Payday Loans

Keresés

A legújabb

CMM Heti Újság
MAGYAR ÉLETMINŐSÉG
2016. február 07. vasárnap, 09:35

CMM Heti Újság

Tegyük jobbá együtt a világot!

Kedves Olvasó!

Rengeteg jó hírem van!

Örömmel jelenthetem, hogy a 2015. november 5.-én indított CMM Televízió Youtube csatornánk látogatói száma meghaladta a 100 000-et.
A napi nézettségi átlag 2 000 körül van! A feliratkozók száma napról-napra növekszik. Jelenleg 86 saját produkcióban készült film, videó várja a látogatót.
A három hónapja indított csatorna műsorai előtt eddig 1 539 000 percet, vagyis 2 év 333 napnyi időt töltött a 106 országból érkező látogató!
Köszönjük!

A mai (7.-i) első csoporttalálkozónk már biztosan teltházas lesz. Bár a rendezvényt a budapesti csoport elindítása miatt szerveztük, sokan jönnek vidékről is az ország szinte minden tájáról.  Mivel az elmúlt hetek lázas munkával teltek, ma este már konkrét programot tudok kihirdetni. Beszámolok az elindított technikai, szervezeti folyamatok állapotáról. Részletesen ismertetem a műsorok készítésével, sugárzásával kapcsolatos terveket, feladatokat. A beszámolót követően a jelenlévőkkel folytatott beszélgetések javaslatok is meghatározók lehetnek a civil média fejlődéséhez.
A találkozóról készült videók a következő napokban kerülnek fel a csatornánkra, így aki nem tudott személyesen eljönni, az sem marad le semmiről! Na, jó arról mindenképp, hogy kezet foghassunk…..

De hamarosan már a vidéki találkozók is szerveződnek, s remélem valamelyiken veled is találkozhatok!

Az elmúlt napokban Pozsgai Nikolettával forgattunk a női lélekről, az AranyAsszony útjáról szeretetről, lélekről. A sokórányi anyag sorozatként a következő hetekben fokozatosan kerül feltöltésre.

Örömmel tölt el az is, hogy egyre-másra jelentkeznek a Alkotói Közösségünkbe. Újságírók, írók, költők, de operatőrök, műszakiak és csak egyszerűen valamivel segíteni akarók is.

„Nyugaton a helyzet fokozódik!”
Nekünk nem az a dolgunk, hogy féljünk, nekünk építenünk kell! A Civil MultiMédia csapata, a most szerveződő új nemzeti, civil média legfőbb feladata a félelem mentes társadalom felépítésének kezdeményezése, segítése!


Továbbra is várjuk a véleményedet a lappal, az CMM Alkotói Közösség munkájával kapcsolatban!
Szeretettel,
Juhász Zoltán

Hiszünk abban, hogy itt az ideje a kis- és nagy léptékű változásoknak. Hisszük, hogy mindez alulról szerveződik. Mi hozzuk létre, mi üzemeltetjük, a mi híreink ösztönzik.

F E L H Í V Á S O K
"Kié a magyar föld?" címmel!
A CMM Televízió oknyomozó riportfilmet készül forgatni.Kérjük olyan magánszemélyek és gazdálkodók jelentkezését, akik vállalják, tapasztalataik, véleményük elmondását a kamera előtt! Jelentkezés: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
Nyiss a világra!
Várjuk, azoknak a civileknek a jelentkezését, a világ bármely pontjáról, akik rendszeresen tudósítanák a Civil MultiMédia közösségét olyan eseményekről, melyek közérdeklődésre tarthatnak számot, de a fősodrású média nem számol be róla, vagy torzítja azt.
Csatlakozz, a világ elsőként Magyarországon szerveződő, "fősodratú" civil médiájához, amit csak a civilek finanszírozhatnak. Most Te is tehetsz valamit a családodért, magadért, Magyarországért!   Juhász Zoltán és a CMM Alkotói Közössége!  Bővebben itt olvasható.
Kedves támogatónk! A Civil Multimédia kiírja első projektjét, feladataik szervezésére, és a munkabefektetés igazságos elszámolására. Belső működést, együttdolgozást segítő szoftver elkészítésére.  Részletesen itt olvasható.

