Payday Loans

Keresés

A legújabb

Fogyimagyar... PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Jenő   
2014. február 09. vasárnap, 09:38

Tóta W.: Fogyimagyar

2014. január 29., szerda, 09:11 • 
Szerző:


 

A büdöskomcsik már egyszer megtiltották, hogy fogyjon a magyar. Szeretjük mi az ilyen büdöskomcsikat?


Éppen csak kidühöngtem magam a nénin, aki megmondja, hány gyerek a társadalmi norma, (X>0), már legyintésre lendülne a tenyerem, amikor jön, olvasom, hogy kurvára nem ártalmatlan ümmögés folyik ám, hanem már jogszabállyá is fordították a ciccegést, a fejcsóválást, a feddő prédikációt: szaporodni illene, emberek. Nem ám sterilizálni, amíg nincs meg a három tojás.

A történelem számos síkhülye rendszert ismer, amelyek kényszerítéssel próbálták növelni a szaporulatot; ezek a rezsimek vagy szörnyűek voltak, vagy csődbe mentek, vagy mindkettő. Ehhez rém ostobának kell lenni, és kiszámolni kockás papíron, hogy ha a nem kívánt gyermekek is megszületnek, akkor az mennyivel több. És itt vége is a házi feladatnak, majd csak jövőre vesszük, hogy ha megszületnek, az jó-e nekik, a szüleiknek és az országnak.

Nem sokaság, hanem lélek

Ehhez a fajta butasághoz csőlátás szükséges, azon pedig dolgozni kell. Először is el kell hitetni magunkkal, hogy ha sokan vagyunk, az önmagában jó. Illetve hogy két választás van: szaporodni minden eszközzel, vagy a nemzethalál. Nem nehéz ebbe beleélnie magát, akinek van rá hajlama, csak ki kell zárni néhány kellemetlen tényt.

Az egyik, hogy ha fogy a magyar, abból nem következik, hogy belátható időn belül eltűnik. Vannak idők, amikor egy közösség összemegy, aztán később újra felduzzad, ha a körülmények azt diktálják. Lehet, hogy alacsonyabb ma az optimális létszám, mint száz éve.

Akkor egyébként ennek volt érvényes logikája. De nem ám holmi természetjog meg vallásos képzetek igazsága okán, hanem a nyers vas által. Az volt a dolgok menete, hogy mindenkit besorozunk, adunk a kezükbe valami ékegyszerű szálfegyvert, és megyünk előre. Nagyjából a túlerőn múlt a győzelem, és vele a további élettér meg a rezsicsökkentés – de ezt a szabályt már a második világháború meghaladta. Ma meg végképp értelmetlen.

Nemcsak azért, mert béke van. Konfliktusok, versenyhelyzetek adódnak ma is, csakhogy a modern hadseregekhez hasonlóan a képzettségen, kompetencián és a technikán múlik a siker. Tessék körülnézni és megtekinteni a szapora, ám nyomorgó népeket, aztán választani.

Abortáljon nálunk!

Könnyű ezt belátni, ha belegondolunk, mekkora koloncot jelent a már most meglévő magyarok egyik-másik csoportja. Az vajon a nemzethalál megelőzésének módja, ha belőlük lesz egyre több? És ide most értse mindenki a gyűlöletének vagy megvetésének kedvenc tárgyát.

Aztán tegye hozzá, hogy az efféle adminisztratív szaporítóintézkedések a legkevésbé sem a képzett, aktív, szuverén rétegek növekedését ösztönzik. Ahhoz ugyanis kevesek ezek az elszánt bácsik és nénik. Akkor is, ha tovább ámokfutnak.

Lengyelországban például – nem elsősorban demográfiai, hanem vallási okokból – gyakorlatilag tilos az abortusz. Nálunk csak az abortusztabletta, konkrétan azért, hogy ne legyen a magzatelhajtás olyan kényelmes, hanem szenvedjen a megesett lány. Mármost mit csinál ilyen visszamaradott, debil országban, aki megteheti? Kikocsikázik Nyugat felé, visszaköp a határon a hülye hazájára, aztán elmegy egy klinikára két napra, és megcsináltatja, amit akar. Aki ezt nem teheti meg, mert nincs rá pár száz eurója, na az fog szülni. Az egész őrülethez képest apróság, de remek illusztráció, hogy már ezzel is a saját versenyképességét öli meg az ennyire idióta ország, mert maradhatna az a pár száz euró itthon is.

