Payday Loans

Keresés

A legújabb

Vérnarancsos "forradalom" PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Jenő   
2014. március 02. vasárnap, 08:24

Az ukrán "nácik" levették az álarcot, és nyilvánosan is hűséget esküdtek Izraelnek
2014-03-01. 19:37 Kuruc.info

Az ukrajnai izraeli nagykövetség tájékoztatása szerint február 26-án, Reuven Din El izraeli nagykövet találkozott az állítólag "náci" és "fasiszta" Jobb Szektor elnevezésű szervezet vezetőivel. Mint ismeretes, a Jobb Szektor tagjai voltak azok, akik nem csupán a végső győzelemig folytatandó harcra tüzelték a tüntetőket, de fegyvert is ragadtak a törvényesen megválasztott ukrán államfő hatalmának megdöntése céljából.

A nagykövetség tájékoztatása szerint a Dmitrij Jaros pártelnök vezette küldöttség hangsúlyozta, hogy "toleráns politikát" kívánnak követni a nemzeti kérdésekben. "A gyűlölködő retorikát, különösképpen pedig az antiszemitizmust, a Jobb Szektor nem csupán elítéli, de küzdelmet is folytat ellene, minden törvényes eszközzel" - szögezte le Dmitrij Jaros, az ukrán "náci" part vezetője. Mint mondta, mozgalmának célja "egy demokratikus Ukrajna felépítése, átlátható, tiszta kormányzat felállítása, a küzdelem a korrupció ellen, továbbá egyenlő lehetőségeket kívánnak biztosítani minden nemzetnek, céljuk a nép egységesítése és egy olyan állam megteremtése, amelyet a nép irányít".


Dmitrij Jaros, az Izraelnek hűségesküt fogadott "neonáci" pártvezér hívei között


A tárgyaló felek továbbá megállapodtak abban, hogy "forró drótot hoznak létre a provokációk megelőzése és a felmerülő kérdések megvitatása céljából". A "náci" mozgalom vezetői hangsúlyozták, hogy "az idegengyűlölet minden megnyilvánulását meg kell büntetni" - olvasható a kijevi izraeli nagykövetség közleményében.

"Megtévesztéssel háborúzz!" - hangzik a Moszad elhíresült jelszava. A cionista irányítás alatt álló USA és Izrael jó ideje törekszik arra, hogy saját beépített ügynökeik révén az agresszív terjeszkedésükkel szemben álló erőket egymás ellen kijátsszák, illetve a kevésbé veszélyesnek tűnő ellenséget a legveszedelmesebbnek ítélt ellenségre uszítsák. A módszer számos sikert hozott az elmúlt évtizedekben. Afganisztánban például a Nyugattal ellenséges viszonyban álló radikális iszlamista szervezeteket fegyverezték fel, és vetették be a szovjet hadsereg ellen a 80-as években. Irakban az USA - miután a végletekig élezték a felekezeti ellentétet - a síita milíciák révén mért csapást a szunnita ellenállás központjaira, Líbiában és Szíriában pedig úgyszintén az iszlám radikálisok, sőt az al-Kaidához kötődő fegyveres csoportok segítségével igyekezett a Nyugat zűrzavart kelteni, és a cionista hódítással szembenálló rezsimeket megdönteni.


A Jobb Szektor nem csupán elítéli, küzd is az antiszemitizmus ellen


Az ellenségek egymás elleni kijátszásának módszere olyannyira sikeresnek bizonyult, hogy most Ukrajnában is alkalmazzák. A nemzeti eszmétől feltüzelt ukránok tömegei abban a reményben vonultak az utcára, hogy végre egy szabad, független, mindenféle korrupciótól és idegen befolyástól mentes, virágzó Ukrajnát hozhatnak létre. A valóságban pedig a cionista világhódítók céljait szolgálják. Ha esetleg a nacionalisták és a radikális Jobb Szektor hívei ráébrednek arra, hogy csúnyán átverték őket, és a cionista karámba beterelt hazájukban sem jólét, sem függetlenség nincsen, már alighanem késő lesz.

Az egész óriási megtévesztő műveletben a kulcsszerepet nem a NATO hadereje játssza, hanem egyrészt a különböző ellenálló mozgalmak legfelső vezetésébe beépített moszados és nyugati ügynökök serege, másrészt pedig a hatékony pszichohadviselés. A megtévesztő propaganda-hadjárat emberek tömegeit képes olyan tettekre ösztönözni, amelyek saját érdekeikkel homlokegyenest ellentétesek.

Perge Ottó - Kuruc.info
Friss: Máris fegyverkezésre szólít az Izraelnek behódolt Áljobb Szektor - az "orosz birodalom szétzúzását" ígérik


*

"Ukrajnában nacionalisták, jobboldaliak, sőt Nyugatról szélsőjobboldalinak minősített, ukrán nemzeti érdekeket harsogó tüntetők győztek. Ideiglenesen. Az Európai Unió leszerepelt. Mert ugye egyetlen kijevi tüntető sem gondolhatja komolyan, hogy Brüsszelben majd az ukrán nemzeti érdekeket támogatják.

Az Unió zavarodottsága érthető: jót tesz-e Európának, ha a liberálisok nacionalistákat támogatnak? Ha a bankok nemzeti szocialistákat pénzelnek?

Ugye, komolyan senki nem veheti az ukrán parlament tagjait, akik félelmükben -- életüket és jövedelmüket féltve egyhangúan leváltották Janukovics elnököt. Aki mellett korábban kiálltak. Az sem meglepő, hogy a tüntetőket lelövő rendőrök főnökei is az általuk megölt tüntetők mellé álltak. No de volt már egy hasonló, akkor narancsos forradalom Kijevben. És mi lett a vége?

Ez most nem narancsos, hanem vérnarancsos forradalom. Az előző is Timosenko bájairól szólt. Bájai, amelyekkel még a gázlopást is sikerült kimagyaráznia a Kremlben, mostanára megkoptak. Olyan biztos, hogy mindig igazságtalanul, bűntelenül ültették le? Olyan biztos, hogy sosem lopott az ukrán néptől? Amelynek most megint a nyakába varródik?"
http://www.youtube.com/watch?v=wumG-7KyXQ4
LAST_UPDATED2