Payday Loans

Keresés

A legújabb

Utolsó levél - gyászmise... PDF  Array Nyomtatás Array  E-mail
ELIT - HIVATÁS, POKOLJÁRÁS, ÁRULÁS, XX-XXI.SZ.
2018. január 31. szerda, 18:44

Gyászmise

Dr. Tóth Zoltán József Gyászmise

Imádkozzunk közösen Zoli lelkéért!

Dr. Tóth Zoltán József gyászmiséjét 2018. február 3-án este fél 7-kor a Belvárosi Szent Anna Templomban mutatják be.

Megtartó tiszteletünk, és imáink legyenek vele!

ÚJABB ADALÉK A SZENT KORONA-TAN MAI "ÉRTŐIHEZ"...

(osztani ér! sőt, kötelező!)

 

dr. TÓTH ZOLTÁN JÓZSEF levelét megírta.

Kedves Barátaim!

Még egy szót, hogy ne legyen félre értés velem kapcsolatban. Nem csupán arról van szó, hogy elrabolták, amit mások és én, együtt és külön tettünk a Szent Korona és tan, az eszme, az Ügy a Hit a nemzet dolgában, amiért én is érezhetem magam megbántottnak, hanem ettől sokkal többről. Innentől mi most már a "lelkes de tudományosan komolyan nem vehető "ámátőrökké" lettünk. A hivatalos: akadémiai-egyetemi-kormányzati- és mivel ez a Pázmányon történt, amely az esztergomi érsek felügyelete alá tartozik, a hivatalos katolikus álláspont szerint egy mostantól kizárólagos szabadköműves szabad interpretáció témája lett az Ügy, amit mi kiástunk és kidolgoztunk a felejtésre ítélt eszmét.. (Anno az érsek évekig a gyógytantóm volt. Úgy ismerem mint a tenyeremet -őt is) Nem tudták eltaposni, most elrabolták.

Azért szabadkőműves, mert azok csinálják, akik engem be akartak léptetni és mivel nem tettem, ezért ezeket a történéseket tulajdonképpen be is ígérték.

Minket, engem, amit az elmúlt 25 évben tettünk akár ellentétes értelemben felhasználnak, de mint amatőröket, mint elfogadott értelmezési támpont megszüntettek. Ugyanaz történt mint a Hungaria Archiregnum kötet esetében.

Lehet, hogy ezért is sír a Szűz Anya a Kárpát-medencében az elmúlt 1-2 évben olyan sok helyen. Meggyalázzák a Szent Korona eszméjét, disznók elé dobják a Szűz Anya koronáját. Nem tartom magamat és barátaimat együtt és külön a gondolat egyetlen hiteles magyarázójának, de akik kezébe került, azokat és életüket ismerem. Továbbá soha nem foglalkoztak eddig ezzel az Üggyel. Most ez lett a feladat. A páholy megbízta őket és ki is staférozza őket.

Az én álláspontom az, hogy az Ügyet és magamat, családomat védve, hátralépek. Elzárom azokat a szellemi csatornákat tőlük, amit olyan jól felhasználtak belőlem is az elmúlt évtizedekben. Nem csak rólam van szó, hanem arról 8 emberről akik a 20 éves szemináriumon oktatattak és akik ebből filmet készítettek.

Legalább azt korlátozom, hogy visszaéljenek az én és az általam is használt, propagált szerető harcostársaim gondolataival. Szárítsuk ki a mocsarat! És erről minél többen tudjanak! Nyilván én most csak a saját magam nevében írok és beszélek.

Nem érezem magamat legyőzöttnek. Én mindig úgy jártam, hogyha megaláztak és meggyötörtek, a pillanatnyi megroggyanás után felálltam és keménynek, erősnek érzem magam. Nem én harcolok..

Tulajdonképpen az zajlik le, mint 7-én a Mindenki Akadémiáján az MTA Lendület Szent Korona kutatócsoport vezetője ki jelentette, hogy aki akár csak megkérdőjelezi azt az állítást, hogy a Korona nem lehetett Szent István korabeli, az nem tudományos, sőt aki kérdez az nemcsak röhejes, hanem tudománytalan és veszélyes... Most ez zajlik a Szent Korona-tannal és eszmével.

