Payday Loans

Keresés

A legújabb

Nemzeti Hírháló - Lapszemle PDF Nyomtatás E-mail
OLY KORBAN ÉLÜNK ABC
2018 július 11.
Kényelmetlen igazság vagy megnyugtató hazugság?
Jelen: 99Húszmillió! Locations of visitors to this page Teljes hírlevél kérés Hírlevelek Üzenet Feliratkozás
1111 éve

WASS ALBERT:
Dolgozzatok és imádkozzatok, és az aki nem tud belenyugodni abba, hogy a hazugság mindennél hatalmasabb ezen a földön, és a Magyar nemzet jövendőjét elnyelje immár véglegesen a gonoszság özönvize. 
Akinek Lelkében van még Bátorság ahhoz, hogy Szembeforduljon az özönvízzel és Odakiáltsa az áradatnak 
MEGÁLLJ, S TÉRJ VISSZA ODA AHONNAN JÖTTÉL, 
EZT A FÖLDET, S ENNEK A FÖLDNEK NÉPÉT AZ ÚR EREJE ŐRZI!

Az jöjjön velem és ismerje meg az igaz valóságot ami szabaddá teszi azokat akik élnek vele, s kiszabadítja őket még a poklok poklából is. 



"Nem félünk tőletek!": Wilders figyelmeztette az uralkodó 'elitet'
2018. jún. 14. Dzsihádfigyelo blog

30.000-en tüntettek a szabadságért Londonban június 9-én, az iszlám dzsihádot a britekkel szemben támogató rendőrállam politikusai ellen -- amiről nagyrészt elfelejtett beszámolni a média. Wilders beledörgölte az 'elit' orrát a valóságba. Az emberek egyre több helyen lázadnak Európában.

Nem félünk tőletek!: Wilders figyelmeztette az uralkodó elitet

Részlet a beszédből: 
"(...) Tommy Robinson ma Nagy-Britannia legnagyobb szabadságharcosa. Tommy Robinson szabadságharcos, mert kimondja azt, amit senki sem mer kimondani. Van vér a pucájában. Van bátorsága. Mindez nem mondható el azokról, akik kormányoznak minket. Mert a kormányaink kiszolgáltattak bennünket a tömeges bevándorlásnak, az iszlamizációnak, és a nyitott határoknak. Majdhogynem idegenek vagyunk a saját országainkban. És ha panaszkodni merészelünk, akkor rasszistáknak, iszlamofóbnak hívnak bennünket. De azt mondom, ebből elég! Többé nem fognak elhallgattatni bennünket. Nincs több zsarnokság. (...) 

Tommy börtönben van, miközben a brit állam évekig a másik irányba nézett, amikor több ezer angol gyereket és kislányt erőszakoltak meg brutálisan "grooming" [kiskorúakat bűnszervezetben, csoportosan megerőszakoló muzulmán] bandák. (..) A rendőrség, a politikusok és az ügyészek évekig nem tettek semmit, és a másik irányba néztek. Nem voltak hajlandók meghallgatni az áldozatokat. Letartóztatottak az apákat, akik megpróbálták kiszabadítani a lányaikat. A gyermekeket a muszlim nemi erőszak bandák markában hagyták. Tommy azonban cselekedett. Tommy nem nézett a másik irányba. Nem volt hajlandó figyelmen kívül hagyni a problémát. Azon britek millióinak adott hangot, akiket a hatóságok cserbenhagytak. Amikor viszont tiltakozott, ugyanez a hatóság már elég gyors volt, hogy börtönbe csukja Tommy-t és elhallgattassa a médiát. Ez nem demokrácia. Ez nem szabadság. Ezt csinálják Szaúd-Arábiában. (...) 

Szabadságot akarunk. És kötelességünk felszólalni a nemi erőszak bandák ellen, a saría törvény ellen, a barbárság ellen. (...) 

Azért állunk itt mindnyájan teljes szolidaritásunkat kifejezve Tommy iránt, mert hozzá hasonlóan nekünk is elegünk van abból, hogy elhallgattatnak bennünket. Ma a világ összes kormányának üzenjük: Nem fognak elhallgattatni. Nem fognak megfélemlíteni bennünket! Továbbá még ezt is üzenjük: Nem félünk tőletek! Soha nem fogunk behódolni! Összetartunk és tesszük a kötelességünket. Megvédjük civilizációnkat. Megvédjük a népünket. Börtönbe zárhatnak, de soha nem fognak tudni legyőzni bennünket, mert, barátaim, minden Tommy helyett, akit bebörtönöznek, ezrek fognak felkelni. (...) Minden nappal egyre több ember csatlakozik az ügyünkhöz, a szabadság ügyéhez. És minden nap növekszünk." 

Iszlám terror Európában: a fekete leves még hátra van -Janice Atkinson

Janice Atkinson, az Európai Parlament képviselőjének, a Nemzetek és Szabadság Európája képviselőcsoport független tagjának beszéde a Tommy Robinson szabadon bocsájtására rendezett tüntetésen.

