Payday Loans

Keresés

A legújabb

Romano Maria Radio PDF Nyomtatás E-mail
Fejléc
Segítségnyújtás
segitseg

Kedves Testvérek!

A Mária Rádió megkezdte az online Romano Maria Radio előkészületeit, mely idén Krisztus Király ünnepén, november 25-én kezdi meg huszonnégy órás  adását, ugyanis a cigányok védőszentjének, Boldog Ceferinonak utolsó szavai ezek voltak: „Éljen Krisztus Király!”.

A Romano Maria Radio teret nyit a cigányoknak arra, hogy óvják, megélhessék, és a keresztény értékek mentén bemutassák kultúrájukat, beszélhessenek történelmünkről és hagyományainkról, kifejezhessék véleményüket az őket érintő társadalmi kérdésekről. A nem cigány testvérek pedig lehetőséget kapnak arra, hogy megismerhessék és megérthessék cigány testvéreiket. A cigány online rádió egy olyan közösséget formáló eszköz, amely lehetőséget teremt arra, hogy cigányok és nem cigányok párbeszédet folytathassanak, s megtalálják a közös hangot egymással. A Romano Maria Radio segít megtalálni a közös hangot Istennel, és segít megtalálni a közös hangot egymással is. A Romano Maria Radio mottója épp ezért: Pe jekh shib, vagyis: egy(séges) nyelven. 

A Romano Maria Radio munkálataihoz ennek okán SÜRGŐSEN  keresünk olyan önkénteseket, akik a következő feladatokban tudnának azonnal segédkezni:

- Zenék átmásolása CD-ről laptopra, adatokkal együtt

- Versek felolvasása, felvétele hanganyagként

- Könyvek felolvasása, felvétele hanganyagként

Kérjük, hogy aki szívügyének érzi a Romano Maria Radio küldetését, és a következő hetekben számítani tudnánk önkéntes szolgálatára, a következő elérhetőségeken jelentkezzen:

E-mail.:  Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
Tel.: 06 30 358-01-36

Az önkéntes szolgálat helyszíne: a Mária Rádió stúdiója.  Budapest, 1133 Gogol u. 28.,

Előre is köszönjük!

rmr
Facebook Twitter Instagram Youtube
Adatok MódosításaLeiratkozás
Adatai módosítását vagy leiratkozási szándékát a következő email címen is megteheti: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.