Payday Loans

Keresés

A legújabb

Nemzeti Hírháló hírlevél - 2015 november 22. PDF Nyomtatás E-mail
OLY KORBAN ÉLÜNK ABC
Nemzeti Hírháló hírlevél
2015 november 22.
Locations of visitors to this page
Csatlakozás az Országgyűléshez intézett felhíváshoz
GYORSMENÜ
Feliratkozás
Olvasás honlapon
Programajánló
Facebook
Levél Hírhálóra
Támogatás-tagdíj
99Húszmillió!
"Ne azt nézzétek, amit mondok": konténervárossal várná a bevándorlókat a Fidesz Szentgotthárdon
2015. november 17. Kuruc.info


Miért gyűjt a Fidesz aláírásokat a kvóta ellen, és hangoztatja, hogy Magyarország nem akar bevándorlókat befogadni, ha közben Szentgotthárdon egy komplett várost akarnak felépíteni nekik konténerekből? - tette fel a kérdést mai sajtótájékoztatóján Lábodi Gábor jobbikos önkormányzati képviselő.


Igazolást nyert a régi mondás: ha nem állsz ki magadért, akkor bármit megtehetnek veled. Meggyőződésünk, hogy amennyiben Szentgotthárd és polgármestere szeptemberben érdemi tiltakozást fejtett volna ki a sátortábor ellen, akkor nem állna fenn a jelenlegi helyzet, amit a Belügyminisztérium és a BÁH akar ránk kényszeríteni. A két nevezett intézmény ugyanis egy 250 konténerből álló, utakkal, közvilágítással és közművekkel rendelkező, akár városnak is nevezhető komplexumot akar Szentgotthárd határába építeni a bevándorlók téli elszállásolása címén - közölte a politikus. 



A leendő sátorváros vázrajza

A BÁH erről az eszement tervről mindösszesen egyoldalas, minden konkrét információt mellőző levélben tájékoztatta a várost. Hétfő délelőtt egy rendkívüli testületi ülés keretében született volna erről döntés, azonban ez érdemben nem történt meg. Huszár Gábor polgármester az elmúlt héten egyesével beszélt minden képviselővel, akik az én kivételemmel úgy mondtak igent erre a javaslatra, hogy nem voltak birtokában minden információnak, azaz mondhatni meg lettek vezetve. Hétfőn szinte kivétel nélkül minden képviselő megdöbbenésének és tiltakozásának adott hangot, a konkrét adatok birtokában. Huszár Gábor - mint kiderült - már az elmúlt héten tájékoztatta a BÁH-ot arról, hogy a testület támogatni fogja a javaslatot. Csakhogy ez nem így történt. A testület nem akar tábort Szentgotthárdra, ahogy a szentgotthárdi emberek sem! A polgármester által hangoztatott érv, miszerint valamit valamiért alapon majd a kormány így fog pénzügyi támogatást nyújtani a városnak, egész egyszerűen g usztustalan zsarolás. Ilyen kormányra Magyarországnak nincs szüksége - szögezte le Lábodi Gábor, az ő gondolatai olvashatók a továbbiakban is. 

A Jobbik szeptember 12-e óta tiltakozott a sátortábor ellen, folyamatosan hangot adtunk aggályainknak a jövőt illetően. Elmondtuk sok fórumon, hogy nem tudjuk, mi fog történni Nyugat-Európában, nem tudjuk, mikor zárja le esetleg határait a sok befogadó ország, vagy éppen mikor indulnak meg a visszatoloncolások. Most, a párizsi tragédia után meggyőződésünk, hogy fel fog gyorsulni a menedékkérelmek elbírálása és az arra nem jogosultak visszaküldése. Nem akarunk Szentgotthárdon bevándorlókat, ezzel a város lakosainak egyértelmű véleményét tolmácsolom. Nem akarjuk, hogy városunkból Párizs legyen, nem akarjuk veszélynek kitenni városunk lakóit! A sátrak ittléte alatt a városunkba látogató osztrák vendégek száma jelentősen lecsökkent, a legtöbb vállalkozó közel 50%-os forgalom-visszaesésről számolt be az első hetekben. Milyen irányba fogja befolyásolni városunk idegenforgalmát egy ilyen létesítmény? Nem nehéz megjósolni az eredményt. Hosszú évek után a bezárt szállodának is van végre gazdája, de ha ez a tábor megépül, az teljesen tönkre fogja tenni Szentgotthárdot! 

