Payday Loans

Keresés

A legújabb

CMM Hírlevél 2016/01.
MAGYAR ÉLETMINŐSÉG
2016. január 24. vasárnap, 11:14

CMM Heti Újság

Tegyük jobbá együtt a világot!

Kedves Jenő !

"Vezettessed magadat szem-bekötve, vakon,
Elfajult testvéridtől csinált áll-útakon,
Kik őseink hamvait rútúl megtapodták,
Arany szabadságunkat aranyon eladták."

Pálóczi Horváth Ádám gyűjtése

Mint Matek Kamill előadásából megtudhatjuk Mátyás királyunkat koronázása után, 1464-ben II. Pál pápa még Rex Scythiae-nek (Szkítia Királya) nevezi! Aztán nagyot fordult a világ! Az iskolákban gyermekeinknek még mindig a finnugrista kitalációt nyomják! Igaz, már Mária Terézia kijelentette: „Az iskola arra való, hogy a Császárnak jó alattvalókat neveljen!”.

Ez ma sincs másképp, csak a „császár” változott.

Az elmúlt ezer évben tűzzel-vassal próbálták kiirtani belőlünk magyarságunkat sikertelenül. Nem ment erőszakkal, így alattomosabb módszereket kerestek Káin és Ábel utódai. Az „elsötétedés” korával megjelent a sajtó, majd rádió és Tv megalkotásával sikeresen rávettek bennünket, hogy saját pénzünkön vegyük meg, vigyük haza és kényszerítő erő alkalmazása nélkül, önként adjuk át a tudatunkat. A materialista szemlélet elterjesztésével végleg sikerült az anyagi világba süllyeszteni bennünket, s a félelmet állandósítani a tudatunkban! A börtön neve: MÉDIA!
A technikai fejlődés eredményeként új manipulációs eszköz jött létre: az INTERNET! Sajnos, az csak csalóka képzet (ez idáig), hogy a világháló a szellemi szabadság eszköze és majd ennek segítségével ismét tudatunkra ébredünk és lerázzuk magunkról a kifosztóinkat. Természetesen nem vitatom, tiszta hangok, tiszta gondolatok is megjelennek. Csak Magyarországon több tízezer ilyen oldal, média felület van. A közösségi oldalakon is mindenki elmondhatja a véleményét (pár téma kivétellel…), ezért ott is számtalan „megmondó” osztja, darabolja, fordítja egymással szembe a magyart!
Azonban ezek a kísérletek kudarcra vannak ítélve! Ez csak látszat szabadság! 
A mókuskerékből nincs szabadulás!

Pénz, pénz, pénz!

A lánc, amivel bebörtönöztek, leláncolták szellemünket az PÉNZ! „Légy sikeres!””Többet, még többet!” …de a számlát ki kell fizetni!
Mindaddig, amíg szabad akaratunkból éltetjük a magánpénzrendszert, amíg vergődünk az adósságcsapdákban, amíg el hisszük, hogy nem tehetünk semmit: addig ÍGY IS MARAD!
Ha ráébredünk, hogy a MÉDIA a kulcs és a pénz a fegyver, ami nyitja a cella ajtót, akkor gyors változás következik be! Ha nem éltetjük, elutasítjuk a szellemi és anyagi kifosztásunkat, kártyavárként omlik össze a pénzurak hatalma!

Figyeld kezdeményezésünket és csatlakozz hozzá Te is!

Szeretettel ajánlom figyelmetekbe Molnár V. Józsi bácsi Magyarnak Lenni sorozatban elhangzott előadását! Az első rész itt!


Továbbra is várjuk a véleményedet a lappal, a CMM Alkotói Közösség munkájával kapcsolatban!
Szeretettel,
Juhász Zoltán
F  E  L  H  Í  V  Á  S

Igazságos elszámolás munkacsoport – Felhívás

Kedves támogatónk! A Civil Multimédia kiírja első projektjét, amely a belső működést, együttdolgozást segítő szoftver elkészítésére irányul. Egy projektkezelő rendszert fejlesztünk, amely alkalmas az ügyeinkben résztvevők számára:

  • feladataik szervezésére,
  • és a munkabefektetés igazságos elszámolására.
Olvasd el figyelmesen az ügy kiírását, és ha megszólít a téma, jelezd a lenti form kitöltésével

Olvasd tovább itt !!

