Payday Loans

Keresés

A legújabb

Nemzeti Hírháló PDF Nyomtatás E-mail
OLY KORBAN ÉLÜNK ABC

"Hiszek egy Istenben, hiszek egy hazában, 
Hiszek egy isteni örök igazságban, 
Hiszek Magyarország feltámadásában!"

Jézus:"Nagy jövő vár Anyám országára, 
s általa az egész világ kegyelmet nyer."


36 éve tért haza a Szent Korona!

Megemlékezés 2015. január 10-én de. 10 órától 
a Magyarok Házában, Bp. Semmelweis utca 2.


10.00 Vesztergám Miklós tárogatóművész zenei segítségével énekeljük el közösen a Himnuszunkat. Ezt követően párszavas köszöntőt és megnyitót mond, s a közös imát vezeti Dr. Dévényi Ferenc atya a Szent Korona Társaság elnöke 
10.15 Papp Lajos szívsebész professzor előadása a Szent Koronáról 
11.00 Bottyán Zoltán szavalja el Babits Mihály: Áldás a magyarra! című versét 
11.15 Bene Gábor: Kik lehetnek a Szent Korona - a nemzet - tagjai? 
12.00 Ebédszünet: Nyers Csaba ősmagyar ételeit vehetjük magunkhoz. 
12.30 Sinkovits Vitai András színművész szaval aktuális verseket. 
12.45 v. Woth Imre koronaőr szól a Szent Korona viszontagságairól. 
13.30 Szent Korona értékrend és üzenet: dr. Rihmer István jogász 
13.50 Vesztergám Miklós szavalja el Papvári Elemérné - Sziklay Szeréna: Magyar Hiszekegy című versét 
14.00 Könyvek a Szent Korona tanról és a Szentkorona állameszméről: Első lépcső... Emelkedjünk magyarrá! 
15.00 Zárszót mond a házigazda... 
(A rendezvényt az MVSZ és a Nemzetépítő Magyarok közösen rendezték meg.)





2015. januártól újra!
ARADI LAJOS: BEVEZETÉS A REJTETT ERŐK VILÁGÁBA
TANFOLYAMSOROZAT BUDAPESTEN A KÉT HOLLÓS KÖNYVESBOLTBAN 

1. rész: A LÁTHATATLAN ENERGIÁK FOGALMA 
A radiesztézia (sugárzás érzékelés) lényege és haszna a mindennapokban. Földsugárzások érzékelése, ezek káros és jótékony hatása az élő~ szervezetre, miért alakulnak ki a krónikus betegségek, mi közük van ebben a földsugárzásoknak? Megtanuljuk mérni, érzékelni segédeszközökkel, sok gyakorlattal mindkét napon. A második nap végén megtanuljuk a legegyszerűbb betegség diagnosztikai módszert. 

2.rész:AZ AURA 
Az emberi test energetikai felépítése, a csakrák és az aura érzékelése, mérése. Az ebben lévő hibák, sérülések felismerése, kijavítása. Akár úgyis, hogy a páciens messze, több ezer km távolságra van tőlünk. Fantom vagy távdiagnosztika 

3. rész: A BETEGSÉGEK LELKI OKAI 
Milyen lelki háttere van egy-egy betegség kialakulásának a fizikai és energetikai mellett? Miért lesz valaki allergiás? Mi áll az emésztő-, szív és érrendszer megbetegedéseinek hátterében? Nagy felismerések és meglepetések várnak ezen a hétvégén! Erre a tanfolyami részre jöhetnek olyanok is, akik a korábbiakon nem vettek részt! 

4. rész: SPIRITUÁLIS ÖNVÉDELEM 
Hatékony segítség megtartani erőinket, energiáinkat. Valóban léteznek energiavámpírok? 
A védekezés módozatai ellenük. Hogyan tudjuk környezetünket, lakásunkat, munkahelyünket energetikailag tisztán tartani, megtisztítani? 

5. rész: A SZELLEMVILÁG TITKAI 
Mit jelent az, ha valaki szellemeket lát? Hogyan maradnak itt, milyen hatásuk van az emberekre? 
Hogyan tudjuk őket távozásra bírni? Az emberi szellem fejlődése, a Szellemtan alapjai. 

