Payday Loans

Keresés

A legújabb

Nemzeti Hírháló PDF Nyomtatás E-mail
OLY KORBAN ÉLÜNK ABC
Itt éppen olvasnak:  |  Teljes hírlevél kérés |  Archívum |  Levél |  Feliratkozás |
A KÉNYELMETLEN IGAZSÁG
A Nemzeti Hírháló már 16 éve az igazság szolgálatában!


Ilara 2020 Újévi beszéde
Jövőbemutató aktuális gondolatok 

Ilara 2020 Újévi beszéde
Videó:
https://www.youtube.com/watch?v=u9EOK6Ak2KY



Családtagjaik nevén halmozzák a vagyont a politikusok
2016. 07. 29. 24.hu

A hozzátartozók vagyonnyilatkozata ugyanis nem nyilvános, ők viszont így "nem vagyonos emberként" tetszeleghetnek a közvélemény előtt.

Vagyonnyilatkozatai alapján szinte semmije sincs Orbán Viktornak, felesége nevén viszont számtalan ingatlan van - írja a Direkt36. 

Családtagjaik nevén halmozzák a vagyont a politikusok

Emlékeztetnek: Orbán Viktor a családja gazdagodását vizsgáló parlamenti bizottság meghallgatásán, 2005-ben a felesége nevén lévő felcsúti földekről úgy beszélt, mint sajátjairól, noha vagyonnyilatkozataiban soha nem szerepeltek földek. A bizottság akkor az Orbán-család felcsúti és sárazsadányi földvásárlásait, valamint tokaj-hegyaljai borászati vállalkozását vizsgálta. 

Több tucat ingatlan

Orbán Viktor egészen addig, amíg 2010-ben miniszterelnökké választották, minden évben nyilvánosságra hozta felesége, Lévai Anikó vagyonnyilatkozatát is. Ebből kiderül, hogy bár a miniszterelnök saját vagyonnyilatkozata nagyon puritán, felesége tekintélyes ingatlanvagyont halmozott fel. 2010-es vagyonnyilatkozatában az Orbánnal közös budapesti családi házon kívül 38 ingatlant sorolt fel. Ebből 14 - többségében földek - Szolnokon vannak, ezeket egy kivételével örökölte. Az ingatlanok több mint fele viszont, több mint 60 hektár Felcsúton és környékén terül el, ezeket 2001 és 2010 között vásárolta. 

Lévai az első felcsúti földeket 2001 őszén szerezte meg. Az Orbán-család vagyonosodását vizsgáló bizottság jelentése szerint 6 millió forintot fizetett értük, noha a környék akkori átlagáraival számolva dupláját érhették. Nem sokkal a földvásárlás után az Országgyűlés az Orbán-kormány előterjesztésére 2,7 milliárd forintot szavazott meg a Felcsút környéki települések vízrendezésére, aminek hatására jelentősen emelkedtek az ingatlanárak, 2005-ös átlagáron számolva Lévai földjei már 34,3 milliót értek. 

Lévai Anikó nevén van az a stadion melletti parasztház is, amely az elmúlt években Orbán Viktor házaként vált közismertté. 2013-ban a miniszterelnök megvette magának a szomszédban lévő telket és kis házat az addig ott lakó idős férfitól, az utca következő háza pedig Orbán apjáé, Orbán Győzőé, ő 2010-ben vásárolta meg azt. 

Orbán 2010-ben hagyott fel azzal a szokásával, hogy felesége vagyonnyilatkozatait is nyilvánosságra hozza. A Direkt36 rámutat: a vagyonnyilatkozatok nem sokat árulnak el arról, mi lehetett az ingatlanvásárlások fedezete. 2010 előtt nyilvánosságra hozott vagyonnyilatkozataiban a miniszterelnök felesége nem vallott be jövedelmet. 

"Lüke rendszer"

A Direkt36 arra az esetre is emlékeztet, amikor Sipos Péter, egykori XII. kerületi PM-es önkormányzati képviselő "egyik évről a másikra nincstelen lett". Több százmillió forintos vagyonát a gyerekei nevére íratta és a pénzét is odaadta nekik, arra hivatkozva, hogy "ő már öreg", majd megjegyezte, hogy a vagyonnyilatkozati rendszer "lüke rendszer", hogy az ilyen vagyonátrendezések nyomon követésére nem ad lehetőséget. 

