Payday Loans

Keresés

A legújabb

Dr. Bardócz Zsuzsa: Ne meneteljünk önként a vágóhídra!/Keszthelyi Zsolt nyílt levelei PDF Nyomtatás E-mail
Háború a nemzet ellen - Kül- és belháborúk a nemzet ellen - magyarirtás
Dr. Bardócz Zsuzsa:

Ne meneteljünk önként a vágóhídra!


Doktor Bardócz Zsuzsa vagyok. Vegyész, biokémikus, a táplálkozástudomány professzora, az MTA doktora. … A Covid 19 oltással azt szeretném elmondani, hogy ez nem oltás, hanem csak kísérleti engedéllyel rendelkező, vészhelyzetben felhasználható géntherápiás eljárás. Ez nem oltás! Mindenkit kérek, hogy a géntherápiát, melynek a célját mindjárt ismertetem, ne hívja oltásnak! …
A Sinopharm kínai vakcina kivételével, ami valóban oltás, minden Covid-19 oltásnak nevezett kezelés olyan géntherápiás eljárás, ami azt a szintetikus mRNS-t tartalmazza, amely a SARS-CoV-2 vírus tüskefehérje előállításához szükséges. A tüskefehérje a vírusnak az a része, amely a sejtekhez való kapcsolódást segíti. A tüskefehérje okozza a tüneteket és a betegséget, lehetővé teszi, hogy a vírus genetikai anyagát a sejtekbe juttassa. A vírusreceptorok megtalálhatóak az agyban, tüdőben, vérben, májban, vesében, szívben, az erek falában, a spermában, a méhlepényben.
Azzal nyugtatnak minket, hogy az mRNS nagyon gyorsan elbomlik. Így az oltás hatása néhány nap után megszűnik. De az injekcióban a biofegyverként kifejlesztett szintetikus tüskefehérjéje van, amit a laboratóriumban úgy alakítottak ki, hogy ne bomolhasson le, és a sejtjeink védekező rendszerei ne tudják felismerni. A lipid nanorészecskék azért veszik körül az mRNS anyagát, hogy az minden egyes sejtünkbe bejuthasson, és azokat átalakíthassa biofegyvergyárrá, tulajdonképpen.
Arra a kérdésre, hogy mennyi ideig dolgozik bennünk az mRNS, senki nem tud válaszolni. Az bizonyított, hogy az oltás helyén még fél év múlva is kimutatható a tüskefehérje genetikai anyaga. Nincs semmi adat arra, hogy hosszútávon milyen hatással lesznek ezewk a fehérjék az egészségünkre, ugyanis hivatalosan is ez a világon a legnagyobb géntherápiás kísérlet, ami csak 2022 végére ér véget.
2:32 Mindenkit felszólítok, hogy ezt a géntherápiás eljárást ne nevezze oltásnak! Mert ennek célja a népességkontroll, az emberek elpusztítása!!!
A rövidtávú hatásokat már ismerjük. A hosszútávú hatásokról csak találgatni lehet Ezek között sokféle betegség fog megjelenni, ahogy az az USA és a … mellékhatás bejelentő oldalaiból már látható.
2:56 Ezek között idegrendszeri betegségeket, agyvérzést, szivacsos agyvelőgyulladást, Vagy kergemarhakórt, infarktust, vérzéseket, férfi és női sterilitást, vese és májproblémákat is találunk.

Dr. Bardócz Zsuzsa: Ne meneteljünk önként a vágóhídra!


megosztás...


Igen tisztelt Dr Bardócz Zsuzsa akadémikus Úrhölgy, a Magyar Tudományos Akadémia -és ott a GMO minősítő szakértői bizottság- Tagja!

Kérem engedje meg hogy mindenki azaz az egész magyar nép nevében megköszönjem Önnek, hogy névvel arccal vállalt videóüzenetben(*) hívja fel mindenki figyelmét annak a szóhasználatnak a fontosságára, hogy a ránk erőltetett kísérleti vakcinázást nagyon helytelen és félrevezető védőoltásnak nevezni.

Ön üdítő kivétel az orvosi szakma eddig szervilis módon hallgatag, e témáról, konkrétan erről a szóhasználatról (védőoltás illúziója versus kísérleti vakcina jelenvalósága) álláspontot képviselni nem merö és sajnos jelentős részét kitevő tagjainak sorában. Az orvosoknak –legalábbis, akik komolyan veszik (a mai magyarországi egyetemeken állítólag már mellőzzött)  hippokráteszi esküt nem félvállról vevő hivatásgyakorlóknak - illenék nyíltan kiállni ez ellen az ártalmas propaganda ellen, amellyel a jóhiszemű embereket, asszonyokat, szülőket és serdülőket ráveszik egy halálos veszélyt hordozó kísérleti személy (aki ugyanazt a szerepet tölti be mint az ilyen célra felhasznált nyúl, patkány, egér) szerepére.

Szembesíteni, konfrontálni szükséges az orvosi kart ezzel a problémával, amely nem pusztán szóhasználati, hanem alapvető etikai kérdés is.

A holokausztot túlélt zsidó Vera Sharav 2021-es publikációjában  rámutatott arra a gyalázatos szerepvállalásra, hogy az orvosokat a fasizmus-nácizmus kulcsszerepben használta fel, és hogy ez történik most is világszerte aljas célokra.

