Payday Loans

Keresés

A legújabb

Tegyük jobbá a világot! PDF Nyomtatás E-mail
JÓKOR - OLY JÓ KORBAN ÉLTEM ÉN E FÖLDÖN
2016. november 25. péntek, 07:35

CMM Heti Újság

Tegyük jobbá együtt a világot!

Kedves Olvasóink!

"Az ember is olyan, mint egy hullám az óceánon. Amíg fönt van, addig látszik, addig egy hullám, habbal, erővel, lendülettel, permettel. De a hullám elmúlik, mert az elmúlás benne van a természetében. És talán a hullámok gyászolják egymást, talán félnek, hogy mi lesz, ha visszasüllyednek, de az óceán... ő nem gyászolja a hullámokat, hiszen az is ő. Miért tenné."
Hogy miért vagyok itt, és hogyan tudnám szavakba önteni, mondatokká formálni azt, amit a szív érez? Hogy miért is jó reggel úgy felkelni, hogy együtt vagyok egy csapattal, ahol különbözőségeink ellenére is, mint a mágnes vonzzuk egymást, ahol közös a célunk? Ahol a viták ellenére is, ugyanolyan lelkesen tudunk örülni egymás sikerének, mintha az, a sajátunk lenne?
Mert van előttünk egy közös cél, világgá kiáltani a nemes ügyeket, utat mutatni másoknak, felhívni a figyelmet jó és értékes dolgokra. S ebben a pozitív tenni akarásban, ahol ezek az egyéni, apró kis célok összeadódnak, megérzi az ember, hogy szinte észrevétlenül is egy lesz a sorsunk, összetartozunk. És most már ez a közös sors vezet utunkon.

“Adj, hogy adhassak néked! Adj a kútból, ami az életet adja néked, és néked adom életem vizét.” – mondja Krisztus a szamaritánus asszonynak a kútnál. Mit jelent ez? Megmutatni valamit abból a belső kútból, ami életünket táplálja. Bátorságot meríteni bensőnk megnyitásához.."

Mi, ebből a belső láthatatlan kutunkból, bensőnkből szeretnénk adni másoknak. Hogy ezek a láthatatlan szálak, melyek ott vannak közöttünk, másokhoz is elérjen. Amihez mások is, bármikor kapcsolódhatnak, hiszen feladat sok van. Nagyon sok. 

Szerencsére egyre nagyobb lesz a csapatunk, nemrégiben csatlakozott hozzánk az "ETV. Emberi Értékek Magazin" és az "Angyali Menedék Kiadó" is.  Mert az út mindenkié, csak el kell indulni rajta. Rálépve erre az útra, nagyon sokat dolgoztunk az új weblapunkon, megújult formájában, tartalmában újra elérhető. Filmjeink, nagy örömünkre, egyenesen a szerver gépünkről indulnak el. Írásaitokat ezentúl is feltölthetitek weboldalunkra, eladásra kínált termékeiteket pedig webáruházunkba. 

Továbbra is várjuk véleményeteket a lappal, a CMM Alkotói Közösség munkájával kapcsolatban!

S nem utolsó sorban, köszönetünket szeretnénk kifejezni mindenkinek, akik bármivel is támogatnak bennünket.

Szeretettel
Feke Éva
Legújabb filmjeink, híreink
2016.11.14-től megállapodás alapján a A Civil MultiMédia Televízión belül is hamarosan elindul: az ETV. Emberi Értékek Magazin és ETV. Eltitkolt Dimenziók Magazin, Kovács Béla Újságíró, Főszerkesztő-müsorvezető vezetésével! 
Várunk mindenkit szeretettel !
ANGYALI MENEDÉK KIADÓ

Molygós Karácsonyt minden gyermeknek!


GERGELYFI ILDIKÓ és SZABÓ MÁRK
ÖSSZEFOGÁS A GYEREKEKÉRT AZ EGYIK KÖZÖSSÉGI OLDALON

Karácsony Beszélgetés a közelgő ünnepről

Egy rendhagyó beszélgetés Mike Imrével és Tóth Gáborral az Adventi várakozásról, a közelgő karácsonyra való készülésről, az új Fény megszületéséről.
Egyéb rendezvények
Filmklub :  Megáll az idő - magyar filmdráma
Vendég   : Bereményi Géza

Bereményi Géza látogat el ismét a
Nem Adom Fel Cafe & Bar Filmklubjára!

Az est programja:  2016.11.21-én  18.00-21.00 ig.

18:00 Megáll az idő film vetítése
20:00 Beszélgetés Bereményi Géza
Moderátor: Köleséri Sándor

F I G Y E L E M ! - ELŐREGISZTRÁCIÓ
A nagy érdeklődésre való tekintettel, kérjük, részvételi szándékát az alábbi telefonszámon előre jelezze, mert maximum 80 főt tudunk fogadni!
Belépés ingyenes.    Asztalfoglalás: +36-30-434-0665


A programról részletesen itt olvashat.
Jelet hagyni

Kondor Béla gyűjteményes kiállítása
Helyszín: Tornyai János Múzeum
Időpont: 2016. november 27 - 2017. február 12.


