Payday Loans

Keresés

A legújabb

Nemzeti Hírháló hírlevél 2015 augusztus 29. PDF Nyomtatás E-mail
Háború a nemzet ellen - Kül- és belháborúk a nemzet ellen - magyarirtás
Nemzeti Hírháló hírlevél 2015 augusztus 29.
GYORSMENÜ
• Feliratkozás
• Olvasás honlapon
• Napi programajánló
• Facebook oldalunk
• Támogatás-tagdíj
99Húszmillió!
Kedves Olvasó!

Folytatjuk a klubtagsági módban való hírlevélküldést. Részletek: 
http://nemzetihirhalo.hu/joo/index.php/klubtagsagi-rendszer
(Azonosítóját kérjük, ne felejtse el megadni: 009806 !) 

Köszönettel: 
Kovács János 
Hírháló mindenes

Földi László szerint a menekültáradat egy háború része, melyet Európa kezdett
2015. 08. 26. Híradó

Földi László titkosszolgálati szakértő szerint a földrészünkre zúdult menekültáradat egy olyan háború része, amelyet Európa kezdett Amerika szövetségeseként Afganisztánban, Irakban, Líbiában meg az "arab tavasz" támogatásával.

A szakértő az M1 aktuális csatorna szerda reggeli műsorában arról beszélt: a menekülthullám várható volt, és azért most érkezett, mert szervezői meg akarják mutatni, "a másik fél is erős tud lenni abban, hogy problémát okozzon, abban, hogy az emberek nyugalmát megzavarja". 

Kifejtette, az Iszlám Állam vezetői "nem ostoba, összeállt terroristák", vannak köztük jól kiképzett katonatisztek, titkosszolgálati vezetők, akik mostanra gondolták végig a visszavágás stratégiáját. 




Olasz külügyminiszter azt jósolja, hogy Európa elveszti kontrollt a bevándorlók fölött. Európa, az öngyilkos kontinens. (pravda.ru


Röszkénél most!


Nézze meg a kerítést működés közben
2015. augusztus 25. Hír24

A szerb oldalról filmezték, mit csinálnak a magyar rendőrök a határon megjelenő menekültekkel.


A magyar határkerítés mentén, a vajdasági Hajdújárás térségében forgatott az AP hírügynökség, a felvételen az látszik, mi történik a határzárhoz érkező menekültekkel, miután jelentkeznek a magyar rendőröknél. A különbség ahhoz képest, mint ha nem lenne ott a milliárdokból épült kerítés, annyi, hogy most eltessékelik őket a legközelebbi kapuig, majd ott beengedik őket az országba. 

Világ-panoráma az Iszlám Államról: ami a színfalak mögött van
2015. márc. 9. Echo Televízió

Téma: Az Iszlám Államot valójában azok alapították, akiket az Egyesült Államok és Izrael támogatott. S, hogy mi is a valódi cél? Arról Dr. Mihálffy Balázs iszlám hittudós beszélt a Világ-panorámában: Irán egy hónap alatt fel tudná számolni az Iszlám Államot. Ezt azért nem teszi, mert Teherán tudja, mire megy ki a játék. Ha Irán ebbe teljes katonai erejével beszáll, akkor eszkalálódik, a többi iszlám ország is. Dr. Mihálffy Balázs szerint az Egyesült Államok felett álló pénzvilágnak áll érdekében a terrorista szervezetek fenntartása. 

Kapcsolódó: 
Sokkal több bevándorló fog jönni, és radikalizálódás várható!
Kiderült: valós volt a szándék - Európát megszállja az ISIS!
NATO-erők bevetését követelik a migráns áradat ellen a csehek
Eközben a NATO F-22 vadászgépeket telepít Európába
Lengyelország segédkezik egy újabb világháború kirobbantásában

New York Times: a Pentagon fontolgatja annak a lehetőségét, hogy küldi nehéz katonai felszereléseket Lengyelországba, Lettországba, Észtországba, Litvániába, Romániába, Bulgáriába, Magyarországra és talán 5000 katonát is. (politonline.ru



A kormány válsághelyzetet rendelne el a jelenlegi déli határnál - íme a Fidesz új ígéretei
2015. augusztus 28. 17:36 Kuruc.info

A kormány válsághelyzetet akar elrendelni a jelenlegi déli határnál a migránshullám miatt. Itt a hadsereget is bevetnék: a katonák bárkivel szemben felléphetnek, ha védeniük kell a határt és a kerítést, és fegyvert, illetve "kényszerítő eszközöket" is használhatnak. A rendőrök bárkinek a házába bemehetnek, ha azt feltételezik, hogy ott illegális határsértők rejtőztek el. A határ közelében a kormány olyan táborokat építene, melyeket csakis Szerbia felé lehet elhagyni, belföld felé már nem.

Fegyvert használhatnak majd a katonák a határ és a kerítés védelmében, éles lőszert viszont csak nagyon indokolt esetben - ez olvasható ki abból a törvényjavaslatból, melyet fideszes képviselők terjesztettek a parlament elé péntek délután. Ugyanakkor a kormány válsághelyzetet készül kihirdetni, különleges jogokkal ruházná fel a rendőröket, és zárt táborokat állítana fel a határnál, hogy a betolakodók ne utazhassanak át az országon nyugati irányba. 


Korábban Németh Szilárd, az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottságának fideszes alelnöke közölte, hogy a kormány nem elégszik meg a rendőrségi határvadász egységek felállításával és a kerítés felépítésével, hanem a katonaságot is bevetnék. Csütörtökön a Jobbik is beterjesztett egy alkotmánymódosító javaslatot, mellyel lehetővé tenné fegyverek használatát a honvédekre támadó vagy a kerítést megrongáló bevándorlókkal szemben. A Jobbik kész biztosítani a kétharmadot a parlamentben, de csak akkor, ha a fegyverhasználatot is lehetővé teszik a határ védelmében. 

Szeptember 15-től bevethető lenne a hadsereg

Őrkutya, gumilövedék, pirotechnikai eszköz, könnygázgránát, elfogó háló - ezeket vethetik majd be a katonák, ha a határon áttörő migránsokat próbálják megállítani. Illetve lőfegyvert is, ha olyan támadást észlelnek, ami életet vagy testi épséget súlyosan veszélyeztet, esetleg rátámadnak arra a létesítményre, melyet a katona őriz (egyébként a rendőrök már most is megvédhetik magukat ebben a formában). A tervezet szerint szeptember 15-től már bevethető lenne a hadsereg. 

A Fidesz - hasonló logikával, mint a Jobbik - a honvédelmi törvény módosításával lehetővé tenné, hogy a katonák fegyverrel védjék a határt. Ennek egyetlen feltétele van: a kormánynak előbb válsághelyzetet kell elrendelnie, és ki kell jelölnie azt a területet, ahol a Honvédséget be lehet vetni. A válsághelyzet elrendeléséről szóló törvénytervezetet a kormány dolgozta ki és terjesztette be, magyarán a kabinet szeretné felruházni magát azzal a joggal, hogy válsághelyzetet hirdethessen ki. 