A CMM Televízió, új sorozat indítását szervezi:

„Lánc-lánc meselánc” címmel.

“A mese él, repül, akár a madár”

A felvétel a CMM Televízió csatornán,a
Civil MultiMédia weblapon és a Heti Újság hírlevélben kerül a nagyvilágban élő magyarok elé. A folytatásban egyre több óvodát kapcsolunk be a Kárpát-medence területéről.


Reméljük, mind többen jelentkeznek a Meselánchoz!

Részvételét kérem az alábbi email címen jelezze:

Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Látogatóink bejegyzései
Köszönjük olvasóinknak a bizalmat, a biztatatást, hogy véleményükkel munkákat segítik, támogatnak bennünket, s továbbra is velünk tartanak,
Továbbra is várjuk olvasóink észrevételét, gondolatait.   Köszönjük!
Kedves honfitársaim

Először is nagy tisztelettel köszönöm Nektek odaadó, áldozatkész munkátokat, mely lehetővé teszi, hogy hű képet alkossunk a világban és hazánkban zajló eseményekről. Nagy tisztelettel kérlek azonban beneteket, hogy próbáljatok pozitívabb képet alkotni a csonka hazánkban élő magyarlelkü lakosságról. Bár igaz, nagy a baj, mert a sötét erők is csodás anyanyelvünkön szólalnak meg, ezért soha nem tudni előre ki fog hátbaszúrni, de talán eljött az ideje, hogy ne ezt érzékeljük, hanem lássuk az ébredést. Mivel az ember teremtő lény, hangosan hirdetni, mindég erősíteni kellene, hogy egyre többen vagyunk, akik a szívükkel látják a reményteli jövőt.
A Mindenható áldása legyen munkátokon, életeteken. Ági
Komáromi Olga :

Engedjétek meg, hogy bemutassam,egyenlőre kis lélekszámú, de annál lelkesebb csoportunkat. A neve "Lányok és Asszonyok az Igazságosságért"
.Kitűzött célunk együtt jóvá tenni Világunkat.Kérlek, fogadjatok minket szeretettel és nézzétek meg facebook oldalunkat, olvassátok el a leírást róla, mert az a hitvallásunk és nézzetek szét a honlapunkon is, hogy teljesebb képet kapjatok rólunk!
http://katicablogja.blogspot.hu/


Lajos Óré :

Végre egy őszinte oldal ahol
ki lehet mondani a szent és
igaz szót.

Tisztelettel.   A Szeretet Őre.
Elkészültek utolsó filmjeink is a III. Kerecsen Fényünnepen tartott előadásokról. Reméljük decemberben újra találkozunk. Köszönjük az előadóknak a tartalmas, nívós előadásokat, és Bárdosi Ferencnek, a Hotel tulajdonosának a lehetőséget, hogy ott lehettünk.
Matek Kamill - Szkíta erkölcsök

A szkíta értékrend:

A magyarok küldetése egykoron az volt, vigyétek körbe a földön a fényt, tanítsátok az emberiséget, hordozzátok körbe a lekiséget az egész világon!
Bővebben
itt.

Kiss Mao-Tun István 
A kínai császárság kialakulása hun segítséggel

A mai kínai kutatások fényében is a hunok (egyébként harciasságukat leszámítva) mindig kultúrnépként jelennek meg a kínai forrásokban. Az előkerülő régészeti leletek alapján is városépítő és lakó nép a hun. Fejlett öntöző rendszerrel, földműveléssel és gyümölcskertészettel rendelkeztek. Kiváló minőségű vas fegyvereik, eszközeik magas technikai szintű fémművességet mutatnak.      Bővebben itt

Mi vagyunk a Betyár Banda!
Nemcsak zenélünk, foglalkozunk mindennel!

Érdekességeket és képeket itt láthatsz rólunk!

A CMM -nek közvetítő szerepe van az alternatív területeken tevékenykedő szakemberek, és a nyilvánosság  között.

