Payday Loans

Keresés

A legújabb

CMM Heti Újság
MAGYAR ÉLETMINŐSÉG
2016. január 31. vasárnap, 08:37

CMM Heti Újság

Tegyük jobbá együtt a világot!

Kedves Jenő

Most már jócskán túl vagyunk a téli napfordulón! A nappalok egyre hosszabbak, Én mégis úgy érzem, mintha egyre csak rövidülnének. …és mindennap fantasztikus élményeket hoz!

Szárnyait próbálgatja már az új Civil Média, folyamatosan iratkoznak fel a Támogatói Szándéknyilatkozatunkra. Több megyéből jelentkeztek kapcsolattartónak, ezzel is segítve az információ átadást, áramlást. Eddig Budapestről jelentkeztek a legtöbben, így velük a jövő hétvégén megalakítjuk az első „sejtet”. A találkozóról videókat készítünk, ezzel is segítve a szándékunk, kezdeményezésünk megértését, megértetését. Lesznek előadások is. Újságíró, lemezkiadó, filozófus, jogász és jómagam próbáljuk feltárni saját tapasztalataink alapján, mi az, amit eddig nem jól csináltunk, vagy nem értettünk, s ennek okán elhitették nemzetünkkel, hogy nem is vagyunk nemzet, kicsik vagyunk, alkalmatlanok az összefogásra, hogy inkább hagyjuk el a szülőföldünket…..

A változás elkezdődött! Legyen részed benne!

Elkezdtek áramlani a felkérések, hogy itt forgassunk, meg ott…  Szóval egyre kevesebbre elég a 24 óra!

A héten elkészültek a Mesedoboz első felvételei a péceli Szent Erzsébet katolikus iskola és óvodában. Hát…. Igencsak meglepődtem, milyen szeretettel, izgalommal vártak bennünket óvó nénik és gyerekek egyaránt. Csodás volt! Ezúton is köszönet érte. Remélem, hamarosan újabb óvodák jelentkeznek és kapcsolódnak be a „Lánc-lánc meselánc, Kárpát hazában körbejár” sorozatunkhoz.

Egy újabb szakasz is lezárult a héten. A Magyarnak Lenni sorozatunkat új helyszínen folytatjuk, megköszönve az Attila Hotelnak, hogy eddig helyet biztosított. Az új helyszínt most keressük, mert a tavasz folyamán újabb kiváló előadókkal boncolgatjuk tovább mit is jelent ma magyarnak lenni Magyarországon!


Továbbra is várjuk a véleményedet a lappal, a CMM Alkotói Közösség munkájával kapcsolatban!
Szeretettel,
Juhász Zoltán

Aki befolyásolni, irányítani tudja egy nép, a társadalom gondolkodását, aki megmondja, hogy mi a jó és mi nem, mi a helyes és a helytelen, mit szabad és mit nem az a legfelsőbb hatalom birtokosa!

A nyugati mintájú társadalmak ezt a hatalmi eszközt magánkézbe adták, melynek tulajdonosai nem ismertek, nem nevezhetők meg, nem választhatók és felelősségre sem vonhatók!

Mind azt, amit demokráciának hívunk, ez a szellemi hatalom tart fenn, irányít és a saját céljainak megvalósításra használ fel!

Ha változtatni akarunk, ha meg akarjuk menteni nemzetünket, ha azt szeretnénk, hogy a Kárpát hazában gyermekeink szabadon, őseink szellemében élhessenek, ezt a hatalmi ágat kell a saját kezünkbe venni! A civilek által létrehozott, alulról építkező, a magyar társadalom által szervezett és üzemeltetett médiának ez a legfőbb szerepe!


Ébredj!

Csatlakozz Te is!

Tedd magadért, szeretteidért és a Hazádért!