6. rész: A LEGKÍMÉLETESEBB GYÓGYMÓD, A SZELLEMGYÓGYÁSZAT ALAPJAI 
Hogyan tudjuk a betegségeket a leghatékonyabban megelőzni, gyógyítani? 
Megtanuljuk az alap meditációs gyakorlatokat, megutaztatjuk szellemünket a magasabb dimenziókban... A belső látás fokozása gyakorlatokkal... További tanulmányaink, azok számára, akik még mélyebben szeretnének belepillantani a "láthatatlanba": 

7. rész AZ ELEMEK TITKAI 
A négy ill. öt elem alkotja, építi fel a világ energetikai rendszerét. Így az emberi testet is. Megismerjük az elemeket, megtudjuk, melyik testrészünk milyen elemű, megtanuljuk, hogyan lehet az elemeket előhívni és mit tudunk vele kezdeni? Használni fogjuk a négy elem mindegyikét és még azt is megtudjuk mik azok az elementárok és mire jók! 

8. rész: A "TEREMTÉS" TITKAI. AKÁR A MENNYBEN, ÚGY A FÖLDÖN IS... 
VAGY "AHOGY FENT, ÚGY LENT!" 
Ezeket az ősbölcsességeket mindenki ismeri és el is fogadjuk az elvét. De mégis, alig hiszi el az ember, hogy "ahogy fent, úgy lent!", vagyis képesek vagyunk idelent is teremteni, létrehozni dolgokat magunk körül, a gondolat és kimondott szó erejével! Ezen a hétvégén bepillantunk ebbe a nagy misztériumba, és megtanuljuk, hogy a körülményeinket mi magunk teremtjük, hozzuk létre és nem azok befolyásolnak minket! Megtanuljuk az igazi Titkot, amellyel elindíthatod a változást magadban és magad körül! Ha nem félsz megtenni a legfontosabb lépést; megismerni Önmagad! 

9. és 10. rész (2 hétvége): A BELSŐ LÁTÁS FOKOZÁSA, 
A HARMADIK SZEM "MEGNYITÁSA"! 
A belső látás összetett fogalom, sok minden tartozik hozzá. A Harmadik szem megnyitása nem egy pillanat, hanem egy folyamat eredménye. Ez a két rész segít abban, a rengeteg gyakorlattal, hogy ezt a képességedet tudatosan használhasd! Különleges élmények, tapasztalások várnak rád, ahogy elkezd nyílni az eddig csukva tartott belső szemed! Itt az idő, hogy felnyisd és láss! "Akiknek fülük van, halljanak, akiknek szemük, lássanak!" 

Ezt követően indul a II. évfolyam Élet a halál után címmel, amelyben megismerjük a létezés teljességét, megtudjuk mi történik a halál pillanatától kezdődően, megismerjük a különböző létsíkokat, világokat, dimenziókat. Mindezt 4-5 hétvégét igénybe vevő tanfolyam sorozat keretében. 

JELENTKEZÉS ÉS TOVÁBBI INFORMÁCIÓ: KÉT HOLLÓS KÖNYVESBOLT 
1081. BUDAPEST, KENYÉRMEZŐ U. 3/A. TELEFON: 299-0032 


Vonalban levők száma 


Bújtatva kaptak fizetésemelést az állami fejesek
2014-12-29 03:30:00 Blikk

Rendkívül jól dolgoznak a minisztériumokban a vezető tisztviselők! Legalábbis a miniszterek így gondolhatják, mivel közigazgatási államtitkáraiknak és helyettes államtitkáraiknak bújtatott fizetésemeléssel kedveskedtek - tudta meg a Blikk.

A helyettes államtitkárok alapilletménye 748 ezer forint havonta a kormánytisztviselőkről szóló törvény szerint. Ezt azonban a miniszter saját hatáskörben legfeljebb 30 százalékkal megemelheti, mely lehetőséggel élt is mindegyik miniszter. A rekordszámú, 99 helyettes államtitkárból 88-nak emeltek a fizetésén, egy fejesnek ez átlagosan kétmillió forint pluszpénzt jelent évente.


Jó munkaerő. A sportügyekért felelős helyettes államtitkár 
Kiss Norbert 972 200 forintot vihet haza havonta. 
Fotó: MTI/Balázs Attila

A legelégedettebb miniszter Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere, aki mind a 19 helyettes államtitkárának, valamint a közigazgatási államtitkárának emelt fizetést biztosít. Egy kivétellel valamennyien 30 százalékkal kapnak többet, így például a Schmitt Pál köztársasági elnök hivatalvezetőjeként megismert, ma sportügyekért felelős helyettes államtitkárként dolgozó Kiss Norbert is. De Hende Csaba honvédelmi miniszter sem szűkmarkú a helyettes államtitkáraival, mind a hárman 30 százalékkal többet vihetnek haza. Ez azt jelenti: 748 ezer forint helyett 972 ezer az illetményük, vagyis ez egy átlagos magyar fizetésnek megfelelő pluszpénz nekik.