MAGYARNAK LENNI ELŐADÁSSOROZAT

Kedves előadót köszönthettünk köreinkben. Ebben az évben első előadónk Molnár V. József volt.  Köszönjük, hogy elfogadta meghívásunkat, magát nem kímélve, időt szakított ránk zsúfolt programjai közepette, s igen tartalmas, három órás előadással ajándékozott meg bennünket, aminek első része itt látható. További jó egészséget kívánunk neki.

"EGY LÁNGOT ADOK, ÁPOLD, ADD TOVÁBB"
Molnár V. József - Ki a magyar, mi a magyar!
"Nagyon fontosnak tartom azt, hogy jó néhány mondat elhangozzék arról, hogy kik vagyunk mi a világban, és főleg arról, hogy kik vagyunk mi a világban?  Kérdezni szoktam, és kérdezem most is, magyar-e az a moldvai csángó magyar, aki kívül található a Kárpát hazában? Magyarnak nevezhető-e a Palóc? Magyarnak nevezhető-e a Jász?" 

HUN - TV

Lesz e magyar jövő ?


gróf Spanyol Zoltán kálváriája

Közzététel előtt


Kalmár Jánossal a Magyar UFO Szövetség elnökével
beszélget Déri Zsuzsánna.

Nemzeti Hírháló

Vidd hírét a Magyaroknak

Beszélgetés Indigó és
Kristálygyerekekkel


Budapest  IX. ker.
Tűzoltó utca 57. földszinti előadóterem
2016-01-30  18:00:00

Belize / Brit Honduras

A maja priramisok árnyékában III.



Budapest XI. ker.
Bartók Béla u. 68. fszt./1
2016-01-27   18:30:00


Ami nem látsz a Tv-ben

MIKLÓSVÖLGYI JÁNOS
EMBER ÉS MŰVÉSZET KERESZTÚT JÁRÁSA

Mit tehet egy ember, ha a Gondviselés úgy rendeli, hogy festővé szülessen e földre? Először is: ha nem meghasonlott emberként szándékozik leélni életét, elfogadja rendeltetését. Másodszor: felkészül küldetésére.   Harmadszor: munkához lát.

Devizahitel, Csalás állami segédlettel!

ÜZENETEK NEKED! 

Megoldás? - Ne fizess, pörölj, tiltakozz!

"AKI JÓT TEHETNE, DE NEM TESZ, AZ BŰNT KÖVET EL!"
Póka László
NEM ADOM A HÁZAMAT -mozgalom vezetője. "Te mit tettél, hogy neked és családodnak jó legyen?    Cselekedj!"
Menyhért Péter
"Én csupán egy csóró proli vagyok, aki megvédi az érdekeimet, kiállok az igazamért bárki ellen
Dr. Madari Tibor
" A Világegyetem választ fog adni, és olyan választ fog adni, amilyen kérdést felteszünk."

Test - Lélek - Szellem Feke Éva rovata

Dr. Buda László 
Mit üzen a tested

Milyen az az emberi léleknek a viszonya a testhez? Nemrégiben vált nyílvánvalóvá, hogy a lélek, vagy a tudat, valamit csinál a testtel.Az elme, a lélek, nem különböznek egymástól. Nem lehet kezelni a testet a lélek nélkül. De mitől is romlik el a test?
Ha valaki elkezdi ezt elkezdi komolyan gondolni, akkor valami már megérett a változásra. Hogy mi fáj az életben, az nem független attól, hogy mit érzünk a testünkben. Van, hogy arra csodálkozunk rá, hogy lám-lám, már nagyanyám, anyám is ugyanezeket a tüneteket produkálta.

T  a  g   j  a  i  n  k       í  r  á  s  a  i  b  ó  l

Purisaca Golenya Ágnes

Az Iszlám és az ISTEN-NŐ

Szép estét mindenkinek! Kaptam egy lebilincselően érdekes cikket angol nyelven az Iszlám ős-eredeti Istenanya tanításáról, amit feltétlen szeretnék magyar nyelven közzétenni.  Addig is elöljáróban pár felvezető gondolat.   Bővebben itt.

Baravidi Stúdió

A S E U S O   K I N C S E K
A magyarok családi ezüstje....az Országházban.