Iszlám terror Európában: a fekete leves még hátra van -Janice Atkinson

A beszéd vége, amit Geert Wilders megérkezése miatt nem tudott Atkinson befejezni: 
Túlságosan elfoglalták a bűnözők, migráns megszállók és terroristák jogainak védelmében. 
A brit elit úgy gondolta, hogy Tommy kivonásával rajta tarthatják a fedőt a haragon, ami a nemi erőszak bandák és a dzsihád terror ellen irányul. 
Hogy a munkásosztály lázadó vezetője elvesztette a hangját. 
Nem, barátaim, ez még dühösebbé tett bennünket, és ezért vagyunk ma itt. 
És nem megyünk el. 
Világszerte számos ország utasítja el a régi elitet, mint amilyen May asszony és az ő konzervatívjai. 
Ausztriában, Lengyelországban, Magyarországon, Olaszországban és Szlovéniában új kormányokat választanak, akik Trump elnököz hasonlóan, az emberek akaratát hajtják végre. 
A burkákat Európa-szerte elkezdték betiltani. 
HC Strache barátom Ausztriában bezáratja a radikális mecseteket. 
Matteo Salvini barátom Olaszországban 500 000 illegális bevándorlót deportál. 
Meg lehet csinálni. 
Szóval, mit tehetünk? 
Úgy gondolom itt az ideje, hogy egyesítsük a jobboldalt. Minden jobboldali politikai pártnak és mozgalomnak egyesülnie kell a gyermekeink, az életmódunk, és a szabadságaink védelmének érdekében. 
Meg kell küzdenünk újra a Brexitért. A határok lezárásáért. Annak érdekében, hogy megvédjük nőket és a lányainkat. 
Harcolnunk kell May asszony konzervatív pártjával szemben, amely többé már nem konzervatív párt, amely bárkit is képviselne. 
Egyesítenünk kell a jobboldalt. 
Ha ezt tesszük, le tudjuk győzni őket a billegő választókerületekben, ahol a Munkáspártnak és a Toriknak meg kell nyerniük az általános választásokat. Nem minden helyért kell harcolni. Célzottnak és fegyelmezettnek kell lennünk. 
Ezeket a tüntetéseket az ő választókerületeikben is megtarthatjuk. Csak így kaphatjuk vissza az országunkat és tehetjük Britanniát újra naggyá. 
Velem tartotok? 
Jó, menjünk így tovább, és ... szabadítsuk ki Tommy Robinsont!" 
Wilders beszéde: https://youtu.be/K7kiHylxlvo
------------------------------------ 
http://www.janiceatkinson.co.uk/2018/...

Kapcsolódó:
Petíció Tommy Robinson szabadon bocsájtásáért
Free Speech Rally Belfast #FreeTommyRobinsonFree Speech Rally Belfast #FreeTommyRobinson
Harminc dél-afrikai búr család érkezett Oroszországba a néger rasszizmus elől menekülveHarminc dél-afrikai búr család érkezett Oroszországba a néger rasszizmus elől menekülve
30 dél-afrikai búr család érkezett Oroszország Sztavropol régiójába - jelentette a Rossija 1 TV-re hivatkozva a Russian Today hírtelevízió. A menekültek elmondásuk szerint otthon erőszakos támadásokkal és halálos fenyegetésekkel kénytelenek szembenézni. A fehér emberek által felépített Európát és Amerikát pedig épp a fehérek üldözése érdekli a legkevésbé. Ausztrália viszont már fogadott be üldözött dél-afrikai fehéreket, s kész még több menekült számára is otthont biztosítani. 
Tíz év, és az európaiak nem találnak maguknak helyet a saját országukbanTíz év, és az európaiak nem találnak maguknak helyet a saját országukban"
Ugyanaz a kéz, amely most segélyért folyamodik, megfogja a kést, és szép lassan ellenünk fordul, figyelmeztet a magyarországi kopt keresztények vezetője. Már nem lehet megállítani a migránsáradatot - mondta a Magyar Nemzetnek a Magyarországi Kopt Ortodox Egyház vezetője, aki szerint tíz év, és az európaiak nem találnak maguknak helyet a saját országukban. Youssef Khalil egyetért a bevándorlással kapcsolatos intézkedésekkel, mert úgy véli: "ugyanaz a kéz, amely most segélyért folyamodik, megfogja a kést, és szép lassan ellenünk fordul".

Líbiában várakozik 700 ezer menekült
INVÁZIÓ: Bottleneck - 700,000 migráncs várakozik Líbiában, hogy átkeljen a Földközi-tengeren Európába. Tanúi vagyunk az egkori nagy civilizáció halálának. 

Az ENSZ diktátumai szerint, Olaszország be kell fogadjon minden Afrikából érkező
Az ENSZ diktátumai szerint, Olaszország be kell fogadjon minden Afrikából érkező "menekült" csónakot


Na, bankárok! most mit léptek? Végrehajtások megszüntetése!

Banki adósok devizaadósok! 

NA, BANKÁROK! MOST MIT LÉPTEK? VÉGREHAJTÁSOK MEGSZÜNTETÉSE!

