Payday Loans

Keresés

A legújabb

Orosházi Ferenc: Királyság PDF  Array Nyomtatás Array  E-mail
Szent Korona
2019. február 04. hétfő, 18:04
Orosházi Ferenc András: Királyság

A magyar Királysággal kapcsolatban - és nem általában a királysággal kapcsolatban - azt gondolom néhány tévhitet kellene alapvetően tisztázni.

A királyság egy államforma és nem szükségszerűen egy egyedi diktatúra.

Ennek ellenpéldája a mai - Magyarország néven futó - "demokratikus" állam, ami valójában egy totalitárius diktatúra.

Királyság

Vagyis nem az elnevezés, hanem a beltartalom a lényeg.

Lehet egy nagyobb közösség - nemzet, nép, lakosság - érdekeit a legmesszemenőbben figyelembe vévő, nevében egyszemélyű vezetés azaz királyságnak nevezett államforma. Ugyanakkor lehet a teljes lakosság érdekeit semmibe vevő "demokratikus" választásokkal életre hívott államforma is.

Olyan intézmény rendszer, ahol napjaink miniszterelnökének nagyobb hatalom összpontosul a kezében - pallósjog és az első éjszaka jogának bevezetése csupán az információ áramlásának viszonylagos szabadsága szab gátat -, mint a valaha élt bármely magyar királynak.

Láthatjuk nem az elnevezésen múlik egy diktatúra léte, vagy nem léte, hanem annak a tartalmán.

Mátyás király egy diktátor volt. Mégis az "igazságos" jelzővel maradt a történelem emlékezetében és nem a "közpénzek lenyúlásának császára", mintahogyan erre most O azaz Nulladik Viktor jó eséllyel pályázik.

Mi az a királyság, amiben nem lehet csalódni?

A Szent Korona Királysága.

Miért?

Ennek megértéséhez először is tisztázzuk miért Szent.

Azért, mert egy hit rendszer táplálja, azért, mert hitték, hisznek, hiszünk a csodájában, az igazságosságában. A csodája nem abban rejlik, hogy holnap életre kel és megmenti a magyart, hanem azért, mert a csodájában vetett hit, az ami életre keltheti a Magyart.

(a fenti mondatot olvassuk újra)

Azért Szent, mert egyedi és azért, mert annak Tudjuk(!)

Nem a formája, a vélt vagy valós kódjai, hanem a belé vetett hit miatt. Mátyás király hat társzekérnyi aranyat adott azért, hogy visszaszerezze a cseh rabságából. Nyilván oka, jó oka volt annak, hogy tárgyi értékéhez képest a sokszorosát adta érte.

Miért ért meg ennyit?

Azért, mert a magyar nemzet lélek értelmében a Szentkorona nem ami, hanem Aki!

Egyedüliként a világon.

Miért lényeges ez?

Azért, mert így jogi személynek minősül. Így tulajdonosa lehet mindennek, ami Kárpát-haza földje alatt, azon és felette található.

Ebben az esetben sem a jelenlegi Nulladik sem az N-edik és sem akárhányadik Viktor nem rendelkezhetne javai felett.

Nem lenne joga azt az osztrák parasztnak, a német iparosnak, az orosz oligarchiának, az ukrán maffiának, az amerikai befektetőnek vagy a zsidó spekulánsnak az Ő tulajdonát képező, a magyar nemzet érdekeit szolgáló javakat eladni, azokat saját érdekeit elótérbe helyezve elkótya- vetyélni. .

Mint most.

A valódi rendszerváltás így képzelhető el. Szerintem.

A nemzet vagyona felett olyan valaki rendelkezzen, Aki nem befolyásolható semmilyen politikai széljárás, vagy egyéni gazdagodás érdekei által.

Márpedig ilyen földi halandó nem létezik, mert így vagy úgy mindenkinek van gyenge pontja. Ha más nem, akkor az, hogy halandó!

Tekints a Koronára, mint a Magyar Megmaradás Érdekeinek Zálogára.

Ő nem képes másra, mint megóvni mindazt ami a miénk! Ő ezt nagyon jól csinálná. Nincs is más dolga! CSAK a megbízatásra vár!

Össznemzeti megbízatásra!

Minden más, ami egyénhez kötődik, az törékeny. A Szentkorona a sok lejáratási kísérlet ellenére állandó és kikezdhetetlen!

A jövőbeni szükségszerinti visszaállamosítás egyetlen elfogadható és nemzetközileg is magyarázható formája az, hogy mindent a Szentkorona tulajdonába kell rendelni!

Nem beszélve az itt nem részletezhető egyebekről, ami Kárpát-haza népeinek közös érdekeit szolgálja.

Tehát a Szentkoronáé kell legyen a főhatalom!

Szerencsés, ha az ország ügyeivel a szellemi és fizikai síkon egyenlő mértékben, egyaránt törődnek. Különösen kívánatos, hogy a két feladat egyikét ellátó személy egyike legalább egy Anya legyen!

Hansúlyozottan Anya és nem csak nőnemű!

Egy ország sorsának irányítása akkora törődés igényel, mint egy gyermek egészséges - nem csak fizikai értelembe vett - felnevelése, erre pedig csak egy tapasztalt anya a nagybetűs ANYA képes.

Sok mindent megértem már életemben, nincsenek vágyaim. Csak egy, szeretném az Ő hatalmát józan ésszel ezen életem során megélni.

(OFA)