A Fidesz javaslatából kiderül, hogy a katonák ugyanolyan feladatokat látnának el a déli határnál, mint az oda rendelt rendőrök. Hogy mit védhetnek meg fegyverrel a kezükben a katonák, azt a kormány fogja majd meghatározni, de nyilván ezek közé tartozik a kerítés is. A katonák a tervezet szerint a válságzónában megállíthatják majd az autókat, lezárhatják majd a területet, kényszerítő eszközöket alkalmazhatnak. A tervezet úgy fogalmaz, hogy a katonák - éles lőszer nélkül - "bárkivel szemben testi sérülést okozó" módon léphetnek fel, igaz, ez a fellépés "nem irányulhat emberi élet kioltására". Amennyiben a katona használja a fegyverét - a kényszerítő eszközt -, azt jelentenie kell feljebbvalójának, aki kivizsgálja, hogy jogszerű volt-e az eszközhasználat.

A kerítésmászókat tovább marasztalnák

De nemcsak a honvédek, hanem a rendőrök is kemény módszerekkel intézkedhetnek válsághelyzetben. A Fidesz hozzányúlna ahhoz a jogosítványhoz is, ami már az 1222-ben kiadott Aranybullában is szerepelt: engedély, meghívó nélkül ne lehessen magánbirtokra, házba bemenni. Ez a modern jogrendszerbe úgy került be, hogy rendőr házkutatási engedély nélkül nem mehet be magánlakásba. Ha a törvényt megszavazzák, akkor válsághelyzetben a rendőr - amennyiben feltételezi, hogy ott határsértők bújnak meg - engedély nélkül benyomulhat bárhova. 


A "menekültek" is benyomulnának

A Fidesz korábban bejelentette, a kerítés megrongálását bűncselekménnyé fogják nyilvánítani, és börtönbüntetéssel szankcionálható lesz. Ezt a pénteken beterjesztett törvények már tartalmazzák is. 3 évig terjedő szabadságvesztéssel büntethető az, aki átmászik a kerítésen - ez illegális határátlépés. Akár 5 évet is kaphat az, aki megrongálja a határzárat. Megemelték a embercsempészekre kivethető tételt is, a legsúlyosabb esetekben 8-10 évre. 

Azokat, akik törvényt szegve törnek át a határon - tehát nem a kapukat választják -, megrongálják a kerítést vagy akadályozzák annak építését - és ezért elítélik őket -, automatikusan kiutasítják. Ha mégis megpróbálnak visszaszökni Magyarországra, mehetnek a börtönbe. 

Különleges jogrend lesz a határnál Bevezetését a kormány rendelheti el a rendőrség és a menekültügyi hatóság vezetőjének kezdeményezésére, miniszteri javaslatra. Bevezetése esetén különleges jogosítványokat kapnak állam és a hatóságai. 

Bevezetésének feltételei:
a) ha a Magyarországra érkező elismerést kérők száma 
aa) egy hónap átlagában a napi ötszáz főt, vagy 
ab) két egymást követő hét átlagában a napi hétszázötven főt, vagy 
ac) egy hét átlagában a napi nyolcszáz főt meghaladja, 
b) ha a Magyarországon a tranzitzónában tartózkodók száma 
ba) egy hónap átlagában a napi ezer főt, vagy 
bb) két egymást követő hét átlagában a napi ezerötszáz főt, vagy 
bc) egy hét átlagában a napi kétezer főt meghaladja. 
c) ha egy település közbiztonságát veszély fenyegeti 
d) zavargás tör ki a "menekültek" körében. 

Figyelembe véve a jelenlegi betolakodóhullámot, a törvény hatálybalépése után akár azonnal elrendelhető a válsághelyzetet. 

Zárt táborok ígérete

A kormány a déli határszakaszok közelében tranzitzónákat alakítana ki, ahol lefolytatnák a menedékkérelmi eljárásokat. A tranzitzónák lényegében zárt táborok lennének: csak Szerbia felé lehetne elhagyni őket, Magyarország felé nem. Ezzel a megoldással a kormány a Mátyás királyhoz siető okos lány taktikáját veszi elő: lesz is zárt tábor (ami Orbán Viktor szerint 2013 előtt a sikeres magyar menekültügy kulcsa volt), meg nem is. A zárt menekülttáborokat az EU szüntette meg "embertelenségük" miatt, azóta csak bizonyos esetekben (kitoloncolás miatt vagy adminisztratív okokból) lehet a menedékkérőket zárt táborokba zárni. Mostantól - a fideszes ígéretek szerint - mindenki ilyen kvázi zárt táborba kerülne. 

Ugyanakkor még jobban felpörgetnék a menedékkérelmi eljárásokat is. Ezeket a táborokat lényegében azonnal megépítené a kormány, és az itt benyújtott menedékkérelmek ügyében hozott közigazgatási határozatot (megkapja-e vagy nem a menekültstátuszt) a bíróság nem változtathatja meg, vagyis nem lesz fellebbezés. Azaz - optimális esetben - formálissá tehetnék a menekültügyi eljárást. 
(HVG nyomán)



A MIÉP elnöke, Csurka István 1998. február 8-án a következőket írta...
(és elhangzott most is, a MIÉP Szent István napi gyűlésén, augusztus 20-án a Turul szobornál...) 

"A végső cél a Magyarság kipusztítása.

Nem fegyverrel, nem mérges gázzal, hanem pénzügyi politikával, életlehetőségeink elvonásával, mert kell a hely a másoknak. Ez a kor, amelyben élünk különösen az, ami ránk következik a jövendő században a Népvándorlás kora. 

A színes bőrű, mérhetetlen szegénységben élő, de viharosan szaporodó népek keletről nyugatra, délről északra vándorolnak. 

A nemzetközi nagytőke és a bankok elősegítik ezt a népvándorlást, mert ez az érdekük. Az USA a NATO-n keresztül már beérkezett Európa közepébe, és most a saját igényeinek megfelelően néplerakatot akarnak csinálni Európa és az európai Oroszország között. Erre pillanatnyilag sajnos Magyarország a legalkalmasabb, mert kasztja - kormányai régen elárulták. 

A trianoni határok között Magyarországon húszmillió ember is elfér, de belátható időn belül ebből csak hétmillió lesz a magyar és négymillió cigány, a többi kilenc pedig mindenféle vegyes, akkor Magyarország nemzetközi néplerakat lesz itt a Kárpát - medence közepén, nagyjából ugyanannak a nemzetközi kozmopolita rétegnek a vezetése alatt, mint ma. 