Felmerül bennünk a jogos kérdés, hogy Huszár Gábor miért akarja ennyire keresztülvinni a tábor tervét a testületen? Vajon mi lett számára beígérve a siker esetére? Talán így akarja elérni, hogy a többi kitüntetett polgármester mellett ő is megkapja plecsnijét? Sajnos erre a kérdésre nem tudjuk a választ, az mindenesetre teljesen világos, hogy Huszár Gábor ismét a Fidesz képviseletét választotta Szentgotthárd helyett. Az is elgondolkodtató, hogy térségünk fideszes országgyűlési képviselője, V. Németh Zsolt miért nem próbál segíteni most sem Szentgotthárdnak. 

Amennyiben ez a tábor fel fog épülni, úgy felszólítom Huszár Gábor polgármestert a lemondásra. Méltatlanná válik Szentgotthárd képviseletére, hiszen nem elég egy város vezetéséhez a pártja és kormánya iránti szolgalelkűség. Adja vissza mandátumát minden egyes képviselő is, aki támogatja ezt a javaslatot, hiszen ezzel teljesen szembemegy a város lakóinak érdekével és akaratával; valamint követeljük ügydöntő népszavazás kiírását a kérdésben! 



Tipikus kor- és kórkép a magyar "rendszerváltásról" a parádsasvári üveggyár története. És a nagykanizsaié, ahol többek között világszínvonalú ampullagyártás folyt, de már az épületeit is felrobbantották és a többié és a cukorgyárak és az étolajgyárak és a csokoládégyárak, a textilgyárak, bányák és Magyarország szinte összes termelőüzeme, amiket "privatizáltak", vagyis leraboltak, bezártak. Munkanélkülivé téve egy (legalább) fél országot, a "fejlett nyugati demokráciák" többnyire alsó kategóriás termékeinek piacává téve az országot, kiszolgáltatva a legkisebb fuvallatnak is. Az Európai Unióba történő belépésünk pedig megadta a kegyelemdöfést is, hiszen immár kvóták is szabályozzák, hogy ne termelhessünk magunknak. Leépült a hajdan világszínvonalú mezőgazdaságunk, az iparunk, az egész ország, mi pedig lassan szellemileg is, köszönhetően a lebutított oktatásnak és a lerablók kezében lévő irányított médiának. Miközben a mindenkori kormányok adókedvezményekkel és sok milliárdo s "stratégiai partnerséggel" támogatják (vagyis kvázi kifizetik a minimálbért) az idetelepülő multinacionális cégeket és a maradék, még itthon lévő bérrabszolgák adóiból kiszolgáltatott közmunkásokat gyártanak. Mi pedig hagyjuk Meddig? (Facebook) 

Kapcsolódó: 
A Parádsasvári Üveggyár (szellemvarosok.blog) 
A parádi üveggyár különös vásárlója (mno.hu
A parádsasvári kreatív ipari örökség szellemi kultúrája (academia.edu
Orbán számonkérhető ígérete Vonának: "amíg ez a kormány levegőt tud venni, sem kvóta, sem visszatoloncolás nem lesz" (kuruc.info
Orbán őszödi beszéde: "Ne figyeljenek arra, amit a megválasztásomért mondok" (kuruc.info
A baloldal a bevándorlók betelepítésében képzeli Magyarország és Európa jövőjét (fidesz.hu
A honlapok felelőssé tehetők a rajtuk lévő kommentekért (sg.hu
Hazánk új szimbóluma lehet az időkerék - lelkendezett 2003 májusában Gréczy Zsolt (sokkaljobb.hu
Él és virágzik a megbonthatatlan barátság: Szijjártó kitüntette a D-209-est (kuruc.info
Giró-Szász 9 hónap alatt 91 milliót spórolt (origo.hu
Tonyó tanácsadói: futballedző, szépike, vágtakommunikátor... (balrad.com
A vártnál is jobban pörög a földárverés (napi.hu
Rosszul járnak a nyugdíjasok? - Kiderült a jövő évi emelés mértéke (napi.hu



Kedves Olvasó!

Folytatjuk a klubtagsági módban való hírlevélküldést. Kérem, az 500-Ft-ot ne sajnálja havonta a Hírhálótól! 

