Payday Loans

Keresés

A legújabb

Ördögűzés PDF Nyomtatás E-mail
42. Test-lélek és szellem-világ - 42. Test-lélek és szellem-világ
2014. július 03. csütörtök, 17:05

ordoguzes

Saját magát rombolja le a Vatikán


- kabbalista boszorkánykonyhává züllesztik

 

2014. július 03. 08:29
Hunhír.info

szabadkomuves jelkep.jpgHivatalosan elismerte a Szentszék, a római katolikus egyház legfőbb intézménye a nemzetközi ördögűzők társaságát, amelynek tagjai arra hivatottak, hogy megszabadítsák a híveket az őket kínzó démonoktól. A katolikus egyház így lesz a világ közvéleménye előtt lassan kabbalista boszorkánykonyha, amely a krisztusi tisztaság helyett az ószövetségi zsidó őrületeket hirdeti.

A LOsservatore Romano című vatikáni lap kedden számolt be arról, hogy a vatikáni Klérus Kongregációja jóváhagyta a szervezet szabályzatát, és az egyházjog alapján elismerte a csoport működését. A lépés azt jelzi, hogy a római katolikus egyház elfogadja az ördögűzés vitatott gyakorlatát.

Az ördögűzők társaságának világszerte harminc országban mintegy 250 katolikus pap a tagja. A szervezet egyik alapítója Gabriele Amorth atya, aki Róma legfőbb ördögűzőjeként vált ismertté.

A katolikus egyház 1999-ben adott ki egy ördögűzésről szóló, átdolgozott kézikönyvet. Magára a jelenségre 1973-ban hívta fel a nem katolikus közönség figyelmét "Az ördögűző" című amerikai film.

Ferenc pápa elődeinél gyakrabban beszél az ördögről, és tavaly kezét egy elmondása szerint négy démontól kínzott férfi fejére tette.

Francesco Bamonte atya, a társaság vezetője elmondta, a Vatikán elismerése nem csupán nekik, hanem az egész egyháznak örömére szolgálhat. "Az ördögűzés egyfajta jótékonykodás, amely a szenvedők javára válik".

mti

 

exorcism emilyrose3