Nagyon keserű lesz akkor Magyarnak születni. Megbélyegzettség, üldözés, megszégyenítés és a teljes Magyar történelem eltagadása lesz az osztályrészünk. Nyelvünk helyén vartyogást hallhatunk." 


Kiszelly Zoltán: Ha vinnék valamit, akkor az egy meghívó lenne a tegnap megtalált 71 (!) migráns halott gyászszertartására és temetésére - Junckernek. Vajon oda elmegy-e? Mert ez a szerencsétlen 71 ember azért indult el, mert az ilyen részeg idióták, mint Juncker, biztatták őket hülye publicisztikáikkal, nyilatkozataikkal. 

Kapcsolódó: 
Rendőrség: Gyújtogatással fenyegetőztek menekültek Kiskunhalason
Visszaállítanák a határőrizetet a magyar-osztrák határon
Tarlós a menekültügyről: "Ez egy megszállás..."
Válsághelyzetet rendel el a kormány a menekültek miatt
Fidesz: Megoldást kell találni a népvándorlásra



Pluszjogokat adna a kormány a befogadott menekülteknek

Megjelentek a kormány honlapján a menekültügyi módosítások, amelyek között van néhány meglepő is: a jövőben nemcsak a menekült-, hanem az oltalmazott státuszúak is részesülhetnek családtámogatásban. A módosítások között szerepel az is, hogy a magyar állam meghálálná a segítséget az embercsempészek leleplezésében segítő menedékkérőknek. A befogadottaknak kötelező jelleggel el kell fogadniuk a felajánlott közmunkát - ez is a tervezett változások közé tartozik. 

MTI Fotó: Czeglédi Zsolt

Az oltalmazott státuszt megszerző menedékkérők is belföldi jogállásúak lehetnek, és akár családtámogatásban is részesülhetnek - derül ki azokból a menekültügyi módosítástervezetekből, amelyeket a kormány honlapján hoztak nyilvánosságra. 

A Magyar Nemzet csütörtöki számában arról ír, hogy a tervezett változások alapján a befogadott bevándorlóknak pluszjogokat szán a kormány. Például a társadalombiztosítási törvény módosításával azok a menedékkérők, akik menekültstátuszt nem, de oltalmazott státuszt kaptak, a jövőben belföldi jogállásúnak minősülnének. 

Kiterjedne rájuk a családtámogatási törvény hatálya is, tehát az oltalmazottak is kaphatnának családtámogatást. 

Ha a menekült vagy oltalmazott nincs biztosítva, a tervezet szerint a jelenleg kb. havi 7000 forintos egészségügyi szolgáltatási járulékot kell kifizetnie - legalábbis ha úgynevezett integrációs szerződést kötött a menekültügyi hatósággal. A kiskorú bevándorlók egészségügyi ellátása továbbra is ingyenes lenne. 

Az integrációs szerződés, amelyet a hatóság a nemzetközi védelemben részesített személlyel köt, a módosítás szerint a jövőben közokiratnak minősülne. Tehát aki hamis adatot adna meg ebben, bűncselekményt követne el. 

Azok a menedékkérők, akik segítik a hatóságokat az embercsempészek leleplezésében, humanitárius célú tartózkodási engedélyt, ellátást és támogatást kaphatnának cserébe. 

Köteleznék a befogadottakat a munkára is: jelentkezniük kellene a tervezet szerint az állami foglalkoztatási szervnél, és kötelesek lennének elfogadni a felajánlott közfoglalkoztatást. 

Új jogi kategóriát is bevezetne a módosító csomag: a "különleges eljárási igényekkel rendelkező személyek" azok körül kerülnének ki, akik egyéni körülményeik - szexuális irányultságuk, fogyatékosságuk, súlyos betegségük, mentális zavaruk, az általuk elszenvedett erőszak következményei - miatt csak korlátozott mértékben tudják a nekik biztosított jogokat élvezni. 

Ezekről a befogadásokról és plusz jogokról nem tájékoztatja a kormány a magyar társadalmat. 


A kettős beszéd, a kettős mérce mindig megjelenik náluk. Erre egy csattanós válasz alább:

Egymilliárd forintba kerülhet a szeptemberben indítandó újabb kormányzati tájékoztató kampány, amely ezúttal a határokon túl, a már tranzitországokban tartózkodó menekülteknek szól. Legalábbis ekkora összeget kap a "megélhetési bevándorlással" kapcsolatos aktuális feladatokra az az állami cég, amely a kampányért felelős. 

Békéscsaba, 2015. augusztus 28. 

Alapinformáció: HVG/mno.hu

Összeállította: F. I. sokkaljobb.hu

Kapcsolódó: 
Balog: A kormány elkötelezett a romák integrált oktatása mellett
Szavazat optimalizálás: Megint menekülttáborba ment Orbán felesége
A kormány annyira határozott a migráció megállításában, hogy már iskolákat jelölnek ki a gyerekeknek

A Fidesznél a szavak és a tettek nincsenek köszönőviszonyban, mert még sohasem találkoztak! Kijelölnek a határsértők gyerekeiknek iskolákat, és 59 ezret be akarnak fogadni közmunkára! Miközben 500 ezer magyart elüldöztek, akiknek nem biztosítottak megélhetést! Elég már a sok magyar ellenes tevékenységből! (F.I.) 



A világtörténelem legalattomosabb hadjárata van készülőben, avagy a gigantikus bevándorlás átverés!

Milyen nagyhatalmi átrendeződés szemtanúja a ma élő európai ember? Mi a célja a hatalomnak, hogy megvezetett emberek tömegét juttatja el Európába, ahol csak a csalódás vár rájuk? Erre próbáljuk megadni a választ kissé olvasmányos cikkünkben.

Napjainkban történő eseményeket, valakik úgy tartják, mint egy váratlan földönkívüli támadást és senki nem tud semmit, hogy kik ezek az emberek és miért jönnek öreg kontinensünkre? Pedig ez tudott dolog, csak az nem tudja, aki nem akarja, hogy mi történik világunkkal. 

A jelenség egyáltalán nem új keletű, hiszen népvándorlások mindig is voltak, vannak és minden bizonnyal lesznek is. Tisztában kell lennünk, hogy a történelem során a népvándorlások mindig is valamilyen érdekszférához kötődtek, amelyek kiterjeszteni kívánták birodalmukat. 

Valamiben a mostani modern népvándorlás, mégis más, mint a múlt korban. A régi birodalmak esetében mindig hirdette propagandáját a büszke hódító. Kifejtette és közölte céljait. Háborúk alkalmával pedig nagymellénnyel hangoztatta, hogy miként sikerült ellenségeit kiirtani, illetve hogyan tudta véghezvinni a hódító hadjáratokat. 