Gyurcsány Ferenc nemrég döntött úgy, hogy megválik céges érdekeltségeitől és csak a politikára fog koncentrálni, tanácsadó cégét, az Altust pedig "odaajándékozta" feleségének. Vagyis a jövedelem a családban marad, csak nem fog megjelenni Gyurcsány vagyonnyilatkozatában. A volt miniszterelnök a Direkt36 megkeresésére azt mondta: nem dugják el vagyonukat, és csatolta Dobrev Klára legutóbbi vagyonnyilatkozatát is, amiből kiderül, hogy az ő nevén van a család budai háza, Gyurcsánnyal közösen birtokolja a kötcsei nyaralót, és van néhány céges érdekeltsége is, de megtakarításai nincsenek. 

Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter tokaji szőlőt és budai lakást vett kiskorú gyerekei nevére, de már 2006-ban kiderült, hogy akkor másféléves kisfiának tulajdonrésze van egy révfülöpi nyaralóban, amely Lázár vagyonnyilatkozataiban nem szerepelt, annak ellenére, hogy élete végéig tartó haszonélvezeti joga van rá. Pedig 2013 óta a haszonélvezeti jogot is fel kell tüntetni. 



2019 utolsó napján az MTVA fontos szerződést írt alá Mészáros Lőrinccel

Hadházy Ákos: 2019 utolsó napján az MTVA fontos szerződést írt alá egy olyan céggel, amely - milyen meglepő! - Mészáros Lőrinc érdekeltsége: újabb három éven át a Media Services Company (MSC) Magyarország Kft. értékesíti a közmédia reklámidejét és reklámfelületeit. Emlékeztetőül: 2018-ban a közmédia annak ellenére volt veszteséges, hogy több mint 100 milliárd forinttal tömték ki, és még reklámbevételei is voltak/vannak. (Itt érdemes megjegyezni, hogy egy normális országban, ha a költségvetésből finanszírozzák a közmédiát, talán mentesíteni lehetne azt teljesen a reklámoktól.) 

Az MSC annak az Atmedia nevű cégnek a leányvállalata, amelynek tulajdonosa Mészáros mellett a "Habony Árpád hiteletőjeként" ismertté vált Tombor András. Az Atmedia mára a legnagyobb "sales house" lett, ők értékesítik a legtöbb tévécsatorna - nem csak a TV2-csoport, de az ATV is! - reklámidejét. Ez egyrészt komoly anyagi hasznot hajt, tavaly több mint egymilliárd forint osztalékot fizetett a cég, de egyéb előnye is van a NER számára: a piaci hirdetéseket is a politikai elvárásoknak megfelelően tudják terelgetni a csatornák közt. 

A mostani szerződéssel a felcsúti cég évente több százmilliót kaszálhat a propagandagépezet zászlóshajóján: minél többet hirdet az állam a közmédián, annál több pénzt tehet zsebre Orbán Viktor "baráti köre". Márpedig azt tudjuk, hogy a szívének kedves felületeken nem fukarkodik a hirdetésekkel a kormány, természetesen ugyancsak közpénzből. 

Már az eljárás is nagyon furcsa volt, hiszen két közbeszerzést is lefolytattak: az elsőn csak az MSC adott ajánlatot és érvénytelenül zárult, a másodikra pedig - a Közbeszerzési Hatóság engedélyével! - csak az MSC-t hívták meg. (További érdekes részletek egy korábbi G7 cikkben itt: https://bit.ly/2ZLk8dR

Ebbe a "nemes versenybe" ment bele az adóforintokból fenntartott "közmédia" immár másodszor, mintha ők maguk nem tudnák értékesíteni a reklámidejüket (amelyben idén lesz egy olimpia, egy foci EB, illetve a Bajnokok Ligája és a Forma-1 közvetítések is!). Ez a történet is azt mutatja, hogy az ellenzéknek minden erejével a propaganda ellen kellene fordulnia és kikényszeríteni a hírhamisító távozását. Akkor nem csak tisztább lenne a verseny, de lehetőség lenne az ehhez hasonó szerződések felülvizsgálatára is! 

