Payday Loans

Keresés

A legújabb

Csak a Fidesz - vagy? PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Jenő   
2014. január 15. szerda, 17:27

A Fidesz megvéd minket?

A Fidesz megvédi az ingyenes készpénzfelvételt
MNO - eco.hu
A Fidesz nem engedi, hogy a bankok áthárítsák az ingyenes készpénzfelvétel díját a lakosságra - jelentette be Hoppál Péter.

A Fidesz megvédi a rezsicsökkentést
AN, MTI - nepszava.com
Nincs még hozzászólásNyomtatásBetűméret változtatásShare/Bookmark A Fidesz megvédi a rezsicsökkentést
Budapest - Ezúttal nem leveleznek, hanem személyesen keresik fel azokat, akik visszaküldték a rezsicsökkentést támogató aláírást. Az akció állítólag tízmillió forintba kerül, és ha hinni lehet a kormánypárt kommunikációjának, a pártkasszából fizetik.

A fidesz megvédi a rezsicsökkentést, elűzi a rezsidémont
rosszkifogas.blog

A Fidesz megvédi a nyugdíjakat
kdnp.hu
A Fidesz megvédi a nyugdíjakat, szemben a baloldallal, amelynek programja veszélyt jelent a nyugdíjasokra nézve - mondta a kormánypárt szóvivője.

Ígéret a választások előtt: 'A Fidesz megvédi a nyugdíjpénztárakat'
kisalfold.hu
Az LMP Facebook oldalán fotó bizonyítja, hogy az idei választások előtt a Fidesz ígéretet tett a nyugdíjpénztárak védelmére.

A Fidesz megvédi a nyugdíjakat, szemben a baloldallal
mandiner.hu

Így mentette meg a Fidesz a nyugdíjasokat
magyarnarancs.hu
A papagáj szembeszáll a karvalyokkal. Ma délutáni sajtótájékoztatóján Hoppál Péter Papagáj a nyugdíjasokat vette szárnya alá, midőn egyebek mellett imigyen szólott: "Gyurcsányék a magyar emberek nyugdíj-megtakarításait elherdálták, a befizetéseket kötelezően külföldi kézben lévő magánpénztárakba irányították át".

Az össznemzeti riogatásról: a Fidesz megvédi a gyed extrát is
hacsaknem.blog
Sokadszorra olvasom, hogy a kétharmados Fidesz kormány valaminek az azonnali hatályú megvédésére készül. A magyar tragikomédia egyik legújabb részében a gyed extrát kívánja oltalmazó szárnyai alá venni, amelynek érdekében a Fidesz női tagozata aláírás gyűjtési akcióba lendül.

A Fidesz kiáll a nők mellett
mno.hu
A jövő évtől minden eddiginél több eszköz áll rendelkezésre a nők és édesanyák megbecsülésére - mondta vasárnap a Fidesz szóvivője.

A Fidesz megvédi a magyar földet
bama.hu
A nemrég elfogadott, jövő évtől hatályos földtörvényről beszélt tegnap Pécsett sajtótájékoztatón Hoppál Péter pécsi országgyűlési képviselő.

A Fidesz megvédi a fogyasztókat
magyarhirlap.hu
Nagy terveink vannak arra nézve, hogyan védjük meg az állampolgárokat a fogyasztóvédelem területén - mondta Selmeczi Gabriella, a Fidesz szóvivője Zsigó Róbert fideszes országgyűlési képviselővel, a Fidesz fogyasztóvédelmi munkacsoportjának vezetőjével közösen tartott csütörtöki sajtótájékoztatóján. Zsigó Róbert ugyanitt arról beszélt, az elmúlt évek fogyasztóvédelmi politikájának legfontosabb célja az volt, hogy az emberek érdekeit megvédjék, illetve erősítsék az együttműködést a fogyasztóvédelem területén lévő szereplők között.

A Fidesz megvédi a magyar vállalkozásokat
nol.hu
A Fidesz nem asszisztál a gazdaság egyes szereplői ellen indított hajtóvadászathoz vagy lejárató akcióhoz, s megvédi a magyar vállalkozásokat - tudatta a nagyobbik kormánypárt.

A Fidesz megvédi Önt
http://www.youtube.com/watch?v=2v8q2ILtN8A

A Fidesz megvédi Tusványost és a kétoldalú kapcsolatokat
manna.ro
A Fidesz szerint a tusnádfürdői nyári szabadegyetem 1990 óta mindig a magyar-román párbeszéd helyszíne volt, ahol a külhoni magyarság sorsáról mindig is higgadt, mértéktartó módon tudtak beszélni.