Napjainkban azonban az alattomos, sunyi, gerinctelen stratégia pedig arról szól, hogy erre a jelenségre bizony nem számítottunk és úgy következett be, mint egy nem várt természeti katasztrófa. Nyílt törekvéseit egyetlen nagyhatalom sem hajlandó meghatározni. Sajnos tudomásul kell venni, hogy jelenleg a hódítás alattomos módon történik, méghozzá humanitárius ideológiával. Ez nem más, mint egy modernkori gyarmatosítás. 

Nem vagyunk egyik oldalon sem, hiszen nem célunk pártoskodni. Azonban megállapításokat tehetünk méghozzá egy ismeretes mondással "a fagyi visszanyal". 

Ha a történelem egy szeletére visszaemlékszünk, akkor az afrikai kontinensekről a gyarmatosítók nagy előszeretettel hurcolták el az embereket, hogy saját gyarmataikat erejükből felvirágoztassák. Gondolunk itt az amerikai kontinensre, ahol az európai csapatok már szinte kiirtották az őshonos indiánokat. A rabszolgatartás pedig fellendítette Észak és Dél Amerikát egyetemben. 

Visszakanyarodva súlyos mindennapi problémáinkhoz a mostani jelenség azonban rá fogja nyomni a bélyegét az őshonos európai népekre, méghozzá a közép és alacsonyabb rétegekre. 

Jogunk van feltenni hát a kérdést: miféle háború van kibontakozóban az extrém néptömegek mozgása mögött? 

Ferenc pápa már egy bizonyos népirtásról beszél és a harmadik világháborúról Santa Cruz-i beszédében, amelyet a népi mozgalmak világtalálkozóján mondott el. 

Más hírességek is a jelenséggel kapcsolatban megszólalnak, mint például Károly walesi herceg, aki párhozamot kívánt vonni a mai helyzet és a második világháború között. 

Habár nem tudni igazán kik, a harmadik világháborúba kívánnak berángatni minket. Azonban tisztában kell lennünk, hogy mi várhat ránk és ne dőljünk be a különbözőféle propagandának. 

A mostani helyzet nem túl meglepő, hiszen a NATO elsősorban a kiváltó ok. A felháborító eseményeknek a nyugat-európai jóléti liberális világ is részese, hiszen a rendszer a kizsákmányolásra épül ugyanúgy, mint a szocialista szisztéma, csak valahogy másként. 

A népvándorlásnak kitett országok demokratikus látszattal függetlenséget kiáltanak ki, amely nem változtat a globális kiszolgáltatottságon. Ez pedig bizony a gyarmatsors ismérve. 

Európa az ütközőzóna

A jelenlegi helyzetet bonyolítja az, a történelmi tény, hogy a második világháború óta Európa nem főnyertese a globális gyarmatosításnak, hanem azt a szerepet az USA vette át. A világhatalmi pozíció az ő kezében van és annak haszonélvezője maga az Amerikai Egyesült Államok. 

Éppen e miatt napjainkban a modern népvándorlás egyre durvul és egyre nagyobb térségeket követel magának. A háttérben pedig egy átalakított kőkemény háttérhatalom húzódik meg. 

Sok jogos kérdést tehet fel az európai ember. Például, hogy honnan jönnek a menekültek? Miért semmisítik meg papírjaikat? Kik azok, akik háborúznak Irakban, Afganisztánban, Szíriában, Jemenben és ennek mi az oka? 

Látszólag arról van szó, hogy szélsőséges szunniták vallásháborúja folyik sííta kisebbségek ellen. Erről szólhat a tömegtájékoztatás is. Azonban az alattomosság (USA), csak a szunita ISIS-t akarja felhasználni, mert Irán a síiták létéért küzd. A csavar a dologban pedig az, hogy Iránra durva nyomást kell vallásháború nevében gyakorolni, mert az USA célja nem az, hogy Irán atomhatalommá váljon. 

A térségben eszméletlen harcok folynak. Lefejezésektől kedve kínzásokig. Nyilván el kell menekülni innen. A gond az, hogy ezekkel a menekültekkel ISIS harcosok is szivárognak be Európába. Ugyanez jellemző a szíriai helyzetre, ahonnan aztán tényleg menekülőre fogják az emberek. 

Irán így írta alá az atomegyezményt. A Közel-Keleten Oroszország szövetségesei elleni háború is folyik, úgy Afganisztánban, mint Ukrajnában. Ezért nem feltétlenül kell azt elhinni, hogy Irán az egyezménnyel behódolt az USA-nak. 

A konfliktus most már globális és nem véletlen, hogy Ázsia országai is fegyverkeznek, mármint, amelyik megteheti. 

A valóságról való terelés szinte szánalmas, mert a szakértők azzal vannak megbízva, hogy azt kommunikálják, hogy a népvándorlási jelenség csupán gazdasági jellegű. 

Az USA nagy hirtelenséggel még Kubával is felvette a kapcsolatot érdekből. Ha még emlékszik valaki a rakéta válságra, elég nyomós indok, hogy az Egyesült Államoknak "jó" kapcsolata legyen Kubával, mert Kína és Oroszország ebbe az országba atomrakétákat is telepíthet. 

Így Amerika ragaszkodik a guantánamói támaszpont megtartásához, amihez viszont szinte semmi jogalapjuk nincs. 

Úgy az oroszok is készülnek egy nagyobb háborúra. Erre használják fel a Krím-félszigetet, amelyet egykor Ukrajnának ajándékozott, a közelmúltban pedig visszacsatolt területéhez geo stratégiája miatt. 

A kérdésekre egyszerű józanésszel is válaszolhatunk! Vajon mi az összefüggés a közel-keleti konfliktus és az európai extrém népvándorlás között? Továbbá milyen összefüggés lehet az iszlám globális konfliktussá válása az euró tartós válsága és az ukrán válság között? 

Így küldi rá USA Angliára a népvándorlást az Európai Unió égisze alatt, hisze kartellban vannak. 

Videó: https://youtu.be/syyl0gfNDRE

Bizony a geofizikai kirakósban amerikai nagyhatalmi érdekek húzódnak, amelyek kőkemény prioritást élveznek. Ezek a módszerek azonban nem éppen a legkecsegtetőbbek és legbarátságosabbak. Ezt lehet tagadni, de lehet állítani is. A frontvonalak egyre közelebb jönnek és eljöhet az idő bármikor és már bele is cseppentünk újra ártatlanul egy újabb globális háborúba két szuperhatalom szorításába. 

Az erőszakspirál jellemzői

Érdekes dolog van a két szuperhatalom logikájába. Ugyanis a témával kapcsolatban meglehetősen hallgatnak, mintha az eszkalációkhoz valamiféle érdekük fűződne. Ez a mocskos logika nem más, mint a hadiipar támogatása egy roppant veszélyes erőszakspirálban. A magyarok, görögök, olaszok kiszolgáltatottak a globális háttérhatalomnak és áldozatai lehetnek egy Nagy Titkos Összeesküvésnek. 