Részletek: 
http://nemzetihirhalo.hu/joo/index.php/klubtagsagi-rendszer
(Azonosítóját kérjük, ne felejtse el megadni: 009806 !) 

Köszönettel: 
Kovács János 
Hírháló mindenes

Hatalmas az elégedetlenség - inkább fizetünk az orvosnak
2015. november 21. szombat Napi.hu

A Publicus Intézet a Vasárnapi Hírek megbízásából, ezer fő megkérdezésével készített reprezentatív közvéleménykutatásban vizsgálta az egészségügy általános megítélését


A november 10-14. között készült kutatás válaszadóinak kétharmada (66 százalék) elégedetlen az állami egészségügyi ellátások állapotával, és ez a helyzet majdnem kétharmad szerint az utóbbi években romlott. Jobb ellátásban bízva, az elmúlt években a megkérdezettek, illetve közeli családtagjaik fele fizetett hálapénzt, illetve tízből hat ember vett igénybe valamilyen fizetős egészségügyi ellátást. Az egészségügy állapotának rossz megítélése és a saját zsebből fizetett hozzájárulások mértéke miatt a megkérdezettek kétharmada a korábban népszavazáson elutasított vizitdíjat is fizetne, hogy jobb legyen az ellátás - összegeztek a kutatók. 

Az elégedetlenségben egyetértés mutatkozik az összes párt szavazói között: még a Fidesz szavazók többsége (52 százalék) is elégedetlen, és tízből csupán négy (40 százalék) fideszes válaszolta azt, hogy valamennyire elégedett. Leginkább elégedetlenek az MSZP szavazói (82 százalék), és a diplomások (73 százalék). Szintén a válaszadók kétharmada (64 százalék) gondolja úgy, hogy az állami egészségügyi ellátás állapota az utóbbi években romlott. 

A szegények egyre inkább kiszorulnak

A megkérdezettek keresik a lehetőségét, hogy jobb minőségű egészségügyi ellátást vehessenek igénybe. Így nem meglepő, hogy minden második válaszadó (49 százalék) úgy nyilatkozott, hogy ő, vagy közeli családtagja az utóbbi néhány évben fizetett hálapénzt, és tízből hatan (59 százalék) igénybevettek valamilyen magán és így fizetős egészségügyi szolgáltatást. 

Mind a hálapénzt fizetők, mind a magánegyészségügyi szolgáltatásokat igénybevevők aránya folyamatosan emelkedik az iskolai végzettség növekedésével. Míg a nyolc általánost végzettek és a szakmunkások körében enyhe többségben vannak azok, akik nem fizettek hálapénzt és nem voltak magánrendelésen, addig az érettségivel és diplomával rendelkezők körében már ez megfordul. Elmondható tehát, hogy sokaknak csak az így-vagy úgy, de csak fizetős egészségügy az alternatíva és a szerényebb körülmények között élők folyamatosan szorulnak ki a minőségi egészségügyi ellátásból. 

A válaszadók egyértelmű többsége a Fidesz kormányt teszi felelőssé az egészségügyi állapotának ilyetén alakulásáért. A harmadik leggyakrabban említett ok, hogy az egészségügy rendszere az orvos- és nővérhiánnyal, rossz állapotú intézményekkel, hálapénzzel, igazgatás problémáival egyfajta ördögi körbe került és a politikai illetve szakmai vezetők képtelenek kivezetni belőle - értékelnek. 

Kapcsolódó: 
Ez az, ami rendkívül lerövidíti a betegszabadságot (napi.hu
Az egészségügyi adatainkat is egy helyen tárolnák (napi.hu
Megdöbbentő képek a magyar egészségügy tragikus állapotáról (lajk.startlap.hu
Katasztrofális a magyarok egészségügyi állapota (origo.hu
Vita a magyar egészségügy állapotáról: orvosok válaszolnak (valasz.hu
Drámaian rossz a magyarok egészségügyi állapota (napi.hu
A rezidensszövetség elnöke szerint "a magyar egészségügy jelenlegi állapota Afrikából nézve kifejezetten kedvező, Ausztriából nézve viszont katasztrofális, de lehet, hogy a magyar embereknek ez kell"(hu.budapestbeacon.com


Irtózatos orosz légicsapás a szíriai terrorbandákra! 
Amerika a szívéhez kapkod!