Szeretettel: Zoltán

 

 

SZIA ZOLI!

Túl régóta ismerjük egymást ahhoz, hogy tudd, ezt nem teheted velünk! Ahogy nem léphetsz be egy ajtón köszönés nélkül, úgy nem is távozhatsz így...

Nagyon régen volt amikor Pap Gábor beszélt nekem egy fiatal jogászról, aki szenzációs dolgokat írt már meg a Szent Korona tan jogtörténetéről, a magyar történelemről és annak máig tartó hatásáról. Azt mondta nekem, hogy érdemes meghallgatni ezt a fiatal titánt, mert megfontoltan, mindig a tények mentén beszél és cselekszik... Én meg - mit is tehettem volna egy ekkora protezsálóval? - meghívtalak hozzánk előadni.

És azóta – több mint 12 éve – tanítottál bennünket.

Közben a politika, hol elnyomta, hol segítette - no persze jól behatárolható önös érdekből - mindazt, amit te szentnek és sérthetetlennek tartottál... az igazságot.

Emlékszem egyik előadásod bevezetőjében álltam melletted a színpadon (akkor te már helyettes államtitkár voltál) és éppen méltattalak, amikor közbevágtál mondván, hogy reméled még sokáig "megtűrünk" itt majd magunk között. Nevettünk és persze hogy "megtűrtünk"... Megtűrtünk akkor is amikor "lent" voltál, amikor "fent" voltál és amikor közvetlen vezetőink egyike nyilvánosan "lenácizott", mi akkor is melletted álltunk. Mert te is mellettünk... A közös célban és a közös jövőben együtt hittünk.

Előadásaid előtt mindig jó poén volt, avval viccelődni, hogy mindenkinek a kijáratnál félre van téve egy steril szike, mert mire mondandód végére érsz, már úgy sem marad más, mint az életből való menekülés minden gondolkodó magyar ember számára, hiszen olyan sötét jövő képet festettél fel.

Pedig minden előadásod végén avval búcsúztál, hogy "Bízzunk a Gondviselésben!"

Kevesen tudják, de amikor már mindenki elment a Két Hollósból, mi még órákig beszélgettünk, hitről, politikáról, emberségről, világról. Volt hogy hajnal 2 órakor indultunk haza felé. És te ezt el is vártad tőlünk. Mi meg örömmel tettük, hiszen egy-egy ilyen beszélgetésben megfejtettünk egy csomó nagy talányt a lét nagy kérdései közül.

Kemény, hívő emberként ismertünk. Sokszor órákon át vitatkoztunk hitbéli kérdésekről és te mindig tántoríthatatlan voltál. Biztos a hitedben és épp ezért biztos a tetteid igazságában is.

De idén valami eltört benned... Végleg... Nem értettem és most sem akarom megérteni, amikor a legnagyobb vihart kavart utolsó leveled végén azt írtad: "Hátrébb kell lépnem..." Mondtam, hogy ne tedd, de te itt is hajthatatlan voltál. "Hátrébb kell lépnem..."

Aztán a közvetlen társasági körödből többen is elhatárolódtak tőled, mivel fel merted vállalni és bátran KIMONDANI azt, amit ők is tudnak, csak vakságból, önző érdekekből, félelemből, gerinctelenségből nem mernek veled egyetérteni. Ez már örökre az ő szégyenük marad.

Utolsó leveledre válaszolva ismét megkérdeztem tőled, hogy mi tudunk-e valamiben segíteni? Nem jött válasz...

Talán az utolsó földi pillanatban, amikor feleséged Brigitta karjaiban gyermekeidet nézted egy gondolatvillanás erejéig eszedbe jutottunk. Amit tehettél megtetted, hiánytalanul, és 
magas szinten.

"Hátrébb kell lépnem..."

Zoli! De ennyire?

Feltétlenül Istennel akartad együtt ünnepelni a születésnapod?

Köszönöm Istennek, hogy ismerhettelek és együtt harcolhattunk egy jobb Magyarországért!

Zoli és Edit

Tetszik
Hozzászólás

 

 

 

 

TetszikTovábbi reakciók megjelenítése
Hozzászólás