Egyre bővülő listája kedvenc ifjúsági énekeinknek, kórusműveinknek, kereshető szöveggel, letölthető MIDI-vel (csengőhanggal), illetve nyomtatható és (újabban) tabletre szánt PDF-fel.

A munkát többféleképpen tudod segíteni.

  1. Legjobb, ha a beszkennelt kottát valamilyen elektronikus formában (például JPG/PNG formátumban) elküldöd nekem emailben, és előbb-utóbb – ahogy időm engedi – felkerül.
  2. Lehetőség van arra is, hogy ennél gyorsabban kerüljön fel ének (mert például szeretnéd egy konferencián, csendesnapon, akárhol a zenekar segítségéül odaadni); ebben az esetben a KYbest Kft.-n keresztül vedd fel velem a kapcsolatot, és megbeszéljük a továbbiakat.
  3. A csillaggal jelzett énekek valamiért bántják az én kevéssé képzett fülemet – jó lenne, ha valaki hozzáértő meg tudná nézni őket, és a tudomásomra hozná, hogyan kéne javítani a hibáikat.

Jogi nyilatkozat

Ahol csak tudom, feltüntetem az ének szerzőjét/szerzőit. Ha netán olyan éneket is találnál itt, ami a te szerzői jogaidat sérti, jelezd egy emailben a laszlo () csecsy ! hu címen, és leveszem. Mivel ezen énekeket egyedül Isten dicsőségére teszem közzé (azaz sem anyagi, sem egyéb hasznom nem származik belőle), az „X éneket valószínűleg Y szerezte nem régebben, mint 70 év, tehát a helyedben levenném” típusú levelekre nem áll módomban válaszolni. Jó lenne azonban, ha ezek az Istent dicsőítő énekek mindenki számára elérhetőek lennének/maradnának, ezért köszönettel venném, ha a te énekeid a te jóváhagyásoddal kerülhetnének fel.