Payday Loans

Keresés

A legújabb

Szólaljunk fel az ENSZ homoszexualitást reklámozó bélyegei ellen!
PROSTITUÁLT VILÁG - KURVA ÉLET S MÁS ABNORMITÁSOK
050 000
31 637
31 637 támogató már aláírta ezt a petíciót. Segítsen, hogy elérjünk50 000 aláírást.

Február 4-én az ENSZ új LMBT (leszbikus, meleg, biszexuális, transznemű) bélyegeket adott ki, ünnepelve és reklámozva ezzel a homoszexualitást és a transzneműséget. A hat új bélyeg némelyikén azonos nemű párokat láthatunk csókolózni, sőt, kisgyermeket nevelni. A bélyegeken ábrázolnak továbbá egy meleg felvonulást és egy pillangó alakot, mely a transzneműeket jelképezi. (Az oldal alján megtekintheti a bélyegeket.)

Az ENSZ egyoldalú döntése, hogy támogassa az LMBT „szexuális jogokat” sérti a nemzetek többségének érzékenységét, és ellentmond számos ország kultúrájának, hagyományainak, törvényeinek, valamint állampolgárai vallási meggyőződésének.

Kérje meg az ENSZ döntéshozóit, ne reklámozzák a homoszexuális életformát szerte a világon!

Az új bélyegeket szponzoráló „Szabad és Egyenlő” kezdeményezés reklámozza az LMBT életformát, illetve szorgalmazza az azonos neműek "házasodási" (és így egyben örökbefogadási!) jogát. Pedig ilyen „jog” nem található a nemzetközi jogban és a szerződésekben sem. A „Szabad és Egyenlő” kezdeményezés sosem kapta meg az ENSZ államai többségének támogatását. Az ellentmondásos kezdeményezést főképp a skandináv országok finanszírozzák a főtitkár Emberi Jogi Ügynökségén keresztül.

Az országok „Család Barátai” elnevezésű koalíciója megállapította, hogy az LMBT szexuális jogok ünneplése rendkívül ellentmondásos volt, és kérte az ENSZ bürokratáit, töröljék a bélyegek kiadásának megnyitó eseményét, és vonják vissza a bélyegeket. A csoport rámutatott arra, hogy sehol sem szerepel az ENSZ mandátumukban ilyen kezdeményezés támogatása.

Az Egyesült Nemzetek Szervezetének működését teljes mértékben a tagállamok finanszírozzák, így a bélyegek kiadásához a mi adóforintjaink is hozzájárulnak! Írja alá a petíciót, és tudassa az ENSZ-szel, hogy nem szeretné, hogy az Ön pénzéből nyomtassanak és áruljanak homoszexuális életformát reklámozó bélyegeket, aláásva ezzel a család értékeit!


 

Az LMBT bélyegek

nem tükrözik az ENSZ tagállamok értékeit!

 

Ban Ki Mun Főtitkár, Charles Radcliffe, az Emberi Jogi Főbiztos Hivatalának vezetője, valamint az ENSZ Postai Hatósága részére

Szomorú vagyok és riasztónak tartom, hogy az Egyesült Nemzetek Szervezete támogatja az LMBT lobbi álláspontját az LMBT szexualitásról, elfogadva és kiadva az ún. „Szabad és Egyenlő” bélyegeket, úgy, hogy nincs konszenzus a kérdésben, sőt az államok többsége nem támogatja azt.

Kiadva ezeket a bélyegeket az ENSZ úgy döntött, hogy a tagállamok kisebbsége és a szexuális aktivisták mellé áll, teljesen figyelmen kívül hagyva a tagállamok többségének, és az általuk képviselt lakosságnak akaratát és aggodalmát. Sehol sincs benne az ENSZ mandátumban és a  nemzetközi jogban az LMBT életforma támogatása.

Ne hozzon az ENSZ egyoldalú döntéseket olyan kényes kérdésekben, amelyek sértik a tagállamok többségének érzékenységét, mivel ellentmondanak kultúrájuknak, hagyományaiknak, törvényeiknek és állampolgáraik vallási meggyőződésének. Kérem, vonják vissza az úgynevezett „Szabad és Egyenlő” bélyegsorozatot!