Dr. Czirmes György - Végrehajtások jogerős megszüntetése

Fővárosi Törvényszék:
B.Ilona kontra XY Bank zrt. 4 év után a kilakoltatást és a tulajdonjog átírást követően, törvényszék visszaállította az adós tulajdonjogát. és jogosulttá vállt a visszaköltözésre 
A volt új tulajdonos ellen használati jog címén-több évre visszamenően - több milliós kártérítés indul 

Székesfehérvári Törvényszék
K.J. kontra OTP Bank Zrt kb. 45 Milliós ügyben jogerősen megszüntette a Törvényszék a végrehajtást. 

Székesfehérvári Törvényszék
Gy.J. kontra Otp Követeléskezelő zrt ügyben cca. 4o Milliós ügyben a Törvényszék megszüntette a végrehajtást 

A fentiekből látszik, hogy az adósnak nem szabad feladni, mert van esély a változtatásra, de legalább is a kilakoltatás hosszabb időre történő elodázására. 

A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Új, szerződést támadható bizonyíték az MNB azon nyilatkozata, amely szerint a bankok hivatalból ismerték már a 2ooo-es évek elejétől az árfolyamváltozás adósra hátrányos irányát, mivel az árfolyamkockázat elemzésére 2001-tőll belső szabályaztot kellett készíteniük, amelynek része volt az árfolyamtrend folyamatos figyelemmel kísérése. 

Ennek eredményét a szerződéskötéskor elhallgatták! (NCK: és még sok mást is!) Dr. Czirmes György. 
Korábbi felvételek, de egyszer győzni fog az igazság! 

civilkontroll.com



"A magyar kormány támogatja a családokat! Ezt mondta be a rádió éppen az előbb. Hogyan lehet az embereket kitenni otthonukból, utolsó vagyonukat elvenni? 
Hol van a törvény, amely azt mondja ki, hogy ha visszafizettem tartozásom, plusz 10 %-ot, akkor a bankoknak semminemű követelése nem lehet felém? 
Hol van a családi csőd érvényessége?: Milyen tartozásokra vehető igénybe a családi csődvédelem? 
https://magancsodvedelem.hu/milyen-tartozasokra/

A családi csődvédelem akkor igényelhető, ha a ki nem fizetett adósság összege a törvényi keretek közt van. Vagyis százmilliós hátralék kifizetésének. 
https://magancsodvedelem.hu/.../magancsod-nemzetkozi-gyakorl.../
A fogyasztói eladósodás problémáinak enyhítésére számos európai ország vezetett be és fejlesztett tovább a magánszemélyek fizetésképtelenségekor alkalmazandó szabályokat az elmúlt évtizedekben. A '80-as években elsőként Dániában 1984-ben, majd 1986-ban az Egyesült Királyságban, 1989-ben Franciaországban, majd 1993-ban Finnországban és Norvégiában került ún. fogyasztói csődszabályozás elfogadásra. Svédországban, Ausztriában és Németországban 1994-ben született e tárgyban törvény (a német javaslat végül csak 1999-ben lépett hatályba), Hollandia és Belgium 1998-ban, illetve 1999-ben rendelkezett a magánszemélyek csődjéről." 
(Sajó Mária írja a facebookon) 

Dr Kriston István: KÉTELKEDŐKHÖZ - KILAKOLTATÁS VAGY SZABADSÁGHARC

Igen közben folynak a kilakoltatások, mert az érdekvédő csoportok szétszabdalták a devizaadósokat, ez meg országos hálózat, amit ahol elvágnak, ott is kinő - nem véletlenül támadják -, szóval ez a nyerő és nem a bizonytalan harsonaszó (...) Ha kételkedik az nem baj, de ha nem elszánt akkor van baj. Tetszettek volna már forradalmat csinálni ... akkor nem lennének kilakoltatások. Mi most meghirdettük és megszervezzük a Devizaadósok Szabadságharcát, lehet hozzá csatlakozni. 


Magánszemélyeknek adná át a közvagyont a kormány
Bak Mihály 2018-07-04 fuhu.hu

Bármely magánszemélyt kijelölhetne tulajdonosi joggyakorlóként a kormány. Alighanem arról a rengeteg vállalatról van szó elsősorban, amelyeket a napokban vettek el az MNV-től. A szakértő szerint elsőre problémás a módosítás, amely a tulajdonjogon kívül a teljes vagyon feletti rendelkezést vetíti előre.

Ha nem is aranyhegyek, óriási vagyonok kerülhetnek kiválasztottakhoz
Ha nem is aranyhegyek, óriási vagyonok kerülhetnek kiválasztottakhoz. Forrás: pixabay.com

Új állami tulajdoni kezelést akar bevezetni a kormány, legalábbis ez jön ki az összerakott mozaikdarabkákból. Ennek egyik eleme lenne az a törvénymódosítás, amelynek értelmében a nemzeti vagyon körében az eddig tételesen felsorolt tulajdonosi joggyakorlók (miniszter, központi költségvetési szerv, 100 százalékos állami tulajdonú gazdálkodó szervezet, valamint az utóbbi és az állam közös tulajdonában lévő gazdasági társaság) mellé beillesztenék azt, hogy: 

a kormány egyedi határozatában meghatározott személy.

