Payday Loans

Keresés

A legújabb

Tüntetés PDF Nyomtatás E-mail
Háború a nemzet ellen - Kül- és belháborúk a nemzet ellen - magyarirtás
WELLMANN GYÖRGY MONDJON LE

A Koppány csoport tisztelettel meghívja Önöket 2016.04.28-án 11:00 órai kezdettel a Budapesti Kúria előtt tartandó és Wellmann György lemondását követelő demonstrációjára.

Az eseményen felszólalnak:
Dr. Ölveczky István 
Dr. Varga István 
Dr. Damm Andrea (Varga István szervezi) 
Dr. Radnai Miklós 
Dr. Polgár Zoltán 
Szalagyi Erszébet 
Tóth Béla 
(Koppány Jogsegély Civiljog-védő Civil Társaság) 
Dabasi Tamás 
(Fehér Kéményseprők Országos Egyesülete) 
Müller Tihamér 
(Dél-Alföld Otthonvédők Baja-Kecel) 
Balogh Béla 
(Koppány Csoport) 
Takács András 
(Összefogás Magyarországért párt) 
Szabó József 
(Hiteles Mozgalom) 
Barabás Gyula 
(Széchenyi hitelszövetség)

Az esemény Facebook oldala:
http://nemzetihirhalo.hu/lnk?id=1000281&sid=009806

Honlap:
http://nemzetihirhalo.hu/lnk?id=1000282&sid=009806

Főszervezők:
Balogh Béla
+36 20 916 0029
Müller Tihamér
+36 70 397 9901

Kapcsolódó:
Varga István: a CitiBank kijelentette: a deviza-hitel csalás, és ebben nem kíván részt venniA devizahitel tudatos eladósítás, soha vissza nem fizethető kölcsön(devizahitelkiut.hu
A Nemzeti Civil Kontroll videójában Varga István mérnök-közgazdász és dr. Damm Andrea felszólalását hallhatják a családokat megnyomorító devizahiteles problémáról. A devizahitel egy szándékos eladósítás volt, közgazdaságilag előre lehetett tudni a törlesztőrészletej drasztikus növekedését. Az ilyen típusú kölcsön soha vissza nem fizethető! 
Rogán: Nem piaci áron forintosítják a devizahiteleketRogán: Nem piaci áron forintosítják a devizahiteleket (index.hu
A magyar vállalkozók nagy része takarékossági okokból nem használja a mobilját, ha magán- vagy üzleti okból külföldre utazik. Annak ellenére, hogy emiatt sok fontos döntést nem tud időben meghozni. Rogán Antal szerint a devizahiteleket a piacinál alacsonyabb árfolyamon válthatják át forintra, adta hírül a Reuters. Hogy konkrétan milyen árfolyamon válthatják át a devizahiteleket, egyelőre nem lehet tudni. A Fidesz frakcióvezetője azt mondta, az árfolyamváltozásból fakadó terheket a bankoknak és az ügyfeleknek közösen kell állniuk. 
Már a héten kezdődnek a kilakoltatásokMár a héten kezdődnek a kilakoltatások (mno.hu
Tizenötezer ingatlan vár árverezésre. Mától nem védi a kilakoltatási moratórium azokat az adósokat, akik ellen tartozásuk miatt végrehajtási eljárás indult, vagy már el is árverezték az ingatlanukat. Bár a korábbi hírek arról szóltak, hogy tízezrek kerülhetnek utcára, a végrehajtói kar becslései szerint az idén várható kilakoltatások száma nem éri el az ezret. Ugyanakkor a szervezet elnöke közölte: már a héten végrehajtanak akár több lakáskiürítést is. 
Hadházy: Ezeket a milliárdokat a Nemzeti Bank jórészt a devizahitelesek bőrén keresteHadházy: Ezeket a milliárdokat a Nemzeti Bank jórészt a devizahitelesek bőrén kereste (reflektor.hu
A Matolcsy alapítványainak elképesztő költéseiről szóló cikkekből hiányzik a legfontosabb tény: ezeket a milliárdokat a Nemzeti Bank jórészt a devizahitelesek bőrén kereste. A forintosításkor ugyanis 265 forintért adta el azt a frankot a bankoknak, amit ő 160-ért vett korábban. 
