Payday Loans

Keresés

A legújabb

A belénk kódolt egészség - Germán Gyógytudományi Klub PDF Nyomtatás E-mail
PROGRAM AJÁNLÓ
2020. február 14. péntek, 07:28
MÁRC.4

A belénk kódolt egészség - Germán Gyógytudományi Klub

15 érdeklődő
Az esemény megosztása az ismerőseiddel
Részletek
Dr. Hamer zseniális, egyszerű és könnyen ellenőrizhető tudománya

Időpont: minden hónap első szerdája 17 órától 20 óráig

Örömmel értesítjük a kedves érdeklődőket, hogy minden hónap első szerdáján, nyitott beszélgetés keretében ismerkedhetnek meg, illetve mélyíthetik gyakorlati tudásukat Dr. Ryke Geerd Hamer felfedezése, a Germán Gyógytudomány terén. Az elmúlt években saját magunkon is tapasztaltuk, hogy a tanulás egy olyan folyamat, amely apránként válik igazi tudássá, hiszen leginkább a tapasztalatok útján épülnek be az új információk. Hamer doktor óriási tudásanyagot hagyott ránk, amely nem csak terjedelmében, hanem az új és régi információk rendszerezésében is alapjaiban formálja át életszemléletünket.

Az ismeretek egyre hatékonyabb beépülése és alkalmazása érdekében ezentúl lehetőségünk lesz havonta találkozni a Germán Gyógytudomány klubban, ahol az Önök kérdéseihez alkalmazkodva alakítjuk a programot.

Célunk, hogy minél több csatornán keresztül segítsük a tapasztalatszerzést, melynek eredményeképpen egyre hatékonyabban tudják a mindennapi életünkben használni e tudást.

Kívánjuk, hogy egyre többen legyenek egyre tudatosabbak a biológiai természettörvényekre, a biológiai programjainkra, testünk-lelkünk jelzéseire, eleve elrendelt működéseinkre, készségeinkre, a lehetséges és egyéni megoldásokra!

Szeretettel várjuk Önöket!

Előadó: Török Gabriella, Fitor Zoltán, dr. Kovács Gyula vagy dr. Gáll Imre (lásd egy hónappal az előadás előtt a www.germangyogytudomany/tanfolyamok menüpont alatt)
Szervező: Kelemenné Dévényi Julianna

A kérdéseket előzetesen feltenni, illetve jelentkezni a következő címen lehet: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. (Dévényi Julianna)

Üdvözlettel
a Germán Gyógytudomány hazai csapata