A Fidesz megvédi a nyugdíjpénztárakat
kuruc.info
Ezt ígérték áprilisban. Nem mintha bánnánk, hogy a nemzeti vagyon egy része kikerül a spekuláns zsidó pénztőke karmai közül, de történelmi dokumentumnak megteszi.

Kezdhetünk félni: a Fidesz megvédi az állampolgárokat
stop.hu
A Fidesz megvédi a fogyasztókat a közműszolgáltatók erőfölénnyel való visszaélésétől - jelentette ki a parlament fogyasztóvédelmi bizottságának kormánypárti alelnöke csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján, megerősítve, hogy ennek érdekében egy törvényjavaslat-csomaggal készülnek a Fidesz-KDNP februári gyulai frakcióülésére.

A Fidesz megvédi a szekszárdi trafikmutyizókat
velemenyvezer.blog
Egy képviselő vagy polgármester pont addig maradhat posztját, ameddig a párt ott tartja. A szekszárdi polgármester is addig adhatja elő a kamerák előtt a teljesen abszurd magyarázatait, amíg valaki a pártból nem telefonál le, hogy vége.

A Fidesz megvédi a VMSZ listázását, ha az érdeke úgy kívánja
delhir.com
Egy régi bölcsesség szerint, ha kíváncsi vagy arra kik gyakorolják a hatalmat, akkor meg kell nézni kik azok, akiket nem szabad bírálni. Ha pedig arra vagy kíváncsi kik azok, akik leginkább a hatalmasok bögyében vannak, akkor azt kell megvizsgálni, hogy ők kiket támadnak a leghevesebben.

A Fidesz megvédi a bajaiakat
fovarosi-hirhatar.hu
A családok pártja nem kíméli a gyerekeket se Baján! -írja facebookos oldalán egy bajai lakos, aki a Bajai Járási Hivatal Járási Gyámhivatalánál eljárást kezdeményezett a gyermekek védelmében, mivel hangszórókból üvölt ez a szöveg: "Tisztelt Bajaiak vasárnap, október 13-án újra választás lesz! Ne hagyja magát megfélemlíteni! Ne hagyja, hogy átverjék és üldözzék! Ne féljen Bajnai, Gyurcsány és Mesterházy embereitől. Ne higgyen a gyűlöletet keltő Teket Melindának és társainak. A FIDESZ megvédi Önt!"

A Fidesz védi az új zeneközpontot
index.hu
Átadták a Budapest Music Center (BMC) épületét a ferencvárosi Mátyás utcában. A BMC ugyan döntően magánvállalkozásként jött létre, de mégis Orbán Viktor vágta át a szalagot, és prominens fideszes politikusok tartottak beszédeket.

Lassan már csak a Fidesz védi a kommunista ügynököket
hvg.hu
Az LMP után egy újabb ellenzéki erő áll ki az ügynökakták nyilvánossága mellett: Bajnai Gordon csak azokkal hajlandó választási szövetségre, akik vállalják a kérdés rendezését. Ide jutottunk: a magyar baloldal többet tenne a múlt feltárásáért, mint a jobb - írja a Véleményvezér blog.

Schöpflin szerint a Fidesz védi meg a demokráciát a Jobbiktól
origo.hu
Válaszolt a Magyarországot ért antidemokratikus vádakra a Financial Timesban Schöpflin György fideszes európai parlamenti képviselő, aki szerint a Fidesz védi meg a demokráciát a Jobbiktól.

A Fidesz védi a védhetetlent - az ócsai lakóparkot
gepnarancs.hu
Zsigó Róbert, a Fidesz szóvivője szerint egyedül a bukott baloldal élcelődik a devizahitelesek megsegítésén.
Cinikus és felháborító, hogy éppen a devizahitelesek helyzetéért felelős "bukott baloldal" űz gúnyt a kormány szociális családiház-építési programjának keretében kialakított ócsai lakóparkból, mely az adósságaik miatt otthonaikat elvesztett embereken segít - jelentette ki a Fidesz szóvivője pénteken, Helvécián.

Fidesz: A kormánytöbbség senkit sem hagy az út szélén
mandiner.hu
A Fidesz közlése szerint a bukott baloldallal ellentétben a jelenlegi kormánytöbbség senkinek sem engedi el a kezét, senkit sem hagy az út szélén, és ahogy az ország erősebb lesz, támogatni fogja aszociális területen dolgozók béremelését is.