A parlamentben már zajlik ennek vitája, a módosító javaslatot fideszes képviselő egyéni indítványára tárgyalják (ezzel elkerülhető az érdekelteket magába foglaló egyeztetés), s amelyet a Népszava ismertetett szerdán. 

Az állami vagyongazdálkodást szabályozó törvény módosításának indoklásával nem sokat bíbelődnek: ennek lényege az, hogy meg akarják teremteni annak lehetőségét, hogy a kormány, illetve az alárendeltségébe tartozók által végzett vagyonkezelés során szabadon kijelölhetők legyenek (magán)személyek. 

A parlamenti vitában Fónagy János, a nemzeti vagyonnal kapcsolatos parlamenti ügyekért felelős államtitkár arról beszélt, hogy a kormány célja az erős és hatékony állam létrehozása, olyané, amely őrködik a nemzeti vagyon felett. Indokoltnak ítélte, hogy nemzetgazdasági szempontból kiemelt jelentőségű ágazatokban és vállalatokban megerősítsék az állam tulajdonosi szerepét, de azt is, hogy 

a tulajdonosi joggyakorlást olyan emberre bízzák, aki a legmagasabb fokú szakmaiság

mellett képviseli az állam érdekét. 

Hangsúlyozta továbbá: a vagyontörvény módosítása alapján majdan kiadandó kormányhatározatban megjelölt személy tulajdonosi joggyakorlásának tényleges jogalapját továbbra is jogszabály teremti meg. 

Ez a módosítás kétharmados lenne, vagyis később ennél kisebb többségű parlament nem tudna hozzányúlni. 

Az első reakciók máris arról szóltak, hogy 

a kormányhoz közelálló üzleti kört képviselő személyek lesznek a kedvezményezettjei

az állami vagyon kezelésének. Olyanok, akikkel kapcsolatos részletes szabályokat határozatban fogják (ha fogják) előírni. 

A Transparency International Magyarország (TI) jogi igazgatója, Ligeti Miklós első olvasatra "problémásnak" nevezte a változtatást. Szerinte a módosítandó vagyontörvény 

a vagyonkezelésre szerződés megkötését írja elő,

de az alaptörvény értelmében ilyen szerződés csak olyan szervezettel köthető, amelynek tulajdonosi szerkezete, felépítése, valamint az átruházott vagy hasznosításra átengedett nemzeti vagyon kezelésére vonatkozó tevékenysége átlátható. 

Ezért Ligeti Miklós nem tartja kizártnak, hogy ezt akarják megkerülni az esetleg áttételes egyedi kormányhatározattal. 

Így válik érthetőbbé az a múlt heti rendelet, amelyet az újonnan beiktatott miniszter, Bártfai-Mager Andrea bocsátott ki. Ebben nem kevesebb, mint 70 állami vállalat esetében törölte az eddig az állami cégek központi tulajdonosának számító állami Magyar Nemzeti Vagyonkezelő (MNV) tulajdonosi joggyakorlói besorolását a nemzeti vagyon kezeléséért felelős tárca nélküli miniszter. Bár az irat a 123 tételes listán csak az új tulajdonosi joggyakorlót tünteti fel, az Opten cégadatbázisban még a jelenlegi joggyakorló szerepel - írta erről a Népszava. 

A tulajdonosi jogokat ettől kezdve minisztériumok, központi állami szervek gyakorolják, a listán olyanok vannak, mint például a Művészetek Palotája, a Nemzeti Színház, rabokat foglalkoztató cégek, térségi fejlesztési társaságok. De nem csak az MNV-től, hanem más tárcáktól is "átvezényelnek" gazdálkodókat, például az új Innovációs és Technológiai Minisztériumhoz. 

Ezzel nem csak az MNV léte veszíti el értelmét, hanem nagyon úgy néz ki, hogy az Orbán Viktor személyes kiválasztottja, Bártfai-Mager és a többi miniszter kezében összpontosuló 

vagyontömeg lényegében majdnem közvetlen miniszterelnöki közelségbe kerül.

Azt pedig Orbán másik új kiválasztottja, Palkovics László innovációs és technológiai miniszter mondta el azInfoRádióban egy hónapja, hogy a kormány el fogja választani egymástól az állami vállalatok tulajdonosi joggyakorlását és ezen cégek szolgáltatásainak megrendelői oldalát. Ebben a leosztásban Bártfai-Mager Andrea az állami vállalatokkal fog foglalkozni. 

"A MINISZTER ASSZONYNAK AZ A FELADATA, HOGY A MAGYAR ÁLLAMI VAGYONT, BELEÉRTVE AZ ÁLLAMI VÁLLALATOKAT IS, OPTIMÁLISAN IRÁNYÍTSA"

- mondta Palkovics. 

Ebben a rendszerben válik érthetővé a tulajdonosi joggyakorlók sorába előre meg nem nevezett, "tulajdonságaiban" még csak körbe se írt magánszemélyek kormány (lényegében Orbán egymaga) általi kijelölhetőségének joga. 

