Payday Loans

Keresés

A legújabb

Germán Gyógytudomány hírlevél 2020/03. PDF Nyomtatás E-mail
JÓKOR - OLY JÓ KORBAN ÉLTEM ÉN E FÖLDÖN
2020. március 14. szombat, 14:42
hirlevel fejlec
Kedves Germán Gyógytudomány iránt érdeklődők, kedves barátaink!
Mi mindent lehet még tudni a „ragályos betegségekről”?
Mai hírlevelünkben Dr. Stefan Lanka „Die Vogelgrippe”, 2006. kiadás (Madárinfluenza) c. könyvéből idézünk nagyon érdekes, tényekkel és szakmai rálátással alátámasztott gondolatokat, amiben rálátást kaphatunk arra, hogy az orvostudomány hogyan jutott el az ellenméreg ötletétől az antitesteken, az immunrendszeren, a fertőzéses megbetegedéseken, végül az oltásokon át a világjárványok ötletéhez. A rengeteg rémhír közepette az ilyen történelmi tényeken alapuló írásokat olvasva mindenki saját maga alkothat megnyugtató véleményt a most kialakult helyzetről és a szerzővel együtt gondolkodva kisebb veszteségek árán juthatunk át a mesterségesen generált tömeghisztérián.
Dr. Stefan Lanka, biológus és virológus szerint megbetegítő vírusok létezésére csak közvetett bizonyítékok vannak. Az ufók létezését sem bizonyítja a sok ezer közvetett bizonyíték, mint pl. a búzamezőkön a körök, a lemezhulladékokról készült fénykép vagy egy műanyag- és fémdarabka. Dr. Stefan Lankának a Konstanzi Egyetem fiatal hallgatójaként sikerült bizonyítania egy eddig ismeretlen vírust a tengerben az egyik algafajtából: izolálta a vírust az elektronmikroszkóppal az algában, lefényképezte és biokémiailag jellemezte az összetevőit. Az ebben a kutatásban résztvevő tudósok egyike sem volt képes megállapítani az algákra gyakorolt, negatív, megbetegítő hatásukat. Ezen kívül megállapították, hogy az ilyen algák felében, a különböző földrészek partjain élő algákban jelen van ez a vírus.
german hirlevel 1Idézet a könyvből:
Az 5. szemeszterben rendelkezésemre bocsátottak egy labort, amelynek berendezését rám bízták. Ezért a kezdetekben Prof. Fritz Pohl laboratóriumát használhattam. Komoly érdeklődést váltott ki belőlem az utalása, hogy ellentmondások vannak a HIV és az AIDS vírusok körül. Megállapítottam, hogy létezik ugyan egy állítás arról, hogy izolálva van a HIV, azonban ebben a publikációban egyetlen vírus sincs. Csupán a sejtek kémcsőben tapasztalt tulajdonságait sorolják fel, pl. részletezik a sejtek egyesülését vagy a sejtek elhalását és ez lenne a bizonyíték az állítólagosan megbetegítő vírusok létezésére!
A laboratóriumi kísérletek során a kémcsőben elért bizonyos hatást már a vírusok létezésének bizonyítékának, izolálásának tekintik annak ellenére, hogy soha nem lehet látni olyan szerkezetet, amit vírusnak lehetne nevezni, amit izolálni lehetne és az összetevőit biokémiailag jellemezni lehetne.
Ezt egy laikus is könnyen ellenőrizheti, ha kér vagy keres egy olyan tudományos publikációt, amelyben a megbetegítő vírusokról tesznek állítást vagy azt bizonyítják: Ilyen publikáció nincs!
Azóta a megkérdezett egészségügyi hatóságok vagy a „virológusok” már nem hivatkoznak publikációkra, hanem az internetre vagy tankönyvekre utalnak, ahol a megbetegítő vírusokról csak modelleket vagy az összetételükről képeket lehet találni, azonban egyetlen utalás sincs az ezek alapjait képező forrásokra, az erről szóló publikációkra. Az interneten és a tankönyvekben rátalálhatunk a sejtek különböző formájának elektronmikroszkopikus felvételeire, lehetnek pl. pálcika- vagy kör alakúak, amelyek állítólag mind ugyanazok a vírusok. Vírusnak neveznek egy nem izolálható, ezáltal nem beazonosítható önálló testet, azt állítják róla, hogy a sejten kívüli létezésre is képes, pedig egyetlen bizonyíték sincs rá. Ha elolvassuk a HIV felfedezőinek vélt Prof. Gallo (Science, 1984) és Montagnier (Science, 1983) publikációit, csak nevethetünk rajta, mert az emberek millióit, akik elhitték és elhiszik, hogy megfertőződtek egy vírus által, csak a halálfélelem és a kemoterápia segítette a másvilágra.
Ha az ember megérti Dr. Hamer által felfedezett összefüggéseket, akkor mindig megkeresi az adott tünethez tartozó DHS-t és önmaga vagy mások segítségével igyekszik az okot elviselhetővé, sőt tárgytalanná tenni.
