Payday Loans

Keresés

A legújabb

Pokoljárás - Sorsok a romániai abortusztörvény idején... PDF Nyomtatás E-mail
27. Születés, életkor és halál

Dancs Rózsa

Pokoljárás

Sorsok az egykori romániai abortusztörvény idején







Fülszöveg

Az édesanyák attól a pillanattól, amikor áldott állapotba kerülnek, Isten kezébe helyezik sorsukat, életüket pedig átengedik a szolgálatnak, amit gyermekük világra hozása, felnevelése jelent. Asszonyi küldetésük legszebb, legszentebb része ez.

Dancs Rózsa könyvében ezt a természetes harmóniát mintha valami ördögi játék dúlta volna föl, mintha a pokol erői telepedtek volna a Kárpátok lábaihoz, hogy onnan zúdítsanak rá minden átkot a családokra: éhezést, hideget, sötétséget és feneketlen megalázások sorát. Ez a felfoghatatlan, ördögi játék szedte áldozatait több évtizeden keresztül - a magzati állapottól a meglett, már-már az öregkor határán lévő asszonyokig. Lelkek holokausztja volt ez, a meg nem született babák és sok-sok világra jött gyermek pusztító tábora - pokol, amit úgy hívtak: kommunizmus.

Ez a munka egy asszony, egy anya saját gyermekeiért vívott megrázó küzdelmén túl a figyelmeztetés könyve: nemcsak az abortuszkérdésre hívja fel a figyelmet, nemcsak a törvényhozókat inti nagy-nagy körültekintésre, hanem elsősorban és mindenekfölött a hazugságokra hívja fel a figyelmet, amelyek ha keresztény életünket befonják, nem jobbul meg a világ soha!

A hálózatos verzió megnyitása 
Open the online version

LAST_UPDATED2