A konfliktus már nyílt, méghozzá egy háború formájában, amely dúl egy ideje a szomszédok Ukrajnában. 

A kelet-közép-európai ember már megszokta, hogy a konfliktusok zónája az ő területük. Az illegális menekültek pedig Európában keresnek menedéket, mert egyedül ez a kontinens ad olyan szociális segélyeket, amelyek kiteszik a világ összes szociális segélyének felét. E tekintetben kontinensünk nagyon nagy terhet vállal fel. Stratégiai szempontból éppen ezért Európa nagy támadási felület az illegális migránsokat illetően. 

Az Amerikai Egyesült Államokba meg sem próbálnak eljutni a menekültek, mert földrajzilag sokkal messzebb van, mint Európa, illetve a mexikói határnál nagyon kemény határzár van és még tűzparancs engedély is van az illegális behatolók ellen. Ez azt jelenti, hogy a rajta kapott illegális migránst, akár a helyszínen minden következmény nélkül le is lőhetik. Így az Amerikai Egyesült Államokat nem éri el a népvándorlás. 

Jelenleg Európa óriási problémája az ukrán válság és az iszlám dzsihád. A témában érdekelteknek feltűnhetett, hogy az iszlám elleni háború egy időre felváltotta a démonizált Szovjetunió elleni propagandát. Ez azonban okafogyottá vált, hiszen a Szovjetunió elemeire hullott, de helyét felváltotta más. A kontinensnyi Oroszországban jelenleg a világon a legkisebb aránya van a muszlimoknak. 

Ha a fő globális törésvonal maga az iszlám, akkor ez az USA-t geo stratégiailag a legkevésbé érinti. Közben Afrikát, Ázsiát és Európát roppant módon megosztja! Így tárul hát fel az iszlám terror ellen való logika egy esetleges globális háborúban. Itt is érvényesül, az oszd meg és uralkodj birodalmi elv. 

A szír háború, amelyben akaratlanul mi is benne vagyunk (NATO) sajnos eddig 700 ezer áldozatot produkált. Továbbá Törökországban 2 millió szír menekült van és a vele szomszédságban lévő Jordániában és Libanonban 1-1 millió. Európában jelenleg 150 ezer szír menekült van. Mégis az utóbbival kapcsolatban van a legtöbb panasz. Nagyságrendben Szíria szomszédos országai sokkal nagyobb terhet viselnek, mint az angolszász világsajtótól hangos média a kétségbeesett Angliát illetően, aki gyarmataiból érkező pár tucat menekült embert naponta toloncol ki. Ugyanis tudnunk kell, hogy Anglia gazdasága és korábbi világhatalma alapját maga a gyarmatosítás adja. 

Létezne kézen fekvő geopolitikai megoldás?

Talán, ha Közép-Európa olyan konföderációt hozna létre, amely nemzetközi porondon jelentősen meghatározóbb lenne, mint a dunai konföderációnál, vagy akár az Osztrák-Magyar Monarchiánál, vagy éppen a lengyel- magyar perszonáluniónál. Kiterjedése és koncepciója inkább a mostani lengyel politikában megfogalmazottak alapján működne, mert ezt a szláv többség különösképpen indokolna. A magyarok számára pedig az újabb magyar-lengyel történelmi barátság jótékony hatással lenne. Minden egyéb esetben az osztályrészünk, újra a rossz történelmi alternatíva maradna. 

A végtelen történet soha nem fejeződne be, hiszen állandóan választás elé lenne állítva Magyarország a nyugat és kelet dominanciája között. Mint ahogyan az most is van országunk számára, a gyarmati sors. Térségünk biztonságát csak egy közös sorszövetségben élő országok szövetsége garantálhatná. Így létre jöhetne egy 120 milliós lélekszámú ország, amely jóval szorosabb és erősebb szövetségben van, mint maga az Európai Unió. Egy ilyen térség idővel akár gazdaságilag fejlettebb lehet, mint Németország. 

Ugyan szeretjük magunkat áltatni azzal, hogy mi a nyugati világhoz tartozunk. Pedig sajnos ez egyáltalán nem így van. A jóléti állam kifejezésével még csak köszönő viszonyban sem vagyunk, úgymint a velünk együtt a többi posztkommunista ország Közép-Európában. 

Sajnos ezeknek a történelmi tényeknek vagyunk áldozatai mi magyarok, mert a geopolitika miatt kivándorlunk nyugati országokba, hogy fenn tudjuk tartani magunkat, s családjainkat. A harmadik világhoz azért nem tartozunk, de mindenképp elmondhatjuk, hogy a második világ jutott számunkra osztályrészül. 

Észrevehettük, hogy az Európai Unió számunkra is csalódást hozott, hiszen fizetéseinkből még mindig nem tudunk kihozni egy élhető, elfogadható fenntartást magunk számára. Így van ezzel más posztkommunista ország is, hacsak nem rosszabb helyzetben. Nem vagyunk egyenrangú tagok az Európai Unió nyugati (jóléti) országaival. Így van ezzel egyébként az volt német keleti blokk is (NDK), ahol a fizetések jóval kevesebbek, mint a nyugati oldalon. 

Kirázni magunkból a port igazán nem lehet tudni, hogy miként lehetséges. Mindenesetre, ha nem történik hamar egy olyan döntés, amely jelentősen változtat jövőnket illetően, akkor kárt szenvedhetünk, mint a múlt korban is. Ártatlanul! 

Amíg nem történik szankció, az illegális bevándorlók bejönnek hazánkba euró ezrekkel kitömött zsebekkel, jól öltözötten és drága telefonokkal. A kérdés még mindig nagy! Miért nem mennek ők inkább Dubajba, Katarba, Emírségekbe, Szaúd-Arábiába, vagy Jordániába? E helyett a több ezer kilométerre lévő Európába jönnek a szociális segélyek miatt. Ha már Európába jönnek, akkor Szent Péter téren is kérhetnének segítséget! 

mno.huHír.ma

Kapcsolódó: 
A bevándorlók bevallották, hogy Amerika pénzeli Őket!
Coudenhove-Kalergi terve kevert lakosságú Európára
A 'Harmadik világ' dörömböl Európa kapuján és kéri jussát : Na de vajon kik finanszírozzák a menekültáradatot
S tényleg: az illegális bevándorlók többsége katonakorú férfi
Fotók: Gyertyákat gyújtottak a Keletinél a furgonban megfulladt menekültekért - szerintem szándékos volt, provokáció! - KJ 
A német kormány arra kéri a Facebookot, hogy automatikusan töröljék a menekültellenes, rasszista posztokat
Ön is elhisz minden hülyeséget a menekültválságról?

Amikor az összeesküvéselmélet valósággá válik

"Az ENSZ népesedési osztályának egy, az ezredfordulón napvilágot látott "REPLACEMENT MIGRATION: IS IT A SOLUTION TO DECLINING AND AGEING POPULATION?" című jelentése szerint Európának 2025-ig 159 000 000 bevándorlóra van szüksége. 