Fidesz: továbbra sem hagyunk senkit sem az út szélén
nol.hu
Magyarország külön intézkedésekkel védi a fogyatékkal élőket, ezt az új alaptörvényében rögzítették - hangsúlyozza a Fidesz az MTI-hez vasárnap eljuttatott közleményében, amelyben a siket és nagyothalló állampolgárokat köszönti a hallássérültek világnapján.


A Fidesz megvéd a bankoktól és a gázártól
fn.hir24.hu
Hamarabb dönt a parlament az Alkotmányról, s az ellenzéki pártokon múlik, részt vesznek-e az alkotmányozásban - mondta Lázár János, a Fidesz frakcióvezetője Siófokon pénteken, aki egyébiránt Audijától is megszabadul. A Fidesz-KDNP megvédi az embereket az áram- és gázdíjak emelkedésétől, a banki szolgáltatási díjak növekedésétől.

A Fidesz megvéd a közműcégektől
mti - vehir.hu
A Fidesz megvédi a fogyasztókat a közműszolgáltatók erőfölényétől - jelentette ki Zsigó Róbert csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján, megerősítve, hogy ennek érdekében egy törvényjavaslat-csomaggal készülnek a Fidesz-KDNP februári gyulai frakcióülésére.

A kormány minden magyart megvéd
fidesz.hu
A Terrorelhárítási Központtal együttműködő líbiai magyar nagykövetség és konzulátus munkatársainak önfeláldozó munkáját dicsérte egyebek mellett Gruber Attila (Fidesz) a hétvégi mentőakció eseményeit felelevenítve napirend előtti felszólalásában.

A nap képe: így jár, akit megvéd a Fidesz?
hvg.hu
A kormány döntése értelmében a jövőben nem számíthat járandóságra az állami nyugdíjalapból, aki jövő január után is megtartja tagságát valamelyik magánnyugdíjpénztárban. Ezzel a döntéssel a kabinet lényegében kivérezteti a magánnyugdíjpénztárakat, noha a kampányban a Fidesz még védelmet ígért nekik.

Vigyázz, megvéd a Fidesz!
kemma.hu
Hogy egészen őszinte legyek, nehezen tudom eldönteni, örülnünk kell-e Lázár János fideszes frakcióvezető minapi bejelentésének, miszerint "a kormánypárti képviselők a védelem időszakának tekintik a következő hat hónapot", hiszen a magán-nyugdíjkasszák "megvédése" finoman szólva is elég különösre sikeredett.

Orbán megint azt ígéri, megvéd minket - A Fidesz n+1-ik pótcselekvése
kuruc.info
Hétfő délben Orbán Viktor és Tarlós István közös, rendkívüli sajtótájékoztatót tartott. Bejelentették, hogy elemzésük szerint Magyarország szociális válságba sodródott, ráadásul ez sokkal gyorsabban mélyült, mint azt várták volta, ezért a Fidesz létrehozza a Polgári Szociális bázist, amely úgymond "a leszakadók és kiszolgáltatottak" védelmét szolgálja. Emlékezetes: a legnagyobb "ellenzéki" párt 2002-ben Demokrácia Központot hívott életre, amelynek feladata a kormányzati törvénytelenségek áldozatainak védelme lett volna. Az elmúlt 5 évben - különösen tavaly óta - esetek százaiban kellett volna eljárnia a Központnak, de a fideszes sóhivatal helyett a Nemzeti Jogvédő Iroda és más civil szervezetek álltak ki konkrét tettekkel az emberi jogokért. A Kuruc.info jóslata: a Polgári Szociális Bázis pontosan ugyanennyire fogja segíteni a szocionista rezsim által nyomorba döntött milliókat: pofázás lesz, más semmi. A Fidesz semmiféle segítséget nem nyújtott az ősszel bev arrt hazafiak 99%-ának, még annak a katonának sem, akit puszta részvételért a tüntetéseken letöltendő börtönbüntetésre ítéltek.

Orbán Viktor beszédének szó szerinti leirata
fidesz.hu
A józan ész tehát azt diktálja, hogy tűzzük ki célként magunk elé, hogy az elkövetkező tíz év alatt egymillió munkahelyet hozunk létre. Ezért mindenekelőtt a hazai kis- és középvállalkozásokat kell támogatnunk, mert most is ők adnak munkát a legtöbb embernek. Az embereknek csak akkor lesz munkájuk Magyarországon, ha őszintén kimondjuk: ha megvédjük a magyar termékeket, ha megvédjük a magyar árukat, ha megvédjük a magyar földet és megvédjük a magyar vízkészletet. Legyünk szerények! Legalább ugyanannyira meg kell védeni magunkat, mint amennyire ezt más országok, például az Egyesült Államok, Németország vagy Franciaország minden fönntartás nélkül, bátran megteszik.