A közigazgatási államtitkárok fizetésemelésénél az a faramuci helyzet állt elő a legtöbb minisztériumnál, hogy ezáltal többet keresnek, mint a miniszter. Az államtitkárok alapilletménye 997 ezer forint, ezt a legtöbb esetben 1 millió 296 ezerre tornászták fel. Így például a Külügyminisztériumban Szijjártó Péter fizetése 1 millió 102 ezer forint, míg Kohut Balázs közigazgatási államtitkár közel kétszázezer forinttal többet keres a főnökénél.

A Blikk megkérdezte a kormányzatot, minek köszönhető, hogy ilyen nagy tömegben kapnak illetményemelést a helyettes államtitkárok.

- A tárcavezetők indoklás nélkül gyakorolhatják azt a hatáskörüket, amely szerint legfeljebb 30 százalékkal megemelhetik a helyettes államtitkáraik, illetve közigazgatási államtitkáruk alapilletményét - válaszolta kérdésünkre a Kormányzati Információs Központ. A Blikk számításai szerint évente 187 millió forintba kerül az állami fejesek fizetéskiegészítése.

Kapcsolódó:
Jól megy a minisztériumokban: szinte minden helyettes államtitkárnak megemelték a fizetését
Orbán elleni puccstól tart Rogán
A templomig áll a sor a Blaha Lujza téren
A hideg elől a templomba ment a hajléktalan, ráhívták a rendőröket
"Végignézem, ahogy meghal a néni" - Egy háziorvos drámai beszámolója



A liberális sajtó a bankokat védi az állammal szemben
2014.12.29 12:00 Hídfő.net

A bankok csak akkor tartják tisztességesnek az egyoldalú szerződésmódosítást, ha ezt ők csinálják és ők jutnak többletprofithoz. Ez kiderül a "szakértői", azaz gazdasági újságok és weblapok cikkeiből. A nyugati propagandát, tehát a gazdasági kizsákmányolást és elnyomást népszerűsítő, mentegető, jobb színben feltüntető sajtóorgánumok azt a minimális enyhítést is kifogásolják, amelyek a magyar gazdaságnak fellendülést ugyan nem, csak minimális túlélőképességet biztosítanak.

A meg sem vásárolt devizák után alkalmazott árfolyamrés eltörlése a bankok szerint felháborító. Az egyoldalú ellenőrizhetetlen kamatemelések jogának eltörlése is felháborító szerintük. Kérdés, hogy miért, de a bankok gondolkodását akárki nem értheti. A bankok elvárják, hogy a magyar ember megértse, sőt még bólogasson is hozzá, hogy az egyszer megkötött szerződéseket a bank a saját kedve szerint bármilyen mértékben módosíthassa. Egyébként miért is megkötni egy szerződést, ha a bank képtelen betartani a feltételeket? Miért is megkötni egy szerződést, ha a papír és az aláírás a bankok számára nem jelent semmit?


Sokan aláírják - a bank pedig vagy betartja, vagy nem

Felháborítónak tartják, hogy a kormány tíz évre visszamenőleg mer beleszólni a bankok belügyeibe. Egyébként tényleg felháborító, hogy nem cselekedett azonnal, és a bankok ezt a devizahiteles fosztogatást a kormány tulajdonképpeni jóváhagyásával véghezvihették, és most is csak minimális intézkedéseket láthatunk. A kormány passzivitása miatt nyomorba süllyedt százezreket ez nem különösebben hatja meg.

Jóval nagyobb lépések megtételére lenne szükség, hogy a gazdaság és a társadalom visszanyerje erejét. A nyugati bankok mindegyikének kirúgása kezdetnek jó, ezt követnie kellene egy kis (és magyar tulajdonú) takarékszövetkezetek százaiból (esetleg ezreiből) álló rendszer kiépítésének, és az állami bank pozíciói jelentős megerősítésének. Ez biztosítaná, hogy a banki szolgáltatások piacán a lehető legnagyobb verseny és a legkisebb tőkekivonás jöjjön létre, magától létrehozná a lehető legjobb banki szolgáltatásokat és a gazdaság fejlődésének pénzügyi hátterét. Vagyis mindazt a biztonságot, amit a szocialista rendszer nyújtott és mindazokat a lehetőségeket, amiket a nyugati bankok elvettek és monopolhelyzetükkel visszaélve sosem akartak megadni. A mézesmázos átverésekből, ígérgetésekből, hazudozásokból és az adósrabszolgaságból bőven elég volt.