Ez milliárdos vagyonnal való gazdálkodást, a bevételek feletti rendelkezést vetít előre e majdani kiválasztottaknak. 

Kapcsolódó:
Brutális a hiány, az év végén megszorítások jönnek?Brutális a hiány, az év végén megszorítások jönnek?
Bár folyamatosan azt kommunikálta a kormány, hogy az idei költségvetés nem lesz "választási költségvetés", a számok teljesen mást mutatnak. Ugyanis, a féléves jelentést megnézve kiderül, hogy közel 80 milliárd forinttal haladta meg a költségvetési hiány az egész évre tervezettett hiánycélt. A Pénzügyminisztérium közlése szerint júniusban 233 milliárd forinttal zárt az államháztartás központi alrendszere, ami a korábbi hónapok egyenlegével együtt 1420 milliárd forint a halmozott hiány nagysága, ez pedig bizony közel 80 milliárd forinttal több az egész évre tervezettnél. 
Több mint 2000 tanár hiányzik az oktatási rendszerbőlTöbb mint 2000 tanár hiányzik az oktatási rendszerből
Több mint 500 településen keresnek tanárt az iskolák, akik összesen több mint 2000 pedagógust tudnának szeptembertől alkalmazni. Budapesten 582 tanárnak, míg a vidéki településeken akár 1900 másiknak tudnának állást adni az iskolák és a szakképző központok. A 24.hu mindezeket a közigazgatási állásportál adatai alapján közölte. Az adatokból kiderül, hogy összesen 523 település keres pedagógust az országban, az álláshirdetések többségét az elmúlt hetekben töltötték fel. Egy nap leforgása alatt több mint száz új, tanároknak szóló hirdetés került be a rendszerbe, de van olyan még mindig aktív hirdetés, amely január óta aktív. 
Erős és büszke: egymástól kérnek gyógyszert a betegekErős és büszke: egymástól kérnek gyógyszert a betegek
Ön is a Fideszre szavazott? Egészségére! Vagy inkább: sok szerencsét! Egyre több sebből vérzik az eddig is borzasztó állapotban lévő egészségügyi ellátás. Korábban mi is beszámoltunk róla, hogy a hazai patikákban hiánycikk az életmentő oltás, amit a méhcsípés-allergia ellen fejlesztettek ki. De szinte naponta derülnek ki újabb esetek, amelyek azt bizonyítják, hogy hatalmas a probléma. "Segítséget szeretnék kérni: akiknek esetleg gyógyszerváltás miatt maradt Propycil gyógyszere, és nincs rá szüksége, az oda tudná adni nekem? Elfogy a gyógyszerem, és nem tudnak a gyógyszertárak rendelni." 
Apokaliptikus jóslat: robbanás lesz MagyarországonApokaliptikus jóslat: robbanás lesz Magyarországon
"Ha Brüsszel nem lép ma, apokaliptikus méretű düh, agresszió és gyűlölet fog kirobbanni Magyarország-szerte az idén, április 8-a után" - szól a legújabb, Magyarországgal és "a több mint ezer éves magyar történelem legkorruptabb politikusával", Orbánnal foglalkozó amerikai elemzés. Reménytelenség és az elnyomott düh okozta sérülések jellemzik ma a magyar társadalmat, amelyet kevés választ el attól, hogy fellázadjon a politikai vezetői ellen - írja legújabb elemzésében a Frontiers of Freedom jobbközép értékeket követő amerikai intézet külpolitikai kérdésekkel foglalkozó - magyar származású - alelnöke. Az önmagát racionális republikánusnak tartó Radványi Miklós már több cikket is szentelt Magyarországnak, ezekben egyre keményebben fogalmaz. 
Pride, erkölcs és politikaPride, erkölcs és politika
Mindig, mindent összekeverünk. Most például a tisztességes, nem hivalkodó homoszexuálisokat (nem írok meleget, mert annak a magyar nyelvben semmi köze a beteges hajlamhoz!), és ezeket a gusztustalan politikai köcsögöket, akik kicsit keveredve a "genderséggel" és a liberális nihilizmussal mindnyájunkat idegesítenek. Az, az ő dolguk, hogy hányingert keltve a normális többségben vonulnak vagy sem. Hiszen, ha nem akarom látni, nem megyek az Andrássy út felé... Amikor viszont ezt a nyomorult köcsög-mozgalmukat és a pedofiliát is ki akarják terjeszteni gyermekeinket veszélyeztetve az egész társadalomra, akkor az embernek kinyílik a bicska a zsebében.

Munkanélküli segély Európánban!!
Munkanélküli segély Európánban!! 

Újabb 32 stadiont építenek!
EZ VAN! 

Ez az igazság!


Etnikai tisztogatás: Izrael belekezdett egy palesztin falu elpusztításába
Al-Isfahani 2018. 07. 06. Orientalista.hu

Khan Al-Ahmar egy beduin falu Kelet-Jeruzsálem mellett a megszállt Nyugati Parton, mely két illegális zsidó telep Kfar Adumim és Maale Adumim közelében helyezkedik el. A cionista állam azonban úgy döntött, hogy a palesztin települést lerombolják és a területen további zsidó telepeket építenek.