Ulla Schmidt, a német egészségügyi miniszter a 2004.01.04-én kelt levelében bevallotta, hogy a HIV létezése csak egy konszenzus eredménye. A többi ún. megbetegítő vírussal kapcsolatban a Baden-Württembergi Országos Egészségügyi Hivatal leírta, hogy csak közvetett bizonyítékok vannak a létezésükre.
A folytatáshoz kattintson az alábbi linkre, ahol az oltások káros hatásairól, valamint a lepra, a pestis, a himlő és a spanyol nátha járványok hátteréről olvashat:
Így is fel lehet fogni egy tüdőgyulladást
Ajánljuk figyelmébe Anita nemrég beküldött esettörténetét, ami most nagyon aktuális. Ha megértjük, hogy biológiai szinten mi zajlik bennünk, könnyebben átvészeljük a súlyos betegségeket.
german hirlevel 2
„Két skandináv lány torkát vágták el Marokkóban.” A szóhasználat, a történések minden részletre kiterjedő közlése a gyomorforgató fotó a gyilkosokról (bugyuta tekintetük beégett az emlékezetembe) és egy videó magáról a gyilkosságról (mert felvették az egyik lány telefonjával amit aztán elküldtek az édesanyjának! – ezt nem voltam hajlandó megnézni) teljesen sokkolt. Brutális DHS volt…
Dániában élünk, az egyikük egy 24 éves dán lány volt.
A folytatáshoz kattintson az alábbi linkre:
„Ti mondtátok”
Örömmel osztjuk meg Önökkel Mónika véleményét, amit a hatékony ismeretszerzést segítő, teljesen megújult tematikájú, fokozatosan egymásra épülő és friss információkkal folyamatosan bővülő tananyagunkról írt, amelyre mindenkit várunk szeretettel. A 2019 szeptembere előtt a 6 napos alaptanfolyamot végzett vendégeink számára a tanfolyam díjmentes.
„Kedves Gabi!
Nagyon nagy élmény volt számomra a budapesti alaptanfolyam első két modulján való részvétel, s ezzel a várakozással készülök a holnapi folytatásra. Ösztönös vonzódásomra támaszkodva a Germán Gyógytudomány iránt egy ideje már kerestem a lehetőséget, hogy csekély ismereteimet tanulással bővíthessem. Nagyon szerencsésnek érzem magam és végtelenül örülök, hogy Tőled tanulhatok. A Te személyed számomra az a hiteles tanító, akitől jó tanulni, mert felkészült, lelkiismeretes, nagyon őszinte, esendően emberi, érzékeny és legfőképpen szeretetteljes. Alázattal a tanítás iránt, amit Hamer doktor úr az emberiség közkincsévé kívánt tenni. Mintha visszatérne az ősbizalom, vele a hála és a szeretet. Ezért is szeretnék köszönetet mondani mindenkinek, akik a Tanítás hiteles közvetítését felvállalják és átadják, hogy ez a tudás minél több ember kölcsönkapott kincsévé válhasson.
„F. N. Mónika
Programok
Piliscséven minden hónap utolsó hétfőjén térítésmentesen vehet részt Germán Gyógytudomány klubban, „Miért hallgass a lelked szavára?” címmel, Kelemenné Dévényi Julianna előadásában.
Budapesten minden hónap első szerdáján, az Agykontroll klubban összegyűlve ismerkedhetünk tovább a Germán Gyógytudománnyal, illetve egymással. A februári összejövetelen Fitor Zoli, Török Gabi és Kelemenné Juli képviselte a Germán Gyógytudományt, a sok érdeklődővel, remek hangulatban gyorsan letelt a rendelkezésünkre álló idő. Várjuk a további kérdéseket a márciusi klubnapra!
german hirlevel 3
german hirlevel 4
Kecskeméten március 27-én találkozhatunk klub keretében, Dr. Kovács Gyula szervezésében, erről bővebb információ hamarosan a honlapon, a tanfolyamok menüpontban.
Nyíregyházán április 03-án Török Gabriella előadásában kaphatnak betekintést a Germán Gyógytudomány alapjaiba, majd ugyanitt április végén 6 napos alaptanfolyam is indul Dr. Gáll Imre előadásában.
további eseményeinkről, tanfolyamainkról, csapatunk tagjainak bemutatkozásáról bővebb információt itt talál: https://germangyogytudomany.hu/tanfolyamok/
2020. március 14.
Szeretettel
a „Germán Gyógytudomány hazai csapata"
Copyright © 2019, Minden jog fenntartva.

Szeretnél változtatni a feliratkozásodon??
Ide kattintva frissítheted a feliratkozási adataidat vagy ide kattintva leiratkozhatsz listánkról.

Általános szerződési feltételekAdatkezelési tájékoztató Elérhetőség

Ha gond lenne a megjelenítéssel, kattintson ide a böngészőben való megtekintéshez!
LAST_UPDATED2