Payday Loans

Keresés

A legújabb

Barbárok az uszodában PDF Nyomtatás E-mail
Szerelmi-szexuális erkölcsök - az újmagyar "elit"
2016. április 09. szombat, 07:34
2016. április 8. 08:28

Olyan mocsok ömlött szét néhány nap alatt, amire egy normális országban csak egyetlen válasz lenne adható: azonnal meg kellene szüntetni, legalábbis minimálisra kellene csökkenteni az élsport állami támogatását.

„Ám 2013-ban az is kiderült, hogy az a közeg, amelyben ez lehetővé vált, a totális szexuális szabadosság melegágya lett, már amennyiben hihetünk Szepesi Nikolett egykori úszóválogatott botránykönyvének. Ebben nem csupán az edzések monotóniáját szexuális kilengéssekkel oldó fiatalokról esik szó, hanem a kéjenc öregekről is bőven. Azokról, akik ocsmány módon kihasználták, hogy a lánykák ki vannak nekik szolgáltatva. Kiszolgáltatva akár így, akár úgy, ahogyan Kiss Noémi vall erről.

Nem hihetjük, hogy minderről ne tudtak volna azok, akik a szövetséget működtették és működtetik, s akik szinte számolatlanul költhették és költhetik magukra is az állami költségvetésből busásan juttatott milliárdokat. S talán nem csak az úszósportban… Ám bármi is történt a színfalak mögött, ha jöttek az eredmények, ha nem – az úszósportban igen –, az omerta maffiaparancsához szinte mindig mindenki tartotta magát. Feltehetően a közvetlen anyagi érdekeken túl azért is, mert a többséget cinkossá tették valamely kisebb-nagyobb vétségben, s ezzel zsarolhatóvá. Kimondva, kimondatlanul érzékeltethették, hogy utána tudnak nyúlni, ha megszegi a hallgatás törvényét. Főleg akkor, ha az élcsapatoknál edzőként képzeli a jövőjét. Kiss László példája épp eléggé beszédes lehetett és lehet mindenki számára, milyen hatalmas az erő, amely minden bűnt semmissé tehet, vagy akár felmutathatja ezt a bűnt egy váratlan pillanatban, akár fél évszázad elteltével is.

Voltak már ennek előzményei a Hosszú Katinka–Kiss László–Gyárfás Tamás pourparler során, amelyben magát a miniszterelnököt is sikerült hazugságon kapni. De akár ennek következményeként, akár ettől függetlenül, olyan mocsok ömlött szét néhány nap alatt, amire egy normális országban csak egyetlen válasz lenne adható: azonnal meg kellene szüntetni, legalábbis minimálisra kellene csökkenteni az élsport állami támogatását. Huszonhat évvel azután, hogy itt állítólag kapitalista viszonyok jöttek létre, a lehető legrövidebb időn belül üzleti alapon kellene elrendezni a dolgokat. A milliárdok pedig végre ne egy törpe kisebbséget szolgáljanak, hanem a gyerekek, a kamaszok testedzését és a tömegsportot. Persze ettől nem oldódna meg sem az egyházi intézményekben, sem a családokon belüli és kívüli nemi erőszak ügye, mert ehhez újabb és másfajta lépésekre is szükség lenne. De azt azért elmondhatnánk, hogy legalább egy fontos területen már hozzáláttunk barbár mentalitásunk leküzdéséhez.”

 

ÖSSZESEN 143 KOMMENT 

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagyregisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
időrendbenfordított időrendbenértékelés szerint


Kiss László tisztáldozat egy kíméletlen mocskos politikai sakk játszmában.


Barbároznak a hóhérok.


Az élsportot akkor is támogatni fogjuk, ha csecsemőket kell érte a falhoz csapdosni.

A nemzeti érdek szent, a magánérdeken át kell gázolni, ha csak így lehet biztosítanunk az érvényre jutását.


Hát persze, magyarellenes támadás ez is, mint a Bodnár Lacika balesete. Alighanem a CIA-Moszad rakta oda elé a biciklistát, alig tudtuk kivédeni.


Ha az élsport támogatása belterjes, egymásnak falazó, egymásnak bűncselekmények büntetlen elkövetéséhez lehetőséget biztosító maffiákat hoz létre, akkor ostoba és kártékony az az állami politika, amely a saját normáit ilyen kirívóan semmibe vevő csoportosulásokat önként és dalolva fenntart, finanszíroz és az általa szervezett közösség számára jó példaként bemutatni igyekszik.