Etnikai tisztogatás: Izrael belekezdett egy palesztin falu elpusztításába

A napokban a cionista megszállók munkagépekkel jelentek meg a területen és hozzákezdtek a 181 fős település lerombolásához. A falu lakosait módon a cionisták pofátlan módon ráadásul már másodszor telepítik ki. A Jahalin beduin törzshöz tartozó lakosokat még 1951-ben telepítették át a mai Khan Al-Ahmar térségébe, mivel az izraeli hadsereg éppen akkor a Negev sivatag területén sajátított ki földeket. Abban az időben a törzs tagjai az ott élő palesztin lakosoktól kaptak területet, hogy házakat építhessenek maguknak. Kelet-Jeruzsálem 1967-es elfoglalása után azonban a zsidók elkezdték a palesztin területek felé történő erőszakos terjeszkedést. 

A cionista megszállók abban az időben kezdték el illegális zsidó telepek létrehozását. Így jött létre Maale Adumim és Kfar Adumim. Az illegális telepek pedig egyre inkább elszaporodtak, hiszen ha egyszer meghúzzák az ország határait, akkor az etnikai alapon fog történni és ezért az izraeliek egyre nagyobb területet szeretnének kiszakítani Palesztinából. Az illegális telepeket az izraeli kormány a média előtt elítéli és sokat ők is illegálisnak tartanak, azonban valójában támogatják az illegális telepeseket. Felfegyverzik őket és a kormány segít nekik az infrastruktúra kialakításában. Éppen ezért az illegális zsidó telepek úgy terjednek mint a pestis. 

A Khan Al-Ahmar-ban élő lakosokat az ,,izraeli,, bíróság döntése alapján kitelepítik egy Abu Dis nevű területre, melyet hulladék lerakóként használnak. A lerombolt területre pedig újabb zsidó telepeseket hoznak és újabb illegális telep jön létre. Vagyis egyfajta lakosságcsere történik azért, hogy Izrael minél több területet birtokoljon a megszállt Kelet-Jeruzsálem körül. Így egy idő után azt hazudhatják, hogy az mindig is hozzájuk tartozott és jogosan nevezik azt a fővárosuknak. Valójában azonban egyfajta etnikai tisztogatás zajlik a faji alapokon működő cionista államban. A hazug demokraták hazug ,,közel-keleti demokráciájában,,. 

Fesztivál?
JÖNNEK!

Kapcsolódó:
Izraeli rakétákat szedett le a szíriai légvédelemIzraeli rakétákat szedett le a szíriai légvédelem
Izraeli légicsapás érte vasárnap este a Szíria középső részén, Homsz város mellett található T-4 légibázist. A SANA szíriai állami hírügynökség katonai forrásokra hivatkozva közölte: a támadás "izraeli agresszió" volt, amit a légvédelem visszavert. Az állami televízió hat rakétáról számolt be, amelyeket a légitámaszpontra kilőttek. A SANA jelentése szerint nem voltak áldozatok, csak anyagi károk keletkeztek. Emellett a hírügynökség úgy tudja: néhány rakéta mellett sikerült egy izraeli repülőgépet is eltalálni, a többit pedig meghátrálásra késztetni. Izrael elutasította, hogy kommentálja a történteket. 
Az államfőre szállt a kormányfő joga TörökországbanAz államfőre szállt a kormányfő joga
Még nem itt, Törökországban az államfőre száll át a kormányfő minden jogköre Törökországban a hivatalos közlönyben szerdán megjelent törvényerejű rendelet értelmében. Az intézkedés várhatóan jövő hétfőn lép hatályba, amikor a június 24-én újraválasztott Recep Tayyip Erdogan elnök leteszi az államfői esküt. Az Anadolu török állami hírügynökség beszámolója szerint a rendelettel az 1924 és 2017 között született törvényekben a "kormányfőt", valamint a "minisztertanácsot" jelölő hivatkozások mindenütt az "államfő", illetve az "államfői hivatal" kifejezésre cserélődnek. A végrehajtó elnöki rendszer bevezetéséről tavaly áprilisban népszavazáson döntöttek Törökoszágban. 
Katonák, újságírók és tanárok ellen adtak ki elfogatóparancsokat TörökországbanKatonák, újságírók és tanárok ellen adtak ki elfogatóparancsokat Törökországban
Ismét őrizetbe vették pénteken Nuriye Gülmen volt egyetemi oktatót, aki csaknem egy évig éhségsztrájkolt a két évvel ezelőtti puccskísérlet nyomán a közszférában folytatott tisztogatások ellen tiltakozva. A nőt tavaly májusban vették először őrizetbe, és hét hónap múlva, decemberben helyezték szabadlábra. A Cumhuriyet török kormánykritikus napilap internetes felületének jelentése szerint Gülmen pénteken közölte a Twitteren: "éppen a rendőrőrsre visznek". 
Orbán az első sorból élvezte végig a török diktátor beiktatásátSzégyen, gyalázat: Orbán az első sorból élvezte végig a török diktátor beiktatását (+képek)
Megjelentek az első fotók Recep Tayyip Erdogan török diktátor hétfői beiktatásáról. Mint megírtuk: a ceremónián zömmel afrikai és ázsiai államok elöljárói vettek részt. Az Európai Unió miniszterelnökei bojkottálták az eseményt, ami nem csoda, lévén Erdogan csak az elmúlt két évben több tízezer embert zárt börtönbe vagy rúgatott ki, koholt vádak alapján. A "nyugati" világot Orbán Viktor és Silvio Berlusconi képviselte.
TASZ: Ezentúl nem lehet kifütyülni Orbán Viktort?TASZ: Ezentúl nem lehet kifütyülni Orbán Viktort?
Kedden tartják az Országgyűlésben a gyülekezési törvény általános vitáját. Vannak, akik a mellett érveltek, hogy az új törvény nem hoz majd magával jelentős jogkorlátozást. A TASZ máshogyan látja, szerintünk a jogszabály-tervezetbe bele van kódolva, hogy szűkülni fog a tüntetések és a gyülekezés tere Magyarországon. Van, aki azt olvassa ki a jogszabály-tervezetből, hogy az elsősorban a korábban felmerült praktikus kérdéseket igyekszik rendezni. Valóban vannak olyan tisztázó jellegű módosítások a tervezetben, amelyek egyszerűen csak megkönnyítik a jogalkalmazást. Ilyen például, hogy meghatározza a gyűlés fogalmát vagy az, hogy rendezi azt, hogy az egy helyszínre bejelentett tüntetések közül melyik élvez elsőbbséget.