A szerződést magát itt lehet elolvasni: https://bit.ly/2Fkup7n

Kapcsolódó:
Orbán Viktor alaposan megpakolta a malacperselytOrbán Viktor alaposan megpakolta a malacperselyt
Orbán Viktor megtakarítása 742 ezer forintról 993 ezer forintra nőtt. Öt gyermeke közül már csak kettő lakik vele, Róza és Flóra. Orbán Viktor vagyona saját bevallásai szerint évek óta nagyjából változatlan, van egy ingatlanja Felcsúton, részben tulajdonosa egy budapesti háznak, egy elég vékonyka bankszámlának és egy lassan olvadó jelzáloghitelnek. Ha esetleg egyszer megszorulna anyagilag, azért valószínűleg számíthatna családjára és barátaira. Az utolsó nyilvános információk szerint feleségének 38 ingatlanja van. Apja és testvérei évről-évre százmilliókat keresnek bányacégeikkel. Veje, Tiborcz István sikeres ingatlanfejlesztő, 2018 elején 17 cégben volt érdekeltsége. Jó barátja, Mészáros Lőrinc Magyarország 8. leggazdagabb embere, vagyona több, mint 100 milliárd forint. 
35 millió dolláros pénzmosás miatt mentek a Zöld-foki-szigetekre35 millió dolláros pénzmosás miatt mentek a Zöld-foki-szigetekre
Orbán és Szijjártó elment a Zöld-foki-szigetekre, amely négyezer négyzetkilométeren fekszik, lakosai száma nem éri el az 500 ezer főt, legfőbb bevételi forrásuk a külföldön dolgozó zöld-fokiak hazautalt pénze. Mindez tíz vulkanikus szigeten elterülve az Atlanti-óceánban. Ezek után előadják, hogy Magyarországnak itt kell befektetnie 35 millió dollárt (nagyjából 10 milliárd forintot), és ezen a szigetcsoporton kell, távol Afrika partjaitól, az óceán közepén "segíteni a stabilitást", s "előmozdítani a magyar gazdasági szereplők érdekeit". Nyilvánvalóan egy közönséges pénzmosási akcióról van szó. Ennek lényege, hogy 35 millió dollár értékben egy "kötöttsegély-hitelmegállapodást" kötnek a csóró szigetországgal. Ez azt jelenti magyarul, hogy kihelyeznek 10 milliárd forintnak megfelelő dollárt, amelyet megkap a Zöld-foki Köztársaság, amely ezt a pénzt kizárólag a hitelt nyújtó "magyar kormány" által meghatározott célra fordíthatja, s a meghatározott magyar cégektől rendelheti meg az ell enértéket. 
Magasabb lehet az infláció a nyugdíjemelésnélMagasabb lehet az infláció a nyugdíjemelésnél
Idén januárban - a kormány által várt infláció mértékével - 2,8%-kal emelkednek a nyugdíjak, azonban nagyon úgy tűnik, hogy magasabb lehet a pénzromlás és emiatt jöhet az év végi kompenzáció. A gazdasági portál cikke szerint 2020-ban is előállhat az a helyzet, hogy az eredetileg tervezettnél magasabb lesz az idei infláció: az MNB prognózisa szerint 3,5 százalék. Ez azt jelenti, hogy idén novemberben is jöhet a visszamenőleges kompenzáció a nyugdíjasok számára. Mivel 4 százalékra várja a kormány az idei GDP-növekedést, ezért az átlagnyugdíj esetén 10 ezer forint prémiumra számíthatnak év végén a nyugdíjasok. 
A Dózsa György úton balesetező M. Richárd viszi ma a belvárosi pizzériátA Dózsa György úton balesetező M. Richárd viszi ma a belvárosi pizzériát, aminek előző tulaját szervezett bűnözők üldözték el Magyarországról
- Mi lett volna, ha nem jössz el Magyarországról? - Szerintem megöltek volna. Erről beszélget az RTL riportere Achilles Filippo Sparta-val (korábban Karmatronic néve dj-zett), akinek Budapest belvárosában volt jól menő olasz étterme. A férfi ma már Olaszországban él, miután szervezett bűnözői körök életveszélyesen megfenyegették, és elvették tőle az éttermét. A rendőrség anno a férfi feljelentése alapján nyomozott is az ügyben, de aztán lezárták az eljárást, és senkit sem vontak felelősségre. Achilles Filippo Spartat valószínűleg a saját éttermében, hosszú időn keresztül mérgezték egy zolpidem nevű, kábító hatású gyógyszerrel, és ezután kényszerítették rá, hogy adja el a helyet. A férfi szerint a 300 millió forint értékű étterméért gyakorlatilag egy fillért sem kapott. 
Varga Judit imázsfilmben jelentette be, milyen szigorításokat tervez a győri családirtás miattVarga Judit imázsfilmben jelentette be, milyen szigorításokat tervez a győri családirtás miatt
Az igazságügy miniszter még decemberben jelentette be, hogy vizsgálatot kezdeményez, miután egy férfi megölte a gyerekeit Győrben. A férfi nem sokkal korábban szabadult a börtönből, azért ítélték el, mert 2016-ban Szombathelyen kalapáccsal támadt az alvó feleségére, miközben a három gyerek is a lakásban aludt. Akkor öt évre ítélték, de nem tiltották el a gyerekek láthatásától. De a vizsgálat eredményéről és az abból levont következtetésekről Varga Judit most nem egy sajtótájékoztatón számolt be, ahol kérdezni is lehetett volna tőle, hanem ehelyett egy személye köré épített imázsfilmet forgatott a Kossuth téren a Trónok harca hangulatában. 
Adatvédelmi vizsgálat indult a Kubatov-lista miattAdatvédelmi vizsgálat indult a Kubatov-lista miatt
Vizsgálatot indított a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság a Kubatov-listaként elhíresült fideszes adatbázis miatt, derül ki abból a levélből, amit Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő juttatott el szerkesztőségünknek. Többen is bejelentést tettek Péterfalvi Attila hivatalánál, miután az októberi önkormányzati választások előtt két településen, Kaposváron és Érden is lefotóztak egy papírt, amelyen a vádak szerint a Kubatov Gábor pártigazgató nevével összekapcsolva ismertté váló lista áll. Az volt a feladatuk, hogy betűkódokkal kategorizálják a felkeresett választókat, a lefotózott listák szerint a következő jeleket használták: T (támogat), E (elutasít), B (bizonytalan), N (nincs otthon), R (rossz cím), G (egyéb), M (mozgássérült), H (elhunyt), K (elköltözött).