Most már minden úszót és uszoda környékén tevékenykedőt bemocskolnak!!!!!!!!!
Szégyelljék magukat a ballib médiák, mind, egytől egyik. megkapták, amiért összefogtak, lemondott Kiss László, de ez nem elég nekik, az egészet és mindenkit tönkre akarnak tenni.

Válaszok:
Counter | 2016. április 8. 09:47

A nemzeti érdek szent, az erőszak marginális privát probléma. Ennyi előjog kijár egy ÉLSPORTOLÓnak.

Válaszok:
Dénia | 2016. április 8. 09:46

Mondd már meg, hogy miért vagy te ennyire szemét? Köze nincs ez, amit most is ideokádtál ahhoz, amire ezt válaszoltad.

Válaszok:
Counter | 2016. április 8. 09:48

Jól van öreg, most már eldugulhatnátok. 

Semmi nem ömlött szét az elmúlt napokban, csupán előkerült egy 1961-es bírósági ítélet. 1961-ben Kádár még nem szorította ki a sztalinistákat a hatalomból, jónéhányan éppen a sportegyesületek élén várják a fordulatot, hogy visszakerüljenek a hatalom első vonalába. Tele vannak a bíróságok vérbíróval, százak ülnek koholt vádakkal a börtönökben és hébe-hóba még ki is végeznek embereket, az értelmiség színe-java még a piacon hordárkodik. Minden okunk megvan arra, hogy kételkedjünk az ilyen ítéletekben is.

De tegyük fel, hogy a bűnt elkövették. Ha a bűnhődés megtörtént, sok mindent lehet vitatni és mérlegelni, egyet nem lehet tenni. Azért a bűnért most(!) ismét(!) morális büntetés alá vetni a bűn elkövetőjét. Ilyet csak azzal a bűnelkövetővel lehet tenni, akinek a bűne akkor feltáratlan maradt és elévülés miatt a törvény előtti bűnhődése nem történhet meg.

Egyébként pedig az esetnek annyi köze van a mai élsporthoz, hogy mérlegelni kell, börtönviselt ember milyen közfunkciókat tölthet be. Végül Kiss is belátta, hogy a szövetségi kapitányi pozíciót nem. Lemondott. Mi a kérdés? 

Milyen bakugrással lehet innen oda eljutni, hogy le kell számolni az élsporttal? Ja, hogy a jelenlegi kormány számára stratégiai program az élsport támogatása? Ennyire ocsmányak már nem lehettek ...


Kiss László tette és az azt elfedő, elmismásoló úszósport mocskolta be.


Dehogy is nincs. Aki élsportoló, arra ne vonatkozzon a Btk., arra vonatkozzon a Sbtk.


Nem ilyen egyszerű. Az rendeli a nótát, aki fizet. Na most ha az állam fizet, akkor az állam fogja a nótát rendelni - az meg nem az, hogy senkit ne erőszakoljanak meg, hanem az, hogy nemzeti dicsőség, Himnusz, aranyérem, vezetőinkkel való smúzolásra mindig kapható népszerűségforrás-sportolók.

Majd ha az fizet, akinek a nótája az, hogy a seggedbe dugom a szemgolyóidat, ha a lányomhoz nyúlsz, akkor nem lesz szükség bizottságosdira.


Igen, az erőszakot elfedő omerta jól működött és ezt szét is kell verni.


Ez a bolsevista ítélkezés alapvetése, amit most iderittyentettél, kis Visinszkij: ne a tettet nézzük, nézzük inkább az elkövető osztályhelyzetét, politikai tudatosságát.

Proletár, tehát ártatlan - élsportoló, tehát ártatlan.



:-D




Természetesen pontosan tudom, hogy megint összevissza beszél: ebbe az országba a szovjet megszállás hozta be a tett helyett a tettes személyét értékelő büntetőjogi felfogást, aminek maga a mai napig szilárd híve. Kérni se kell, előadja.


nem,ugyanis az,hogy vki milyen eredményeket ért el,nem menti fel.


Valójában párttitkárok erőszakoltak, amire egyértelmű bizonyíték, hogy emiatt egy párttitkárt sem ültettek le, hanem csak három úszót.


Ne azt nézzük, hogy mit tett vagy nem tett - koncentráljunk arra, hogy milyen ember! Aztán majd abból minden kiderül.

Ezzel fantasztikusan le lehetne rövidíteni a Btk-t ám, úgy szovjet módra. Aki proletár, munkás származású, az ártatlan, aki meg reakciós, tőkés és klerikális, az bűnös, ezt egy analfabéta is el tudja bírálni (megsúgja neki a párt, ha mégse).



