Payday Loans

Keresés

A legújabb

Magyar Gyökérhatározó PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Jenő   
2013. december 13. péntek, 14:38
Magyar Gyökérhatározó

Magyar Gyökérhatározó

Kocsis Máté, a Nap gyökere
2013. december 12. SVPSZ

A veszteséges állami vállalatok vezető 10 millió és afölötti jutalmakat vettek fel. Miután kiderült a gazemberség, a kormány felkérte őket, hogy a kétmillió feletti részt fizessék vissza. Kocsis Máté azt mondta, hogy esetleg ajánlják fel jótékony célra! Hogy a jutalmak visszakerülnének az államkasszába? Arra annyi esély van, mint kurvának a jámborságra!

2002-ben történt, hogy Medgyessy Péter D-209-es ügynök vezetésével, a közalkalmazottak és köztisztviselők fizetésének 50 százalékos emelésének és a 13. havi nyugdíj bevezetésének ígéretével megnyerték a választásokat a szocialista kommunisták. Aztán az történt, hogy a kormány és az államtitkárok fizetését VÉLETLENÜL nem 50, hanem 100 százalékkal, 500 ezer forintról egymillió forintra emelték! Akkor azt mondta a nagyeszű Medgyessy, hogy már nem tudják visszacsinálni (vajon miért is?), ezért arra kéri az érintetteket, hogy a jogtalan emelést minden hónapban ajánlják fel jótékony célra! Na ebből annyi folyt be jótékony célra, amennyi a kiskutya anyjából kimaradt! Az egymillió forintos havi bér pedig azóta is emelkedik, megfejelve jó kis jutalmakkal, prémiumokkal! Hogy egy peták hasznot nem termelnek, az kérem itt nem számít. D. Tamás, aki jelenleg uniós képviselő, a stadionbeléptetőkkel több mint négymilliárd forint kárt okozott édes hazánknak. Aki azt hiszi, ho gy felelősséggel tartozik ezért, az kérem nagyon téved! Kárt okozni, lopni nagy tételben, Magyarországon az az igazi!
A hatalom és holdudvara napi 47 ezer forintból (vagy többől!), a magyar társadalom tagjai közül sokan havi 47 ezerből (vagy kevesebből!) él. Nálunk ezt nevezik esélyegyenlőségnek és demokráciának. Jó reggelt Magyarország!


A Nap Gyökere - 2013. december 10.

Frissen alapított díjunk első "büszke" tulajdonosa Kocsis Máté, a 8. kerület eddig méltatlanul hanyagolt metroszexuális polgármestere, akinek bár annyi esze van, mint egy befőttesüvegnyi szárított szöcskének, mégis olyan arrogáns, mint Bochkor Gábor és egy pornóbajuszos texasi kamionsofőr együttvéve.

Kocsis Máté a Parlament nemzetbiztonsági bizottságának mai ülésén váratlanul levetette a napirendről az ezermilliárdos áfacsalással kapcsolatos meghallgatások ügyét. Az ülésen több dossziényi bizonyítékkal a hóna alatt megjelent Horváth András, a NAV egykori munkatársa, ám Kocsisnak köszönhetően még csak szót sem kapott, így anélkül ment haza, hogy a direkt emiatt összehívott bizottság egyáltalán napirendre tűzte volna az ügyet. A piszlicsáré kérdésekben máskor oly vehemens Fidesz most sunyít és az adócsaló maffiát védi.
(Spiritual)
Magyar Gyökérhatározó