2015-11-21 Bal-Rad

Több mint hatszáz szélsőségessel végeztek tegnap az orosz robotrepülőgépek a dzsihadisták egyik szíriai célpontján, Deir ez-Zor város közelében - tájékoztatott Szergej Sojgu orosz védelmi miniszter.


De hogy a szíriai orosz szerepvállalásból okuljon a nyugat, az orosz védelmi minisztérium egy kis esetleírást tett közzé a stratégiai légiereje gépeinek egyik útvonaláról. 

A gépek és népes vadászgépkíséretük Oroszországi bázisaikról felszállva átrepültek Skandinávia, Nagy-Britannia fölött, majd a Gibraltári-szoros környékén léptek be a Földközi-tenger légterébe, és haladtak szíriai célpontkaik irányába. 


A mintegy 13 ezer kilométeres éjszakai repülés igen látványos volt az orosz gépek legénysége számára. Nem úgy a NATO-latorszövetségnek, ami az égvilágon semmit nem észlelt a manőverből. Pedig az orosz gépek még tankoltak is egyet a levegőben! 

Miután pedig a tevékenységi körbe beléptek, elvégezték a rájuk kirótt penzumot. 


A munka végeztével pedig hazaindultak. Ekkor már rövidebb úton, toronyiránt közlekedtek. Amiből a NATO megint semmit nem észlelt. 

El tudjuk képzelni az orosz védelmi minisztérium útinaplója közzétételének hatását. Ami-szerintünk-nem hat megnyugtatólag a NATO-latorberkekben. Viszont nem kis izgalomra ad okot. Már megint! Nem látják-nem hallják Misát! 


Jens Stoltenberg NATO főtitkár

A dzsihadista patkányhad ISIS és a másik féreghorda, az an-Nuszra Front elleni katonai erő alkalmazására feljogosító, egyhangú terrorelhárítási határozatot fogadott el tegnap az ENSZ Biztonsági Tanácsa (BT). 

Az egy héttel a párizsi terrortámadások után, francia kezdeményezésre elfogadott határozat arra szólította fel a nemzetközi közösséget, hogy hangolja össze erőfeszítéseit a terrorizmus jelentette globális fenyegetés ellen, akadályozza meg a külföldi fegyveresek áramlását és csapjon le a terroristák pénzügyi hálózataira. 

Oroszország támogatta a franciák által benyújtott határozatot, és szerdán maga is egy tervezetet terjesztett elő. De ezt azonban ezúttal nem vitatta meg a BT. Nyugati diplomaták szerint az orosz dokumentum túlságosan széleskörűen határozta meg a terrorizmust és megengedte volna a szíriai kormány hatalmon maradását. Téveszméjük szerint Oroszország csak harcoljon a szíriai bűnbandák ellen, ők pedig majd döntenek Szíria jövőjéről. (A Bal-Rad meggyőződése, hogy csalódni fognak!) 

Oroszország szerint az általa szorgalmazott határozat blokkolása politikai rövidlátásra vall, ezért továbbra is törekedni fog annak elfogadtatására. 

A BT határozat fölötti első örömében Francois Hollande haknikörútba kezd a jövő héten, hogy kézbe vegye a terrorellenes koalíció szervezését. 

Kapcsolódó: 
Szakértő: szimbolikus, hogy az EU fővárosában van a terrorizmus melegágya (magyaridok.hu
Brüsszelben már a legmagasabb szinten a készültség (index.hu
A legmagasabb szintű riasztás Brüsszelben, leállt a metró is (metropol.hu
Brüsszel lezáratta a metrót, mert rövidesen elszabadulhat a terror (alfahir.hu
Háborús állapotok Brüsszelben (origo.hu
Az ENSZ BT felhatalmazást adott az erő alkalmazására az Iszlám Állam és az an-Nuszra ellen(karpatinfo.net
A francia nagy nekibuzdulásban ugyanis a francia gépek nem célpontokat bombáznak (balrad.com
NATO Chief Raises Alarm over Russia's Buildup from Baltic to Mediterranean (jimbakkershow.com
Világ-panoráma: ezért nem lesz az iszlamistából engedelmes szakmunkás (youtube.com
NÉPVÁNDOROLTATÁS II. (magyaridok.hu
Németország belügyminisztériuma nem tudja garantálni a rend fenntartását (hidfo.ru
Aláírásgyűjtésbe kezdtek Ausztriában az unióból való kilépéséért (napi.hu
Anglia kilép az EU-ból? (londonspecialista.hu
Akik azt szeretnék, hogy Magyarország kilépjen az Európai Unióból (peticiok.com
A liberálisok szerint a magyar miniszterelnök egész Európa problémája (pestisracok.hu
A zsidók szerint Judea Magyarországon volt - Buda (youtube.com




