Payday Loans

Keresés

A legújabb

Énlelő Alapítvány - újmedicina PDF Nyomtatás E-mail
Egészséges vagy beteg ember - és a gyógyulása...
2020. május 29. péntek, 08:27

Az egészség kulcsa a megnyugvás, ehhez pedig a megértésen keresztül vezet az út.

Ha szeretnéd tudni, hogy

  • mitől egyedülálló az, ahogyan az Énlelő Alapítvány képviseli az újmedicina ismereteit
  • milyen nézőpontok azok, amiket fontosnak tartunk átadni ahhoz, hogy a megszerzett tudás a GYAKORLATBAN IS HASZNÁLHATÓ LEGYEN, hiszen a tartós pozitív változásokhoz, stabil új meggyőződések kellenek
  • és hogyan tud mindez az akadémikus orvostudományhoz kapcsolódni, azzal együttműködni,

akkor tarts velünk

Kezdésként hallgasd meg a Csillagpont Rádió (Miskolc FM 103 Mhz) riportját, amelyben Soós András beszélget Váczy Józseffel, aki az Énlelő Alapítvány újmedicina oktatója és konzulense.
(A felvételben 1.00 - 3.48 perc között a hangminőség kicsit zajosabb, ez egy előadás felvétele. A későbbiekben a beszélgetés már tisztábban hallható.)

 

Mit találhatsz meg a Lélekélettanban?
A Lélekélettan egy átfogó, gyakorlatias tudásrendszer, amely segít megérteni testi és lelki folyamatainkat, viselkedésünket, a természeti törvényszerűségek nézőpontjain keresztül..
Az Énlelő Alapítvány online és élő előadásai, tanfolyamai, gyakorlati foglalkozásai a MEGÉRTÉS jegyében telnek. NEM gyógyító módszerről van szó, hanem felfedi azon természeti folyamatokat ismereteket, amelyek új fénybe helyezik mindazt, amit eddig hittél az egészségről, betegségről, az emberi működésről. Az egészség és teljesebb élet felé vezető út első lépcsőfokaira léphetsz rá, ha szert teszel erre a nézőpontrendszerre.

Hogyan szerezheted meg ezt a tudást?
Ismerkedj vele INGYENES lehetőségeink segítségével:
Iratkozz fel hírlevél-sorozatunkra, kövesd a webináriumainkat, nézd meg tájékoztató videóinkat, általuk ismerd meg oktatóinkat.
(Ingyenes anyagaink célja a figyelemfelkeltés, barátkozás az új nézőpontokkal.)
Ha szeretnéd ezt a tudást teljes egészében elsajátítani, akkor gyere el az ÉLŐ vagy ONLINE tanfolyamaink egyikére, Támogató képzésünkre, illetve ezt követően gyakorlati foglalkozásainkra, vagy kérj személyes vagy online konzultációt.
OLVASS TOVÁBB..

 

https://lelekelettan.hu/

 


LAST_UPDATED2