Hát hogy maga mit tesz fel, az engem egész addig nem érdekel, amíg nem a faterja szochazáért érdemérme az.

Azt ugyanis ne tegye föl, mert még baja esik.


Hát ja, a sortüzek sértettjei is jelentős részben halottak, a bizonyítás nehézkes... hagyjuk is, nemde. Amúgy se történt bűnismétlés.


neki egy lehetősége volt,a visszavonulás.lehetett volna másképp is.


Nem akarok beszállni a vitába, de ez, hogy "maga a "tett" feltehetően egyetlen tanúvallomáson alapszik", igen nagyon sikamlós. 

Ha volt három elkövető és egy áldozat, akkor hány tanúvallomás legyen az erőszakról??


Bevallom, engem nem érdekel a liberálhülyék óbégatása.
A világ már csak ilyen. 
Klasszikus széplelkűekkel csak bukást, sikertelenséget és totális összeomlást lehet vizionálni.

Nekem örök példa marad az a sajtóterror, amit a '80-as évek végén az anyák képtelen akciója váltott ki az akkori Magyar Néphadsareg sorállományával kapcsolatban.
Az anyák, akkor, bőszült fúriaként rontottak az írott és az elektronikus sajtóban a honvédségen belüli akkori viszonyokra a vattába csomagolt kisfiaik elképesztő "szenvedései" miatt, amit a seregben az alatt a néhány hónap alatt, ami akkor már inkább csak kabaré volt, mint valódi katonaság.
Ha tudták volna ezek a némberek, hogy sikeres haderő nem az ő szájízük szerinti kiképzéssel képzelhető el!
Ugyan ez a helyzet, minden olyan esetben, ahol a siker érdekében ösztönözni, netán ösztökélni is kell a delikvenseket.

Nem szeretném azt tapasztalni, hogy ugyan ez a sajtószenny, most a sikersportjainkat árassza el.

Válaszok:
Counter | 2016. április 8. 12:16

Az elképesztő szenvedés évi több tucat "baleset", "szívroham", és "öngyilkosság" címén elhalálozott sorkatonát jelentett.

Engem valahogy nem háborít fel, ha az anyákat valamilyen mértékben felzaklatja gyermekük idő előtti elhalálozása.

Válaszok:
Forsz | 2016. április 8. 12:45

Legutóbb még Gyárfást zsidózták itt, aki most védi Kiss Lászlót. Hogy is van ez? Mindig épp az a csúnya zsidó -legalábbis idölegesen-, aki nem "megfelelö"?..


Dehogynem különb a nyugatnál! Hisz Magyarország adta a világnak az elsö nöt aki a világ férfi élsakkozóival tudta remekül felvenni a versenyt.
És a Rubik-kocka is egy világra szóló siker!


Engedd meg, hogy nagyon szőrmentén azt mondjam, te tipikus képviselője vagy annak a világnézetnek, annak a szemléletmódnak, amely most jutott el a válságig és vágyaim szerint a totális megsemmisülésének a küszöbére. 
KÉPTELENEK vagytok - az eszmetársaiddal együtt - MEGÉRTENI A VILÁGOT! 
Hajtogattok egy működésképtelen, életidegen víziót; ti már ebből kikecmeregni nem fogtok tudni, mert eluralta a teljes eszmeiségeteket, de ettől az még az marad, ami mindig is volt: hablaty. 
Egy, a világtól elrugaszkodott, rózsaszín álom, egy megvalósíthatatlan fantazmagória, amely törvényszerűen sokkal több kárt okoz, mint hasznot.

Mivel disztingváltságról és jó modorról tettél tanúságot a válaszodban, igyekeztem hasonló stílusban reagálni, de ettől még a mi világnézetünk úgy viszonyul egymáshoz, mint két azonos töltésű mágneses sarok.
Antagonisztikusan és megközelíthetetlenül taszítja egymást. Mi vita képtelenek vagyunk.
Szép hétvégét!

Válaszok:
Counter | 2016. április 8. 12:50

Mi van nekem??? 

Szegény jobboldal, ha te képviseled itt a felismerést!..


Arról nem is szólva, hogy az ugyan kétségbevonhatatlan, hogy Kiss László tanítványai között finoman szólva is akadtak világverő zsenik - de a Magyar Néphadsereg korántsem volt ekkora teljesítmény, hogy akárcsak elgondolkodhatnánk azon, megérte-e e az áldozathozatal.