Haveri cégeket tömtek ki közpénzzel Matolcsy alapítványaiHaveri cégeket tömtek ki közpénzzel Matolcsy alapítványai (tenytar.blog) 
Miután a Kúria és az Alkotmánybíróság (Ab) is arra kötelezte a jegybanki alapítványokat, hogy hozzák nyilvánosságra a gazdálkodásukat, múlt héten az MNB összes alapítványa nyilvánosságra hozta, hogy pontosan milyen cégeknek, milyen célból, mekkora összeget adott. A már eddig is ismert ingatlan és műkincsvásárlások mellett további érdekességek derültek ki: haveri és rokoni bizniszek támogatása, valamint megrendelések, túlárazott rendezvények, egzotikusabbnál egzotikusabb, méregdrága tanulmányutak, könyvkiadók támogatása, ingatlanbérlések egyaránt szerepelnek a tételek között. 
Botrányszag a Kúrián: eltitkolt nyertes ítélet az OTP ellen!Tiltott jegybanki finanszírozás is felsejlik az MNB alapítványok szerződéseiből(atlatszo.hu
Az egész Európában tiltott monetáris finanszírozást leplezi a jegybank az alapítványai állampapír-vásárlásain keresztül. Értékpapír kereskedelmi pénzügyi tranzakciókban Matolcsy rokonának a bankja, és a jegybankelnök legjobb tanítványa által vezetett bank is rész vett. 
Orbánban fel sem merül, hogy bármilyen lépést tegyen az MNB-alapítványok ügyében
<br>Orbánban fel sem merül, hogy bármilyen lépést tegyen az MNB-alapítványok ügyében (444.hu
Érdeklődtünk Havasi Bertalannál, a miniszterelnök sajtófőnökénél, hogy Orbánnak mi a véleménye arról, hogy kiderült, mire költötték a közpénzt a Magyar Nemzeti Bank alapítványai. Megkérdeztük, szerinte rendben van-e ez, és ha nem, tervez-e lépéseket az ügyben, kezdeményez-e vizsgálatot: "A hatályos magyar és európai jogszabályok értelmében a kormány semmilyen módon nem befolyásolhatja a jegybank vagy alapítványai tevékenységét, így ez a kérdés törvényesen fel sem merülhet." 
A STABIL MAGYAR BANKRENDSZER A GAZDASÁG, A HITELEZÉS BŐVÜLÉSE PEDIG A NÖVEKEDÉS ALAPJAVarga: A stabil magyar bankrendszer a gazdaság, a hitelezés bő vülése pedig a növekedés alapja (fidesz.hu
Az erős hazai pénzügyi szektor hitelezési tevékenységével nagymértékben segítheti a gazdaság versenyképességének emelését: a beruházások mértékének növekedését és így a foglalkoztatottság bővülését is - jelentette ki Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter a Magyar Bankszövetség testületi ülésén. A gazdasági élet valamennyi szereplője abban érdekelt, hogy továbbra is kiszámítható környezetben folytathassa munkáját - fogalmazott a miniszter. 
Kitiltották a hvg.hu, az Index, a Nol és a 24.hu tudósítóit a parlamentbőlKitiltották a hvg.hu, az Index, a Nol és a 24.hu tudósítóit a parlamentből (444.hu
hvg.hu kedd reggel kapott értesítést arról, hogy Fekete Norbertet, a lap riporterét határozatlan időre kitiltják a parlamentből, mert "a Sajtóiroda munkatársának többszöri figyelmeztetése és felszólítása ellenére is folytatta tevékenységét, és nem volt hajlandó elhagyni a Déli Társalgó és az Országház Kupolatermének területét". 