A Seuso-kincsek egy ókori római eredetű, vitatott tulajdonjogú, ezüst, díszes étkezési tárgyegyüttes.

Egyéb érdekességek a kincsekről itt.
G a b r i e l a t y a     g o n d o l a t a i

Saul fia Jézus Krisztus árnyékában

Azaz: készült egy film… az EGYség ellen…

A favágás, mint meditációs technika, szemben a ragyogó Nappal (A-Ki egyébiránt nem „izzó gázgömb”, hanem “portál”, másképpen:csillagkapu) kitűnő alkalom arra, hogy „megérkezzenek” hozzám bizonyos ösmeretek…   És lőn: a Saul fia c. elhíresült, „Oscarra érdemes” produkció igazi – tehát a tudatalattira ható (!) – üzenete „jött le”. Ha már ez így történt, miért ne tegyem közzé az “üzenetet”? …   Olvasd tovább itt...

N e f e l e j t s     g o n d o l a t a i

DRÁGA LÉLEK
Akár férfiként, akár nőként olvasod Jézus üzenetét, melynek címe: Ima a nőkért, talán mostanra számos sérülés nyomhatja lelkedet.Az, hogy a nők évezredek óta elnyomásban élnek, oda vezetett, hogy bármerre nézünk a világban, valami nem teljes, nem igazán élhető, esetleg kilátástalannak tűnik, sodródunk, miközben bábuként bánik velünk egy olyan rendszer, ami csak a saját érdekeit nézve manipulálja az emberiséget. Mi ez, ha nem elnyomás?
Bővebben itt olvasható.

Segítőket keresünk!


A hirtelen növekedés egyre több feladatot ad, ezért mindinkább szükségünk lenne pár segítő kézre és elmére. Ha van kedved a CMM Alkotói Közösség tagjaként részt venni a médiafelület munkáiban, kérlek jelentkezz! Webmarketing, webáruház kezelés, hírek, tudósítások szerkesztése… stb.

Magyarnak Lenni  I. rész:  
Az Eltitkolt Ősiségünk


A film forgatása elkezdődött!
Hamarosan egy rövid előzetes is elkészül.

A film folytatásához keresünk támogatókat és keresünk szakmai segítőket is.

Az új generációs televízió: TV helyett

Bizonyíték: A média hazudik! - Orosházi egyenes gerinccel az IGAZSÁGÉRT!

Magazin

Winter - Antonio Vivaldi

A sok "nehéz" téma után, gyönyörködjünk ezekben a szebnél szebb téli képekben, s hallgassuk Vivaldi csodás zenéjének a Négy évszak - Tél tételét.  Kellemes pihenést kívánunk!

Versek Neked
Ha Éreznéd

Feke Éva versét, Juhász Zoltán mondja el! Saját szerzeményét zongorán előadja: Juhász Zoltán
Helyesbítés: Múltheti újságunkban tévesen jelent meg egyik szerzőnk neve, "Csepregi Mariann" helyett, helyesen: Csepregi Marianna!  Elnézését kérünk.
Az életre hívott álom

Világlátásomban legfontosabb érték a közössÉG legjavának a szolgálata.

Olyan emberekhez kapcsolódni, akiknek szellemisége az önös érdekeken túlmutató, közössÉGteremtő, alkotó, igaz EMBERhez méltó hivatást vallja.

Ahol az őszinte, tiszta szó becsületet jelent, melyben minden MAG lelkű ember a tehetségéhez, képességéhez mérten tud TEREMTeni.
Közlemény!
A Civil MultiMédia nem üzleti vállalkozás,ezért nem rendelkezik bevételekkel.
A műsorok anyagi és technikai feltételeit az alkotóközösség tagjai és a műsorokat támogató civilek önkéntes felajánlásaiból, adományaiból biztosítjuk.
Köszönet nyilvánítás!

Ezúton is köszönetet mondunk azoknak, akik anyagi és/vagy erkölcsi támogatásukkal segítették és segítik a jövőben is a Civil MultiMédia működését.

Ha tetszik a kezdeményezés, támogassaÖn is a
Civil MultiMédia tevékenységét. Adományát a Budapest Bank
10103104-31049000-01004008
számú számlaszámra
küldheti.