Elkezdték visszafordítani a migránsokat a nyugat-balkáni útvonalon
2015. november 19. csütörtök MTI - Magyar Idők

Sorozatban zárulnak Macedónia, Szerbia, Horvátország és Szlovénia határai az illegális gazdasági bevándorlók előtt. A Balkánon egy szarajevói merénylet is súlyosbítja a migránsválságot.

Október közepétől 236 877 menekült és migráns lépett Szlovéniába, csak ma reggel 6 óráig 1011-en érkeztek a podovai befogadótáborba. Ma összesen 6153 migráns tartózkodik az országban és október 20-ától számítva 220 341 migráns hagyta el Szlovéniát. Emiatt Szlovénia hivatalosan jelezte Horvátországnak, hogy mától a gazdasági bevándorlókat visszaküldi szomszédjához. 

Drago Menegalija, a szlovén rendőrség szóvivője a Reuters tudósítójának megerősítette, hogy Szlovéniába csak olyan menekültek léphetnek be, akik olyan országból jöttek, ahol üldözik őket, vagy harcok folynak. A szűrés azért is fontos, mert egyre több olyan migráns érkezik az Szlovéniába, akiről gyanítják, hogy gazdasági bevándorló. A hivatalos értesítésre horvát oldalról még nem érkezett válasz - mondta a szóvivő. 

Közben Andreja Katic honvédelmi miniszter utasította a vezérkari főnököt, hogy mozgósítsa a katonaság tartalékait. Ezzel egyidőben megnövelték a katonaság létszámát az országhatárokon: eddig 914 katona segítette a rendőrök munkáját, mostantól ezt a létszámot 1500-ra növelik. Mindemellett értesítették azokat az embereket, akik önkéntesként szolgáltak a szlovén hadseregben, hogy ha tudnak segítsenek. 

SZERBIA ÉS MACEDÓNIA SZÁRMAZÁS SZERINT SZŰRI A MIGRÁNSOKAT

A döntés előzménye, hogy tegnap este 18 órától Szerbia, ma reggel 3 órától pedig Macedónia is csak a szír, afgán és iraki állampolgárokat engedi be országába, illetve az utóbbi három csoportból is azokat, akik nem rendelkeznek görög vagy macedón regisztrációs papírokkal. Hozzátette: a szerb-macedón határ melletti Presevóban jelenleg nem végeznek regisztrációt, mindenkit visszaküldenek, akit korábban nem vettek nyilvántartásba Görögországban vagy Macedóniában. 

Aleksandar Vulin szerb szociálisügyi miniszter csütörtökön a szerb sajtónak azt mondta, azok nem léphetnek be Szerbiába, akik Szlovénia és Horvátország szerint gazdasági bevándorlóknak számítanak, azaz nem háború sújtotta övezetből érkeznek. Felhívta a figyelmet arra, hogy a problémát csak a migránsútvonalon fekvő országok együttműködésével lehet megoldani. 

Az éjszaka a szerb-horvát határon is hasonló intézkedéseket vezettek be, a Bródba (Slavonski Brod) induló vonatokra csak a szíriaiakat, irakiakat, afgánokat és pakisztániakat engedték fel. Így Sidnél körülbelül 440-en ragadtak arra várva, hogy a hatóságok megváltoztassák döntésüket. Az éjszaka folyamán körülbelül 300-an a mezőn keresztül próbáltak meg átjutni Horvátországba, a hatóságok azonban visszaszorították őket. 

LEZÁRULHAT A NYUGAT-BALKÁNI MIGRÁNS ÚTVONAL

A Danas című szerb lap értesülései szerint az Európai Unió egy héten belül döntést hoz arról, hogy lezárják a határokat Ausztriától Macedóniáig. A párizsi terrortámadás után Angela Merkel nyitott határok politikája megbukott. A határok lezárásáról ezek után már nagyon gyorsan döntés születhet, leghamarabb az uniós külügyminiszterek pénteki csúcstalálkozóján - írta a szerb napilap. 

