Payday Loans

Keresés

A legújabb

Nemzeti Hírháló hírlevél PDF Nyomtatás E-mail
PROGRAM AJÁNLÓ
2015. december 16. szerda, 20:48

 

Nemzeti Hírháló hírlevél
2015 december 15.
Locations of visitors to this page

 

 


GYORSMENÜ
Feliratkozás
Olvasás honlapon
Programajánló
Facebook
Levél Hírhálóra
Tetszik a Hírháló!
Támogatás-tagdíj
99Húszmillió!
Ingyen karácsonyi halászlé a rászorulóknak

A Budapesti Halfesztivál csapata a hagyományokhoz híven már a 2016. február 12 és 14. között a Millenárison megrendezésre kerülő gasztronómiai fesztivál előtt elhozza a halászlevet azoknak a családoknak, akik másképp nem tehetnék meg, hogy karácsonykor hal kerüljön az asztalukra. 


A Budapesti Halfesztivál és a pilisvörösvári római katolikus plébánia 2015. december 20-án vasárnap 10.00 és 12.00 közöttre szervez a Bányatelepi kápolna kertjében a rászoruló családoknak ingyenes halászlé osztást. 

A szervezők várják azokat, akik nem tehetik meg, hogy karácsonykor halászlé kerüljön az asztalra. Több száz adag helyszínen főzött, eredeti szögedi halászlevet osztanak ki elviteles dobozban, egy pohár forró tea vagy forralt bor és karácsonyi sütemények kíséretében. 

A Budapesti Halfesztivál szervezői idén immár negyedjére szerveznek ingyenes halászléosztást. Az előző években a budapesti Erzsébet téren, a Magyar Nemzeti Múzeum kertjében, valamint az Irgalmasok terén főztek, céljuk a jövőre nézve, hogy bejárják akciójukkal az összes magyarországi kistérséget. 

Kapcsolódó: Ingyenes halfesztivál a Városligetben (librarius.hu)





LAST_UPDATED2