Kapcsolódó:
Rogán: Nem piaci áron forintosítják a devizahiteleket
Bűnszövetkezetben elkövetett csalásért jelentette fel Juhász Rogánékat


Baj van Görögországban, aggódhat az EU is
2014. 12. 29. 12:04 VG

Feloszlatják a görög parlamentet, miután három fordulóban sem tudtak elnököt választani. Az előrehozott választást jó esélyekkel várja a radikális baloldal.

Megbukott Sztavrosz Dimasz - a görög elnökjelölt a mai szavazáson a harmadik fordulóban sem tudott elég szavazatot összegyűjteni. Görögországban a köztársasági elnöki pozíció ugyan nem jár erős hatalommal, ám ha a parlament három fordulóban nem tud elnököt választani, akkor előrehozott választásokat kell tartani. A görög tőzsde tíz százalékkal zuhant a szavazás után.

A görögöknek elegük van a megszorításokból, a hat évig tartó recesszióból, a 25 százalék fölötti munkanélküliségből. A közvélemény-kutatások szerint az előrehozott választásokat a radikális baloldali Sziriza nyerné meg, amelynek vezetője, Alekszisz Ciprasz korábban azt hangoztatta, hogy Görögországnak ott kell hagynia az eurót, emellett el kell érnie, hogy leírják az adósságát. Ilyeneket ma már ő se mond, de olyan engedményeket el akar érni, hogy például hosszabbítsák meg a mentőprogramban felvett hitelek futamidejét, vigyék lejjebb azok kamatait, a kormány pedig visszavehessen a restrikcióból.

A Sziriza előnye a legfrissebb felmérések szerint apad, már csak 3,4 százalék az előnye az Új Demokráciával szemben. Ha mégis nyer, akkor először kerülhet kormányra olyan erő egy euróországban, amely nyíltan szembemegy a költségvetési fegyelmet mindennél fontosabbnak tartó irányvonallal - a vonal hívei pedig félnek, hogy ez ragályos lehet. Nem véletlenül figyelmeztetett a német pénzügyminiszter, Wolfgang Schauble a szombati Bildben: bármilyen lesz is az új görög kormány, tartania kell magát elődei vállalásaihoz. Schauble azért ügyelt, hogy ne mérgesítse el a helyzetet: Görögország hatalmas előrehaladást ért el - jelentette ki az interjúban - , és kicsivel nagyobb elismerést kellene tanúsítani ez iránt.

Görögországban buktathatják meg a neoliberális politikát
2014. december 29. amiidonk.hu

A jobboldali, neoliberális politikát folytató görög kormány megbukott, az előrehozott választásokat 2015. január 25-re tűzték ki.

Az EU vezetői minden lehetséges módon - még nyílt beavatkozással is - nyomást gyakoroltak a görög ellenzéki pártokra és a közvéleményre annak érdekében, hogy folytatni tudják a megszorításokra alapozott neoliberális politikát. A görög alkotmány szerint a 300 fős parlamentben legalább 180 szavazattal kellett volna megválasztani az államfőt, de több forduló után is csak 168 szavazatot kapott a jobboldal jelöltje. Az alkotmány szerint fel kell oszlatni a parlamentet, és új választásokat kell kiírni. A jobboldal felkészült a bukásra, és a lehető legrövidebb határidővel, 2015. január 25-re tűzték ki az új választás időpontját.


Az új választáson minden felmérés szerint a SZIRIZA - az Európai Baloldali Párt tagja - szerezheti meg a legtöbb szavazatot, és Alexis Tsipras lehet az új kormányfő. Európa új lehetőség előtt áll. A megszorításokra alapuló politika, az offshore cégek és a velük összejátszó politikai pártok diktatúráját most egy valódi baloldali kormányzással meg lehet törni. A korrupt politikusok által felvett kölcsönök visszafizetését megtagadó görög baloldal egész Európát érintő új tárgyalásokat kezdeményez az államadósságok és az adózási rendszer kérdéseiről.

Ha Európa baloldali pártjai, a szakszervezetek, a civil szervezetek szolidárisak lesznek Görögországgal, akkor sikerrel járhat a baloldali kormányzás, és a megszorítások helyett új, baloldali, emberközpontú politika alakulhat ki más országokban is.

Legyünk szolidárisak a SZIRIZÁVAL! Követeljük közösen a részvételi demokrácia intézményeinek megerősítését, hogy mi magunk dönthessünk saját sorsunkról. Legyünk részesei egy új Európa születésének.