Az ember elgondolkozik azon, honnan jöhetnek ezek a számok, melyek azt hivatottak bizonyítani, hogy nekünk X év múlva Y számú bevándorlóra van "szükségünk". Könnyű belátni, hogy a "demográfiai válságot" bőkezű családtámogatási rendszerrel, családbarát értékrend közvetítésével és a családromboló devianciák hirdetésének a szankcionálásával könnyedén meg lehetne oldani. Nyilvánvaló, hogy az Európán kívüli génállomány beáramlása tönkreteszi népeink genetikai örökségét, a bevándorlásnak hála egyszer megszűnünk létezni, mint egyedi faji és etnikai csoport. 

forum.index.hu
"Hogyan is várhatnánk megoldást olyanoktól, akik az inváziót nem problémának, hanem megoldásnak vélik?" 
"Európa endlösungjának is tekinthető a Kalergi-terv, amelyet mindeddig akár puszta konteonak vélhetett bárki, de most épp a megvalósulással cáfol rá erre." 

Muszlim bevándorlók

A muszlim bevándorlók olyan országokból érkeznek, ahol az iszlám az államvallás, amelyet minden más vallásnál felsőbbrendűnek tekintenek, és ami az állami törvényeket is nagy mértékben befolyásolja. 
A muszlimokat nem tanítják az egyéb vallások és vallásúak tiszteletére. 
Más vallások hirdetése sok muszlim országban bűncselekménynek minősül, amiért gyakran halálbüntetés jár. 
A keresztény országokba érkező muszlim bevándorlók jellemzően egy adott városrészben telepednek le, ahol szélsőséges esetben párhuzamos társadalmat hoznak létre, amelyre nem a befogadó állam törvényeit, hanem a muszlim vallási törvényt, a Shariát tekintik érvényesnek. 
Franciaországban már 2011-ben több mint 750 ilyen "no go" övezetet tartottak számon, ahol a rendőrség, a tűzoltóság nem tudja végezni a munkáját, és ahová nem muszlimoknak fokozottan veszélyes belépni. 
De nagy számban vannak ilyen kerületek Nagy-Britanniában, Hollandiában, Svédországban, Németországban, és minden olyan államban, amely nagy számban fogadott be muszlim bevándorlókat. 


A muszlim bevándorlók nagy része munkanélküli lesz a befogadó országban, és sokan nem is törekednek arra, hogy munkát találjanak, - egyrészt, mivel a segélyekből is jól megélhetnek, - másrészt, mivel így próbálják a befogadó keresztény társadalom politikai/gazdasági rendszerét összeroppantani. Nem véletlen, hogy a legtöbb bevándorló célpontja Svédország, ahol gyakorlatilag munka nélkül is meg lehet élni. 
Malmö muszlimok lakta negyedében például a férfiak több mint 80%-a munkanélküli. 
A munkanélküliség növekedése pedig egyenes arányban van a bűnözés növekedésével. 
Tegyük hozzá, hogy Magyarországon ráadásul távolról sem lehet segélyekből megélni... 
Az iszlám vallási szabályai miatt a muszlim bevándorlóknak sajátos igényeik vannak az élet több területén (pl.: napi imák, pénteki ima, halal étkezés), amelyek nincsenek összhangban a befogadó társadalom életmódjával. Az aktivisták nem érik be az ilyen igények egyszerű tiszteletben tartásával, több angol állami iskolában például elérték, hogy a muszlim diákok vallási érzékenysége miatt a keresztény tanulók se fogyaszthassanak mást, mint halal ételt. 
Az oktatás területén a muszlim bevándorlók szervezett kampányokat folytatnak az intézmények világnézeti átformálására. A nyugati országok megpróbáltak ellenőrzött kereteket biztosítani bevándorlóiknak az iszlám mérsékeltebb irányzatainak oktatására, de ez gyakorlatilag kudarcot vallott. 
A hírhedt muszlim gyűlöletprédikátorok nagy része európai országokban él. 
A felnőtt muszlim bevándorlók egy jelentős része ráadásul nem akarja elsajátítani a befogadó ország nyelvét, így az integráció legalapvetőbb szintjére sem jutnak el. 
("Konzervatív család" blog)



Miért olyan veszélyes a muzulmán hódítók befogadása?
Ifj. Tompó László 2015. augusztus 28. 11:14 Hunhír.info

Vannak, talán nem is kevesen, akik szerint a romokban heverő keresztény civilizációnál sokkal egészségesebb az iszlám. Csakhogy akik ezt jóhiszeműen állítják, nem ismerik igazán sem a Koránt, sem magukat a muzulmán közösségeket. Éppen ezért lássuk, milyen tényleges válaszokat adhatunk a címadó kérdésre?


A minap a Konzervativcsalád.blog.hu arra mutatott rá, hogy mind a múltbeli, mind a jelenbeli tapasztalatok szerint nem várható békés együttélés az iszlám híveivel, a muzulmánokkal. Öt tényt sorolt fel ennek bizonyságául. Lássuk most ezeket! 

»1. Míg Magyarországon az Alaptörvény rendelkezik az állam és a vallás szétválasztásáról ("Az állam és a vallási közösségek különváltan működnek. A vallási közösségek önállóak." VII. cikk, 3.), a muszlim bevándorlók olyan országokból érkeznek, ahol az iszlám az államvallás, amelyet minden más vallásnál felsőbbrendűnek tekintenek, és ami az állami törvényeket is nagy mértékben befolyásolja. A muszlimokat nem tanítják az egyéb vallások és vallásúak tiszteletére. Más vallások hirdetése sok muszlim országban bűncselekménynek minősül, amiért gyakran halálbüntetés jár. Ezek után hogyan várhatnánk, hogy valóban integrálódni akarjanak a befogadó keresztény társadalmakba? 

2. A keresztény országokba érkező muszlim bevándorlók jellemzően egy adott városrészben telepednek le, ahol szélsőséges esetben párhuzamos társadalmat hoznak létre, amelyre nem a befogadó állam törvényeit, hanem a muszlim vallási törvényt, a Shariát tekintik érvényesnek. Franciaországban már 2011-ben több mint 750 ilyen "no go" övezetet tartottak számon, ahol a rendőrség, a tűzoltóság nem tudja végezni a munkáját, és ahová nem muszlimoknak fokozottan veszélyes belépni. De nagy számban vannak ilyen kerületek Nagy-Britanniában, Hollandiában, Svédországban, Németországban, és minden olyan államban, amely nagy számban fogadott be muszlim bevándorlókat. 