300.000 -en a NATO Ellen

A volt líbiai diktátor is látta, amit egyre többen látnak, és tapasztalnak a világon, minden kommunikációs trükk, minden hazugság-kampány ellenére!
A volt líbiai diktátor is látta, amit egyre többen látnak, és tapasztalnak a világon, minden kommunikációs trükk, minden hazugság-kampány ellenére!


Már a románok is Erdély visszacsatolásán dolgoznak!
2017. dec. 7. mindenegyben.com

Az Új Román Irredenta Idők (Irredentist Times New Roman) ismét lecsap. Annak előnyeit ecseteli, ha Erdély Magyarországhoz tartozna. Hazaárulás! 

Már a románok is Erdély visszacsatolásán dolgoznak!

1. Ha például Kolozsváron laknál, 27 helyett 3 óra alatt eljuthatnál a fővárosba. 

2. Lenne olyan útleveled, amellyel vízum nélkül mehetsz az Egyesült Államokba. 

3. Bárhova utazhatnál a Schengen-övezetben anélkül, hogy a rendőrség megállítana, ujjlenyomat-vétel okán. 

4. Olyan miniszterelnököd lenne, aki az EU-ban a polgárok érdekeit védené, nem a helyi kiskirályokét. 

5. Lennének autópályáid, amelyek Párizs, Róma és egyéb fővárosok felé haladnak ahelyett, hogy a mező közepén végződnének. 

6. Noha kőolajtartalékokkal nem rendelkező országban laknál, a benzin annyiba kerülne, mint a szomszédos Romániában, amely a harmadik helyen áll az EU-ban, ami a kőolajtartalékokat illeti. 

7. Egyetlen nemzeti ünnep helyett (az is télen) három lenne: egy tavasszal (március 15.), egy nyáron (augusztus 20.) és egy ősszel (október 23.). 

8. Budapesten 1896 óta van metró. Figyelem! Metró, nem megvalósíthatósági tanulmány. 

9. Egy olyan országban élnél, ahol egyetlen városban több Duna-híd van, mint egész Romániában. 

10. Ha Ausztriába mész sízni, nem kell bolgárnak kiadnod magad, hogy elkerüld a közröhejt. 



Ős-kép Szalon a Józsa Judit Galériában

Dr.Raffay Ernő

Július 11. 18 óra Dr.Raffay Ernő: 
A román-magyar kapcsolatok a 18. századtól napjainkig

Idén december 1-jén lesz 100 éve annak, hogy egy erdélyi román nagygyűlés Gyulafehérváron kimondta Erdély "örök időkre" való összeolvadását Romániával, az áruló szövetségessel. (A százezer román odautazásához a Károlyi-kormány biztosította a MÁV vasúti kocsiijait.) Ez az előadássorozat a magyar-román kapcsolatokat ismerteti a 18. századtól napjainkig. A 2018. július11-i előadáson a Suplex Libellus Valachorum-tól 1849-ig terjedő, véres időszakról lesz szó, természetesen a román történetírás e korszakra vonatkozó álláspontjainak ismertetésével együtt. Erről bevezetésképpen csak egy-két mondat: Nicolae Iorga ezt írta a 20. század elején: "Mihez kezdjek az igazsággal, ha a hazámról van szó?" Vagy a Ceauşescu-korszak híres, kolozsvári történésze, Ştefan Pascu írta Mit jelent Erdély/Ce este Transilvania című könyvében: "az ottomán hadak 1526-ban vereséget mértek a magyarokra, s ezzel Erdély fölszabadult..." Az egész előadás-sorozat fő kérdése: hogyan lehet(ne) normálissá tenni a román- magyar kapcsolatokat. Az előadónak erre nézve konkrét javaslata van, de ez nem a Székelyföld autonómiája. 

