Payday Loans

Keresés

A legújabb

Petőfi ünnep
MAGYAR ÉLETMINŐSÉG
2015. július 19. vasárnap, 07:19

MAGYAR FÖLDBEN NYUGSZANAK PETŐFI CSONTJAI! (ÉRTÉKELÉS)

Petőfi SándorA média kételkedéssel, fanyalgással vagy maró gúnnyal kommentálja, hogy Morvai Ferenc eltemette Petőfi Sándor költő és forradalmár csontjait.

A hírekben ki-ki gazdája elvárása szerint ócsárol vagy támad. A fősodrású média óvatosan mások nyilatkozataiból idéz, a nemzetellenes erők kíméletlenül ostoroznak, a liberálisok lenézően gúnyolódnak. Még a hazafias oldal prominensei sem szólnak elismerően a temetésről. Őket a mellőzés sérti, az óvatos Morvai rájuk nem osztott szerepet. Jegyezzük meg, bölcs előrelátással kifogta a szelet az ugrásra kész nemzetellenes erők vitorlájából. Sajnálatukra nem ragaszthatnak a régi, bevált recept szerint fasiszta, náci, irredenta, vagy egyéb lejárató címkéket a Petőfi-ügyre.  

Az ellenzők többsége a Magyar (?) Tudományos (?) Akadémia (?) 26 évvel ezelőtti, fotó alapján született állásfoglalására hivatkozik. E szerint a Barguzinban kiásott csontváz egy nőé. Punktum! Ők, csakúgy, mint az Akadémia tudorai süket és vak módjára figyelmen kívül hagynak minden valóban tudományos bizonyítékot. Nem akarnak tudomást szerezni a csontváz és a Petőfi azonosítási-jegyek egyezéséről, s hogy DNS-vizsgálatok kimutatták a maradványok és a Petőfi-leszármazottak közeli rokonságát. A sarokba szorított Akadémia végső megoldásként kétségbe vonta a DNS-vizsgálatot végző kínai igazságügyi szakértők hitelességét, amiért azok – híreink szerint – beperelték.

A nemzetellenes médiát azért fizetik, hogy károgjon! Írásaikban egybehangzóan lehúzták a 2015. július 17-én a Papp László sportarénában lezajlott, fesztiválszerű Petőfi-megemlékezést és a Fiume úti Temetőben lezajlott kegyeletadást. Lényegtelen apróságokon lovagolnak. Az előadók személyén, a műsoron, vagy a temetés ismeretlen időpontján, módján és törvénytelenségén. A sok jelentéktelen részletből legfeljebb annyit érdemes kiragadni, hogy Morvai Ferenc már régebben, titokban eltemette a nála lévő Petőfi-csontokat. (A többihez csak végeláthatatlan pereskedéssel juthat.) A csontokat bölcs előrelátással 4,5 tonna betontömbbe ágyazta, s mellettük elhelyezett egy jeladót. Huszonegy évig ez fogja jelezni, ha bárki bolygatja a sírt. A lakájmédia hiteléről még annyit, hogy állításukkal szemben nem 1000-1500 fő jött el Petőfi sírtjához kegyeletét leróni, hanem 3-4000!

A Fiumei úti Temetőben bizonyítottan nemzeti költőnk, Petőfi Sándor hamvai nyugszanak! A költő hosszú utat járt be, míg végre hazatért. Ám ez a Haza nem azonos azzal a szabadságáért harcoló Magyarországgal, ahonnan 1849-ben elhurcolták. Petőfi újra itt van velünk, jelenlétével ad erőt a gyarmatosítók ellen küzdelmünkhöz. Zarándokoljunk el sírjához, merítsünk magyarságtudatot, méltóságot és erőt harcunkhoz!

Petőfi sírjának márványlapján ez olvasható:

Petőfi Sándor költő, forradalmár
Született Magyarországon 1823-ban
Meghalt Szibériában, 1856-ban
Eltemette 2015. július 17-én a Megamorv-Petőfi Bizottság Egyesület

Tisztelgünk a nemes hazafi, Morvai Ferenc előtt! Köszönjük kitartását és áldozatvállalását! Petőfi hamvainak felkutatásával és magyar földbe temetésével hatalmas szolgálatot tett a Hazának és a Nemzetnek!  Köszönjük!

Magyar Irodalmi Lap

Álmos Király Televízió 2: Archívum


Archívum 1


Archívum 2


Archívum 3


Archívum 4

LAST_UPDATED2