Vajnai Attila
elnök
Európai Baloldal
http://europai-baloldal.hu

Kapcsolódó:
Az MSZP nem érti a magyar emberek gondjait
Kuba világ első: a GDP 13 százaléka megy oktatásra
Nálunk elhallgatták, Amerikában tanítják
Az éjszaka nagy erejű robbanás volt Kijevben
Turcsinov kész bevezetni a hadiállapotot
A FED nem adja vissza a nemzetek aranyát - egyre több ország próbálkozik
Francia mezőgazdasági termelők elveszítették a bevételi forrásaikat az orosz embargó miatt
Komojedov: "Puskapor szagot érzek!"


A dollárnak annyi?
Bencsik András HÉTFŐ, 29 DECEMBER 2014 Facebook - emberiseg.hu

Bajban a dollár? A kínai jegybank bejelentette, hogy nem növeli tovább a jelenleg 3660 milliárd dolláros devizatartalékát, meg akarja gátolni ugyanis a jüan további leértékelődését, közölte a nemesfém-befektetésekkel foglalkozó Conclude Befektetési Zrt. az MTI-vel. A cég közleménye rámutat: Kína devizatartaléka magasabb, mint Európa legnagyobb gazdaságának, Németországnak az éves GDP-je.


Peking közölte, hogy január elsejétől nem vásárol tovább dollárt.

Ezzel együtt az amerikai államkötvényeket sem vásárolják tovább. Eddig Kína hatalmas összegekkel tartotta fent az Egyesült Államokat. Napi egymilliárd dollárt utaltak át, a folyamatos kötvény vásárlásokra.

Kína hosszú éveken át kitartóan támogatta az Egyesült Államok talpon maradását, de az USA semmi mással nincs elfoglalva Oroszország bekerítésén és ellehetetlenítésén kívül, mint Kínát elvágni a nyersanyagoktól, valamint abban a csendes-óceáni térségben akar nyomást gyakorolni, ahol Kína képes lenne kibontakozni.
Ezért elérkezett az idő, hogy Peking válaszlépéseket tegyen és megleckéztesse a világ fő imperialista zsarnokait. Egy angol közgazdásznak feltett kérdésre, hogy mi ebből Kína haszna, hiszen elképesztő mennyiségű olcsó árut szállít az Egyesül Államokba, és így az USA valószínűleg válaszlépésként lezárja a beszállítási lehetőségeket, meglepő választ olvashattunk: az Egyesült Államok képtelen lezárni az utat a kínai áruk előtt. Először is azért, mert a Kínában működő cégek, amelyek az USA-ba szállítanak, nagy számban amerikai cégek vagy vegyesvállalatok. A másik, ami pedig ennél sokkal fontosabb, hogy nincs alternatívája a kínai olcsó árucikkeknek. Egy átlagos amerikai háztartásban a berendezések 70-80 százaléka kínai. Olcsó, közepes minőségű termékek, melyek használatához, és az olcsóságából adódó problémákhoz már hozzászoktak az emberek. Ahhoz a brutális áremelkedéshez, amelyet a kínai áruk kivonása jelentene, senki nincs hozzászokva.

Amennyiben pedig az USA lezárná a határokat, Kína válaszlépésként piacra dobhat 3,6 trillió dollárnyi valutát és államkötvényt. Ekkora összeg piacra dobása következtében mind az USA gazdasága, mind a világpiac azonnal összeomlana.

Az ügy kapcsán a gazdasági szakemberek első körben az egész hírt politikai manővernek tekintik. Kína valószínűleg belátható időn belül egyeztetni fog az Egyesült Államokkal, és megfelelő pozícióból akar tárgyalni. Nyomást akar gyakorolni Washingtonra, a csendes-óceáni terület feletti uralom kérdésében.
Kína meghátrálásra akarja kényszeríteni az Egyesült Államokat. Egyetlen gazdasági szakember sem tartja valószínűnek, hogy Kína kifűrészelné maga alól azt a kiváló és jól jövedelmező világgazdasági pozíciót, amelyet az elmúlt időszakban elért. Ha megteszi, az olyan világpolitikai folyamatokat indíthat be, olyan káosz állapotokat idézhet elő, melyet ma még megjósolni sem lehet. A gyenge gazdaságú országok azonnal bedőlnének, ahol pillanatokon belül eluralkodna a káosz.