3. A muszlim bevándorlók nagy része munkanélküli lesz a befogadó országban, és sokan nem is törekednek arra, hogy munkát találjanak, egyrészt, mivel a segélyekből is jól megélhetnek, másrészt, mivel így próbálják a befogadó keresztény társadalom politikai/gazdasági rendszerét összeroppantani. Nem véletlen, hogy a legtöbb bevándorló célpontja Svédország, ahol gyakorlatilag munka nélkül is meg lehet élni. Malmö muszlimok lakta negyedében például a férfiak több mint 80%-a munkanélküli. A munkanélküliség növekedése pedig egyenes arányban van a bűnözés növekedésével. Tegyük hozzá, hogy Magyarországon ráadásul távolról sem lehet segélyekből megélni... 

4. Az iszlám vallási szabályai miatt a muszlim bevándorlóknak sajátos igényeik vannak az élet több területén (pl.: napi imák, pénteki ima, halal étkezés), amelyek nincsenek összhangban a befogadó társadalom életmódjával. Az aktivisták nem érik be az ilyen igények egyszerű tiszteletben tartásával, több angol állami iskolában például elérték, hogy a muszlim diákok vallási érzékenysége miatt a keresztény tanulók se fogyaszthassanak mást, mint halal ételt. 

5. Az oktatás területén a muszlim bevándorlók szervezett kampányokat folytatnak az intézmények világnézeti átformálására. A nyugati országok megpróbáltak ellenőrzött kereteket biztosítani bevándorlóiknak az iszlám mérsékeltebb irányzatainak oktatására, de ez gyakorlatilag kudarcot vallott. A hírhedt muszlim gyűlöletprédikátorok nagy része európai országokban él. A felnőtt muszlim bevándorlók egy jelentős része ráadásul nem akarja elsajátítani a befogadó ország nyelvét, így az integráció legalapvetőbb szintjére sem jutnak el.« 

Eddig a Konzervativcsalád.blog.hu szemfelnyitó válaszai. Miket is mondhatnánk ezután? Hangsúlyozandó, sokan nem ismerik alaposan iszlám világot, a muzulmán embereket. Egy-egy kirándulóúton a róluk szerzett pillanatnyi pozitív tapasztalatok hatása alatt állva bizonyára túlzásnak is tartják a fentieket. Csakhogy akik mélyebben megismerik őket, inkább keserű tapasztalatokról számolhatnak be. 

Mondhatnók persze, Magyarországon jelenleg csak nyomokban van jelen az iszlám, legalábbis Németországhoz és Franciaországhoz képest. Mert például Kölnben akkora mecset építését tervezik, ami felülmúlná még az ottani dóm méreteit is, s valóságos propaganda-hadjáratot folytatnak országszerte a templomok mecsetekké alakítására és az iszlám életmód népszerűsításére. 

A történelem, amint tudjuk, az élet tanítómestere, s mi magyarok, ha másból nem, legalább a sajátunkéból tanuljunk, s gondoljunk csak arra, hogy a másfél százados török hódoltság során az iszlám hívei ahol csak megjelentek, raboltak. Amiből persze messzemenően nem az következik, hogy rosszban legyünk a mai Törökországgal. Szó sincsen erről! 

Itt egyedül arról van szó, hogy egy könnyen mobilizálható fanatikus iszlám térhódítás zajlik. Egy, a fehér emberiségtől teljesen idegen, sőt azzal egyenesen ellentétes civilizáció és életforma ráerőltetése mindazokra, akikkel képviselői csak kapcsolatba kerülnek. Ez az, ami ellen minden becsületes európai nemzetnek a maga viszonyai közepette nemcsak lehet, de kell is védekeznie! 

Kapcsolódó: 
Saría, az iszlám vallásjog
Felállva tapsoltak a hívők a meleg pár eljegyzésén - videó
Natalie Portman: A zsidóság túl sokat foglalkozik a holokauszttal
Ellopják az álmainkat is!



TRAGIKUS ÖSSZEFÜGGÉSEK

Van összefüggés a Titkos Transzatlanti Szabadkereskedelmi egyezmény megkötésének kierőszakolása az Európai Unió tagállamaitól és a MIGRÁCIÓS áradat Európára - és benne Magyarországra - való rázúdítása között.
Ezt is nézd meg, hogy értsd mekkora a tét a migránsok miatt! 
https://www.youtube.com/watch?t=89&v=uQg4jsdT944

Az USA minden áron világuralomra tör és ehhez nagyon jó partner SZÁMÁRA a NATO. 
Mindent el fognak követni, hogy kiépíthessék a tervezett európai NATO támaszpontját Magyarország területén! 
Ugyanakkor gőzerővel folynak a titkos tárgyalások, hogy létrejöjjön a Transzatlanti Szabadkereskedelmi egyezmény az EU és az USA között 
Ha kell, migránsokkal fog ÜRÜGYET PROVOKÁLNI rá! 


Magyarország tekintetében TRAGIKUS az, hogy hazaáruló volt "MINISZTERELNÖKÖK" kótyavetyélhetik el Magyarországot és tehetik végérvényesen tönkre a benne élő MARADÉK MAGYARSÁGOT, akik még mindig hisznek ezeknek a HAZAÁRULÓ VOLT MINISZTERELNÖKÖKNEK ÉS A VELÜK PAKTUMOT KÖTÖTT magukat demokratikusnak hazudóknak... 


Sajnos, nem tudtok arról, hogy mindez amiatt a T/5311-es törvény miatt van, melynek minden áron érvényt akarnak szerezni! 
Azért kell az ÜRÜGY, mert megtévesztéssel lett a parlament elé terjesztve - területfejlesztési törvénybe bújtatva - és, mint ilyen nem lehet a törvénynek érvényt szerezni közvetlen módon! 
2008-ban tudomásomra jutott, hogy Bajnai Gordon, területfejlesztési törvénybe bújtatva meg akarja szavaztatni 2008. április 22-én azt a törvényt, amely lehetővé tenné a NATO számára az egész ország területét 11 körzetre osztva - LOGISZTIKAI KÖZPONTOK KIALAKÍTÁSÁT. 
http://blog.xfree.hu/myblog.tvn?SID&pid=10145&n=furaila&blog
EGÉSZEN PONTOSAN HAZÁNK TERÜLETÉN AKARJA EZZEL A TÖRVÉNNYEL LEHETŐVÉ TENNI A NATO EURÓPAI TÁMASZPONTJÁNAK KIALAKÍTÁSÁT. 