Justice for Rákosi

A mennyiség kevés. Minőségre gyúrni viszont, nos, pont hogy képzettséget és kompetenciát igényelne. Viszont bizonyára mindenki észrevette, hogy mindent, ami gyerekekkel kapcsolatos, ez a kormány következetesen értelmi fogyatékosokra bíz, vagy bízna. A közoktatás csúcsvezetésétől a hivatalosan alkalmatlan Klik-főnökön át lehetőleg minden iskolaigazgatóig. Ennek oka van, nem is rejtélyes. Ezek a káderek alkalmazkodni próbálnak, és ebben a fogyatékos rendszerben a többségük úgy tudja ezt a legegyszerűbben megoldani, hogy betanulja a kőkonzervatív kliséket. Értelmi képességük csekély, annyit vettek le, hogy ami liberális, egyéni, innovatív vagy szabad, az rossz. Amit viszont a tízparancsolatból le lehet vezetni, az lehet hülyeség, de amikor elhallgat a zene, széket ér.

Az ilyen figurák butasága aztán azzal jár, hogy ahol a gyerek tervezhető, ott felvetődik egy csomó ellenérv. Mit csinálok, ha tök tehetséges lesz a kissrác, de nincs pénzem tandíjra, mert nem nyertem trafikot? Mit teszek, ha ordas eszmékkel tömik a fejét erkölcstanórán, és nem tudom elmagyarázni neki, hogy az iskolában hazudnak? Mi lesz, ha felnő, és ő is gerinctelen csúszómászónak áll, aki nem szórakozni jár a város legvidámabb helyeire, hanem hogy feljelentse őket? Istenem, mi lesz, ha belép a Fideszbe? Hova bújjak szégyenemben? Hát érdemes ide gyereket vállalni?

A megnyomorítottaknak nem lesz választásuk. A lósportot, azt támogatjuk nagy erőkkel, a családtervezést viszont egyenesen nehezítjük. Ez nem nemzetstratégia, hanem underclass-keltető.

Volt már ilyen, nem is régen. A Kádár-kornál azért régebben. Az már közhely, hogy Fidesz=kádárizmus, nem is vitatja már magára valamit adó jobbos sem, de ez a tempó előbb jött, és Ratkó Annáról nevezték el. Szép, sikeres program volt, hasonlóan kifinomult, mint ez a mai. Az abortusztilalom – a zárt határokkal együtt – meghozta gyümölcsét, született jó sok gyerek, a büdöskomcsik tettek a nemzethalál ellen. Csak ehhez a távlatos célhoz szükségük volt kiterjedt jogosítványokra, amelyek jártak sajnálatos hátrányokkal is. De azért kihúzhatják magukat büszkén, a lélekszámot letermelték, egy egész generációt gyártottak le azzal az egyszerű módszerrel, hogy kötelezték őket a megszületésre.

Nekünk már csak azt kell kitalálnunk, hogy miből is lesz ezeknek nyugdíjuk. Illetve hogy szeretnénk-e megint a büdöskomcsik országában élni.


*


2014. február 5., szerda

Árpád és a népességfogyás

Szerző: Lotte   

Tóta W. Árpád, a véleményvezér nemrég ismét szólt hozzánk.

Látlelet ő, fizetett provokatőr, aki élvezi szavakkal és gondolatmenetekkel űzött játékait. Szabad a vélemény, szabad az írás, miért is ne tehetné? Kap is teret, nyilvánosságot, pénzt, paripát, fegyvert mindehhez, a nálánál okosabbak szándéka szerint. Akik – bár meglehet, nem szívesen élnének egy általa konstruált világban, de – örömmel használják föl ámokfutását a határok feszegetésére. Igen, hölgyeim és uraim! Még ezt is, meg még ezt is, és még ezt is lehet…

Mostanság Árpádot a népességfogyás mérséklésével kapcsolatos intézkedések és jobbító szándékú felvetések bántják. A népességfogyás megállításáról ugyan senki nem beszél, aki kicsit is tisztában van a folyamat matematikájával – különösen nem Pongrácz Tiborné, a KSH Népességtudományi Kutatóintézetének tudományos főmunkatársa, akit, Árpádunk, mint nénit” aposztrofál, „aki megmondja, hány gyerek a társadalmi norma”.

