Payday Loans

Keresés

A legújabb

Aki nem velem, az ellenem PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Jenő   
2014. április 10. csütörtök, 10:52

Legalább egymillió ember likvidálására

uszít a Gyűlölet Gyülekezete

(+ letiltott videó)

 

2014. április 04.
Kostás Roland - Hunhír.info

hit_gyulekezete_izraelt eltetijpg.jpgA Jobbik kormányra kerülése esetén az állami támogatásától elmaradásától rettegő ultracionista szekta, a Hit Gyülekezete vezetője a vörös vonalat átlépve legalább egymillió ember elpusztítására uszított a szekta rejtett kamerával felvett gyűlöletszeánszán. Amellett, hogy egyértelművé tették az agymosottak számára: Magyarországnak kötelessége a cionista Izrael imádata, fő gonoszuk egyértelművé tette, le kell rombolni a Jobbik társadalmi támogatottságát, ki kell őket űzni a parlamentből és fel kell őket oszlatni. Természetesen az ő Istenük által. A Hit Gyülekezete eltávolíttatta a videót a YouTube-ról, ám felbukkant egy új helyen. Letölteni, terjeszteni, kijegyzetelni szabad. Hadd jusson el minél több emberhez!

Dübörög a népmozgalom a Gyűlölet Gyülekezete közömbösítésére

Nem lehet a mai Magyarországon olyan, egy cseppet is gondolkodó ember, aki nem érezné át ezt a brutális kettősséget és kettős mércét, amelyet a Heller Ágnes által is csak szektának minősített, történelmi egyházi ranggal felruházott gyűlöletalakulat megenged magának. Istenre hivatkozva hintik el a kirekesztéssel kompenzált félelem magját, amelynek lényege, hogy az általuk megszólított és a hatalmukba kerített emberek mint sarokba szorított vadállatok, totális agresszióval válaszoljanak minden olyan politikai és állampolgári kezdeményezésre, amely szemben áll a cionista rezsim területrabló politikájával és mindama gyűlöletkultusszal, amelyet mind ők, mind pedig követőik képviselnek szerte a világon. 

Nagyon veszélyes játszani a tűzzel, és nagyon veszélyes úgy mélyíteni a társadalmi árkokat, hogy ószövetségi hasonlatokkal élve, konkrét fegyverkezésre buzdítva, az általuk annyira gyűlölt Jobbik és szimpatizánsai fizikai megsemmisítésére szólítanak fel.

Tipikus lenézése ez a magyar embereknek, illetve az a belső genetikus magabiztosság, hogy csak nekik lehet igazuk és hatalmuk, de ezeket mások elleni gyűlöletkeltéssel próbálják erősíteni úgy, hogy a sajátjaikban keltenek rettegést és félelmet, harcképességük fokozása érdekében. Ezt tapasztalhatjuk az egész világon, a hamis zászló hadműveletektől az olajban gazdag országok vezetőinek likvidálásáig, azokét, akik szembe mertek szállni a kizárólagos gazdasági-társadalmi uralmat egy meghatározó csoport kezébe adó háttérhatalmi rendszerrel.

A Názáreti Jézus Krisztusra hivatkozó, az Ószövetség legvadabb és legvéresebb történéseit ezzel összemosó gyűlöletszekta csak látszólag hibbantnak tűnő vezére kihasználja az emberek járatlanságát a tradicionális keresztény vallások körében, és a krisztusi szeretetet sátáni gyűlölködéssé akarja átalakítani egy olyan eszme nevében, amelynek csupán egy meghatározó jellemzője van: a haszon. 

Rombold le a Jobbik társadalmi támogatottságát! - harsogja a gyűlöletben fuldokló szektavezér, és az az ember, aki társadalmi békéről karattyol, Isten nevét a szájára veszi, legalább egymilliós nagyságrendű emberhalmazt akar minimum lelki-szellemi-ideológiai szinten likvidáltatni. Azért írom így hogy minimum lelki-szellemi-ideológiai szinten, mert a szeretet helyett a gyűlölettel átitatott, nem egy alkalommal a Hit Gyülekezete szeánszairól készített felvételek alapján extázisba eső emberkupac tagjai lelkében vérmérsékletük függvényében még az is előjöhet, hogy komolyan veszik a szektavezér utasítását és fizikailag akarnak megsemmisíteni olyan embertársaikat, akik a gyűlöletszekta célkeresztjébe kerültek. 