A dolog hátulütője, hogy amint a hír felröppent, és megkezdődtek a találgatások, Kína újabb bejelentést tett, a továbbiakban az olajüzleteket sem dollárban bonyolítja le. Már ez hatalmas kiesés lenne az Egyesült Államoknak, mivel a 2013-tól a legnagyobb olajfelvásárló Kína lett. A kínai piacról származó petroldollárok kiesése önmagukban válságos állapotokat fog okozni az USA pénzpiacán.

A továbbiakban Kína a BRICS saját pénzeszközét kívánja használni. A Reuters gazdasági elemzője szerint, ha Kína ezt meglépi, akkor új fejezet kezdődik a történelemben.


A judeo-keresztény biblia tudat alatti üzenete: a zsidók fennhatósága a dzsentilek felett
2014. MÁRCIUS 9., VASÁRNAP arjamagyar.blog

Létezik egy titkos zsidó "papság", ami évezredekre nyúlik vissza. Ez a "papság" sokkal magasabb tudásszinten volt, mint az emberiség többsége. Mikor új közösségek jöttek létre, a papság beférkőzött a vallási is politikai hatalomba, s gondoskodott róla, hogy a fejlett tudást eltávolítsák a társadalomból, és titkos iskoláik, szervezeteik kezébe adják. A Vatikán uralkodó hierarchiája semmi több, csak szervezett bűnözők társasága, akik hihetetlen pusztulást, szenvedést, nyomort és bánatot okoztak az emberiségnek. A katolikus egyház és a keresztény vallás magasabb szintjei tömve vannak zsidókkal, akik eszközkét használják a keresztényeket. A zsidók azok, akik a keresztény egyházakat irányítják, főleg a katolikus Vatikánt, ahonnan a többi keresztény szekta is kifejlődött.

A felsőbb szinteken ismerik a Nap, a numerológia, a tömegelme valódi erejét, a bolygók hatását az emberi viselkedésre, hogyan manipulálják az időt, az energiát; és titkos szervezeteiket arra használják, hogy olyan intézményeket hozzanak létre a nyilvános hadszíntéren, mint a vallások és a politikai pártok, így távolítva el az okkult tudást a körforgásból. Az Inkvizíció az egyik fő példája ennek, aminél már azzal aláírtad saját halálos ítéletedet, ha bármilyen okkult vagy ezoterikus dologról beszéltél.

Hogy tervükhöz maximális hatalmat szerezzenek, a keresztény templomokat Ley-vonalakra építették. A Ley-vonalak olyan területek a Földben, amiknek nagyobb a geomágneses energiájuk. Az emberi test bioelektromosságból áll, és az is működteti. Gondolataink is elektromos impulzusokból állnak. A meditációk által, és energiaközpontjainkon való munkával felerősíthetjük a gondolatainkat, hogy erősebb elektromos kivezetésünk legyen, és ez jobban befolyásolja a környezetünket. Mikor olyasvalaki, akinek birtokában van a megfelelő tudás, felhasználja a Föld energiáját saját, irányított gondolatenergiája mellett, sokkal nagyobb erő fog a gondolatai mögé állni. A Pogány templomokat lerombolták, és helyükre keresztény templomokat építettek. A föld ezen energia-csomópontjaiban speciális rituálékat végeztek. Az emberi/állati áldozatok és hasonló dolgok hihetetlen félelmet keltettek az áldozatban. Ezt az irányított félelem-energiát - amit a befolyásoláshoz használnak - belepumpálták ezekbe a földenergia-örvényekbe. Ez az energia, amit többezerszeresére növeltek, egy bizonyos rezgésállapotot hoz létre a Föld energiamezejében. Ez úgy veszi körbe az egész Földet, mint egy pókháló. Ezért van a kereszténységnek ilyen erős befolyása sokakra. A félelem az a hétbetűs szó, ami az egész világot uralja, és nagyon hatékony.

Ráadásul az érzelmekkel teli hazug prédikációk, valamint a folyton ismételgetett tanítások annyi erővel rendelkeztek, hogy a tervüket sikeresen véghez tudták vinni. A tudatlan gyülekezet energiájának felhasználásával elérhetővé vált egy folyamatos és hatalmas energiaforrás, amit megfelelően irányítva és manipulálva az ellenség a kárhozat felé terelhette az embereket. Az ősi művészeti alkotásokat összehasonlítva a reneszánsz termékeivel, láthatjuk, mekkora befolyása volt a keresztény egyháznak az emberek életére. Nagyon kevés festmény, szobor és más művészeti alkotás van, ami nem a názáretit vagy a szűz ribancot és társait ábrázolja. Ez a zenében is megjelent abban az időben. A nem-keresztény témájú alkotások magukban hordozták az eretnekké kikiáltás veszélyét. Csak maga az ima-energia mennyisége - amit ebbe a hamis intézménybe töltöttek - felülmúl minden képzeletet. Egy ember, aki egyetlen gondolatra koncentrál, gondolatenergiát generál. Képzeld el, mire képes több millió ember.