Civilizált országban vezetőszáron vitték volna el MatolcsytAz MNB-törvény vitája és a szavazás: "civilizált országban vezetőszáron vitték volna el Matolcsyt" (hvg.hu
Megkezdődött a Parlamentben a köztársasági elnök által visszadobott, botrányos MNB-törvénymódosítás vitája. A titkolózás köztársásági elnök és egyéb hatóságok által is kifogásolt részei kikerültek a javaslatból, de az ellenzék nem elégedett. A kormány szerint az ügyészséghez kell fordulni, ha valaki gyanús dolgokat lát, a kormány csak túltolta a biciklit jószándékúan. Az érintett Bánki Erik fideszes képviselő meg sem jelent a részletes vita alatt. Az ellenzék szerint régen selyemzsinór járt volna Matolcsynak, ma itt viszont fizetésemelést kap. 
Matolcsy ötször fizette ki ugyanazt a tanulmányt... Unokatestvére érdekeltségének.Matolcsy ötször fizette ki ugyanazt a tanulmányt... Unokatestvére érdekeltségének. (kormanyvalsag.info
Matolcsy György unokatestvérének cégétől mind az öt jegybanki alapítvány megrendelte ugyanazt a kiadványt, havi ötször 750 ezer forintért - írja a HVG.hu. Az alapítványok azzal indokolják ezt, hogy a jelentéseket nem lehet sokszorosítani. Mint arról korábban írtunk, Szemerey Tamás, Matolcsy György unokatestvére is felbukkan abban a céghálóban, amely egyebek mellett az Origót és a VS.hu-t is kiadja, és csaknem hétszáz millió forintnyi támogatásban részesült a jegybanki alapítványoktól. 
Példátlan lopás a MODEM-ből: eltűnt egy CsontváryPéldátlan lopás a MODEM-ből: eltűnt egy Csontváry (nol.hu
A debreceni MODEM-ből ellopták Csontváry Kosztka Tivadar és Nemes Lampérth József egy-egy alkotását, amelyeknek az értéke összesen több mint százmillió forint. A létesítmény múlt héten feljelentést tett, az önkormányzat is tud a Debrecenben példátlan bűnügyről, de a nyilvánosságot "elfelejtették" értesíteni. 
Orbán világértékelésére és rejtélyes kutatásokra is ment pénzOrbán világértékelésére és rejtélyes kutatásokra is ment pénz (hirtv.hu
Tusványosnak és rejtélyes Afrika-kutatásokra is fizettek a jegybanki alapítványok vagyonából. A Tusnádfürdőn megrendezett Bálványosi Nyári Szabadegyetem és Diáktábor, ahol Orbán Viktor minden évben értékeli a világot, több mint ötmillió forintot kapott. A hosszú pereskedés után nyilvánosságra hozott szerződésekből az is kiderül, hogy a Pallas Athéné Geopolitikai Alapítvány ösztöndíjként több millió forintot fizetett ki magánszemélyeknek ruandai és kelet-afrikai tanulmányutakra, valamint botswanai és namíbiai terepkutatásokra. 
Századvég-akták: a maszatolás folyik továbbSzázadvég-akták: "a maszatolás folyik tovább" (mno.hu
Nyilvánosságra hozta a Társaság a Szabadságjogokért az összes Századvég-iratot, amit még a Vs.hu most távozó újságírója perelt ki a Miniszterelnökségtől. Mi a helyzet az iratok egészével, mit mutatnak ezek? Átnéztük, ami eddig tudható. Az összesen 4,1 milliárd forintért készített tanulmányokat a korábban az Origónál dolgozó Joónak három évbe került megszereznie: 2012-ben perelte be értük a Miniszterelnökséget, a Fővárosi Törvényszék pedig két évvel később előírta az adatok kötelező kiadását. 
Polt feleségének tudnia kellett az óriási botrányrólPolt feleségének tudnia kellett az óriási botrányról (nol.hu
Polt-Palásthy Marianna több jegybanki alapítvány felügyelőbizottságában is tevékenykedik. Különös helyzetben találhatja magát Polt Péter legfőbb ügyész a jegybanki alapítványok botrányos költési ügyeinek esetleges vizsgálatakor. Felesége, Polt-Palásthy Marianna ugyanis a Pallas Athéné Domus Scientiae Alapítvány felügyelőbizottságának (fb) elnöke, a Pallas Athéné Domus Mentis Alapítványban pedig az fb tagja. 
