Payday Loans

Keresés

A legújabb

Politikusok szexbotrányai PDF Nyomtatás E-mail
Szerelmi-szexuális erkölcsök - az újmagyar "elit"
2016. április 07. csütörtök, 07:55

Hosszú, csúnya válása lesz Tőkésnek

2010. már. 30. 20:40
5

BUDAPEST–NAGYVÁRAD – Újabb  részleteket  tudott meg a Blikk Tőkés László válási botrányáról! A királyhágómelléki református püspök akkor került sikamlós helyzetbe, amikor nyilvánosságra került a felesége által a bíróságon benyújtott válókereset.

Mint azt a Blikk megírta: Tőkés neje, Joó Edith azt állítja, férje 25 éves házasságuk alatt többször megcsalta, ezt pedig szerelmes levelekkel és intim SMS-ekkel is tudja bizonyítani.

A református püspök állítólag saját családjával is csak hivatalos levélben kommunikált, ha felesége vagy gyerekei kérdezni akartak tőle valamit, ezt írásban kellett „benyújtaniuk". A lelkész szigorú elszámolásra kényszerítette az asszonyt, minden fillérről számlát követelt, még egy doboz tejjel is el kellett számolnia. Tőkés László és Joó Edith 25 éve házasodott össze, három gyerekük van: Márton (18), Ilona (20), Máté (23).

Tőkés feleségének ügyvédje szerint a püspök milliókat fizethet nejének

– A válókeresetben szereplő minden állítást bizonyítani tudunk – mondta a Blikknek Kovács Zoltán, Tőkés László felségének, Edithnek a jogi képviselője.

Az asszony azt állítja, Tőkés szeretőket tartott, családját pedig terrorizálta.

– Azt kérjük a bíróságtól, hogy mondja ki: a válás kizárólag Tőkés László hibája. Ez nem asszonytartásról szól – mondta lapunknak az ügyvéd. Azt azért elárulta, most még tárgyalnak a református püspökkel, hogy egyezzenek meg peren kívül, de mint mondta, erre  kicsi,  alig  10  százalék az  esély.

–  Az még  nem  dőlt el,  hogy  a  három gyereknek kell-e majd  fizetni, erről is folyik a tárgyalás, de lehet, hogy a bíróság előtt kérjük majd rá Tőkés Lászlót, hogy biztosítsa gyerekei anyagi biztonságát.

– Az ügyvéd úgy fogalmazott: ügyfele és Tőkés „jó ideje" nem él együtt, és arra számít, hogy megegyezés híján a válóper hónapokig elhúzódhat. Romániai lapinformációk szerint Tőkés felesége az európai parlamenti képviselőként dolgozó lelkész bevételeinek (ez havi 2,8 millió forintnyi összeg) 30 százalékára tart igényt asszonytartásként, ám ezt Kovács lapunknak határozottan cáfolta. A romániai sajtó arról is ír, az asszony akár 100 ezer euróra (vagyis körülbelül 26,5 millió forintra) is számíthat a politikustól.

Azt  még  nem  tudni,  igazak-e felesége állításai Tőkés Lászlóról, ám nem ő az első politikus, akinek kiteregetik a családi szennyesét. Sőt az ennél durvább szexbotrányok sem ritkák a politika világában: egyre gyakoribb, hogy kínos helyzetekbe kerülnek még akár a legbefolyásosabb politikusok is.

Pedig megtanulhatták volna, hogy nincs veszélyesebb a megcsalt feleségnél, átvert szeretőnél, akik akár arra is készek, hogy a  nyilvánosság előtt vegyenek  elégtételt a kettős életet élő politikuson. Ekkor pedig világraszóló botrány kerekedik a kalandból. Elég itt csak arra gondolni, hogy Bill Clinton volt amerikai elnök spermamintáját mutogatták a kamerák előtt Monica Lewinsky kis kék koktélruháján. De nem kell messze mennünk a hasonló sztorikért: Kovács László egykori brüsszeli biztos levetett alsónadrágját csodálhatta meg mindenki az elhagyott szerető jóvoltából.

Csakhogy hiába röhög rajtuk az egész világ, a politikusok karrierjét mégsem töri derékba egy-egy félrelépés.

– Azért ússzák meg az ilyen kicsapongásokat,  mert  Európában már egyre ritkább, hogy valaki élethosszig tartó házasságot köt – mondta a Blikknek Kiszelly Zoltán politológus. – Éppen ezért sokkal inkább  a  korrupciós  ügyek háborítják fel az embereket, mint a magánéleti botrányok. Amerikában ugyan még nagyobb ügyet csinálnak abból, ha egy vezető megcsalja a feleségét, csakhogy Bill Clinton esetében sem ez okozta azt, hogy majdnem belebukott a Lewinsky-ügybe. A választókat az bosszantotta a legjobban, hogy az elnök eskü alatt hazudott, amikor azt mondta: „Nem volt szexuális kapcsolatom azzal a nővel."