A balkáni államok döntése talán ennek előkészítése lehet. 

HORVÁTORSZÁG IS BEJELENTETTE A MAGA LÉPÉSÉT

Horvátország lezárja határait a gazdasági migránsok előtt, mostantól csak Szíriából, Afganisztánból és Irakból fogad menekülteket - jelentette be csütörtökön Ranko Ostojic horvát ügyvezető belügyminiszter. 

Bonyolódik a helyzet a szlovén-horvát határon. Szlovénia csütörtökön megpróbált 162 olyan migránst visszatoloncolni Horvátországba, aki nem háborús övezetből, Marokkóból, Bangladesből, Srí Lankáról és Libériából érkezett az országba. Zágráb nem fogadta őket vissza területére, ezért még mindig Szlovéniában tartózkodnak - jelentette a horvát sajtó. 

SOK HELYEN LENGEDEZ BOSZNIÁBAN AZ ISZLÁM ÁLLAM ZÁSZLAJA

Bosznia-Hercegovina fővárosában egy radikális iszlám nézeteket valló férfi tegnap megölt két boszniai katonát és egy buszra is rálőtt. Emir Suljagic boszniai védelmiminiszter-helyettes az N1 regionális televízióban pedig azt mondta: vannak arra utaló jelek, hogy az elkövető összeköthető vallási szélsőséggel kapcsolatba hozható csoportokkal. "El kell döntenünk, melyik oldalon állunk, amikor a terrorizmus elleni közös harcról van szó" - fogalmazott a politikus. 


Lövöldözés Szarajevóban

Az elkövető, miután a rendőrök körbevették a házát, végzett magával. Azóta kiderült, hogy az elkövető Enes Omeragic, aki vejével együtt harcolt Szíriában, ahol a Damaszkusz nevű akcióban le is tartóztatták, majd 2013-ban tért vissza Boszniába. A Bosznia-Hercegovinai főügyészség az ország katonasága elleni terrorista támadásnak nyilvánította a merényletet, amelyben egy bosnyák és egy szerb nemzetiségű boszniai katona vesztette életét. 

Kapcsolódó: 
Ezer migránst visszafordítottak a szerb hatóságok (delhir.info
Roskadozik Németország a menekültek terhe alatt (tozsdeforum.hu
Merkel Szerint, ezek a bevándorlók nem azok, akiket ő meghívott! (adatlistazo.hu
Hadgyakorlatra készül Oroszország a Földközi-tengeren (karpathir.com
Már Szíriában vannak az orosz tűzokádó szörnyek (napi.hu
Végül az ENSZ is beszáll a terrorizmus elleni küzdelembe (pestisracok.hu
A hét hőse: agyonlőtte az iszlám állam vérbíróját (alfahir.hu
Egyesített európai titkosszolgálatot hoznának létre (hidfo.ru
Szaúd-Arábia 30 szíriai lázadó szervezetet egyesítene Aszad ellen (karpatinfo.net
Bécs a dzsihádisták következő célpontja? (vilagom.hu
Az új világrend letarolja az egész világot (videóval) (sokkaljobb.hu
New World Order Magyarországon (youtube.com
Orbán Viktor: Hozzá kell nyúlni az EU-t létrehozó alapszerződéshez (magyartudat.com
Támadás az európai nemzetek és a fehér faj ellen (videó) (betyarsereg.hu


Szép csendben megszüntették a nyomozást a bolti tolvaj bírónő ellen
2015.11.20 444.huhirpress.hu

Büntetés-végrehajtási bíróként dolgozik tovább a lopáson tetten ért bírónő. Szép csendben megszüntették a nyomozást a bolti tolvaj bírónő ellen.

A Drogerie Marktból nyúlt le körömlakkot, fogkefét és parfümöt, annak idején Áder köztársasági elnök függesztette fel a mentelmi jogát. 

Általános meglepetést és óriási botrányt keltett tavaly nyáron, hogy kiderült: egy elismert bírót, a romagyilkosságok ügyében ítélkező tanács tagját előző decemberben lopáson értek egy drogériában, úgy, hogy a tettéről videófelvétel is készült. Az is kiderült, hogy legalább két korábbi alkalommal lopott ugyanonnan, amit a bolt kamerái rögzítettek is. 

