Payday Loans

Keresés

A legújabb

A hetedik te magad légy PDF Nyomtatás E-mail
PROGRAM AJÁNLÓ
2014. július 19. szombat, 12:10
Stratégia, a kivezető út szükségességéről...

Fölsír a hat, de mire mégy? 
A hetedik te magad légy! (József Attila)

Minden eddigi önkéntesnek köszönöm/köszönjük, hogy óriási segítséget adtak nekünk az eddigi MOGY-ok létrehozásához. (Ám aki teheti továbbra is segítse a közös ügyünket.) A Magyarok Szövetsége Mozgalom és Szövetséges Szervezetei (Baranta Közösség, Kunszentmiklós, és más civil szervezetek) által eddig hatszor megvalósított országos gyűlése idén azonban átalakul. Nem csak a "Megszerzésre" koncentrálunk, hanem a "Megtartásra" is, s ehhez olyan eszközöket használunk, amiben nem csak látványosságok, és szakrális beszédek lesznek, hanem lesz nemzetpolitikai tartalom is. A "Hogyan?" kérdésekre keressük és adjuk meg a válaszokat, önzetlenül de mostantól határozott, célirányos módon.
Az elmúlt években felismert társadalmi betegségünk diagnózisa mellé, végre megvitatva letehetjük a gyógyító terápia kidolgozását is.
A hetedik országos találkozónkon nemcsak "összegyűlünk" tehát, hanem meghatározzuk: mitől nemzet a nemzet, mitől nép a nép? Sőt azt is, hogy milyen megoldásokat adnak a mai pártpolitikák! Idén ugyanis mi Verőcén rendezzük meg a gyűlést, ahol a Visegrádi Disputa és Bösztörpuszta hagyományai fognak találkozni! Arra kérünk tehát mindenkit, aki a magyar értékrend és az erkölcs visszaállításának a híve, hogy jöjjön el, s a Nemzet "nemzetépítő népmozgalmát" erősítse. Mindannyian kicsiny alkotórészei vagyunk a mai valóságnak, s rajtunk múlik gyermekeinknek, unokáinknak a jövője, a nemzet és a haza sorsa.
Vezetőinktől hallottuk azt a népi mondást: a tétlen kezeknek, az ördög ad munkát! Hozzátesszük: az üres és a fogyasztásszemléletű fejeknek is az ördög ad munkát! S bizony azért kellene magunkon segíteni, mert a Magyarok Istene is csak akkor segíthet nekünk, ha teszünk érte. Akár szellemi, lelki, fizikai síkon tudsz bekapcsolódni a nemzetépítő munkába: itt a helyed közöttünk!


GYERE EL VERŐCÉRE augusztus 15-16-17-én s írd le, s tedd a tanácskozó sátorba az ötleteidet, kidolgozott javaslataidat arra, hogy mit kell tennie a szövetség önkénteseinek holnaptól a nemzetépítő cél megvalósítása érdekében? DE írd le az élenjárókhoz intézett kérdéseidet is, mert a szövetség jelenlévő élenjárói nemcsak beszámolnak mindhárom napon az elvégzett munkájukról, hanem a kérdésekre is azonnal válaszolnak!
Sajó Sándor szerint: "magyarnak lenni büszke gyönyörűség", de szerintünk inkább kötelesség. Már tudunk annyit a meghamisított magyar múltról, hogy mellérendelésben és közösségben megtaláljuk azt a szűk ösvényt, amelyen haladva visszaépül a népi kultúra és a népet képviselni tudó nemzet. S ezzel majd kialakul a pénzpóráztól kevésbé függő, vagy mentes jövő.
A régi disputák és Bösztör szellemében várunk tehát Verőcén a Dunakanyarban. A MOD-SZER a Magyarok Országos Disputája és Szere egy történelmi magyar család sarjának és egy városka magyar lelkű lakóinak a segítségével jön létre. Ők a hagyományos vendégszeretettel várnak és fogadnak minket. Legyünk végre nagyon boldogok és nagyon magyarok erre a három napra, mert a szeretet és a közösség ereje hatalmasabb a legnagyobb hadseregnél!

2014-07-16

A MOD-SZER szervezői és az MSZ élenjárói