Július 25. 
Szász Péter: Forradalom az Egyházban

"Az Egyház válsága a hit válsága" - mondta helyesen Mehrle Erik Tamás OP, a XX. század egyik legnagyobb magyar teológusa. Az Egyházat számos támadás érte a francia forradalom óta kívülről, fizikai üldözések és megsemmisítési kísérletek sorozata zajlott ellene az egész világon Spanyolországtól kezdve Oroszországon és Mexikón át Angoláig. Ezekkel a tájékozódó közvélemény hazánkban nagyjából egészében tisztában van. Mi a helyzet azonban azzal a válsággal, amit az Egyházon belül láthatunk? A papi és szerzetesi hivatások az 1960-as évektől fogva drasztikusan visszaestek, a gyakorló katolikusok száma szintén. Mikortól számíthatjuk ezt a válságot, mik voltak a fázisai és mi a leküzdésének megoldása? Ezekre a kérdésekre keresi és remélhetőleg adja meg a választ Szász Péter. 


1054 Budapest Városház u.1
Belépődíjat nem szedünk, de az előadók tiszteletdíjához és a költségekhez adományaikat szÍvesen fogadjuk! Az előadás után beszélgetésre is lesz idő. Az előadók könyveinek, a témával és a magyar műveltség egyéb területeivel kapcsolatos könyvek vásárlására, lesz lehetőség. 

Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt! 
Információ: Molnár Zoltán, 06 20 448 8699,

Kapcsolódó:
Betiltották a pozsonyi csata emlékére szervezett Kárpátia-koncertetBetiltották a pozsonyi csata emlékére szervezett Kárpátia-koncertet
Hihetetlen, de igaz. A dévényi vár alatt tervezett Kárpátia-koncert elmaradt, mivel Dévény polgármestere nem engedélyezte azt. źubica Kolková a döntését viszont csak a pozsonyi csata emléknapjára rendezett hagyományőrző rendezvény kezdete előtt pár perccel jelezte a szervezőknek. A megemlékezés tegnap délután 16 órakor kezdődött volna Dévény vára alatt, pont akkor, amikor őseink 1111 éve győztes csatában diadalmaskodtak Liutpold bajor őrgróf seregei felett, aki Pannónia visszaszerzése érdekében tört a törzsszövetség területére. 
Így tiltakoztak elszakításuk ellen a kassai magyarokÍgy tiltakoztak elszakításuk ellen a kassai magyarok
A Felvidék elszakításának szándéka az ezeréves magyar hazától már a Nagy Háború kitörése előtt, tehát már az ún. boldog békeidők éveiben titokban ott lappangott egyes cseh értelmiségi körök, sőt politikusok távlati célkitűzései között. A háború folyamán ezek a kusza elképzelések fokozatosan testet öltöttek. Az antanthatalmak hírszerző, majd politikai köreivel is kapcsolatokat kiépítő emigráns cseh politikusok a Monarchia háborús vereségébe vetették reményeiket, mivel számukra csak ez jelenthette elképzeléseik realizálhatóságát. 
Összefogtak a magyar pártok Beke Istvánért és Szőcs ZoltánértÖsszefogtak a magyar pártok Beke Istvánért és Szőcs Zoltánért
A bebörtönzött Beke István és Szőcs Zoltán ügyében közös sajtótájékoztatót tartottak július 9-én, a Magyar Polgári Párt sepsiszentgyörgyi irodájában a magyar érdekképviseletek. A sajtótájékoztatón Sándor Krisztina, az Erdélyi Magyar Nemzeti Tanács ügyvezető elnöke, Bálint József, az Erdélyi Magyar Néppárt Kovászna megyei elnöke, Tőke Ervin, az Erdélyi Magyar Néppárt országos alelnöke, Kulcsár-Terza József, a Magyar Polgári Párt háromszéki elnöke, valamint Grüman Róbert, a Romániai Magyar Demokrata Szövetség Kovászna megyei tanácsának alelnöke vett részt.

Nyirő József (1889-1953) - író - határtalan Magyarországa

Atilla Hun Birodalma ekkora volt!

Atilla Hun Birodalma !!! "Csak" ekkora volt!!! És mégsem tanítják a magyar iskolákban !!! Hogy csinálta??? Hogy tudta megszerezni, és fenntartani? Büszkék lehetnénk a HUN származásunkra, ha ilyen elődeink voltak !!! De ezt nem akarják!!! Azt akarják, hogy te kisebbségtudattal nőj fel, hogy örülj neki, hogy a szomszédos országok köszönnek nekünk!!! Ennek kellene véget vetni !!! A gyerekek igenis tudják meg, hogy honnan, kitől származunk, és legyenek büszkék az őseinkre ! Nem véletlenül akarnak minket a betonba döngölni, tudják nagyon jól, hogy kik vagyunk, és mire vagyunk képesek!!! Atilla leszármazottait nem lehet eltaposni!!! 
(Facebook)