A bírónő ügyében a Központi Nyomozó Főügyészség (KNYF) kezdett nyomozni, üzletszerűen elkövetett lopás vétsége miatt. 

A sztoriról azóta semmit sem lehetett hallani, most úgy került egyáltalán elő, hogy a 444.hu újságírójának egyik forrása elkottyantotta magát, miszerint állítólag megszüntették volna a nyomozást a pikáns ügyben. Az újság megkerestet Nagy Andrea szóvivőt, aki a következőkről tájékoztatta őket. 

"...Megkeresése alapján tájékoztatom, hogy a szabálysértési értékre üzletszerűen elkövetett lopás vétsége miatt folytatott nyomozást a Központi Nyomozó Főügyészség 2015. augusztus 10-én kelt határozatával megszüntette, és az ügyet a szabálysértési eljárás lefolytatása végett áttette a szabálysértési hatósághoz..." 

A határozat indokolásának lényege szerint a cselekmény az üzletszerűség - mint tényállási elem - hiányában nem bűncselekménynek, hanem szabálysértésnek minősül. 

Tehát már nyár végén megtörtént a dolog, nem verték nagydobra.-"Talán azért nem verték nagydobra, mert az érintett azóta újra részt vesz az ítélkezésben, ami a szabálysértési eljárás fényében kellemetlen lenne a bíróságra nézve?" Nem ítélkezik, de büntetés-végrehajtási bíróként dolgozik.-mondják 

Szép üzenet a bírók felé írja a 444.hu - "...lopjál nyugodtan, legfeljebb bv bíró leszel...." 

Szép üzenet a bíróság előtt állók felé...-írjuk mi 

Kapcsolódó: 
Hibázott a bíróság a 7 év börtönre ítélt nyíregyházi bíró ügyében (hvg.hu
Ezért lett ennyire súlyos a fagyállós gazda büntetése (index.hu
Hét évet kapott a borába fagyállót keverő gazda (jog.mandiner.hu
Tíz évet kapott egy vezető beosztású korrupt szegedi bíró (24.hu
Disznótorral korrumpálták, hét évet kapott (nepszava.hu
Félelmében áramot vezetett a kerítésébe, most emberölési kísérlettel vádolják (youtube.com
"A cigánybűnözést el kell tűrnötök!" (sokkaljobb.hu
Kudarcra ítélve - A legfőbb ügyész hat éve (magyarnarancs.hu
A bíróság vizsgálja Polt Péter és a Quaestor kapcsolatát (civilhetes.net
A Polt-rejtély, avagy mazochista-e Orbán Viktor? (kuruc.info
Szigetvári Viktor: Polt Péter mondjon le, mert tétlen volt a Quaestor-ügyben! (facebook.com
Polt Péter szerint nincs is Tarsoly-lista (origo.hu



A Magyar Őstörténet
2014. aug. 9. Youtube

A Magyar nép keletkezését az úgynevezett alma modellel lehet és kell szemléltetni. Ennek lényege a mag a hús és a héj népek meghatározása. Mert ezt magyarázzák nekünk félre a nyelvészek és az antropológusok egyaránt. Ugor-török, vagy héj-hús háborút vívnak, elterelve a figyelmet a lényegről a magról. 

Az Árpádok Taurid vagy más néven Anatóliai típusba tartoztak, mely Kis-Ázsia és Észak-Mezopotámia területein alakult ki. 

Egyik alkotóeleme a kaukázusi eredetű keleti-dinaroid másik a helybeli armenid, vagy elő-ázsiai típus. 

Bulcsú és Tormás bizánci vendégeskedésekor tagadta, hogy türkök lennénk, és Szubartut valamint a Tigris melléfolyóját a Zab Al Asfalt jelölte meg őshazánkként. 

Nimród is itt Sineár, vagy más néven Mezopotámia területén uralkodott. 

