖZ

UTOLSÓ ÜZENET A SZENDERGŐKHÖZA gondolkodó és kellő szellemi nyitottsággal rendelkező ember számára ma már nyilvánvaló, hogy világszerte, így hazánkban is egy könyörtelen és kőkemény diktatúra épül COVID-19 fedőnév alatt, mely egy digitális, a teljes kontrollt megvalósító rendőrállam bevezetésében ölt hamarosan formát. Már most egy militáns diktatúrában élünk. Az ürügyként használt vírus, mely bizonyítottan már évek óta jelen van Európában is, tehát egyáltalán nem új, ahogyan Orbánék is szemünkbe hazudták, hivatkozási alapul szolgál az emberi alapjogok lépésről-lépésre történő kiiktatására s végül megszüntetésére. (Hogy mennyire nem új ez a vírus, az is bizonyítja, hogy az USA-ban több évvel ezelőtti emberi mintákból elkülönített lymphociták /az immunrendszer védekező "katonái"/ fölismerték a SARS-2-CORONA-2 vírust és elkezdték megsemmisítését. Egy teljesen új típusú vírus /, ahogyan el akarták hitetni velünk/ esetében ez elképzelhetetlen! Ezt a vírust szinte MINDENKI MAGÁBAN HORDJA. Hogy az esetek többsége tünetmentes, az azért van, mert a többség már immunis a vírus ellen, tehát egyáltalán nincs szükség semmilyen új típusú, génbázisú oltóanyagra, mellyel valamit a pokolfajzat millárdosok be akarnak juttatni a szervetünkbe. Ezért van az, hogy ha sokat tesztelnek, sok az ún. víruspozitív eset, ha kevesebbet, mint idén nyáron, akkor kevesebb. Az is bizonyított tény ma már, hogy a tünetmentes vírushordozó egyáltalán se nem fertőz, se nem bizonyul betegnek!) Ha az emberiség nem tesz határozott lépéseket a jogtipró, diktatórikus hatalom ellen, eljön az idő, amikor már késő lesz visszafordítani az önkény ámokfutását. Az új világrend (NWO) nem az emberiség, hanem egy ultraegoista, szupergazdag bankároligarchia világhatalmi törekvéseit szolgálja, melyet csak egy gyilkosan cinikus, emberi erkölcsi szempontokat figyelmen kívül hagyó rémuralom keretei között lesz képes fenntartani. "Ébredj, ember, mély álmodból! Megszabadulsz rabságodból." (Régi magyar katolikus népének a "Szent vagy, Uram" c. gyűjteményből)


FERTŐZÉS

Egy film, mely 2011-ben megjósolta a koronavírus járványt

1. Tegnap a Viasat 3 csatornán megnéztem egy filmet. Szerintem még párszor le fogják adni, aki teheti, nézze meg. A címe: Fertőzés. Döbbenetes, ahogy tűpontosan le van forgatva benne az, ami épp most történik a világban. A film 2011 (!!!!!)-ben készült, közvetlenül a H1N1 hisztéria után. Akinek még eddig kétségei voltak, hogy ez egy jól megtervezett világhiszti, ami csakis a pénzről szól, akkor ezután már nem marad kétsége.

2. Lustaságból hagytam a reklámblokkon a csatornát, pedig mindig elkapcsolok a parasztvakítás reklámokról, de most megérte itt hagyni. 13 reklám ment le, ebből 9, azaz KILENC gyógyszer (benne OLTÁS!!! reklám). A 10-ik is gyógyászati eszköz, a maradékon osztozik online áruház és hitel ajánlat. Ez a szép új világ kérem szépen, és akinek még a film után is vannak kétségei, annak a reklámok után végképp nem lesz.