– Kínos, amikor kiderül a titkos románc, pláne ha a politikus konzervatív, esetleg vallásos is, és folyamatosan a családi értékekről beszél a nyilvánosság előtt – mondta Rusz Edit szexológus. – A legnagyobb botrányt az olasz miniszterelnök, Silvio Berlusconi kavarta. Ő már évek óta csalja a feleségét, ráadásul még a pikáns képek, hangfelvételek is előkerültek. A prostituáltak még legendás lepedőakrobatikájáról is részletesen beszámoltak.

Botrányhősök

Így értékeltünk Szexológus szakértőnket, Rusz Editet arra kértük: pontozza 1 és 10 között, hogy a politikusok  ügyei mekkora botrányt kavartak (első szám), mennyire dominált bennük a szex (második szám), és milyen következményekkel járt a félrelépés (harmadik szám)

Az olasz miniszterelnök több botránnyal került az újságok címlapjára. Egy prostituált szerint pénzért vette igénybe szolgáltatásait, felesége tavaly azért vált el tőle, mert Berlusconi egy 18 éves lánynak kezdte csapni a szelet. Sajtóhírek szerint a kormányfő több tucat nőtt vitt ágyba az elmúlt években. A szexológus szerint az, hogy a kormányfő  rendszeresen orgiákat szervezett, még egy extra „étvágyú" férfinál is kicsapja a biztosítékot.

2. Bill Clinton (63) – 8-7-7

Az egykori amerikai elnök Monica Lewinskyvel (36), a Fehér Ház gyakornokával folytatott viszonyt 1995 és 1997 között. A botrány kapcsán Clinton hamisan esküdött, azt állította: nem volt szexuális kapcsolata Lewinskyvel, ami majdnem hivatalába került. Clinton azzal magyarázkodott: szerinte az orális szex nem szex. Ezen az ügyön a világ hónapokig csámcsogott, az elnök hazudott, ezért majdnem belebukott a botrányba.

3. Mirek Topolánek (53) – 5-4-4

A volt cseh kormányfő párttársával, a parlament akkori alelnökével szűrte össze a levet, s egy fotós buktatta le őket. Topolánek azóta már elvált feleségétől, és gyereke is született párttársától. A viszonyból 2007-ben gyermek született. Az a hír is járta, hogy ő látható egy képen, amely Silvio Berlusconi szardíniai villájában, egy szexbulin készült. Topolánek egy hónapja vált el, a vagyont volt felesége kapta. Az igazán kínos az, hogy Topolánek „férfiasságát" lengette az egyik szexpartin, amit egy lesifotós megörökített.

4. Kovács László (71) – 3-6-3

A volt európai uniós adóügyi biztos egy dúsgazdag szeretőt tartott éveken keresztül. Az üzletasszony Endrényi Éva a nyilvánosságnak 2005-ben pakolt ki; állítása szerint 2000 óta ápolt intim viszonyt az akkori külügyminiszterrel, aki több hivatalos eseményre magával vitte, és feleségeként mutatta be. Volt szeretője azt állította, egyszerre több nőt is szédített. Eszerint nagy trófeagyűjtő; politikai karrierje tette lehetővé, hogy sármos gavallérnak tűnjön.

5. Deutsch Tamás (44) – 6-4-5

A fideszes európai parlamenti képviselőnek 2000ben szeretőjétől született egy gyermeke, felesége és két gyermeke mellett. Az akkori sportminiszternek ezután nejétől egy újabb gyermeke született, majd elváltak. 2005-ben feleségül vette Für Ágnest, akitől aztán három év után elvált. Most egy újabb barátnője van. Rusz Edit szerint felpörögve élte az életét, lazábban viselkedett, mint párttársai. A „balkézről" sikerült gyermek azt sejteti, hogy nem az a tipikus családapa.

6. Jakab István (61) – 4-3-3

A Fidesz mezőgazdasági élharcosát 24 évvel fiatalabb titkárnőjével anyaszült meztelenül kapta rajta felesége 2007-ben. Jakab ugyanis azt állította Debrecenben élő nejének, gyengélkedik, az aggódó nő pedig utána utazott, és rájuk nyitott. Azóta elváltak, és Jakab elvette akkori szeretőjét feleségül.

Blikk-összeállítás