Na, szóval. A dolog úgy áll, hogy fogy a magyar, akár cinikusan „fogyimagyarnak” írjuk, akár nem. A jelenség nem ma kezdődött, Fekete Gyula évtizedekkel ezelőtt meghúzta már a vészharangot. Persze, a jelenben élő ember mit törődik a holnappal, pláne, ha Árpád és felmenői véleménye csörgedez agyában? Sokáig nem találtak visszhangra szavai.

Mára azonban mindenki, akinek kicsit is fontos a magyar nép megmaradása (de nagy, s milyen értelmezhetetlen szavak ezek, ugye Árpád?!), s azok végképp, akik (szent borzalom!) gyerekeket szülnek e hazába és jövőjük alakulásáért felelősséget éreznek – nos, e fura állatfaj egyetért abban, hogy minden lehetséges eszközzel segíteni kell a fogyás mértékének csökkentését. Tudja, Árpád, olyan "erőszakos" beavatkozásokra gondolok, mint a családi adókedvezmény, a GYED Extra, meg ilyesmi...
Mert szeretnénk élhető országot hagyni utódainkra, ahol nem zilálódik szét a társadalom egy egészségtelen, torz korfa miatt. A feladat gigászi, nem kecsegtet hangos sikerrel, s nyilván könnyebb hátradőlve, azt mondani, hogy fogyjanak csak kedvükre, minek a sokadalom, hisz láttunk már ilyet: háborúk nyomán, vagy bármi másért. Minek a feszkó?

Igen, Árpád, fel lehet tenni a kezünket, s azt mondani, sodorjon el az ár, vesszen a magyar, úgyis "fogyi". Olyan vízió ez, amely egy önző, csak magára gondoló, csak a mának élő ember logikájából fakad. Akinek még kijut a társadalombiztosítás ellátásaiból, és csak önmagáról kell, hogy gondoskodjon. A többi meg mit számít, jobb, ha meg sem születik!

Épp az ilyen kiégett, cinikus lelkek képzelik azt, hogy beadhatják a halálos dózisú morfiumot a betegnek (úgyis meghal, minek húzni az időt?).

És Árpád nem áll meg ezen a ponton, hanem hajmeresztő kanyart véve szabályos gyűlöletbeszéddel folytatja: "úgyis csak kolonc a meglévő magyarok egyik-másik csoportja", nemde? Belőlük legyen több a mindenféle "szaporítóintézkedéssel"? Ugyan már! (A két említett tyúkszem, amitől Árpádunk ilyen fájdalmasan felsikolt a művi meddővé tétel szigorítása és az abortusztabletta bevezetésének tilalma. Hát, mit mondjak, valóban komoly tiprása az emberi szabadságjogoknak!) De gyűlöletet szítani – akár csak merő cinizmusból is – azt lehet! És hol a liberális értelmiség felhorgadása, arra, hogy a magyarok egyes csoportjait koloncnak, szaporodásukat pedig kerülendőnek tartja? Csak én nem hallom?

(Az írás mélypontja, amikor Árpád - kipipálandó a kötelező orbánozást – arról ír, hogy egyenesen "azért nem születik gyerek, mert nem nyert a család trafikot; és mert úgyis csak ordas eszmékkel tömnék a fejét erkölcstan órán". Erre már tényleg nincs mit reagálni. Szánalmas.)

Összességében azonban az írás elkövetőjét sajnálom. Azt kívánom neki, hogy ne csak a magafajta kiégettekkel, de "fogyimagyarokkal" is hozza össze a jósors. Nekünk meg se így, se úgy nem marad más, csak hogy mégiscsak valahogy megszült gyerekeink majd műtőbe tolhassák a megfogyatkozott nemzet egyik idős, de tán még tollforgató állampolgárát, az epeömléses Árpád „bácsit”, s ott majd egy másik szülöttünk megoperálja. Ha hagyja magát, mert ha igazán konzekvens, nem kellene semmilyen társadalmi rendszer ellátását elfogadnia, hisz abban valamiféle közösségi felelősség- és feladatvállalás mégiscsak megjelenik, ő pedig egy tagadógép.

A Jóisten mentsen meg minket attól, hogy Árpád véleményvezér egyszer döntési pozícióba kerüljön!

 

LAST_UPDATED2