Elképesztő pénzszórás - afrikai könyvtárat is támogattak Matolcsyék alapítványaiElképesztő pénzszórás - afrikai könyvtárat is támogattak Matolcsyék "alapítványai"< /b> (propeller.hu
A jegybank által pénzmosodaként használt alapítványok kicsit sem a nemes ügyeket vették célba. Az MNB hat alapítványa az elmúlt három évben a legtöbb pénzt, csaknem 26 milliárd forintot az államivá lett MKB Banknak utalta - derül ki a Népszabadság számításaiból. A top 10-be kizárólag pénzügyi ügyletes és ingatlanvásárlások fértek be, így onnan már lecsúszott a Kecskeméti Főiskola, amelynek a Pallas Athéné Domus Mentis Alapítvány (PADMA) közel hatszázmilliós földhasználati jogot biztosított, és kapott mintegy százmilliót oktatásra is. 
A vidékfejlesztési támogatások kétharmadát az oligarchák kapjákA vidékfejlesztési támogatások kétharmadát az oligarchák kapják (alfahir.hu
A Jobbik határozati javaslatban kéri az Országgyűléstől, hogy a nagytőkések helyett a családi gazdálkodók jussanak nagyobb arányban vidékfejlesztési támogatásokhoz. Magyar Zoltán, az ellenzéki párt országgyűlési képviselője hétfői budapesti sajtótájékoztatóján az agrártámogatások 2015-ös adataira hivatkozva kijelentette: a kormány ugyanazt a vidékromboló politikát folytatta, amit korábban az MSZP. Bírálta, hogy miközben a kormány a nagyüzemek arányának csökkentését kommunikálja, a számok az ellenkezőjét mutatják. 
Rohamtempóban nyilvánítják kiemelt beruházássá Garancsi üzletétRohamtempóban nyilvánítják kiemelt beruházássá Garancsi üzletét (444.hu
A Nemzetgazdasági Minisztérium hétfő délelőtt kezdeményezte, hogy a Garancsi István kopaszi-gáti ingatlanfejlesztését nyilvánítsa a kormány kiemelt beruházássá. A Napi.hu kiszúrta, hogy az erről szóló rendelet tervezete csak néhány óráig, hétfő délig volt véleményezhető. Az NGM előterjesztése szerint a Kopaszi Gát Kft. Budapest területén megvalósuló beruházásával összefüggő hatósági, engedélyezési eljárások egyszerűsítésével és gyorsításával csökkentenék a több mint 200 milliárd forintból megvalósuló beruházás létrejöttének idejét. 
AZ ÁFA-CSÖKKENTÉS MEGDUPLÁZZA A NYUGDÍJEMELÉS MÉRTÉKÉT?Az ÁFA-csökkentés megduplázza a nyugdíjemelés mértékét (fidesz.hu
Az alapvető élelmiszerek általános forgalmi adójának (áfa) csökkentése gyakorlatilag megduplázza a nyugdíjemelés mértékét - mondta az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) család- és ifjúságügyért felelős államtitkára hétfőn sajtótájékoztatón, Budapesten. Novák Katalin felidézte, hogy a sertéshús áfájának csökkentése után a tej, a tojás és a baromfihús áfája is 5 százalékra csökken. Ennek köszönhetően a nyugdíjasok éves szinten akár több tízezer forintot tudnak majd megtakarítani. 
Korrupció miatt 80 személyt tartóztatott le a rendőrség
<br>Korrupció miatt 80 személyt tartóztatott le a rendőrség (rtv.rs
BELGRÁD - A rendőrség az éjjel és a hajnali órákban 79 személyt vett őrizetbe korrupció gyanúja miatt. További öt személyt még keresnek. A letartóztatottak között van Ada község jelenlegi és volt polgármestere, Zoran Radoman tartományi pénzügyi titkár és Slobodan Milosavljević volt kereskedelmi miniszter is. Öszesen 20 különálló esettel kapcsolatos a nagyszabású rendőrakció. 