Videó: https://www.youtube.com/watch?v=gh0reF-sswU

Sashegyi Sándor amatőr régész 1920-tól 1941-ig kutatott a Geszta leírásai alapján a Holdvilág-árokban. Árpád sírját kereste és találta meg! Miket talált még? Mitrász kultuszra utaló sziklasírt, a sziklafalba vájt kaptárfülkékkel, rovással, Mitrasz szoborfej süvegének maradványát, kultikus tűzhely nyomait faszénnel és állatcsontokkal, perzsa jellegű fekete üvegpoharat, honalapítás-kori cserépedényeket és egy 60-70 év körüli Taurid típusú fejedelmet zsugorított temetkezéssel elhantolva. A sír fölé pedig egy kunbaba volt emelve! A bizonyítékokat a szabadkőműves akadémia megsemmisítette, de előtte még Dr Nemeskéri, Dr Mészáros és Dr Gallus dokumentálta, hitelesítette a feltárást, így tudományosan is igazolva lett. 

Egyértelmű és több fronton bizonyított tény a Magyar nép szubartui eredete, mely abba a korba nyúlik vissza, amikor e vidéket a ragozónyelvű magaskultúrák uralták és nem a jövevény sémita sáskanépek élősködtek ott. 

A Nimród legenda következő helyszíne Adzsem amit Perzsiának is mondanak. Valójában Adzsem folyóról van szó mely Lurisztánban a mai Nyugat-Irán térségében található. 

Innen pedig Baktriába vezetett az út, hiszen Kush Tepe afgán faluban mezopotámiai régészeti leletek kerültek elő, koruk 4300 év. A koponyák szintén tauridok és irániak. Taurid koponya Ázsiában CSAK szkíta sírból került elő. Baktriától északra terül el Khwarezm és Transzoxiána a kaszpi és pamíri típusok otthonai.tőlük északra pedig Turán a helyről elnevezett típussal. Ezen népek tehát a keleti húsnépek. Nyugaton a kaukázusi és a pontusi számít annak. A turániak ősének a cro magonidoknak volt kapcsolata a finnek ősével, a jégkorban és a Gravetti kultúra révén. A gravettiek két ága ismert, a medencei rénvadászok és a kelet-európai mamutvadászok. A finnek és magyarok közös őse tehát arról a helyről származik amit e két állatcsont egyike jelöl. A szungíriek mamutvadászok a ságváriak rénvadászok voltak. 

Jól látszik, hogy nem a magnépnek, hanem a húsnépek egyikének volt nagyon távoli kapcsolata a finn-uráli népekkel. 

A turániak az Andronovó kultúra népeként vándoroltak be Ordoszra és lettek a Hunok. Északra haladva héjnépeket uraltak le, ezek a mongolok, mandzsúk és a szibériai, altáji népek. 

A Közép-Ázsiában maradók pedig a későbbi szarmaták, pártusok más néven dahák ősei lettek. Utóbbi nép medencei ága a dák. 

A nyugati szabír tágulás kultúrája a majkop, mely ősibb mint a baktriai és a kurgános néppel alkotott államot. Ők a nyugati vagy európai szkíták később. Az úgynevezett hurri-géta-kimmer ág. 

A genetika és antropológia helyesen értelmezve kiadja a bizonyítékokat a forrásokra, a régészet pedig megerősíti. A szkíták madara a turul a szarvasábrázoláson a Csodaszarvas látható az ikerpár pedig Hunor és Magor. 

Aki tagadni merészelni a legjobban bizonyított múltú nép származását, az hazaáruló szabadkőműves vagy egyszerűen idióta! 

Kapcsolódó: 
Vérvonal Nimródtól Árpádig (youtube.com
Eltitkolt trianoni anyagok I / III [Jason] (youtube.com
A fehér hunok Belső-Ázsiában 02 - Hunzától Csitrálig (youtube.com
A Hunzák tündérkertje (youtube.com
Szkíta mágusok (vilagbiztonsag.hu
82,Homérosz: Odüsszeia - magyar volt, magyarul írt! (rovasoldal.eoldal.hu

Domonyi Károly: Azt a fontos tényt, hogy a magyar őshazából, a Régi Keletről, a magyar nyelvű népek igen tekintélyes, magas műveltséget hordozó részlegei Kr. e. 3000-től kezdve az Égei-tenger térségébe költöztek át, ahol kb. Kr. e. 1150-ig államalkotó minőségben, főleg földműves és hajós életformában éltek. E korszak végén szemita fajhoz tartozó néprészek nyomultak be hazájukba, minek következtében sokan tovább vonultak észak felé, Európa más tájaira. A helyben maradtak pedig összeolvadtak a jövevényekkel és létrehozták a sötétes kinézésű, jó kereskedői érzékkel megáldott hellén népet. 



HonlapLeiratkozás