Tégy Magadért, tégy a Ceta és
a TTIP ellen!
Civil Média! Üzenet neked!
Feladó
Juhász Zoltán

A CMM -nek közvetítő szerepe van az úgynevezett  alternatív területeken tevékenykedő szakemberek, és a nyilvánosság  között.

Olvasóink észrevételei

Pataki Antal : Tegnap megosztottam a profilomon a Civil MultiMédia Alkotói Közösség által készített első népmesét, ami egy tervezett sorozat első darabja.

A megosztás után, a tegnapi nap folyamán elgondolkodtam azon, hogy vajon ma értik-e a gyerekek, a szülők és a pedagógusok a réges-régi népmesék üzenetét, tanítását? Vagy az is lehet, hogy most már csak, mint érdekes, esetleg vicces történetként élik meg a népmeséket, ami „csak” mese? Nagyon fontos lenne a népmeséinket úgy életben tartani és továbbadni, hogy azok összetett hatást váltsanak ki a gyerekekben: ne csak szórakozzanak rajtuk, hanem tanuljanak is belőlük! Ez más fajta hozzáállást igényel a felnőttektől is és a gyerekektől is, mintha csak odaültetnénk őket a tévé elé, hogy nyugton maradjanak addig, amíg megnéznek egy éppen divatos hollywoodi „rajzfilmet”… ugyebár, sokan csak erre a célra használják napjaink „meséit”.

Nekünk, felnőtteknek is újra kell tanulnunk ezt a fajta hozzáállást abból a célból, hogy jól használjuk a népmeséket. Talán az elején szükséges nekünk is átgondolni, hogy melyik mese mire tanít, mikor melyiket kell „használnunk”, hogy a legmegfelelőbb hatást érhessük el vele!

Megpróbálkozom pár mondatban megfogalmazni, hogy én milyen üzenetet fogtam fel a „Kiskakas gyémánt félkrajcárja” című meséből, aztán akár párbeszéd is kialakulhat belőle…
Akkor éred el a célodat, ha kérlelhetetlen meggyőződéssel cselekszel az elérése érdekében. A külső körülmények kedvezőtlennek látszó hatása ne vegye el a kedvedet, mert még csak a cél felé vezető úton jársz, és nincs térkép arról, hogy pontosan milyen út visz el a célodhoz! Az út során légy nyitott, ne veszítsd el a hitedet, hanem abból, ami veled történik, mindig a számodra kedvező részre irányítsd a figyelmedet! Mindvégig légy nyitott, tanulj mindenből, ami veled történik, és mindvégig állj ki magadért, légy leleményes!

(Pár hónapja Tatabányán meghallgattam Kádár Annamária „mesepszichológus” előadását ebben a témában. Ő irányította rá a figyelmemet a népmesékkel kapcsolatos, újszerű hozzáállásra. Ajánlom az olvasó figyelmébe Kádár Annamária témába illő könyveit!)

H - ARCKÉPEK     Sorozatunkból

A Sólyom Embere
Beszélgetés Dr. Cey-Bert Róbert Gyulával személyes harcairól.

Partnerünk a HUN TV!

Nemzet kifosztása zajlik tovább
A NEMZET KIFOSZTÁSA
TOVÁBB ZAJLIK

Vendég:  Dr. Polgár Zoltán
Szittya konferenciák üzenete

Aldobólyi E. Judit beszámolója

Devizahitel, Csalás állami segédlettel!

Dr.Hossó Andrea szavait idézem a vele készített riportfilmünkből.

Megszívlelendő mondatok!
"Az a legfontosabb, hogy soha ne higgyük azt el, akárhányan harsogják is a médiából, hogy nincs esélyünk, hogy nem tudunk a bankokkal, az erőssel szembe menni!
Azt mondják:  - fogadd el, hogy kicsi vagy, megvert vagy, jelentéktelen vagy, húzd össze magad és akkor valahogy eltengődsz!

Na most, ezt, kedves honfitársaim, nem szabad elhinni!

Nem vagyunk kicsik, nem vagyunk megvertek, nem vagyunk jelentéktelenek, és ha egyszer túl tudunk lépni, a félelmeinken, a megalázottságunkon, mert tudatosan megaláznak bennünket, szándékosan megfélemlítenek bennünket!

Összeomlanak, ha nem tápláljuk őket a félelmeinkkel, a tévhiteinkkel. Itt mindenki nagy, itt mindenki óriási, mert emberek vagyunk. És embernek lenni ez egy óriási lehetőség és kihívás."

