Payday Loans

Keresés

A legújabb

Rádióműsor ajánló: Napvágás PDF Nyomtatás E-mail
2011. január 06. csütörtök, 16:14

szentkorona orszga

NAPVÁGÁS - SZENT KORONA RÁDIÓ

2011.01.02 Napvágás - Szent Korona Konferencia különkiadás
http://szentkoronaradio.com/node/107478/

A legfrissebb Napvágás rendhagyó módon nem stúdiónkból, hanem a Magyarok Házából jelentkezett, a hét eleji Szent Korona Konferenciáról, melyet már ötödik alkalommal rendeztek meg. A műsorban így ez alkalommal a rendezvény előadóival, fellépőivel készített beszélgetések, interjúk hallhatóak.
"Volt egyszer egy királyság, amelynek közepén az Isten lakott. Jelenléte annyira áthatotta az ott élő emberek szívét, hogy még a földjük megjelölésére is az Úr nevét használták."
A
dr. Varga Tibor által vezetett Szent Korona Országáért Alapítvány ötödik alkalommal rendezte meg a Szent Korona Konferencia névre keresztelt rendezvényt, melynek idén is a Magyarok Háza adott otthont. Az előadásokra, vetítésekre rengetegen érkeztek szerte az országból, elszakított területekről, sőt még külföldről is. A nemzeti rock és hagyományőrző nappal kiegészült műsorra is rendkívül sokan voltak kíváncsiak.
A Szent Korona Rádió e heti Napvágás c. műsorában e neves rendezvényről készítettünk egy kis összeállítást. Beszélgetések, interjúk hallhatóak a konferencia előadóival, fellépőivel, és sikerült egy-két vállalkozó szellemű vendéget is megszólaltatni.
A műsorban többek között olyan neves előadók, zenészek, hagyományőrzők hallhatók, mint dr. Varga Tibor, dr. Andrásfalvy Bertalan, Zsolnai Gábor, Kocsis István, Tolcsvay Béla, illetve sikerült egy-egy kisebb interjút készítenünk az éppen vicces kedvű Napvágás zenekarral, valamint a Historica zenekar frontemberével, Ézsiás Péterrel.

A műsor letölthető és meghallgatható itt.
A korábbi, Napvágás adások innen érhetőek el.
Hallgassák/hallgassátok szeretettel!

(
kisKrisztin - Szent Korona Rádió)

2010.12.19. Napvágás - A Karácsonyról

A műsorban dr. Varga Tibor és új beszélgetőtársa, kisKrisztin hallható. A téma pedig a karácsonyi előkészületek és a karácsony igazi lényege, ami nem a csillogó ajándékokról és az úton-útfélen megjelenő díszes feliratokról, hanem a meghitt családi együttlétről és a szeretetről szól, de legalábbis kellene hogy szóljon.


2010.12.05. Napvágás - Adventről

2010.10.31. Napvágás - A jelenlegi illegitim alkotmányunkról + portré Ervin atyával

Téma: Az alkotmányozásról ismét bővebben a jelenlegi "tákolmány-alkotmány" tükrében.
Avagy mi célból szondáznak minket különböző alkotmánytervezetekkel.
Lehet a jelenlegi rendszerben egyáltalán alkotmányozni?

A műsor végén hallható, Ervin atyáról szóló portrét Barna Beatrix, a Szent Korona Szabadegyetem média szakának hallgatója készítette.


2010.10.17. Napvágás - Új alkotmány: a Szent Korona mért csak a preambulumba kerül?! + Istenítéletek

Új alkotmányról szóló hírek, továbbá néhány aktuális esemény kivesézése. A műsor történelmi részében Varga Tibor az Istenítéletekről beszél.


2010.10.03. Napvágás - Boros Péter: "Nem ördögtől való a királyság"; Varga Tibor: "Istentől való a királyság"

Újra Napvágás! Téma: az alkotmány illegitimitása és a mai politikai helyzet visszásságai.

Szó esik még Boros Péter egykori miniszterelnök néhány gondolatáról, melyben királyságról, Szent Korona-tanról, illetve az alkotmányról beszélt a Heti Válasznak adott interjújában.


2010.05.09. Napvágás - A választás eredményéről, a Jobbikról és a királykoronázási szertartásról

A Napvágás ezen műsora az országgyűlési választásokkal és a Jobbikkal kiemelten foglalkozik. A műsor történelmi témája a királykoronázási szertartás.


2010.04.18. Napvágás - Beszélgetés Bőzsöny Ferenccel (a Magyar Rádió nyugalmazott főbemondója)

A Szent Korona Szabadegyetem hallgatója, Barna Beatrix beszélgetett Bőzsöny Ferenccel, a Magyar Rádió nyug. főbemondójával. A felvétel Őrbottyánban, egy harangöntés alkalmával készült.


2010.03.28. Napvágás - Egyre többet hallani a médiában és a politikában a Szent Korona-tanról (+Habsburg kérdés + miért Róma?)

A műsorban szó esett aktuálpolitikáról, Mesterházy Attila március 15-i beszédének királyságra utaló részeiről, továbbá arról, hogy Gaudi Nagy Tamás az MTV műsorában kifejtette, hogy a Szent Korona-tan alapján vizsgáltatná felül Trianont. Ezen túl Varga Tibor kifejti véleményét a "Habsburg-kérdésről", valamint keressük a választ a "miért éppen Róma?" kérdésre is.


2010.03.14. Napvágás - Lehet-e egymás mellett Turul és Szent István szobor? (+új Napvágás dal!)

Az műsorban (amely éppen egy éves) szó esik március 15-ről, Varga Tibor elmondja, miért érezte fontosnak, hogy segítse Budaházy György kampányát, Tibor megválaszol egy hallgatói kérdést, s végül elmeséli, hogy Akasztón milyen probléma merült fel: lehet-e egymás mellett, egy téren egy Turul illetve egy Szent István szobor? Továbbá a műsorban bemutatásra kerül a Napvágás készülő új lemezéről egy dal, az Attila álma.


ÉS A TÖBBI...

http://szentkoronaradio.com/napvagas-0

LAST_UPDATED2