Botrányszag a Kúrián: eltitkolt nyertes ítélet az OTP ellen!Botrányszag a Kúrián: eltitkolt nyertes ítélet az OTP ellen! (dhv.hu
Az alábbi, Kúria által is elvi jelentőségűnek minősített ítélet mérföldkőnek számít a peres eljárásokban. Annyira kedvezőtlen az OTP és ezáltal más bankok számára, hogy dr. Wellmann György, a Kúria Polgári Kollégiumának vezetője, a Bankszövetség megkeresésére leszedette azt a Kúria honlapjáról. Ezen eljárását egy, a Kúria és a Magyar Bankszövetség tárgybeli ítélet kapcsán folytatott levélváltása rögzíti. Dr. Wellmann György tárgybeli, Bankszövetségnek írt válaszlevele pedig lentebb olvasható a nyertes ítélettel együtt, amelynek teljes szövegét közzétesszük. 
Hogyan vették meg a devizahitel ügyekben döntő bírákat?Hogyan vették meg a devizahitel ügyekben döntő bírákat? (youtube.com
Sokszor értetlenül állunk a devizahitel ügyekben meghozott bírói döntések kapcsán, amikor egyértelmű, hogy az ügyfél a bankok által egyoldalúan meghozott szerződésmódosítások kapcsán ellehetetlenedett. Ennek ellenére a bírók az esetek 95%-ában mindig a bank javára hoznak ítéletet. 
Még újabb 32 stadion épülMég újabb 32 stadion épül (rtl.hu
Most az érdi focisták örülhetnek. A harmadosztályú csapat 3,3 milliárdért kap új stadiont. A beruházások pedig folytatódnak, a tervek szerint a következő években 32 stadiont építtet a kormány országszerte. Az MSZP úgy számol, a már elkészült stadionokra annyit költöttek, amennyiből ki lehetne fizetni a kórházak adósságát. A kormány szerint a létesítményekre az emberek egészségének megőrzése miatt van szükség. 
Azért kellenek stadionok, hogy jobb legyen az egészségügy - állítja az államtitkárAzért kellenek stadionok, hogy jobb legyen az egészségügy - állít ja az államtitkár(vg.hu
Nem ünneplik nyugodtan a parlamentben az Alaptörvény kihirdetésének évfordulóját, nagyrészt az MNB alapítványainak botrányáról szól az ülés. Az öt éve ezen a napon kihirdetett alaptörvényre emlékezéssel kezdte meg ma ülését az Országgyűlés. Ezután azonban már aktuális téma következett: az MNB alapítványainak botrányáról kezdtek el beszélni a képviselők. 
Matolcsy az LMP szemévelMatolcsy György és az MNB reflektorfényben (youtube.com
Az elmúlt két évben nem telt el hónap úgy, hogy Matolcsy György és az MNB ne került volna reflektorfénybe. Ideje levonni a tanulságot. Nem kérdés, hogy Matolcsy Györgynek ezek után le kell mondania, az MNB alapítványait meg kell szüntetni, a Társadalmi Felelősségvállalás keretében csak a bírság mértékéig lehet nyújtózkodni és végül nem utolsó sorban az Országgyűlés hívja vissza az MNB Felügyelő Bizottságát és a korábbi szabály szerint válasszon újat, amelyben minden egyes ellenzéki pártnak van joga delegálni - Schmuck Erzsébet napirend előtti felszólalása. 
Staudt Gábor az LMP vezetőjét ültetné az államfői székbeStaudt Gábor az LMP vezetőjét ültetné az államfői székbe (hidfo.ru
Staudt Gábor mai sajtótájékoztatójából kiderült, hogy a Jobbikos frakcióvezető-helyettes Schiffer Andrást, az LMP társelnökét juttatná az államfői székbe. Tovább bonyolódhat a Jobbik "vezető posztjai" körül dúló belháború: Staudt Gábor, a párt frakcióvezető-helyettese épp az imént közölte indirekt módon, hogy Schiffer Andrást akarja a magyar államfői székbe ültetni. 