Sajnos a kapzsiságuk miatt mindez nem volt elég a mocskos idegeneknek és emberi szolgáiknak, akik ezt a pusztító kört alkotják. Háború is kellett nekik. Az emberi energiahozam sokkal nagyobb a hatalmas félelmek idején, mikor az ember a halállal néz farkasszemet, vagy haldoklik. Minél erőszakosabb, annál jobb. Bárki aki ismeri a biblia Ótestamentumát, tisztában van az úgynevezett "Jehova" parancsára vívott háborúkkal. Ez a zsidók uralma a Dzsentilek fölött, és a Dzsentilek kínzása, tömeges lemészárlása, és népirtás! Ezt a beteg perverz mocskot erővel tuszkolták le a Dzsentilek torkán már az első naptól kezdve, megteremtve ezzel egy erős tudatalatti gondolatformát, ami végül életre kelt.

Forrás: exposinghun.heliohost.org

Kapcsolódó:
Keményebb zsidó fellépés a szólásszabadság ellen
Megint felgyújtottak egy svédországi mecsetet
A globális elit terve: közel-keleti unió
Itt az újabb fajmegrontás - Elárasztják Európát
Farkas Flórián: Alanyi jogon adna lakást a munkába álló romáknak a kormány
Kína elismeri a hun-magyar rokonságot


"Ismerje el a nemzet, hogy mi is országalapítók vagyunk" 


A Monsanto és a Bayer GM növényei a tiltás ellenére is megfertőzik az európai földeket
DECEMBER 29, 2014 Activist Post - Idők jelei

Egy új tanulmány szerint a génmódosított terményekre és ezen belül az olajrepcére Svájcban (és sok európai országban) érvényes termesztési és import tilalom ellenére a Monsanto és a Bayer GMO növényei megjelentek a földeken, igazolva azokat az aggodalmakat, amelyek szerint ha egyszer a GMO szellemet kiengedik a palackból, azt többé senki sem lesz képes visszazárni.


A Svájcra korlátozódott tanulmányból kiderül, hogy a GM növényeket 2011 és 2012 során, négy helyszínen is megtalálták vasúti sínek mentén és kikötők közelében. Megállapították, hogy a glifozát-rezisztens GMO növények a Monsanto Roundup-Ready GT73-as magjától erednek. Emellett öt helyszínen találták még a glufosinát-rezisztens MS8xRF3, MS8 és RF3 GMO növényeket is, amelyek a Bayer InVigor néven forgalmazott termékei. A kutatók leírják, hogy tudtukkal ez az első alkalom, hogy ezeket a Bayer növényeket Európában észlelték.

A tanulmány egy új veszélyre, a keresztezésre, pontosabban a génállomány átvitelére különböző növénytörzsek között, is rámutat, amit a Monsanto GT73 és a két nem GMO törzs között mutattak ki. Ez megerősíti a korábbi félelmeket, miszerint a GM növények képesek génmódosított variánssá alakítani a hagyományos és/vagy organikus módszerekkel termesztett növényeket.

A felfedezéssel kapcsolatban azonban továbbra is az a legmegdöbbentőbb, hogy ezek termesztése tilos Európában:

"A GM terményekre vonatkozó termesztési és behozatali tilalom nem volt elegendő arra, hogy megakadályozza ezek elterjedését. Japánban például, ahol a GM olajrepce termesztése tilos, a behozatal viszont engedélyezett, számos alkalommal találtak glizofát vagy glufozinát-rezisztens GM növényeket vadon nőni azokon az útvonalakon, amelyeken át a behozott terményeket szállítják. Ezek a vadon növő növények valószínűleg a szállítás közben kiszóródott magokból fejlődtek ki."

Amennyiben tehát vadon növő GM növényeket találunk olyan országokban, ahol ezek termesztése, sőt behozatala is tilos, vajon milyen mértékben fertőződött meg a világ élelmiszerellátása?

Ahogyan arról korábban olvashattunk, a StarLink kukorica, az első olyan génmódosított termék, amit kivontak a forgalomból, méghozzá több mint 10 évvel ezelőtt, Szaúdi-Arábiában bukkant fel ismét egy évvel ezelőtt, miután a hatóságok felfedezték, hogy a termény valahogyan belekerült az ország élelmiszereibe.