És mindezt miért? Csupán azért, hogy dőljön a sékel, lehessen imádni a mammont, és annak földi leképezője, a pénz töltse meg azt a ládát, amely fölött a kirekesztő gyűlöletlelkész és szűkebb köre osztozik. 


Rejtett kamerával a Hit Gyülekezetében: A... by kovacs-istvan1889

*


KEDVES MŰVÉSZ HÖLGYEK ÉS URAK!

KEDVES MÉDIASZEMÉLYISÉGEK!


(Ti, akik szerepeltetek a „Szavazz a Jobbik ellen!” kampány(?)filmjében!)

Közületek az idősebbek alá a kommunista pártkatona apuka, anyuka tolta a széket, akik közül nem egy SZOT díjas, Kossuth díjas, stb. volt. A fiataloknak pedig ti ágyaztátok meg a szakmai karrierjét. Pártösszefonódásaitoknak se szeri, se száma.

Akad olyan is köztetek, aki élete során hol erre, hol arra dőlt, aszerint, hogy éppen kinek a szekerét kellett tolni. Vagy kinek a seggét volt kifizetődőbb nyalni, ha ez jobban tetszik. És ha már az utóbbi hasonlattal élünk, még valami jellemző rátok: miközben felfelé nyaltok, lefelé tiportok.

Közületek egyvalaki riporterek karrierjét törte derékba, csupán szakmai gőgből és önhittségből.
Közületek egyvalaki mások levédett szellemi tulajdonának kiárusításából élősködik.
Közületek egyvalaki még a saját nevén kiadott életrajzi könyvet is mással íratta meg.
Közületek többen is bezsebeltek „hű, de nagy politikai száműzöttként” a múlt rendszerben is, és a mostaniban is minden létező művészeti díjat, s más egyéb, magas rangú állami kitüntetést. Ráadásul ugyanazoktól, vagy épp ugyanazok egyenes ági leszármazottaitól!

És ti akarjátok nekem megmondani, hogy kire szavazzak, vagy éppen kire ne szavazzak?

Hát nem veszitek észre, hogy magát a demokratikus szólás-, és véleményszabadságot tiporjátok sárba? Mind, ahányan vagytok, abból éltek, hogy saját szakterületeteken hol jól, hol rosszul, de az egyéni önkifejezéseteket igyekeztek tökélyre vinni. És közben másoktól pont ezt vonnátok meg?
Piedesztálra emelitek a másságot, és a másság elfogadását/elfogadtatását, miközben arról az egy kétségtelen tényről feledkeztek meg, hogy pontosan a deviáns magatartásnak a közre való ráerőltetése okozta a világtörténelem során az összes emberi katasztrófát? 
Rasszizmusról gagyogtok, és közben figyelmen kívül hagyjátok azt a megmásíthatatlan tulajdonságát az emberi nemnek, hogy mindig, mindenhol, és mindenkor a magához leghasonlóbbat részesíti előnyben? (Ahogy egyébiránt ti is tesztek!)

Hosszasan sorolhatnám a filmben elhangzó csúsztatásaitokat és nyílt hazugságaitokat, de nem teszem. 
Inkább arra biztatok minden jó érzésű magyar embert, hogy holnap szavazzon arra a pártra, amelyiktől Magyarország felemelkedését reméli!

Holnapután pedig tegyük úgy a dolgainkat, hogy még maga a Jóisten se tudja majd eldönteni, közülünk ki szavazott a Jobbikra, ki adta le voksát az LMP-re, ki támogatta a Fideszt, vagy valamilyen furcsa oknál fogva, ki látta a gondok megoldásának zálogát a Baloldali Összefogásban. 
() Varga B. Tamás ()

LAST_UPDATED2