Tüntetés Vona Gábor leváltásáért és a nemzeti politizálásért!Tüntetés Vona Gábor leváltásáért és a nemzeti politizálásért! (facebook.com
Hajógyári Sziget - Óbudai sziget, Budapest, 1033 
Nem cuki tüntetés Vona Gábor leváltásáért és a nemzeti politizálásért! 
Elegünk van abból, hogy 
- antikomunistának hazudják magukat, de MSZMP-st delagálnak az MNB-be. 
- nemzetinek hazudják magukat, erőteljesebb érdekérvényesítést követelnek a Fidesztől, de elutasítják a határrevíziót, sőt mégjobban nyaliznának, mini uniót is szeretnének Romániával 
- nyaliznak a hazai kereskedelmet és vendéglátást lerabló törököknek és kínaiaknak 
- a gárdamozgalom, Szebb Jövőért PE és társai szétveréséből 
- az egyre kapitalistább megszólalásokból... 
A nemzeti oldalnak szüksége van a Jobbikra, de csak egy megújulással nyerheti vissza a hitelét! 
Izraelben tárgyalt a Kúria elnökeIzraelben tárgyalt a Kúria elnöke (alfahir.hu
Magyarország és Izrael jogi együttműködéséről, valamint a terrorizmus és a bevándorlási hullám okozta új jogi kihívásokról tárgyalt Izraelben Darák Péter, a Kúria elnöke. A Kúria elnöke hétfőtől csütörtökig tartó látogatása során találkozott az izraeli igazságszolgáltatás meghatározó szereplőivel, köztük a helyi legfelsőbb bíróság bíráival és vezetőivel, Ajelet Saked igazságügy-miniszterrel, valamint a Jes Atíd (Van Jövő) nevű centrista pártot vezető, magyar származású Jaír Lapid politikussal is. 
Titkos magyar-izraeli államközi megállapodásAz eredeti EU-izraeli akcióterv anyaga (sokkaljobb.hu
Az Európa Unió és Izrael kapcsolata meglehetősen érzékeny téma. Az emberek többsége fel van háborodva azon, amit Izrael művel szinte nap, mint nap, kormányaink, és ellenzéki pártjaink azonban cinkosan hallgatnak és eltitkolják, vagy legalábbis nem publikálják az olyan megállapodásokat és "akcióterveket", melyek Izrael állammal köttetnek. Sunyi módon az emberek háta mögött cselekszenek, a közvélemény teljes kihagyásával. Vajon ki hatalmazta fel őket, hogy Izrael érdekében tegyenek olyan lépéseket, melyek az EU-ra, vagy szűkebb hazánkra, Magyarországra, és annak lakosaira nézve hosszú távon káros nemzetközi hatásai lehetnek? 
Titkos magyar-izraeli államközi megállapodásPosta Imre szerint már több, mint egy millió zsidó telepedett le hazánkban (e-ido.com
Mindenki ott volt aki számított 2004 áprilisában Magyarországon járt Mose Kacav izraeli államfő. Az ok látszólag egy szokványos baráti látogatás volt. Ehhez képest zárt körben egy olyan államközi megállapodás köttetett, melynek egyes pontjai külön-külön is felérnek egy hazaárulással. Ha az aláírásnál csak a balliberális pártok és azok érdekkörei képviseltették volna magukat, senki sem csodálkozna, de történetesen jelen volt a teljes politikai elit. Beleértve az akkori államfot, Mádl Ferencet is. 
Ferenc pápa Isten szeretett népének nevezte a zsidókat Peszách alkalmábólFerenc pápa Isten szeretett népének nevezte a zsidókat Peszách alkalmából(zsido.com
A katolikus egyház feje boldog ünnepet kívánt a római főrabbinak és rajta keresztül a zsidóságnak. Riccardo Di Segni, római főrabbi számára címzett levelében küldte üdvözletét Peszách alkalmából Ferenc pápa a zsidók számára. A római katolikus egyház feje Isten "szeretett népének" nevezte a zsidóságot - emelte ki cikkében a Forward nevű híroldal.