Persze jakobinusok, bolsevikok, Kőműves Kelemenek ma is vannak, akik szerint minden teljesítményt embervérrel kell megalapozni.
Itt vagy példának te. Gondolom, amibe nem halt, nem nyomorodott bele senki, az nem is ér semmit, az emberáldozat a minőség kizárólagos biztosítéka.


erkölcs? ismerős kifejezés?


ezért kapsz egy hátbaveregetést...

Válaszok:
Counter | 2016. április 8. 13:39

No igen, de itt most három fiú lett meggyanúsítva.
Amikor -valószínűleg- rágalom a vád, akkor egy "áldozatról" és egy "elkövetőről" van szó.
Ez azért nem ugyanaz a helyzet.
Nagyon ritka, hogy egy nő több férfit gyanúsít meg az erőszakkal.


Három úszóra támadt rá a megvadult ávh-s fatty. A jogos védelmet aztán justizmord követte?

Másmilyen mintázatú, elhelyezkedésű, intenzitású vérömlenyek keletkeznek tartós erőszakolás, dulakodás közben történő leszorítás és lefogás során, és máshogy néz ki egy lendülő kar elkapásának a nyoma.


Tényleg ritka, meg kell becsülni ;-)


Bolond szegény - de szegény családja, ha van még!


Izé, nem a sértett bizonyít, hanem a vád.

Az tényleg nem rendkívüli, hogy 3 nap múlva fordul a hatóságokhoz egy megerőszakolt nő. Általában mérlegeli, hogy akarja-e a vegzatúrát, ami a rendszerváltást követően is még elég megalázó tudott lenni (férfi kihallgató, nemtörődöm orvos, ismétlődő vallatások).


LOL Halljam, milyen tisztességtelenségeket irogatok ide! Különben föleg a saját véleményemet képviselem. Hogy az abszolút tisztességet hol és ki képviseli, az egy nehéz kérdés. Számomra leginkább Teréz Anya.

Eddig nemigen van errefele se igazi agytársam, mivel egyik fiókba se illek egészen bele. Ahhoz le kellene nyesegetnem pár sarkomat...

Különben az ilyenfajta belügyekbe mint ez itt, nemigen szoktam határozott véleményt alkotni, mivel ahhoz nem ismerem elég közelröl az ottani dolgokat.


Ez nem lesz jó. Neked mint zseniális leleplezönek, illene figyelmesebben olvasnod a hsz-okat.


Éppen, mert általában igyekszem reflektálni az eseményeket és elég széleskörü rálátásom van az összefüggésekre, valóban ritkán látom feketének vagy fehérnek a dolgokat. Pedig sokkal kényelmesebb, mindig automatikusan bevállalni az egyik vagy másik oldal, véleményét. De ennél komplikáltabb az élet és nem angyalokból meg ördögökböl vagyunk.


Igazán?
Nem elég egyértelmü a véleményem, a migráns-krízissel kapcsolatban?
Nem elég határozott a véleményem az offshore "megoldásokkal" kapcsolatban?
Nem elég világos, hogy mit gondolok a nök szerepéröl a társadalomban?
Vagy, hogy mik a nézeteim a homoszexuális emberekkel kapcsolatos eszmecserékben? 

De olyan témakörökben mint a magyar oktatás-, egészségügy-, sport-, üzlet-nyitvatartás, stb. nem ismerem eléggé ki magam és ezért nem lenne értelme beleszólnom.

Ennyi.


Milyen jó, hogy kéznél van egy apró csoki, hogy vigasztalódjak! :-)


Vizsgáztassál nyugodtan, ugy is rég jártam már suliba...
Szóval Polanski. Róla ugyanaz a véleményem mint bárki másról, aki hasonló körülmények között, hasonlókat követ el.
Jó lenne, ha minden eröszak -és sajnos a legtöbb, családon belül fordúl elö-, ugy lenne kezelve, hogy elrettentö hatása legyen mindazokra akik visszaélnek helyzetükkel.

Node miközben itt én már sokmindent megírtam magamról, én édes keveset tudok a fórumozókról. Az egyetlen ami mindig világos, hogy melyik tábor hü katonája az illetö...
Rólam persze azt is tudni, hogy garantáltan nem vagyok elfogulatlan, ami persze nem jelenti azt, hogy mindig leadom a józan itélöképességem a ruhatárban.


Sehogy nem emlékezik.
Halott.
Öngyilkos lett valamikor az eltelt 55 évben.