Nemzeti hősnek tartották Iránban
2020. 01. 04. Euronews - orientalista.hu

Kassem Suleymani Irán számára nem egyszerűen egy harctéri parancsnok volt. Ő volt a nemzet büszkesége és az amerikai szankciók elleni szembenállás jelképe is.

Nemzeti hősnek tartották Iránban

Minden stratégiai ügyben az övé volt az utolsó szó a perzsa államban. Különleges háborús módszert alakított ki, amikor speciális félkatonai egységeket hozott létre az ország határain túl. 

Határozottan ő volt a legjelentősebb és legfontosabb vezető Iránban, nemcsak az elmúlt négy évtizedben, hanem ha nagyobb időtávlatban, akár évszázadokban nézzük - Ali Vaez politikai elemző. 

"Ő az az ember, aki kiterjesztette Irán befolyását a határain túlra, előretörő védelmi politikát alakított ki, amely külföldi toborzáson alapult, hogy megakadályozzák az Irán elleni közvetlen támadásokat. Ő az, aki mély kapcsolatokat épített ki az egész térségben, Libanontól Szíriáig, Jementől Afganisztánig" - értékelte a tábornok politikai szerepét a Nemzetközi Válság Csoport munkatársa, Ali Vaez politikai elemző, Irán-szakértő. 

A közel-keleti fegyveres konfliktusokban Suleymani sorra bizonyította kiemelkedő stratégiai és taktikai képességeit, amelyekkel alaposan keresztbe tett az ottani amerikai műveleteknek. 