A Fidesz mindent és mindenkit "megvéd"
SzanyiTibor
Szedi is a védelmi pénzt, rendesen! Ebben Magyarország a legjobban teljesít.

 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Kinek jó ez a bohócverseny? Ki jár vele jól? Csak a Fidesz! - KJ


Megszületett az antimagyar koalíció: a szemkilövető harmadik a listán, Fodor Gabriellát is bevették


2014-01-14. 16:24 InfoRádió - MTI - HVG nyomán Kuruc.info

Megszületett a balliberális megállapodás: a közös lista első helyét Mesterházy Attila az MSZP elnöke foglalja el, egyben ő lett az összefogás miniszterelnök-jelöltje. Bajnai Gordon, az Együtt-PM vezetője a második, mögöttük a harmadik helyen Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció elnöke szerepel.


Íme a fideszes "elszámoltatás" - sajnos - élő bizonyítékai


A negyedik helyen került fel a listára a volt SZDSZ-elnök, Fodor Gábor, a Liberálisok vezetője. Szabó Tímea, a Párbeszéd Magyarországért társelnöke az ötödik pozíciót szerezte meg.

A közös lista első hatvan helyén összesen 9 Együtt-PM-es és 5 DK-s név szerepel. Két hely a "Magyar" Liberális Párt jelöltjeinek is jutott, a többi értelemszerűen az MSZP-é.

Az antimagyar pártok vezetői szerint ahhoz, hogy nyerjenek, hatvan listás helyre van szükségük - ezek tehát a befutó helyek a megállapodás alapján.

Századvég: a választók többsége nem szavazna egy Gyurcsányt szerepeltető baloldali listára

A Századvég Alapítvány országos felmérése szerint a megkérdezettek 72 százaléka nem szavazna olyan közös baloldali listára, amelyen Gyurcsány Ferenc is szerepel.

A Századvég január 10 és 12 között végzett telefonos közvélemény-kutatást, ezer felnőtt megkérdezésével. A reprezentatív felmérés hibahatára 3,2 százalékpontos.

Eszerint a választók 64 százaléka egyértelműen hátrányosnak tartotta Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnök, a Demokratikus Koalíció vezetőjének szerepeltetését a baloldali szövetség számára, azt mindössze 24 százalékuk ítélte előnyösek.

A megkérdezettek 64 százalékának véleménye szerint Gyurcsány Ferenc gyengíti a szerveződő baloldali együttműködést, 28 százalékuk pedig úgy látja, inkább erősíti. A baloldali választók körében ez az arány 50, illetve 48 - azaz minden második baloldali szerint a Demokratikus Koalíció elnöke inkább gyengíti, mint erősíti a formálódó szövetséget.

Frissítés: Jobbik: újra itt az MSZP-SZDSZ-koalíció

A Jobbik szerint a baloldali ellenzéki pártok együttműködése azt jelenti, hogy "a politikai holtak megpróbálkoznak a feltámadással". Erről Apáti István, a Jobbik országgyűlési képviselője beszélt kedden Budapesten sajtótájékoztatón.

Úgy értékelte: a múlt liberális és szélsőbaloldali erői megpróbálnak visszatérni, "a politikai holtak megpróbálkoznak a feltámadással", és ennek a helyzetnek a legfőbb felelőse a Fidesz, amely "elfelejtette és elszabotálta" az elszámoltatást, holott 2010-ben ennek ígérete nélkül aligha szerzett volna kétharmadot.

Úgy fogalmazott: mindegyik csapat annyira tud futballozni, amennyire a másik hagyja neki.

Olyan embereket tettek a közös ellenzéki lista első helyeire, mint a Zuschlag-ügyben érintett Mesterházy, vagy az a Gyurcsány Ferenc, "aki még mindig kegyenc és nem fegyenc" - fogalmazott.

Apáti István szerint a Fidesznek az lehetett az érdeke, hogy a politika dzsungelében megtartsa a természetes ellenséget, de ez visszafelé is igaz, mert a baloldalt a leginkább az Orbán-ellenesség tartja össze.
Kijelentette, a baloldal képtelen a megújulásra, "odakozmált" arcokkal próbálnak kampányolni, az 1990-es évektől jellemző MSZP-SZDSZ-koalíció állt most össze.

Hangsúlyozta: a Jobbik kormányra kerülve nemcsak a szélsőbaloldaliakat számoltatja el, hanem a Fidesz politikusbűnözőit is.

Kapcsolódó:
A kérdés, melyre Mesterházy nem tudott válaszolni