Payday Loans

Keresés

A legújabb

Magyarnak Lenni – Új Szövetség - Géczy Gábor PDF Nyomtatás E-mail
JÓKOR - OLY JÓ KORBAN ÉLTEM ÉN E FÖLDÖN
2015. december 02. szerda, 16:53

“Azt ígérték: Valaki vár rám! De nem vár senki!”

 

Szövetség, amelyet lelkek, korosztályok, nemzetek kötnek az élettel – az Életért

Nézzük meg, hogy tudunk egy ilyen társadalomban létezni…

Szülés után azonnal elviszik az anyától a gyereket! Nincs meg a bevésődés, nem jön létre a kapocs! Később már hiába hozzák vissza egy óra múlva, az első egy-két perc létfontosságú a bevésődés szempontjából. Ma ugye azonnal elvágják a köldökzsinórt. Az a baj, hogy ilyen óriási globális terveink vannak, mindent meg akarunk változtatni! És ez nem megoldás. Mert a vírus bennünk van!
Ilyen hibás tudásokkal vagyunk tele!

Belerakják egy élettelen, szar bölcsőbe, már a kezdésből ott a rács körülöttünk, aztán jön a járóka, ahol ott az újabb rács! Az egész élet erről szól, hogy meg se próbáljunk kimászni! Csak a hatalom képes kivenni bennünket.

Szerintetek egy ilyen generációból, hogy lesznek egészséges emberek? A saját anyjában nem bízik az ember, mert már születéskor elveszik tőle!  Értitek? Ezért nem megy ez az egész játék!

Az Új Szövetség, az egy nagyon régi szövetségnek a felújítása.
Szellem csoportok vannak a földön. Közös vállalással jöttek ide a Földre. Minden közösség egy szimbólumot választ magának. Ez arról szól, hogy Test – Lélek – Szellem szinten, hogy működik a csoport.

Testi szinten a magyar zászló zöld.  A zöld, az az életnek a színe.  Ez azt jelenti, hogy valaha még a nagy felejtés előtt, a zöld az életet szolgálata. Ha megnézitek a magyar történelmet, a testi pofonokat azért kaptuk, mert nem az életet szolgáltuk!!   PONT!

Az alulról szerveződő kis egységek, a család, ezek szerveződése faluvá, majd járássá, azt jelenti, hogy a teremtésnek vagyok a gondnoka, és hogyha jól csinálom a dolgomat ráadásul, akkor a teremtés nemhogy romlana általam, hanem javul.

(részletek az előadásból)

 

 

LAST_UPDATED2