Magyar Békekör: Az amerikai elnök meggyilkoltatta az iráni forradalmi gárda főparancsnokát

Pénteken meggyilkolták Kasszem Szoleimani vezérőrnagyot, az iráni forradalmi gárda (Quds) főparancsnokát - jelentették Washingtonból és Teheránból. Meggyilkolására Donald Trump amerikai elnök adott parancsot. Az akciót a bagdadi repülőtér elleni rakéta csapással hajtották végre. Szoleimani tábornok az Iszlám Állam, az Al-Kaida és az An-Nuszra terrorszervezet elleni harc legfőbb koordinátorának számított iráni részről. Az iráni külügyminiszter nemzetközi terror-cselekménynek minősítette a gyilkosságot, és azt mondta, hogy rendkívül súlyos következményeket vonhat maga után. Ali Hámenei, Irán legfelsőbb vezetője közölte, hogy keményen megtorolják Szoleimani meggyilkolását. 
A Magyar Békekör emlékeztet arra, hogy Irán, Oroszországgal együtt aktív szerepet játszott Szíria felszabadításában az Iszlám Állam rémuralma alól, és részt vesz a szíriai nemzeti megbékélést és újjáépítést célzó asztanai béke folyamatban. Az amerikai gyilkos akció nem csak az USA és Irán szembenállását fokozza, hanem a nemzetközi feszültséget is kiélezi egy olyan pillanatban, amikor a NATO fennállásának egyik legnagyobb hadgyakorlatára készül Európában - értékelte a Békekör megfigyelője. 

Az amerikai elnök meggyilkoltatta az iráni forradalmi gárda főparancsnokát
A fotó Kasszem Szoleimani vezérőrnagyot ábrázolja


Botrány: Békéltető tárgyalásra hívták Bagdadba Szulejmáni tábornokot, majd meggyilkolták az egész küldöttséget az amerikaiak

A Szolejmani-gyilkosság hátteréről robbant a bomba: 
Az amerikaiak csalták Bagdadba, majd mészárolták le az iráni küldöttséget!


Békéltető tárgyalásra hívták Bagdadba Szulejmáni tábornokot, majd meggyilkolták az egész küldöttséget az amerikaiak
Először csak egy amerikai rádió betelefonálós műsorából értesültem erről az összefüggésről és csakis amiatt éreztem súlyát, mert másnap az egész rádiót megszüntették és a tulajdonos (Hal Turner radio Show) cikket írt arról, hogy sajnos ez az 'Anonymus' betelefonáló és az általa megosztott összefüggés okozta a törlésüket. 

Ráadásul hamarabb hangzott el ez az információ így, mert maga az iraki elnök is csak másnap az iraki parlamentben mondta el ezeket. Hogy miket, mindjárt elmondom. Nem mertem leközölni tegnap, mert ha egy komplett rádiót töröltek, akkor nem szerettem volna a VilagHelyzete oldalakat ezzel kockáztatni. 

Most viszont már a francia Libáration is összerakta a képet. 

A lényeg és a betelefonáló élő adásban elhangzott véleményét meghallgathatjátok itt, de lefordítva az a fontos, hogy az iráni tábornokot az amerikaiak (vagy a szaúdiak) hívták meg Irakba azzal az ürüggyel, hogy a Szaúd-Arábia és Irán, illetve az USA és Irán közötti feszültségeket enyhítő béketárgyalásokat kezdeményezzenek a legfőbb katonai vezetővel. 