Gumicsont!
Tegnap este egy „devizás” fórumon vettem részt! Nehezen szántam rá magam, hogy elmenjek mert éreztem, hogy megint csak lufihámozás lesz.
Amit tapasztaltam az teljesen elkeserített, és ami már rég fordult elő velem, ki is billentett a nyugalmamból!

Az MNB Fogyasztóvédelmi hivatalának igazgatóját faggatták a „devizehitelek” kapcsán az érdekvédő civilek!

Ahogy hallgattam a többségében diplomás emberek kérdéseit, megnyilvánulásait egyre csak a gumicsont járt a fejemben. A kutyatartók tudják mi az. A kedvencünknek vesszük, dobjuk neki, hogy rágogassa, aztán úgy csinálunk mintha…. ! Mintha el akarnánk venni tőle, ekkor a jószág nagyon mérges lesz, küzd érte, végül visszadobjuk neki, s ekkor kutyusunk megnyugszik és nagyon hálás lesz a gazdinak!   Hát ez volt tegnap este!

Kövesd a pénz útját!!
A sima arcú hivatalnok, akivel a találkozó volt, szép fizetést kap! Kitől? Ki nevezte ki? Vagyis, kinek az érdekeit képviseli, mit gondolsz? Te beleszólhatsz, leválthatod, ha úgy érzed nem adott megfelelő választ, vagy nem a Te (fogyasztói) érdekedet védi? Pedig Te fizeted! Ezt is, őt is! Meg az egész hivatalát! Sőt a főnökeit is Te gazdagítod nap mint nap!

Kedves barátom!

Amikor bemész a szavazófülkébe és a nevek, pártok közül valamelyikhez odabiggyeszted az X-edet, az analfabéták jelét használod és igazolod is nekik, hogy továbbra is mély szellemi analfabetizmusban vagy!

Így tehát továbbra is hülyíthetnek, fosztogathatnak, mert Te vagy a kedvenc öleb és akinek, hogy ne unatkozzon, mindig dobnak egy-két  GUMICSONTOT!
Ébredj! Nagy a felelősséged, igen nagy!
JZ

Magyar Rendezvények
...ÉS VÁRTÁK AZ ARANYKORONÁT
MÁTYÁS KIRÁLY és a SZENT KORONA


Budakalász
Szentendrei út 9.
Kós Károly Művelődési Ház - Faluház
2016-02-20  14.00

KALENDÁRIUM
AZ ESZTENDŐ
KÖRÉNEK
SZOKÁS RENDJE

Molnár V. József



Budapest  VIII. ker.
Kenyérmező u. 3/a

2016-02-09  18.00

Amit nem látsz a Tv-ben

GÉCZY GÁBOR
Hagyjátok, hogy mi is éljünk!" (2. rész)


Test - Lélek - Szellem Feke Éva rovata

Már hét elején azon gondolkoztam, milyen témát hozhatnék, ami átöleli, a fentebb említett mindhárom témakört, a Testet, Lelket, Szellemet egyaránt. Aztán a "véletlen" folytán, mivel algát rendeltem, mert csak a természetes étrend kiegészítőknek vagyok a híve, Dr. Budai L. Károly előadásai kerültek elém, s így most elétek is. Remélem tetszeni fog.
Nincsen gyógyíthatatlan betegség, csak gyógyíthatatlan beteg van.
De a betegség, beteg nélkül nem gyógyítható!


Minden rezgés, minden hullámzás. Az azonos rezgések felismerik egymást. A magasabb rezgések hatnak az alacsonyabb rezgésre. És mi a legmagasabb rezgés? A SZER-etet. És ez az amivel lehet ténylegesen mindent gyógyítani. A feltételek és előítélet nélküli szeretet közvetítése a másik ember felé.

Van a földön egy csomó segítség. Sose vagyunk egyedül. Ha rájövünk arra, hogy mennyi segítség van, és ezt újra segítségül hívnánk, vajon mi történne a világban? Csak tudni kell kérni! Minden embernek van feladata. Az az ember, akit csak gyógyítunk, de nem tanítunk, az újra beteg lesz.