3. Beszélgettem valakivel, aki teszt mintavételeket végez erre a COVID-nak nevezett vírusra. Maszkot csak akkor húzza az orrára, ha muszáj, és már nem vesz mintát orrból, mert látja, mennyire félnek tőle az emberek, garatból is csak annyira, hogy ne legyen kellemetlen. Na most megkérdeztem tőle, hogy tudja-e, hogy működik az a készülék, amivel vizsgálják a mintát. Fogalma se volt. Elmagyaráztam neki, és leesett az álla. Tehát aki mintát vesz, fogalma sincsen, mire veszi le. Nem akarta elhinni, amit meséltem a PCR tesztről. Aztán azt mesélte el, hogy a sportolók, most már jópár csapatban, rájöttek, hogy ha teszt előtt kiöblítik erős szájvízzel a torkukat és lehetőleg az orrukon is kiprüszkölik, akkor akármit is bűvölnek a PCR teszttel, negatív lesz, és így aztán nem kell 4 hét karanténba menniük, tudnak tovább játszani, edzeni. Naná, hogy negatív lesz, hiszen a kiöblített nyálkahártyáról egy darab génmintát se lehet venni - vagy ami marad, az is olyan roncsolt, hogy használhatatla n. Na most akkor van vírus vagy nincsen?

4. Megint csak összehasonlításképpen. Dajka, óvodában százféle gyermekkel kapcsolatban, nyilván kisgyerekek, testi kontaktus, ölelgetés, ételadás, kakikból kimosás, akinél úgy adódik, takonytörlés, szóval minden létező "fertőzési" mód. Ja és maszkot viselniük nem kell, a gyerekeknek se. Ez már óvodanyitás óta megy lassan két hónapja,. És hogy-hogy nem, nem kapta el a "vírust". Semelyiket se. Ugyanakkor idős (70 körüli) házaspár nőtagja megbetegedett. Orrfolyás, arc feldagadása, köhögés, letapadás, íz és szagérzékelés elvesztése. Pedig annyira rettegnek, hogy SEHOVA NEM mozdultak ki 2-ik hullám óta házból, még boltba sem. Gyerekekkel unokákkal csak kint az udvaron, kellő távolságban találkoztak. Akkor HOGY A TÚRÓBA kapta el ezt a nyavalyát, he?? Szerencsére jobban van, pedig se teszt (fél attól is, meg a karanténtól) se orvos nem látta, csak vitamin, otthoni gyógymódok.
Hát szóval tényleg tenni kéne már valamit, mert látszik, nagy sz.. van a palacsintában. Billy fiú nem véletlenül izgul. Én akinek csak tehetem, ismeret terjesztek. A jó módszer, hogy tényszerűen elmesélni mi micsoda, onnan kezdve, mi az hogy vírus, honnan jött ez, hogy működik az immunrendszer stb. Ez meggyőző tud lenni, nem kell habzó szájjal hülyézni, a valódi tények megdöbbentő erejűek tudnak lenni (lásd 3-ik pontom).

Molnár Attila - Facebook



2010-A koronavírus járvány első említése a Rockefeller Alapítvány honlapján jelenik meg

2012-Az amerikai Nemzeti Hírszerző Tanács jelentése: 2030 előtt új típusú vírusra kell számítani, amely a világ minden szegletébe eljut

2014-Az észak-karolinai laboratórium megkezdi a korona vírus mutációk kutatását. A csapatvezető Ralph Baric professzor és asszisztense, Lisa Gralinski, Lengyel származású.

2015-moratóriumot jelentenek be az USA-ban, mert túl nagy veszélyt jelentenek a világra, ha a törzsek kijutnak.
2015-Baric a NATURE-ben tudományos munkát ad ki, ahol bemutatja a korábbi kutatások eredményeit. Egy francia professzor áttekinti ezt a jelentést, azt írja: a vírus terjedésének röppályája kiszámíthatatlan lehet.

2016-a projektet áthelyezik a hadseregbe - laboratórium Wuhanban, Kínában, amelyet a jövő lehetséges biológiai háborújának összefüggésében hoztak létre. A BAD WOMAN nevű Shi Zenghli projekt vezetője felismeri az ACE2 receptort, denevérben és emberben, így át tudja adni a természetes állat koronavírusát az emberekre. A fertőzés előnyben részesített iránya: emberi tüdő - idézet a vizsgálati eredményekből. A patogént mutálódott biológiai fegyverré alakítják át azzal, hogy hozzáadják az úgynevezett megerősített emberi kapcsolódás funkciót.
2016-a detroiti reptéren az FBI őrizetbe vett egy kínai tudóst, aki a MERS és SARS mintáit hordozza.