Kondor Béla (1931-1972), a magyar képzőművészet II. világháború utáni nemzedékének egyik legfontosabb alkotójának életművéből nyílik gyűjteményes kiállítás november 27-én, vasárnap 15 órakor Hódmezővásárhelyen, a Tornyai János Múzeumban. A vernisszázson köszöntőt mond Almási István, Hódmezővásárhely polgármestere.
M A G A Z I N
NEM TUDHATOM

4 kontinens 28+1 városában 63+1 selfie-ző mondta el telefonjának kamerájába Radnóti Miklós NEM TUDHATOM című versének 1-1 sorát.
Az így született 74 selfie-ből készült ez a videó.

Álom és rémálom Peruban
Golenya Ágnes és
Jakab István
beszélgetése

Mindenkinek önmagával kell szembesülnie, önmagával kell elszámolnia. Fel kell ébredni és ki
kell végre szabadulni a manipulált frekvenciatartományból és élő kapcsolatot kell kialakítani a Teremtővel.

A PÉCSRÁDIÓ RIPORTJA A GLOBÁLIS ELMEKONTROLL ELŐADÁSOM ELŐZETESEKÉNT
A következő nagy tanítási témakör, ami saját életemben is egy nagy lépcső, az elmeprogramozásról szól. Amikor megírtam és kiadtam legutóbbi könyvemet, az Álmaim valósága c. önéletrajzi kötetemet, még magam sem sejtettem, hogy miért pont most teszem.


Ősi Dél-Amerika
Riport Golenya Ágnessel

(Budaörsi rádió)

A Globális elmeprogramozás titkos világa, avagy a tudomány rejtett árnyoldalai. Az Írónő személyes tapasztalataiból és kutatásai eredményeiből előadás sorozatot szervezett, melynek soron következő most hétvégi előadásán Pécsett, volt szerencsém részt venni. A kétszáz fős terem zsúfolásig megtelt. Első hallásra talán soknak tűnik az előadás három órás időtartama, de a téma oly nagy anyagot ölel fel, és annyira szerteágazó, hogy sajnos, mindenre nem kerülhetett sor, pedig szívesen hallgattuk volna.
Bizonyára sokan vannak olyanok, - van akiktől személyesen is hallottam - akik úgy gondolják, hogy "márpedig, az én elmémet, na azt ugyan nem lehet programozni". Nos, én nem is szeretnék meggyőzni senkit sem a véleményemről, mert legyen mindenkinek hite szerint. A téma iránt már régebben érdeklődöm, de még így is volt olyan élményem, mikor évekkel ezelőtti megválaszolatlan kérdéseimre, csak most, előadás közben kaptam egyfajta "AHA"  választ.


Akik szeretnének elmélyedni a témában, az alábbi oldalakon megtehetik, részletesen olvashatnak róla:
http://golenya-agnes.hu/esemenyek/550-globalis-elmekontroll-3,
http://golenya-agnes.hu/konyvek/535-almaim-valosaga, vagy esetleg itt:
https://www.facebook.com/agnes.golenyapurisaca?fref=ts
A Lovasíjász című film 2016. november 18-tól megvásárolható NORMÁL DVD-n. A DÍSZDOBOZOS változat 2016. november 25-től elérhető, ami nemcsak a filmet, hanem annak zenei anyagát is tartalmazza CD -n.!
AMIT NEM LÁTSZ A TÉVÉBEN

Művészek és művek
Józsa Judit kerámikus művész

Hétköznapi hősök, nem hétköznapi történetekkel.
Akik segítenek átkelni a hídon, és választ adnak az egyszerűnek tűnő kérdésre, hogy mi a helyes, és mi a rossz. Egy film a segítségről, az egymásra való odafigyelésről. Hétköznapi hősök, nem hétköznapi történetekkel.

Ha úgy érzed, hogy rendelkezel olyan szellemi tudással, amit nálunk hasznosíthatsz, akkor szeretettel várunk a CMM Alkotói Közösségébe!

Milyen szakmai területről?

Kik jelentkezzenek?

Kik alkalmasak?

 

Mindezekre a kérdésekre választ kaphatsz!
Látogass el oldalunkra! Részletesen itt olvasható

 

Várunk a CMM csapatába!


Tegyük jobbá együtt a világot!
Ismerj  meg  bennünket,  válogatás eddigi munkáinkból, egy rövidebb
vagy  ha  időd  engedi,  akkor  egy hosszabb bemutakozó filmünkből.
Közlemény!
A Civil MultiMédia nem üzleti vállalkozás,ezért nem rendelkezik bevételekkel.A műsorok anyagi és technikai feltételeit az alkotóközösség tagjai és a műsorokat támogató civilek önkéntes felajánlásaiból, adományaiból és a VHM alapítvány támogatásából biztosítjuk. Ezúton is köszönetet mondunk azoknak, akik anyagi és/vagy erkölcsi támogatásukkal segítették és segítik a jövőben is aCivil MultiMédia működését.
LAST_UPDATED2