Ezért pedig - a rendkívüli, óriási, történelmi, politikai, döntéshozói lelkismereti  felelősség miatt - nem elég pusztán egy kis videó üzenet; hanem,  engedelmével, én most tértivevényesen feladom az Ön üzenetének tömörített összefoglalását a magyar állam vezetőinek és a Magyar Tudományos Akadémia - amelynek ön levelező tagja - elnökének is.

Még egyszer köszönöm, hogy Ön hallgatott a lelkiismeretére és a maga részéről általánosságban felhívta erre a súlyos tévedésre és megtévesztésre a figyelmet, és felhívta minden honfitársát (ami alól nehogy kivételnek gondolják magukat az orvosok!!) arra, hogy maga se essék bele a csapdába és maga se tévesszen meg másokat azzal hogy elfogadja, tehát hogy kritikátlanul (itt:egyáltalán) használja eme, a szörnyűséges valóságot a tudatban és beszédben ELLEPLEZŐ, a jelen abnormális helyzetben nem helyénvaló (csak normális körülmények között helyénvaló) szakkifejezést. Ezzel Ön rámutatott egy óriási hiányosságra: arra hogy az orvosok nem helyesbítik – és így nem leplezik le - a kormány céljait lelkiismeretlenül szolgáló valójában  elvakító  és az egészséges  veszélyérzetet  aljas módon elaltató propagandát, a valóságot teljesen eltorzító (az elfogadhatatlant elfogadhatónak érzékeltető), ezáltal a laikusok, sőt még az azt használó orvosok agyát is -akarva-akaratlanul- átmosó, önálló, kritikus gondolkodásra képtelenítő nyelvi eszközt, kulcskifejezést.


További munkásságához, akár közéleti szerepvállalásához (szívesen látnám Önt Kásler Miklós helyében) további sikereket kívánva, kiváló tisztelettel

Budapest, 2021.VIII.31.                  Keszthelyi Zsolt G.

(nyelvtanár, aki diplomamunkáját kb.30 évvel ezelőtt George Orwell/Eric Blair témájában írta)

(*) https://www.facebook.com/roland.schutz.33/videos/2813285335629981


//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////



Nyílt levél a kormány tagjainak és Áder János köztársasági elnöknek, amelyet személyesen boritékban is megkapnak:

Tisztelt Köztársasági Elnök/Miniszterelnök/Miniszter Úr/Szóvivő Úrhögy!

A következő, egész népünk életébe vágó - az ország életének minden vertikumára kiterjedő - hivatalos szóhasználat azonnali, bármely hivatalos személy vagy szerv részéről megnyilvánulandó megváltoztatására  kérem Önt és a kormány minden tagját, az alábbi súlyos indokokkal:

Dr Bardócz Zsuzsa, a Magyar Tudományos Akadémia levelező tagja,valamint az MTA GMO minősítő szakértői bizottságának Tagja felhívásában –amelyre az internetről, saját videoüzenetéből figyeltem fel- arra hív fel mindenkit, hogy ne használja tévesen a kísérleti vakcinákra a “védőoltás” szakkifejezését.

Hozzátenném: ez a szóhasználat pontosan annyira félrevezető, mint példának okáért “népi demokráciának” nevezni az emberi jogokat és a jogállamot semmibe vevő, nép- és embernyomorító kommunista egypártrendszert -  jelenleg is ezzel a szóhasználattal mossa alattvalói, szörnyeteg rendszere foglyainak agyát Kim Jong Un, aki ugyanazt teszi, mint a kádáristák és rákosisták tették velünk, apáinkkal és nagyapáinkkal.

Ezt a megtévesztő szóhasználatot nem lett volna szabad soha hivatalosan, nagy nyilvánosság számára  2020-tól a mai napig így, mindenütt, általános érvénnyel bevezetni és  használni a hivatalos közleményekben, szövegekben és nyilatkozatokban a Covid-intézkedésekben érintett kísérleti vakcinákra.

Attól a pillanattól kezdve, hogy a pusztán kisérleti, azaz végleges, kielégítően biztonságos szintet még el nem ért vakcinát felruházták a “védőoltás” garancialitást is sugalló, implikáló megnevezésével, súlyos dolgot követtek el. Megtévesztették az embereket, akik gyanútlanul vállalták a halál vagy a testük károsodásának igen komoly –emberi (vagy éppúgy az állati) kísérleti alanyok által bevállalandó, el nem hanyagolható fokú - kockázatát.

Kérem Önt, haladéktalanul szíveskedjék tenni azért, hogy a Dr. Bardócz Zs. Akadémikus Asszony fentebb idézett, életbevágó intelmét kövessék mindenütt a hivatalos szóhasználatban, közleményekben, mindenütt lecserélvén az “oltás” vagy “védőoltás” szavakat a “kísérleti (stádiumban alkalmazott) vakcina” kifejezésére.

Ennek az érintett polgárok tudatára, döntésképességére gyakorolt ÉLETBEVÁGÓ hatása kétségtelen – úgy a helytelenül félrevezető és téves, mint a helyes használatnak.

Az Önök eddigi súlyos felelősségéről sem feledkezvén, a Hazáért,

Keszthelyi Zsolt Gábor (58)

Bp.2021.VIII.31.

LAST_UPDATED2