2017-Piotr Czumachow, az orosz mikrobiológus azt mondja, hogy a dolgok "teljesen őrültek" Wuhanban. Dr. Fauci meglepő betegségről beszél a Georgetown Egyetemen tartott előadásai során Trump jelenlegi ciklusa alatt

2018-a jövőbeli járvány első szimulációi
Október 2019-Event201 konferencia New Yorkban és a koronavírus járvány kialakulásának pontos forgatókönyve (tárgyalások folynak arról, hogyan manipuláljuk a médiát és hogyan cenzúrázzuk az '' ellenség '' narratíváját '')

2020-projekt megvalósul, bár a vírus kétszer olyan fertőző, viszonylag ritkán öl
2020.03 Bill Gates megpróbálja rákényszeríteni, hogy bejelentsen egy járványt - A WHO nem akarja megtenni
03.14 Bill Gates 50 milliót fizet a WHO-nak
03.15 WHO bejelenti a járvány állapotát (ez az állapot lehetővé teszi a gyógyszerek és vakcinák biztonsági vizsgálatok nélkül történő bevezetését - mi a valódi célja az oltásnak? )
A világ reagált egy számítógépes szimuláció alapján, ami azt sugallja, hogy 100 millió ember fog meghalni. A COVID-19 minden más betegség helyébe lép. Az adatmanipuláció eléri a csúcsot. Nincsenek átfogó adatok, csak szelektíven mutatják az értékeket a cél érdekében.
Az alkalmazott PCR RT teszt 10-ből 8 esetben hamis. A CDC azt mondja, hogy még ha a teszt pozitív is, és vannak tüneteid, az nem jelenti azt, hogy vírusod van.
A világon egyetlen labor sem rendelkezik teljes képpel a vírus genomjáról. Amiatt, amit tesztelnek, és ami ellen a vakcinának működnie kell.

A tények mozaik-darabkái lassan kezdenek összeállni.
A kórházak/egyes orvosok több pénzt kapnak egy-egy cov_id diagnózisért és extra bónuszt a porhintésért.
A cenzúra folytatódik a legjobbakon. Eltávolítják azokat az embereket, akik másképp beszélnek, mint a kormányok és a fő médiák. A tudósokat és az orvosokat, nem is beszélve az átlagemberekről, kigúnyolják és némítják.
Az információ áttöri azt, hogy a "cov_id-19" beilleszkedik a kórházakban élő összes halotthoz. Nem számít, miben halt meg valójában a beteg.
Csak cov_id-ban halsz meg egy kórházban - nincs adat a kórház előtt a halottról.
A vírus csak eszköz, a célok mások.
A kormányok a tudomány, a média, a politika és az orvoslás világának korrupciójával járó háttérhatalom ösvényén sétálnak.
A tények módszerét követve - a járvány négy hónap után maga a vírus nem ölt meg több embert, mint az idényes influenza, miközben az eset körül termelt pszichózis igazi pusztító erővel rendelkezik
A forgatókönyvet tökéletesen teljesítik. Egyre nő a példátlan társadalmi felügyelet mértéke
A COV_ID-19 kiváló fegyverré válik.
Az ő ürügye alatt most bármit megtehetnek.
Újabb vírushullámot terveznek az őszre."

Facebook megosztásokból



10 EZER EMBER ALÁÍRTA

JÓ HÍR: egy nap alatt az ország településeinek több mint feléből már közel 10 EZER EMBER ALÁÍRTA az országos kezdeményezést arról, hogy védőoltásra senkit ne lehessen kötelezni, és ezért büntetni vagy korlátozni sem: https://alairasgyujtes.online

A TELJES LAKOSSÁGOT ÉRINTŐ NEMZETI ÜGYRŐL, A JÖVŐNKRŐL ÉS AZ EGÉSZSÉGÜNKRŐL VAN SZÓ, hiszen a legnagyobb veszély ami ránk vár, az évekig tartó klinikai tesztelést kihagyó MEGBÍZHATATLAN KORONAVÍRUS VAKCINA miatti fenyegetettség! Mert olyan törvényt hoztak, amivel az oltást akaratunk ellenére, még hatósági erőszakkal is RÁNK KÉNYSZERÍTHETIK: net.jogtar.hu (56, 57 és 58. §.)