Az, az ember, aki nem fél, azt nem lehet irányítani!
A pokol is itt és most van, meg a mennyország is!
Te döntöd el minden pillanatban, hogy hol vagy!
Csak tudod e, hogyan kell kimászni a pokolból?  
Mert mi a Pokol?  Áldozat, Megmentő, Bűnbak!
Ha ezekből ki tudsz mászni, hova érkezel meg?
Hát, hova máshova, csak is a Mennyországba!

Bővebben
itt
GREGG BRADEN ISTENI MATRIX
A DNS-t a szavak befolyásolják.Gregg Braden előadásai arról, hogy a gondolatainkkal, a szívünkben keltett érzelmekkel mennyire befolyásoljuk saját testünket és környezetünket.
A kutatások bebizonyitották, hogy létezik egy pulzálás, egy elektrikus szignál, amely a Tejút galaxis középpontjából sugároz a Napunk felé (és az összes többi nap felé) majd a napból a Földre. Az emberi sziv befogadja ezt az impulzust, átadja az agynak és onnan jut el a test sejtjeihez. Amikor ez az impulzus, ez a vibráció áthalad ezen a sorozaton, a Tejút Középpontjától a test sejtjeiig, teljes és érintetlen, akkor az emberi lény azonos a világürrel; minden sejt egymáshoz kapcsolódik, és harmóniában van a kozmikus impulzussal.........
teljes cikk itt.
Tagjaink alkotásaiból

Baravidi  Stúdió

PIO ATYA   -   A SZERETET NYAKLÁNCA

"A szeretet minden erénynek a királynője. Amint a nyakláncon egyetlen szál tart össze minden gyöngyszemet, éppígy a lelki életben valamennyi erényt a szeretet egyesít. Ha a szál elszakad, a gyöngyszemek szétszóródnak, így ott is, ahol nincs szeretet, az erények elforgácsolódnak és összesorvadnak."  Pio atya
Életéről bővebben
itt

Gabrielatya gondolatai

A szív útján 
Deres Gábor

Remélem, hogy Egy irányba tartunk


Okkal-móddal megszaporodtak a megérteni nem akarók, az uszítók, a “farvizeken evezők” stb. Ez teljesen érthető, mert jó irányban haladunk… “Ők” természetes módon (sic!) megpróbálják (újra) csírájában elfojtani és/vagy elirányítani a MAGyarság (és az Emberiség) Fölébredését.
Bővebben itt olvasható.
Itt az idöNK... Avagy a Mag Mágus újjászületése
Jó húsz évvel ezelőtt olvastam valahol, miszerint: ha megismered Jézust és Hitlert, mindent megértesz. Nem ismertem és nem értettem...


Az eltelt évtizedek során fölszentelt pappá váltam és megismertem, illetve alkalmazom a Mágiát, továbbá sok, az Emberiség elől elrejtett "okkult" Tudás birtokába jutottam...Kezdjük az utóbbi "közszereplővel", a német fiúval: elgondolkodott-e Bármelyikőtök azon, vajon hogyan volt lehetséges, hogy ez az ember, egy festő, a "sörgyári puccsból" néhány esztendő leforgása alatt világháborút fabrikáljon, leigázza Európát (stb.), miközben milliók álljanak mögé-mellé? Természetesen úgy volt ő erre képes, hogy nagyon magas szinten beavatott Mágus volt, egyebek között Madame Blavatsky, korának egyik legnagyobb (ha nem a legnagyobb) okkultistája tanította és Dolfus, mint ilyen, képes volt a tömegek fölötti tudati uralom elérésére és fönntartására. Ez a befolyásoló, azaz: "fekete Mágia".
Jézus - a Tiszta Krisztusi Szellem megtestesülőjeként -, mint MAGyar Tudatosságú Ember, a be NEM avatkozó, egyben HELYREÁLLÍTÓ (Atlantiszról "elhozott") Mágia Tudója-Tanítója volt. Ha ott és akkor hallgatnak (hallgatunk!!!) Rá (Is - Rá - Él "középső Tagja"), akkor kb. kétezer éve megfordíthattuk volna az egész Emberiség sorsát...RENDbe hozhattuk volna...
Mire akarok "kilyukadni"? Arra, hogy (újra) eljött az idő, hogy végre a MAG Tudatosságú Ember, nevezzük MAGyarnak, a saját kezébe vegye a sorsát és a Szellemi Teremtő Erejét használva RENDbe hozza, HELYREállítsa a saját, majd kisebb közössége, majd Nemzete, majd az Emberiség sorsát, állapotát. Egyetlen módon tehetjük ezt meg: Egységben Istennel (Gondviselés, Egységes Tudatmező, Anya-Atya-Gyermek, Nagy Szellem stb.).  Ehhez elsőként Istent kell megértenünk, A-Ki távolról sem a kereszténység hamis istene... Ez ALAPVETÉS. 
Tény továbbá az is, hogy ha a Mágia alkalmazása, vagyis Szellemi Erőnk Tudatos "használata" nélkül szeretnénk alapvető, maradandó változást elérni, bukásra vagyunk ítélve. A mindenkori (háttér)hatalom gondoskodott arról, hogy az Emberiséget erőszakkal és/vagy félelemkeltéssel (stb.) távol tartsa a a Mágia megismerésétől, használatától, miközben "ők" több tízezer éve használják (lásd fent!) ellenünk... Tessék megérteni, hogy a Mágia nem jó, vagy rossz. Csakis a "használójától" válik nemes vagy nemtelen cél eszközévé.
A MI DOLGUNK-CÉLUNK CSAK NEMES LEHET.
A későbbiekben mindenről bővebben, egyelőre ennyit szerettem volna.

