Payday Loans

Keresés

A legújabb

Kitörés emléktúra 2016. PDF Nyomtatás E-mail
PROGRAM AJÁNLÓ
2016. február 04. csütörtök, 11:07

IDÉN IS TÚRÁVAL EMLÉKEZIK A KITÖRÉSRE A JOBBIK

Február 7-én kerül sor az Óbudai Jobbik hagyományos Kitörés-túrájára, amely nem kifejezetten teljesítménytúra, hanem egy erdei katonasírokat nagy számban érintő kegyeleti emléktúra lesz, amely egyébként érinteni fog négy lőszertartó bunkert is. A túrán részt vesznek majd idén is jobbikos politikusok.

A rendezvény 13 órakor kezdődik majd a Budapest II.kerületében (Pesthidegkúton) található Templom utcai világháborús emlékmű előtt, a Sarlós Boldogasszony katolikus templom mellett. Itt egy rövid megemlékezés után (amelyen felszólal Novák Előd és Dr. Botlik József történész) Szanyó Miklós túravezetésével a következő útvonalon fognak haladni a túrázók: II.ker. Pesthidegkút, Templom utca - Kálvária hegy - Óbuda, Csúcs hegy - Homok hegy - Nyéki hegy - Hűvösvölgy - Széher út. A táv során tíz koszorút is el fognak helyezni a jelenlévők.
Mint minden évben, ezúttal is lesznek jobbikos országgyűlési képviselők és politikusok a túrázók között, így idén várhatóan Novák Előd, Z. Kárpát Dániel és Szávay István jobbikos alelnökök, Stummer János budapesti regionális igazgató és Czeglédi János budapesti választmányi elnök biztosan ott lesz. A szervezők tájékoztatása szerint a teljes Romantikus Erőszak zenekar is a túrázókkal tart majd.