Kapcsolódó:
Putyin és Macron aggodalmát fejezte ki Szulejmáni halálával kapcsolatbanPutyin és Macron aggodalmát fejezte ki Szulejmáni halálával kapcsolatban
Aggodalmát fejezte ki Kászim Szulejmáni tábornoknak, az iráni Forradalmi Gárda al-Kudsz nevű különleges egységének parancsnokának halálával kapcsolatban Vlagyimir Putyin orosz és Emmanuel Macron francia elnök a francia fél kezdeményezésére folytatott telefonbeszélgetésük során - közölte pénteken a Kreml sajtószolgálata. "Mindkét fél (Putyin és Macron) aggodalmának adott hangot Kászim Szulejmáni tábornoknak, az iráni Forradalmi Gárda al-Kudsz nevű különleges egységének parancsnokának halálával kapcsolatban, aki a bagdadi repülőtér ellen végrehajtott amerikai rakétatámadásban vesztette életét" - áll a Kreml közleményében. 
Így tervelték ki Szulejmáni likvidálásátÍgy tervelték ki Szulejmáni likvidálását
Az amerikai sajtóban egymás után jelennek meg részletek Kászim Szulejmáni iráni tábornok és Abu Mahdi al-Muhandisz iraki milicista vezető pénteki bagdadi likvidálásának előzményeiről. A The Wall Street Journal című lap szombati információi szerint Donald Trump amerikai elnök nem csütörtökön hozott döntést a Szulejmáni és Al-Muhandisz elleni célzott támadásról, hanem még december 27-én, azt követően, hogy az Irán támogatását élvező milicisták az iraki Kirkuk közelében lévő amerikai támaszpont ellen támadást intéztek, amelyben életét vesztette az amerikai hadsereg egyik alvállalkozója - egy nyelvész - is. 
Netanjahu üdvözölte Kassem Suleymani megölésétNetanjahu üdvözölte Kassem Suleymani megölését
Benjámin Netanjahu izraeli miniszterelnök támogatásáról biztosította az Egyesült Államokat és Donald Trump amerikai elnököt Kassem Suleymani az iráni Forradalmi Gárda al-Kudsz nevű különleges egysége parancsnokának megölése nyomán. Netanjahu egy nappal lerövidítette görögországi tartózkodását, és már péntek délután visszautazik Izraelbe az iráni vezető megölése miatt kialakult feszült közel-keleti helyzetben. "Izraelnek és az Egyesült Államoknak egyformán joga van az önvédelemhez. Kassem Suleymani sok amerikai állampolgár és ártatlan ember haláláért felelős, további támadó akciókat tervezett, és Trump elnök mindent elismerést megérdemel, mert határozottan, erővel és gyorsan dolgozott" - mondta az izraeli kormányfő. 
Az izraeli szövetség, ami átírta Orbán politikájátAz izraeli szövetség, ami átírta Orbán politikáját
Benjamin Netanjahu egymás után szívta a szivarokat, és önbizalommal telve magyarázta Orbán Viktornak, hogyan fog majd ismét hatalomra kerülni és békét teremteni a palesztinokkal. Orbán 2005 júniusi négynapos izraeli látogatásának végén találkozott vele. Netanjahu 1996-1999 között lett először Izrael miniszterelnöke, de Orbánnal való találkozója idején a másodvonalba szorult, pénzügyminiszter volt. A Direkt36 több forrásból rekonstruálta a bő háromnegyedórás találkozójukat, amin a két politikus rögtön egymásra hangolódott. Orbán utólag ezt úgy magyarázta, megvolt a közös érzelmi szál, hiszen akkoriban mindketten ki voltak szorulva a hatalomból. Az Orbánt útján tolmácsként is segítő Breuer Péter szerint "Orbán és Netanjahu szerették egymást". 
Megkezdődött az első közös iráni-orosz-kínai haditengerészeti gyakorlatMegkezdődött az első közös iráni-orosz-kínai haditengerészeti gyakorlat
Az iráni haditengerészet megkezdte első háromoldalú tengeri hadgyakorlatát Oroszországgal és Kínával közösen az Indiai-óceán északi részén - jelentette az iráni állami televízió. A négynapos manőverek az Ománi-öböl partján, a pakisztáni határ közelében fekvő délnyugat-iráni Csáhbahár kikötővárosban kezdődtek, céljuk a térségbeli vízi útvonalak biztonságának erősítése. Vu Csien kínai védelmi szóvivő csütörtökön előzetesen azt közölte, hogy a hadgyakorlat el fogja mélyíteni az együttműködést a három ország haditengerészete között. Elmondta, hogy a manővereken részt vesz a kínai haditengerészet Hszining rakétarombolója is. 
Az USA arra kéri állampolgárait, hogy haladéktalanul hagyják el IrakotAz USA arra kéri állampolgárait, hogy haladéktalanul hagyják el Irakot
Egy amerikai katona figyeli a távolból országa bagdadi nagykövetségét, melynek területére december 31-én hatoltak be a tüntetők. Az Egyesült Államok bagdadi nagykövetsége Irak azonnali elhagyására szólította fel az amerikai állampolgárokat, lehetőség szerint repülővel, ha erre nincs lehetőség, akkor közúton. Azt is kérik, hogy ne menjenek a képviselet épületének közelébe - aminek a területére 2019 utolsó napján behatoltak az iraki tüntetők. A nagykövetség azután tette közzé a felhívást, hogy légicsapásban Bagdadban likvidálták Kászim Szulejmáni iráni tábornokot, valamint Abu Mahdi al-Muhandiszt, a Népi Mozgósítási Erők egyik vezetőjét. 
A háború megkezdődött... - videóA háború megkezdődött... - videó