Oregon államban pedig egy olyan génmódosított búzafajtával bevetett földet találtak, ami még az Egyesült Államokban sem engedélyezett.

Ez csupán néhány napvilágra került eset. Vajon mennyi ilyen létezhet, amiről nem tudunk?

Időkjelei: Felületesen szemlélve, ez a hír egyeseknek talán nehezen köthető össze az idők jeleivel, figyelembe véve azonban, amit a genetika, a transzhumanizmus és egyéb kapcsolódó területek végcéljáról tudunk, minden olyan hír, ami összefügg Isten teremtésének megrontásával, manipulálásával, az idők jeleivel is összefügg. Főleg amióta egyre valószínűbbnek tűnik, hogy a majdani Fenevad bélyegének is köze lehet ezekhez a területekhez. A témával kapcsolatban érdemes megnézni az Arkhón Invázió című videót.


Csillagösvényen - A magyarok igaz eredete, története

Rövid ismertető
1. rész Hazatérés
2. rész Bulcsu
3. rész A titokzatos Szent Korona


A "Csillagösvényen" című háromrészes filmfolyam egyfajta főhajtás a magyar történelem előtt. Gazdagon fényképezett, bámulatos bepillantást nyújt a régmúltba. Három történelemórányi időutazás a magyarok mesésnek tűnő, ám mégis igaz, hősies világába. A Hazatérés című önálló film a honfoglalást, míg a Bulcsu az európai hadjáratokat és a lovas harcmodort mutatja be. A harmadik, A titokzatos Szent Korona című film pedig a koronaelméleteket foglalja össze a hagyományostól a meghökkentőig. A Magyarországon eddig ismeretlen műfajú filmek tartalma ugyan tudományos és ismeretterjesztő, képi megfogalmazása mégis a játékfilmeket idézi.

A magyarság igazi történelme, ellenben azzal a kitalált és elferdített valamivel amit ma a tudatlan gyerekeknek oktatnak a tankönyvekben...

"Szükség van a magyarságnak a nemzettudatra, a hazaszeretetre, a saját népéhez való bensőséges viszonyra, a magyar kultúrára áplására, a magyarságtudomány művelésére és oktatására, egy érzelmileg is összeforrott magyar nemzeti közösség újjáépítésére.Törekednünk kell arra, hogy teljes értékű életet élhessünk magyar módra, a magyar nemzeti hagyomány, kultúra és gondolkodásmód hordozóiként, a magyar nemzet nagy családjának tagjaként. A magyar népnek és nemzetnek olyan egészséges nemzetté kell átalakulnia, amely képes magasszintű sikerek elérésére és amely segít megalapozni és beindítani a magyar nép felemelkedését." Drábik János

"Amerikában az a szóbeszéd járja, hogy két intelligens faj létezik a Földön: emberek és magyarok" Isaac Asimov

- George Bernard Shaw (a CBC-nek bővebben kifejtve) ezt mondta: "Bátran kijelenthetem, hogy miután évekig tanulmányoztam a magyar nyelvet, meggyőződésemmé vált: ha a magyar lett volna az anyanyelvem, az életművem sokkal értékesebb lehetett volna. Egyszerűen azért, mert ezen a különös, ősi erőtől duzzadó nyelven sokszorta pontosabban lehet leírni a parányi különbségeket, az érzelmek titkos rezdüléseit."
- Grover S. Krantz amerikai kutató: "A magyar nyelv ősisége Magyarországon/.../ meglepő: úgy találom, hogy átmeneti kőkori nyelv, megelőzte az újkőkor kezdetét/.../ az összes helyben maradó nyelv közül a magyar a legrégebbi.
- Ove Berglund svéd orvos és műfordító: "Ma már, hogy van fogalmam a nyelv struktúrájáról, az a véleményem: a magyar nyelv az emberi logika csúcsterméke."
- Teller Ede atomfizikus halála előtt pár évvel ezt mondta Pakson: "... Új jeles felfedezésem, miszerint egy nyelv van, s az a magyar." (Magyar Nemzet 2003)
- Enrico Fermi atomfizikustól mikor megkérdezték, hogy hisz-e az űrlakókban a következőt válaszolta: " Már itt vannak, magyaroknak nevezik őket."
- A magyar anyanyelvű nagy matematikusok is többször vallották: hja, magyar anyanyelvvel, könnyű nagy matematikusnak lenni.

A Magyar tudás hatalom tudod-e? www.youtube.com/watch?v=Y7vjeuM2hhY