Doktor Gődény



Akkora per lesz Magyarországon is, amekkora még nem volt

Gyűlnek a bizonyítékaim! Akkora per lesz Magyarországon is, amekkora még nem volt!

Tisztelt Hölgyeim és Uraim!

"2020. július 10. óta ez a bizottság számos nemzetközi tudós és szakértő vallomását hallgatja, hogy választ találjon a koronaválsággal kapcsolatos kérdésekre - amelyeket világszerte egyre többen tesznek fel.
[...]
Ezt a koronaválságot, amit ma már tudunk, koronabotránynak kell átnevezni. A felelősökért pedig büntetőeljárást kell indítani, és polgári kártérítésként kell beadni. Politikai szinten mindent meg kell tenni annak biztosítása érdekében, hogy soha többé senki ne kerüljön olyan hatalmi helyzetbe, hogy képes legyen becsapni az emberiséget, vagy megkísérelni korrupt programjaival manipulálni minket.
Ezért megmagyarázom Önnek, hogy egy nemzetközi ügyvédi hálózat miként és hol vitatja ezt az eddigi legnagyobb károkozási esetet, a koronacsalási botrányt, amely időközben az emberiség ellen valaha volt legnagyobb bűncselekményként alakult ki. "
Reiner Füllmich nemzetközi jogász, fogyasztóvédelmi jogász, független tudósok bevonásával, oknyomozás keretében kivizsgálta a mostani "járvány"-ügyet. És a következő a végeredmény.
A mostani kicsinyes, kényszeresen "források", (fősodrú-alapú) "forrás-kritika" (??) és "hivatkozások" mögé bújó, a valóban kritikus gondolkodást, és a többféle, egymástól is független, nem érdek vezérelt források vizsgálatát teljesen föladó viselkedés vezetett ide.
Az egész világ-hisztéria alapja az un. PCR (pee-cee-er) teszt diagnosztikai alkalmazása. Ami HIVATALOSAN is DIAGNOSZTIKAI CÉLRA ALKALMATLAN, és ilyen célú alkalmazása nem megengedett. Mert egészen pontosan nem jelent többet annál, mintha szag alapján akarnánk megállapítani, hogy járt-e valaki a napokban a lakásunkban vagy sem.
Ezt a nem megengedett diagnosztikai alkalmazást viszont HÁROM (3) személy "garantálta": Tedrosz úr a WHO-tól, a német Drosten a Charitee-től es Wieler az RKI-tól. HÁROM EMBER! És egymástól nem is függetlenek. Igazából EGYETLEN vélemény. Miközben a WHO, az RKI és Drosten úr személyesen, a sertésinfluenza kapcsán keltett alaptalan riogatásával már jócskán leszerepelt 2009-ben.
Ennyit ér a mai forrásosdi, forrás-kritikásdi, hivatkozósdi. Az egész világot föl lehet forgatni három ember teljesen szubjektív kijelentései alapján (valójában egyetlen vélekedés alapján, mert mindhármuk érdeke szorosan összefonódik).
A politikusok intézkedései egyetlen szubjektív véleményre támaszkodnak, az eltérő véleményeket gondosan kizárva és lehetőleg a nyilvánosságtól is elzárva tartva (Wodarg, Bhakdi, Hockertz, Püschel, Haditsch, Reiss, Mölling, Spelsberg, C. Arvay Ioannidis stb.) (A három egykaptafa szubjektív vélemény se sokkal több, mint az egyetlen.)

Gyűlnek a bizonyítékaim! Akkora per lesz Magyarországon is, amekkora még nem volt!
Több forrásom van, az egyiket ide teszem (Laszlo Rampasek):
https://truthcomestolight.com/.../dr-reiner-fuellmich.../...

Kényelmetlen igazság vagy megnyugtató hazugság?A legtöbb ember
...

[Üzenet megvágva]  Egész levél megtekintése