Vérvörös zászló lobog az egyik mecset felett, jelezve az elkövetkezendő súlyos csatát. Irán vérfagyasztó figyelmeztetést adott az Egyesül Államoknak azzal, hogy vörös zászlót emelt a Szent Dóm Jamkaran mecset felett, egy komoly háború eljövetelének jeleként. Annyi szöveg áll rajta: Azok, akik meg akarják torolni Husszein vérét. Az egész világ feszülten figyeli Irán és az USA minden lépését, miután az amerikai hadsereg Bagdadban végzett Kászim Szulejmáni tábornokkal. Kászim Szulejmáni az egyik legbefolyásosabb ember volt Iránban. Halála valószínűleg soha nem látott veszélyességi szintre emeli az amerikai-iráni konfliktust. Haszan Róháni iráni elnök hangsúlyozta, hogy bosszút áll a világ muszlim közössége a parancsnok és a többi mártír halála miatt. Az Iráni Forradalmi Gárda közleményt is kiadott, ebben bosszúért kiáltott legbefolyásosabb tábornokának halála után.
Allahot üvöltve gyújtottak fel egy középiskolát NémetországbanNémetország: Allahot üvöltő mohamedánok felgyújtottak egy középiskolát szilveszterkor - VIDEÓ
Tűzijáték rakétákkal belőttek egy középiskola ablakain Wolfsburgban és rátámadtak a kiérkező tűzoltókra is, miközben azt üvöltözték, hogy 'Allah'. A 'hitetlenek' vagyonának, lakosságának és hatóságainak támadása az iszlám tanainak része, és a nem-muszlimok meggyengítését szolgálja, az iszlám hatalomátvétel érdekében. "Fiatal férfiak" bandája, akik a videó szerint túlnyomórészt török vagy arab kultúrából származnak, betörte a Wolfsburg Westhagen kerületében található Albert Schweitzer Középiskola ablakait, és az osztálytermekben tűzijátékot gyújtottak, ezzel beindítva a tűzjelzőt. Amikor a rendőrség és a tűzoltók megérkeztek, az elkövetők illegális petárdákat dobtak rájuk, valamint rakétákat és tűzijátékot lőttek riasztópisztolyokból az osztálytermekbe. A petárdák a betört ablakokon át bejutva az osztályterembe, a tűzoltók között robbantak fel. Szerencsére a tűzoltók nem sérültek meg. 
Irán elkezdett arról beszélni, hogy milyen amerikai célpontokat támadna megIrán elkezdett arról beszélni, hogy milyen amerikai célpontokat támadna meg
Mike Pompeo amerikai külügyminiszter óva intette Iránt a megtorlástól azután, hogy az amerikai hadsereg Irakban megölte Kászim Szulejmáni iráni tábornokot. Közben az is kiderült, hol próbálhatják megbosszulni az irániak Szulejmáni halálát. Az amerikai külügyminiszter az Iran Internationalnek nyilatkozva elmondta: Szulejmáni olyan támadásokat tervezett, amelyek amerikaiak és irakiak százainak halálához vezethettek volna, Washington ezért döntött úgy, hogy likvidálja. Teherán kíméletlen bosszút ígért "a megfelelő helyen és időben" Szulejmáni halálát követően. Golámali Abuhamzeh, az iráni Forradalmi Gárda Kermán tartományi parancsnoka egy sor lehetséges célpontot említett megtorlásul, köztük a Perzsa(Arab)-öblöt, amelyen keresztül a globális olajfogyasztás körülbelül 20 százalékát szállítják át tartályhajók. 
TOTAL WARTOTAL WAR: Iran Unfurls Red Flag Of War Over The Holy Dome Of Jamkaran Mosque
Earlier today, the authorities of the Islamic Republic of Iran raised the Red Flag of Hussein over the Holy Dome of Jamkaran Mosque, in Qom. The raising of the red flag gives a precise signal - it indicates that a major war is to come or is even now underway. Reports so far indicate that this is the first time Iran has unfurled this flag, a flag steeped in religious symbolism relating to Islamic eschatology, the end times, and the specter of total war of epic and religious proportions. 
Irans Ballistic Missile Capabilities: 100,000 Missiles in 7 MinutesIran's Ballistic Missile Capabilities: 100,000 Missiles in 7 Minutes
Iran has been working on its baIIistic missile programme for several decades, using both Soviet and propietary technology. Iran Military Power 
1 millió thaiföldi gyermek meditál egyszerre a világbékéért1 millió thaiföldi gyermek meditál egyszerre a világbékéért
Thaiföldön ötezer iskola fogott össze, aminek köszönhetően egyszerre egymillió iskolás gyermek meditál a békéért a Phra Dhammakaya buddhista templomban. A meditáció csak akkor működik, ha már elértük a belső békét, ha megtagadtuk önző és nagyravágyó énünket, az ilyen jellem ugyanis csak háborút és békétlenséget szül. A harmonikus, nemes gondolatok hatására pozitív rezgések jönnek létre, emellett a dharma örök törvénye is azt tanítja, hogy ellenállva a gonosz erőknek, legyőzve önmagunkat, megvédhetjük saját dharmánkat, azaz belső természetünket. Az ókori Afganisztán valamikor buddhista ország volt, ma azonban már semmi nyoma nincs ennek a világnézetnek a közép-ázsiai országban, még a bámijáni Buddha-szobrokat is lerombolták.
Magnitude 5.1 earthquake strikes Iran near nuclear power plantMagnitude 5.1 earthquake strikes Iran near nuclear power plant
(CNN)A 5.1 magnitude earthquake struck southwestern Iran early Friday morning in a region which houses the country's first nuclear power plant. The quake occurred just after 5 a.m. local time, 44 kilometers (27 miles) southeast of the city of Borazjan in Bushehr province, at a depth of 38.3 kilometers (23.7 miles), according to the US Geological Survey (USGS). The Bushehr nuclear plant is located on the Iranian coastline to the southwest of Borazjan, not far from the epicenter of the earthquake. Opened in August 2010, Bushehr is not only Iran's first nuclear plant but the first civilian reactor in the Middle East.




