Payday Loans

Keresés

A legújabb

Magyarnak lenni - előadássorozat PDF Nyomtatás E-mail
Háború a nemzet ellen - Kül- és belháborúk a nemzet ellen - magyarirtás

Magyarnak lenni előadássorozat

Jásdi Kiss Imre előadása a szentendrei Stúdiórumban.
A felvétel 2015.09.24.-én készült.

Árasztásos technológiánk a világ összes folyómederben kialakult kultúrájával nyelvi azonosságot mutat. HUN, vagy HON kódszavunk kémiai értelmezése jelenünk energia termelő rendszerét teszi nyilvánvalóvá. A világhatalmi szervezkedés ennek az energiatermelésnek alapköveihez igazodik, a bázispontok megszerzése a célja.

Régészeti szempontok kizárólag a jogos tulajdonosok megtévesztését szolgálják. A mély sötétségben tartott embertömeg alkalmas arra, hogy saját tulajdonáért fizessen, dolgozzon olyan rassznak, mely saját történelmét a rendszer kiépítése utáni időkből indítja, kizárva ezzel az energiatermelés bázispontjaihoz való jogát. Minden létező probléma ennek érdekében mesterségesen előidézett.

koncertek_0049

 

Értékelje

Az új Világtörténelmi korszak paradigmája a Szent Korona

Magyarnak lenni előadássorozat

Dr. Halász József előadása a szentendrei Stúdiórumban.
A felvétel 2015.09.17.-én készült.

Dr. Halász József közleménye:

  1. Polgári kezdeményezéssé minősített aláírásgyűjtő ívvel (http://nemzetiegyseg.com/Akaratnyilv/Alairasgy_iv_nemhitelesitett.pdf) azt akarom elérni, hogy a visszafordíthatatlanul bekövetkező közvetlen vészhelyzetben minden magyar tudja, hogy kiknél találja meg a megoldást jelentő ősi civilizáció társadalomszervezési rendszeréhez a kapcsolatot. Az aláírásgyűjtés „munka-honlapjának” címe:http://nemzetiegyseg.com/Akaratnyilv/index.html. Itt érhetőek el a „MAGpontok”.

(Akik erre a címre –  Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. – elküldik nevüket, címüket és telefonszámukat, küldök Igazolást, ami az aláírásgyűjtéshez szükséges.)

 

  1. A Petíciót (http://www.peticiok.com/enszbt_usa_terrorizmus) október 22-én át fogjuk adni az ENSZ BT-t alkotó államok budapesti nagykövetségeinek, egy előzetes sajtótájékoztató után. Minél többen csatlakoznak ehhez, annál nagyobb lesz a petíció súlya.

 

  1. Szeretném, ha – ismeretszerzési céllal – minél többen látogatnák meg a Szent Korona Értékend honlapját (http://szkertekrend.hu/), különösen a jobb oldali hasábban lévő „Összehangolt Önellátást”, amely minden magyarországi település helyzetfelmérési alapadatait tartalmazza az alulról szerveződő társadalom felépítéséhez.

 

Szeretettel, Halász József

IMG_1609_5959

Értékelje

Szerves társadalom Magyarországa

Magyarnak lenni előadássorozat

Az egészség, a biztonság és a “jól lét” alapja: az ÖSSZHANG!

(A szerves társadalom bemutatása, avagy a spiritualitás és a hétköznapi élet szerves egysége)

Előadó: Pataki Antal
Szentendrei Stúdiórum: magyarnak lenni előadássorozata.

2015.07.09

Az előadó, Pataki Antal, az alábbi megjegyzésekkel ajánlja a szíves figyelmébe az előadást.

Magyarországon -ahogyan a világban máshol is- sokan keresik a megoldást arra, hogy hogyan lehetne véget vetni a jelenleg fennálló, élet- és emberellenes gazdasági és társadalmi körülményeknek. Sok jó ötletet megismertünk már, ám a legtöbbjük egy konkrét személyhez vagy csoporthoz köthető, emiatt “sérülékeny”: a máshonnan jövő javaslatokat, elképzeléseket többnyire elutasítják. Eddig az sem vezetett egy egységes világkép kialakulásához és valamiféle nemzeti egységhez, ha az elképzeléseket valamilyen hagyományhoz kötötték, mert sok “hagyomány” valójában csak dogma. Egy igazságos társadalmat csak abszolút igazságra lehet építeni.
Az előadásomban a tudomány, pontosabban a kvantumfizika (már nem is új!) kutatási eredményeire alapozva próbálok meg felvázolni egy olyan világképet, ami véleményem szerint mellőzi a dogmákat és mintegy átugorja azokat az alacsonyabb szintű álláspontokat, amik vitákat szülhetnek és így továbbra is a megosztást tartják fenn. A témában már tájékozottabb hallgatók arra is ráismerhetnek, hogy amiről mesélek, az valójában szkíta-hun-magyar őseink világképe a XXI. századra átgondolva…
Persze, tévedhetek. Fogadja kritikával, amiket hall tőlem, ám legyen nyitott az újra!

ego_öko

Értékelje

Hogyan éljük túl a civilizációt? Avagy életerő életfogytig!

Test-Lélek-Szellem előadássorozat első rendezvénye.

Előadó: Dr Weixl-Várhegyi László

A Stúdiórum, Július 02-i,  Test -Lélek – Szellem előadásának meghívott vendége, Dr. Weixl-Várhegyi László, mérnök természetgyógyász, aki elmondja, hogy mi igaz a riogatásokból, és mit kell tennünk annak érdekében, hogy túléljük a civilizációt, hogy egészségben éljünk. Sikeresen gyógyított allergiás, daganatos, Bechterew-kóros, depressziós, cukorbeteg, meddő, stb. pácienseket.

„Én senki helyett nem tudok meggyógyulni, de meg tudom mondani, hogy milyen természetes módszerek kellenek a gyógyuláshoz.”

20100507_0101

Értékelje

A globális háborúk örvényében

Magyarnak lenni előadássorozat

Dr Bogár László előadása a Stúdiórumban

„Magyarország geopolitikai értelemben egy tektonikai törésvonal kellős közepén fekszik, és ahogy az elmúlt ötszáz év során folyamatosan, most is ez jelenti a legfőbb kihívást. Logikailag két veszély fenyeget. Az egyik, hogy tudatlanságból, tehetetlenségből, gyávaságból opportunista módon odakozmálunk a bukott birodalomhoz (utolsó csatlós) és mindent elveszítünk. A másik, hogy a két birodalom között manőverezve (kötéltánc, borotvaél stb.) elvétjük a lépést, és a tektonikai repedés olvadt-kőzet poklába hullván, szintén mindent elveszítünk.” Bogár László

Estikék jk

 

Értékelje

Az ősi magyar világkép – út a magyarság jövőjéhez

Magyarnak lenni előadássorozat

Dr. Grandpierre Atilla
csillagász, zenész, író előadása a Stúdiórumban
2015. június 18, Szentendre

“Az Élő Világegyetem könyve” szerzője, a nemzetközi szinten
elismert csillagász, író, a Vágtázó Halottkémek és a Vágtázó Csodaszarvas
zenekarok énekese logikai elemzéssel jutott el a Világegyetem
lényegének teljes megismeréséhez. Ott derült ki, hogy ezt a tudást,
amelyet a modern tudomány a következő évtizedekben ismer meg,
őseink már ismerték.

Dobogókő_6061

 

 

Értékelje
LAST_UPDATED2