A/35 §-hoz: Az OTrT a következő 27/A §-sal és az azt megelőző alcímmel egészül ki: 
,,Honvédelmi terület övezete 27/A § A honvédelmi terület övezetét a településszerkezeti tervben beépítésre szánt vagy beépítésre nem szánt különleges honvédelmi terület terület-felhasználási egységbe kell sorolni." 
Az 1/4. sz. melléklet Országos jelentőségű logisztikai központok és térségek felsorolását tartalmazza. Összesen 11 nagy térségre osztva Magyarország területét. Ezen térségek a mellékletben a település közigazgatási területét és annak 10 km-es környezetét jelöli. 
Logisztikai központok és térségek: 
I. Nyugat-dunántúli körzet Sopron (részközpont: Szombathely). 
II. Észak-dunántúli körzet: Győr - Gönyű. 
III. Közép-dunántúli körzet: Székesfehérvár (részközpont: Dunaújváros, Veszprém). 
IV. Dél-dunántúli körzet: Baja (részközpont: Mohács). 
V. Budapest körzet: Dél-Pest (Soroksár), 
Dél-Buda (Nagytétény), 
Csepel Nemzeti Szabadkikötő. 
VI. Közép-alföldi körzet: Szolnok. 
VII. Dél-alföldi körzet: Szeged (részközpont: Kisszállás). 
VIII. Észak-keleti körzet: Miskolc vagy Tiszaújváros. 
IX. Észak-tiszántúli körzet: Záhony (részközpont: Nyíregyháza). 
X. Délnyugat-dunántúli körzet: Nagykanizsa. 
XI. Közép-tiszántúli körzet: Debrecen. 
Bajnai ezt követően - talán ezért? - szinte tálcán a miniszterelnökséget. Majd újra kampányolhatott 2014-ben ezerrel, méghozzá a HAZA és HALADÁS-sal (azóta Egyesületével) összeáll a kép. Boross olyannyira akarta a NATO-t, hogy képes volt az akkori népszavazási küszöböt levinni, hogy érvényes legyen. Mondván, hogy: - "...oda be kellett lépni!". 
Lásd a korábbi képet az újságcikkről! 
http://xfree.hu/kep_show.tvn?kid=225163&aid=257851
Erre a PAKTUM minden áron való betartatása miatt volt "szükség". Hogy soha ne lehessen még csak beszélni sem az általa újjászervezett titkosszolgálatokról - sem az előttiről, sem semmiről, amivel tönkretették Magyarországot és a benne élőket. 
Na, a lényeg: hogy megszavazta a parlament és azóta sem valósulhatott meg ez a logisztikai központ építése, pedig az IZRAELI MŰSZAKI ALAKULATOK KATONÁI - akik szerződéssel bedolgoznak a NATO-nak - azóta is magyarul tanulnak (még a gyerekeik is) mert annyira készülnének a nagy feladatra 


Már csak az ÜRÜGYRE lenne szükség, mint 1956-ban az akkori SZU-katonaság magyarországi megszállására. 


Sikerült is kirobbantani az őszödi beszéd kapcsán a TV-székház "ostromát"! Amit egyébként GERGÉNYI PÉTER, mint civil nézelődő - tisztes távolból a tér szélén álldogálva - végig figyelemmel kísért! 
Ekkor kapott értelmet az, hogy miért volt ő a meghívott előadók listáján szinte, MINDEN Haza és Haladás meg a Magyar Nők Világfórumán előadónak! 
A meghívókon ezért is emeltem ki az ő nevét. 
Egyenes folytatása volt a hatalmi provokációnak a 2006-os véres rendőri beavatkozás...http://furaila.xfree.hu/43588
Csakhogy, akkor még nem volt kész ez a törvényjavaslat! 
Ezért kell Borossnak és a mögötte álló érdekcsoportoknak Bajnai Gordon, aki tenni is fog azért, hogy a maradék kis országunk egész területe NATO támaszponttá váljon - a logisztikai központok kiépítésével. 
Amiért eredménytelen volt az uszítás a jobb- és baloldalra osztottsággal, a cigány-magyar, zsidó-magyar ellentétek szításával, ránk zúdították és zúdítják a menekülteknek álcázott dzsihadista fanatikusokat... 
Majd ők elrendezik mindazt, amivel 25. éve hiába próbálkoztak a magukat baloldalinak hazudó és a velük PAKTUMOT kötött - és azt 25 éven keresztül betartó - magukat demokratának hazudó POLITIKUSOK... 

Bóna Mária Ilona


Kitartást

Erőt, kitartást és gondos felderítést-hírszerzést! Ez az első, amit az őszi megpróbáltatások elé írok, mint szerintem követendő taktikaként vélek. 

A határvadász bevetési századok létrehozása, a Honvédség jól kiképzett alakulatainak bevetésére a kétharmados döntések mielőbbi parlamenti meghozása mind-mind az egyre erőszakosabb behatolók megfékezését és visszafordítását célozza. Hatalmas flották állnak az EU tagállamainak a rendelkezésére, de felhasználhatók az olasz haditengerészet szállítóhajói. S fel velük, fedélzetre fel és vissza a feladónak. Amerika persze tovább lapul, a háttérből irányított manővere - Európa letarolására-legyűrésére gondolok - kudarca, egyre szélesebb körű elutasítása láttán. A hírhedt Gyarmati István, akinek elévülhetetlen a bűne a magyar hondvédség leszereltetése, hiába cáfolta ezt élő adásban az Echo TV-ben, Petán Péter a Magyar Hírlap főszerkesztője viszont nagyon határozottan szembeszállt az atlantista véleményével. 

Igen, reménytvesztett emberek is vannak a behatoló-ránkzúduló tömegben, de nem elhanyagolható veszély, hogy titkosszolgálati alakulatok, netán az "Iszlám Állam" egységei is együttérzést csiholva araszolnak Röszkén a vasúti síneken, majd áttörve a magyar rendőrök sorfalát - szóval egyszer csak előlépve Európa elleni haramiatámadásra készülnek, parancsra várva 

Embercsempészek készítik elő a határainkon átnyomuló, törvényeinket sárba tipró massza kérlelhetetlen vándorútját. Ezeknek, a csempészeknek a tevékenységét se csak a maguk érdekviszonyi határozzák meg. Jól informálják őket a háttérerők lapuló ügynökei. Az EU jogszabályokat betartó, jogkövető magatartást nem várhatunk el tőlük. Ám nekünk meg kell teremtenünk a jogbiztonságot - a magyar nép érdekeit figyelembe véve. Bonyolult jogi csűrés - csavarás zajlik előttünk, velünk. Ezért fontos a hiteles tájékoztatás, hogy a magyar lakosság képes legyen eligazodni ebben a zűrzavaros, kaotikus világban. Amelyhez erő szükségeltetik. 

A kereszténység nagy veszélyt él át. A letarolás veszélyét. 
A Csángó dalokat csodálatosan éneklő Petrás Máriát kitiltották a Zsidó Kulturális Fesztiválról, ahová hivatalosan meghívták. Látszólag ez nem tartozik mondandóm végére. Ám a Mazsihisz döntése intő jel. 
A keresztény szellemiségű, kiváló művésznő szereplésének visszahívása elsősorban nem neki szól. 
A kereszténység nem hagyhatja magát. 

M.Szabó Imre