Payday Loans

Keresés

A legújabb

Jézus mint náci gorilla PDF Nyomtatás E-mail
0. Istenképek és népek, emberek
2011. április 27. szerda, 05:45
Nácinak nevezett gorilla-Jézust feszítettek meg egy izraeli gyerekműsorban a toleráns zsidók 
2011-04-26. 18:23 Kuruc.info


Az Izraeli Iskola Televízió a keresztény ünnepek és szokások jobb megismertetése és a másság tiszteletére való nevelés nemes szándékával sugározta az izraeli állami tévé főcsatornája nemrégiben a Jézus keresztrefeszítésének történetét bemutató oktatófilmet. 

Elöljáróban a képernyő bal felső sarkában megjelent a nyitott könyv lapjain imbolygó tudás lángja, az Izraeli Iskola Televízió logója, majd a témához illő módon egy félmeztelenre vetkőzött, Toffinak nevezett "hölgy" történelemtanárként nemzeti és vallási öntudatra - és persze móresre - tanítja a zsidóságára fittyet hányó, kikeresztelkedni kívánó, s még "siksze" (nem zsidó nő) feleségül vételére is hajlandó renegát Gorillát, Jézus Krisztus filmbeli megszemélyesítőjét. 

Nézegessük hát a rendkívül tanulságos, különösebb kommentárt nem igénylő képsorokat, és hallgassuk figyelmesen a politikusaink, papjaink és libsi újságíróink által példaállamnak beállított Izrael állami tévécsatornáján a tanuló ifjúság nevelését célzó műsorban elhangzó erkölcsi üzenetet. Különösen ajánljuk ezt a nemes szándékú műsort Bölcskei Gusztávnak, Erdő Péternek, Várszegi Asztriknak és Balog Zoltánnak. Fordítás a videó alatt, a "hölgy által mondott szöveget dőlt betűvel írtuk. 

- Sálom! A Történelemóra Toffival és a Gorillával című műsort látjátok. Beszélgessünk most a zsidó nép történetének fontos eseményeiről a régmúlt időktől kezdve egészen mostanáig. Ma Jézus keresztrefeszítéséről tanulunk. Hallottál már Jézusról?

- Úgy hallottam, hogy tiszteletre méltó ember volt. 

- Dehogy. Jézus a zsidó nép ellensége volt, mert mindnyájunkat át akart téríteni a kereszténységre. Vannak ugyan jó keresztények is, ám ez a vallás szörnyű veszélyt jelent a zsidó nép számára.


- Én asszimilálódni akarok! 

- Tudod te, hogy mivel jár az asszimiláció? Először is azt, hogy szexuális viszonyt kellene folytatnod egy goj nővel, amit természetesen sem én, sem te nem akarhatsz!

- Azt akarom, hogy a gyermekeim táblacsokoládét egyenek, és legyenek gojok. Toffi, én unatkozom itt. (Mármint Izraelben - a ford.) Svájcban akarok élni goj nővel, és egész nap csak táblacsokoládét enni. 

- Jól van. Ha te annyira szereted Jézust, akkor te leszel Jézus. Én pedig Iskarióti Júdás vagyok.

- Jézus vagyok, s azt akarom, hogy mindnyájan legyetek keresztények, egyetek disznóhúst, táblacsokoládét, s élvezzétek az életet! Nézők otthon, ti is így akarjátok, ugye? 

- Éppen ezért megfeszítelek. Egyáltalán, hogyan merészelsz itt szónokolni a jámbor zsidóknak? 

- Istenem, Istenem, miért hagyál el engem? 

- Náci vagy, Jézus, te náci vagy!

- Toffi! Ne tedd ezt, Toffi, félek! A vízen jártam, a tücsköket süteménnyé változtattam (sic!). Ne! Nem vagyok Jézus. Ez tévedés! Mózes vagyok! Ne verd belém a szegeket! Toffi, ne! 

- Ez csak egy szeg, te gyáva.


- Neee! Jaj, Toffi, neee! Óh, Istenem, ne! Aaah! Aaah! Jaj nekem! Ne, ne, ne! 

- Ajvé!

Júszef el-Kudszi - Kuruc.info 

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=JA6vRC1xW_c

LAST_UPDATED2