Juhász Zoltán

http://civilmultimedia.com/civil-media/

Olvasóink észrevételeiből
Antal Ferenc
"Az biztos ,hogy amiket a CMM leközölt idáig ,akár az eltitkolt találmányokról vagy az Újugor testvéreinkről, Magyarságkutatókról, a néplélek kutató V Molnár Józsi bácsiról, illetve az általa felelevenített múltunkról, népszokásunkról, bizony ez pártatlan, pontos, köz tájékoztatású médiában erről semmit nem hallani. Olyan, mintha bekötött szemekkel a világtalanok vezetnének, hogy semmit se lássunk."
Komáromi Olgától kaptuk az alábbi csoportra való felhívást:
Engedjétek meg, hogy bemutassam, egyenlőre kis lélekszámú, de annál lelkesebb csoportunkat A neve "Lányok és Asszonyok az Igazságosságért".Kitűzött célunk együtt jóvá tenni Világunkat.Kérlek, fogadjatok minket szeretettel és nézzétek meg facebook oldalunkat, olvassátok el a leírást róla, mert az a hitvallásunk és nézzetek szét a honlapunkon is, hogy teljesebb képet kapjatok rólunk ! http://katicablogja.blogspot.hu/
LÁNC-LÁNC MESELÁNC!   MAGYAR NÉPMESÉK
Nagy örömmel jelenthetem be, hogy megszületett első filmünk! 
A sorozatunk elsődarabja, a péceli Szent Erzsébet katolikus óvoda meséje: A kis kakas gyémánt félkrajcárja. hamarosan újabb meséket forgatunk még itt. Reméljük több óvodának is kedvet kap, s hamarosan jelentkeznek. Bővebben itt olvasható.
MAGYARNAK LENNI
Molnár V. József - 'Ki a magyar, mi a magyar.
A magyarság küldetése'

"..Tudod e miért vagy Magyar? Nem gyűlöletre születtél! A magyarság küldetését pár szóval meg lehet határozni : azzal, hogy "szeretlek pajtás, vessük össze hátunkat, s ketten többre megyünk mint egyedül..." - "Mert Hunor és Magor fia vagy, nem káiné és ábelé,... mert Nimród népe vagy, nem ábrahámé!"

"Szemétdombon kell megtalálni a gyémántot! Szemétdombon! És a szemétdombon akkor tudod megtalálni a gyémántot, ha a gyökereidet megtartottad! "

MAGYAR RENDEZVÉNYEK
Miklósvölgyi János
Sixtus-kápolna,
A félezer éves Hollywood


Két Hollós Könyvesbolt

Budapest 1081
Kenyérmező u. 3/a

2016. Február 02. 18.00
Pap Gábor
Jó pásztorok hagyatéka

A magyar népművészet jelrendszerei

Két Hollós Könyvesbolt
Budapest 1081
Kenyérmező u. 3/a

2016 Február 22. 18.00

A CMM -nek közvetítő szerepe van az úgynevezett  alternatív területeken tevékenykedő szakemberek, és a nyilvánosság  között.

Partnerünk a HUN TV!

Maczó László    Magyar Kincsek őrzője

Magyarország északi részén létrehozott egy csodát

Nemzeti Hírháló

RAFFAY ERNŐ
MIGRÁCIÓ MAGYARORSZÁGON A XIX-XXI. SZÁZADBAN (2. RÉSZ)

Budapest  VIII. ker.
Kenyérmező u. 3/a
2016. Február 06.  18.00

Az új generációs televízió: TV helyett

A szállító (dokumentumfilm)
"Kisfilm kis emberekről"

Dokumentumfilm kategóriába tartozik, amely mögött társadalmunk egy jellegzetes szelete rejlik. A kor tipikus történeteként megjelenik a magánosítás zsákutcája, a szegénység, az emberi küszködés a mindennapokban való fennmaradásért, az őszinte szeretet, a család és végső soron a munka becsülete.

Könyvek, érdekességek

Gerard Menuhin, a híres hegedűművész, Yehudi Menuhin Svájcban élő fia könyvet írt „az emberi történelem legnagyobb hazugságáról”, a holokausztról „Mondd el az igazat és szégyenítsd meg az ördögöt" címmel.
Rendkívüli könyv, rendkívüli időkre
MONEYPULÁCIÓ
A kötetről minden információt megtalálsz itt,
és meg is rendelheted ezen az oldalon:

WWW.MONEYPULACIO.HU

BOGÁR LÁSZLÓ ajánlja figyelmedbe a kötetet:

Szabó László Moneypuláció könyve egy olyan semmihez sem hasonlítható műfajú alkotás, ami, ahogy a vicc poénja mondja „nincs, de igény volna rá”. Legalább is eddig nem volt, de most már van!  És nagyon-nagyon biztató és reménykeltő fejlemény, hogy végre van.