52 iráni célpontot vett célba az USA és kész a pokol tüzét zúdítani Iránra és kultúrájára (rt.com
- közölte nem sokkal ezelőtt Trump! 

Az USA elnöke, Donald Trump közölte, hogy beazonosítottak 52 iráni helyszínt és készenen állnak "pokol tüzét zúdítani" ezen célpontokra, Iránra és kultúrájára, amennyiben Teherán továbbra is amerikai polgárokat vagy létesítményeket támad meg, netán megkísérli megbosszulni vezető tábornokának meggyilkolását. 

Trump says US to strike 52 Iranian sites

"Irán nagyon merészen beszél aról, hogy amerikai kirendeltségeket vett célba és bosszút áll azért, mert egyik terrorista vezetőjüktől megszabadítottuk a világot. Egy olyan valakitől, aki amerikaiakat gyilkolt, csúnyán megsebesített másokat, de nem is beszélve azokról az emberekről, akiket élete során gyilkolt meg, akár mostanában is." 

"Szolgáljon ez figyelmeztetésül, hogy amennyiben Irán megtámad bármilyen amerikait, vagy amerikai eszközt, mi 52 iráni helyszínt vettünk célba - jelképeként annak az 52 amerikai túsznak, akiket anno Irán tartott fogva sok évvel ezelőtt- ezek közül néhány nagyon magas rangú célpont, fontos Iránnak és az Iráni kultúrának és EZEK A CÉLPONTOK és MAGA IRÁN IS NAGYON GYORSAN ÉS NAGYON KEMÉNYEN LESZ TELIBETALÁVA! Az USA nem akar több fenyegetést!" - fogalmazott meg Trump nagyon kemény és fenyegető üzenetet Irán számára szombat este. (Ford: SBG Buddha - VilagHelyzete) 

Kényelmetlen igazság vagy megnyugtató hazugság?A legtöbb ember
...

[Üzenet megvágva]  Egész levél megtekintése