Áldá-SOK!
Nefelejcs írása
A devizahitel, mint probléma Isteni megoldása

A deviza hitel, mint probléma Isteni megoldása az égben van, de ahhoz, hogy lehozzuk a választ, ugyanannak az embernek kell megtennie, aki magát a problémát teremtette, mert részt vett benne, és tiszta szívvel nyitnia kell önmaga felé és felfelé. Így tesz szert magasabb minőségű tudatállapotra, ami felemeli az elnyomás alól.
Bővebben itt olvasható.

Részlet Péterfai János könyvéből

Bevezetés a Magyar Mythilógiába  VI. rész

Csudaország Csudái

Szkytha nevünket elég sok formában értelmezték, de egyik sem volt helyes.Minden magyar tudja, hogy a szkythák a régi magyarok egyik neve, amint a hun is magyarokat jelölő név. Az egyik fejezetben részletesebben is szükséges bemutatni legfontosabb népneveinket, itt most a szkytha névvel kell foglalkozni. Bővebben itt.

G A Y A   gondolatai
AZ EGO

Miért van az , hogy a valóban remek gondolatok mindig menet közben jutnak az ember eszébe? Mikor aztán írási lehetőség közelébe jut, huss, elillannak , s ami marad, semmit mondó sekélyes gondolatok, szürke színtelen foszlánya.     Bővebben itt.
M A G A Z I N
A HANGOS KÖNYVEK KEDVELŐINEK

Segítőket keresünk!

A hirtelen növekedés egyre több feladatot ad, ezért  szükségünk lenne segítő kezekre és elmére.
Ha kedved van a CMM Alkotói Közösség tagjaként részt venni a médiafelület munkáiban, kérlek jelentkezz!  Webmarketing, webáruház kezelés, hírek, tudósítások szerkesztése… stb.

Magyarnak Lenni 
I. rész:  
Az Eltitkolt Ősiségünk

A film forgatása elkezdődött!
Hamarosan egy rövid
előzetes is elkészül.
A film folytatásához támogatókat keresünk
és keresünk szakmai segítőket is.
Közlemény!
A Civil MultiMédia nem üzleti vállalkozás,ezért nem rendelkezik bevételekkel.A műsorok anyagi és technikai feltételeit az alkotóközösség tagjai és a műsorokat támogató civilek önkéntes felajánlásaiból, adományaiból biztosítjuk.
Köszönet nyilvánítás!
Ezúton is köszönetet mondunk azoknak, akik anyagi és/vagy erkölcsi támogatásukkal segítették és segítik a jövőben is a Civil MultiMédiaműködését.
Ha tetszik a kezdeményezés, támogassa Ön is
a Civil MultiMédia tevékenységét.
Adományát küldheti a Budapest Bank
10103104-31049000-01004008
számú számlaszámra.
"Soha, nem a magunkért való küzdelem a cél,
hanem mások szolgálata.
Ha nem akarunk megbetegedni,
nagyon kell egymást szeretnünk."  
Dr. Papp Lajos