MONEYPULÁCIÓ Teaser 01

Ez a könyv nem egy filmes könyv, ez a könyv nem a filmekről szól, sokkal inkább a valóságról! A filmek csak eszközök.

Ez a könyv nem filmes könyv, nem a filmekről, sokkal inkább a valóságról szól!
Bogár László, Nagy Bandó András
és most már
Géczy Gábor ajánlásával!

Test - Lélek - Szellem Feke Éva rovata

Ezen a héten Kozsdi Tamás hangos könyvét hoztam el nektek:
"A MEGTALÁLT KAPCSOLAT".

A regényt nemrégiben vásároltam meg, egyik előadásán, melyet félig már el is olvastam, mikor megjelentette hangos könyvként is. Hallgatás közben, néha kifejezetten úgy éreztem, mi olvasása közben fel sem tűnt, mintha rólam, vagy éppen kifejezetten nekem szólna. Az egyik fejezetben egy beszélő kőről szól. Nekem is van egy ilyen kövem, törtfehér színű, középen kis nyílással, ahol szinte vörösen izzik, mintha a lelkét mutatná. Kb. két éve, írtam is róla "Nézd, követ hoztam gyönyörűt" címmel. Ami most a könyv által is szól hozzám. És még számtalan hasonlóságot mondhatnék.
De talán más is így van ezzel, akit megérint ez a könyv.
Jó hallgatást kívánok.
A Szerző első regénye, egyben spirituális világképének kibontása. A mai napig öt kötet készült el.
Felolvasta: Kozsdi Tamás, 2016. január 2. Budapest
"Fehérre meszelt régi vakolatú épület. Körülötte nem változott semmi, mégis, mintha észrevétlen minden szép lassan megöregedett volna, az ablak, a fal, a fűcsomó. Egykoron apám a műhelyben dolgozott, köszörült, esztergált, fejfákat készített, ilyenkor ebédnél láttuk csak, és este. Most csend honol, szinte hallani, hogy mit akart utoljára mondani." Bővebben itt.
TAGJAINK ÍRÁSAIBÓL

Az én lovasíjászom

PURISACA GOLENYA ÁGNES

"Nem oktalan ijesztgetés volt a régi Mesterek részéről, hogy jól gondolja meg a tanítvány, mielőtt elindul a szellemvilágba vezető úton, hogy rendelkezik-e megfelelő tudása mellé elszántsággal, kitartással és önfegyelemmel, mert az isteni erő csakis így válik áldássá a kezünkben, ezek nélkül „visszájára” fordul (a híres spirituális paradoxon-elmélet, ugye?)."
RÉSZLET A KÖNYVBŐL:
"Az emberi „jó" szándék: vak és balga. Emberi értelemmel a világ teljessége felfoghatatlan. Emberi ésszel, emberi mértékkel mérve nem dolgozhatunk Isten léptékének megfelelően, mert a lényeg nem arról szól, hogy a múlandóságot ápolgassuk, és minden áron megőrizzük. Mi célja van a test minden áron való megtartásának? Miért akarnak az emberek hihetetlen nagy árat fizetni azért, hogy megtartsák polarizált testüket, mely ma van és holnap porrá lesz, mintsem visszavennék Teljes lelküket? Mindezek pillanatnyi minőségek, futó állapotok, egy folyamat piciny megnyilvánulása."
Bővebben itt olvasható
BARAVIDI  STÚDIÓ
Ez a befutó arra figyelmeztet, hogy ne gyűlölködjünk, ne kövessük azokat,
akik a rossz oldalon állnak. Inkább tegyünk meg mindent szeretettel, hogy a rossz oldalon állók is a mi oldalunkra kerüljenek.
Feladatunk van, apostolkodni kell, hogy világosságot gyújtsunk
ott ahol sötétség van!
GABRIELATYA  GONDOLATAI

A reformok vajon működnek-e?

Avagy: láss át a változó színű szitán és tégy MAGadért!

Rövid kérdés: Működik-e a reform? Rövid válasz: képtelen működni. :)

Egy kicsit bővebben…

Alapvetés: semmi sem „működik”, hacsak Te nem „működteted”, azaz: (meg)teremted és a továbbiakban életben tartó, fenntartó energiát adsz „neki”.

Mi történt a jövő héten? 
Avagy: Érkezzünk vissza 2016-ban az Új és Örök Szövetségbe!

„Mi újság, hol tartunk?” Ez az a  fajta kérdés, amelyből sugárzik a kérdést feltevő passzivitása.
Az ego egyik kedvenc védekező magatartása, amikor létét – azaz: a megszokottat – veszélyeztetve érezvén, hülyének tetteti magát, és a „nagy számát” adja elő: a meg nem érteni akarást.
Bővebben
itt olvasható.

Péterfai János  írása

BEVEZETÉS A MAGYAR MYTHOLÓGIÁBA III. fejezet

Isten szavunk jelentősége felmérhetetlen. Amint majd meglátjuk, olyan bizonyítékokat tár elénk, amelyek a belénk programozott világkép fontos oszlopait megdöntik, teljesen újszerű, a valósághoz sokkal közelebb álló világképet teremt számunkra. Miért nem sikerült már régebben feltárni a szó jelentéstartalmát? Azt hiszem, azért, mert a kutatók nem értenek magyarul. Nem kutatják a magyar nyelvet, mert azt képzelik, értenek magyarul, mert a magyar az anyanyelvük.
Bővebben itt olvasható.

Magazin

Kostelek büszkesége: Vrencsán Anita

Magyarul érzel? Magyarul álmodsz? Az Örökségünk Rólad szól. Énekeld és rögzítsd a dalt, és legyél az új klip szereplője!

Az Örökségünk című dal segítségével szeretnénk megszólítani a világ különböző pontjain élő magyarokat, s bevonni őket egy, a magyar nyelv megőrzését, a magyarság megtartását szorgalmazó mozgalomba.

Gyulai István szerzeményéhez Paks három magyar ajkú testvérvárosában, Kézdivásárhelyen, Visken és Galántán, háromszáz gyermek részvételével már készült egy klip.

Célunk immár az, hogy határoktól, távolságtól függetlenül buzdítsuk a magyarokat, énekeljék a dalt, mindezt rögzítsék és juttassák el hozzánk. A beérkezett videókból áll össze majd az új, közösségi klip.

További információ: www.oroksegunk.net

Segítőket keresünk!


A hirtelen növekedés egyre több feladatot ad, ezért mindinkább szükségünk lenne pár segítő kézre és elmére. Ha van kedved a CMM Alkotói Közösség tagjaként részt venni a médiafelület munkáiban, kérlek jelentkezz! Webmarketing, webáruház kezelés, hírek, tudósítások szerkesztése… stb.

Magyarnak Lenni  I. rész:  
Az Eltitkolt Ősiségünk


A film forgatása elkezdődött!
Hamarosan egy rövid előzetes is elkészül.

A film folytatásához keresünk támogatókat és keresünk szakmai segítőket is.
Közlemény!
A Civil MultiMédia nem üzleti vállalkozás,ezért nem rendelkezik bevételekkel.
A műsorok anyagi és technikai feltételeit az alkotóközösség tagjai és a műsorokat támogató civilek önkéntes felajánlásaiból, adományaiból biztosítjuk.
Köszönet nyilvánítás!

Ezúton is köszönetet mondunk azoknak, akik anyagi és/vagy erkölcsi támogatásukkal segítették és segítik a jövőben is a Civil MultiMédia működését.

Ha tetszik a kezdeményezés, támogassaÖn is a Civil MultiMédia tevékenységét.
Adományát küldheti a Budapest Bank
10103104-31049000-01004008
számú számlaszámra.