Payday Loans

Keresés

A legújabb

Nemzeti Hírháló hírlevél 2015 július 10. PDF Nyomtatás E-mail
OLY KORBAN ÉLÜNK ABC
Nemzeti Hírháló hírlevél 2015 július 10.

Ókori piramisok az Orion övcsillagainak nyomvonalán

ZARÁNDOKLAT MÁRIA JELENÉSEK és 
FÖLDANYÁNK ÉPÍTETT TÁJTEMPLOMAIBAN

SOMLÓSI LAJOSSAL, a tájtemplomok szakértőjével
11 nap: 2015. szeptember 3-13-ig
Csökkentett, új ár: 172.500.-Ft
Tartalmazza:
- busz ktg.
- 2 sofőr
- 1 hivatalos idegenvezető + Somlósi Lajos
- szállás 10 éjszaka
- félpanziós ellátás ( reggeli + vacsora) 
Nem tartalmazza:
- belépők (kb. 5.000.-Ft)
- Igény esetén 1 ágyas felár (70.000.-Ft)
- Igény esetén BBP biztosítás (kb. 4.500.-Ft)
- igény esetén storno biztosítás (9.000.-Ft)
Jelentkezési és fizetési határidő az egyedi szervezés és foglalások miatt: 2015. július 31.
Részletek itt: egipatrona.hu

GYORSMENÜ
• Feliratkozás
• Olvasás honlapon
• Napi programajánló
• Facebook oldalunk
• Támogatás-tagdíj
Jelen levőkLetöltési statisztika




HunTV: Jobbik belűlről - Vendégünk Bertha Szilvia


Videó: https://www.youtube.com/watch?t=95&v=1jJi4g3lRps
Kapcsolódó: Átnevelő tábor Rákospalotán



ÉBRESZTŐ!

Sok éves a terv, mely szerint sötét bőrűekkel végeztetik el azt, amit nem is olyan régen, sok millió kivégzett indián szenvedett el, és vált Amerika földje a gyilkosok és rablók áldozatává. 
Most Európa 500 milliós őslakosságáról van szó. 
200 millió sötét bőrű fizetett, főként AIDS-es és fertőzött területekről történő bevándorlásával, pusztításával, elszaporodásával, betegségek terjesztésével, és kiképzett ISIS terroristák bedobásával, a közeljövőben a teljes európai őstörténet eltörlése, teljes népesség csere végrehajtása a cél, a további háborús fenyegető veszélyekről nem is beszélve! 
Nem 10-20-........-100 év múlva akarják meglépni! A folyamat beindult, már MOST történik

Éppen a központban van Magyarország, mely évszázadokon keresztül, folyamatosan a népirtások központi célpontja volt, miközben mi védtük meg többször is, a keletről érkező támadásoktól a bűnös Európát. 
A határszéli kerítésépítés felvetése csak látszat. A köznépnek "cirkusz kell", és mindent megtesznek, hogy ez minden pillanatban biztosítva legyen. 
2050-re, azaz 35 év múlva, már csak 2 millió magyart "terveznek", és a drasztikus csökkenés további terv. 

5 perc azoknak, akik még mindig "alszanak" és nem értik, miért kell imádkozni. 
FKFV új Hulla(dék)égetője Budapesten, a Fóti úton. 
Megállni tilos tábla kitéve, gyalogos forgalom és fotózás tilos, minden építési adottság a koncentrációs táborokra jellemző.

https://www.youtube.com/watch?v=AIo_QfAX5k4

További koncentrációs (Fema) táborok új stadionoknak álcázva Magyarországon
http://magyarnemzetikormany.com/pi-klub/news.php?readmore=8970

Már rég nem elég csak
- a magunk és családunk számára a várható túlélést biztosítani! 
- előadásokra és nemzeti rendezvényekre járni! 
- magunknak önző módon élni! 

Már rég meg kellene tenni mindenkinek azt a minimumot, amivel mint egyén, nem csak magán, hanem az egész világon is segíteni tud! 
Akinek nem inge, az nem veszi magára, mindenki más a nyaralás gondolatán túlmenően, azonnal kezdje el tenni azt, amit eddig elhanyagolt, és amit az Isten rábízott! 

Augusztus 15.: Magyarország felajánlása Szűz Máriának és Ima a békés fennmaradásért
http://www.egipatrona.hu/index.php/2015-augusztus-15

Mindennapi ima:
http://www.egipatrona.hu/kapolna/index.php/84-engeszteles/127-az-egesz-vilagra-kiterjedo-ima-est-indul


Egy platformon a Fidesz és a baloldal: jöhet a TTIP!
Laky Zoltán 2015.07.09. válasz.hu

"A folyamatos belpolitikai csatazajban nem sok figyelem jut az életünket valóban meghatározó dolgoknak" - írta áprilisban Bod Péter Ákos a Heti Válaszban a Transzatlanti Kereskedelmi és Befektetési Partnerségről (angol rövidítése alapján TTIP-ről). És lőn: a magyar sajtóban szinte alig kapott visszhangot, hogy az Európai Parlament (EP) tegnap fontos határozatot fogadott el a tervezett szabadkereskedelmi egyezménnyel kapcsolatban. 


Hogy megértsük, mi volt a strasbourgi szavazás tétje, először is idézzük fel, mi is az a TTIP. Nem hagyományos szabadkereskedelmi egyezményről van szó, hiszen nem csupán az EU és az USA közötti vámokat törölné el, hanem a nem vámjellegű kereskedelmi akadályokat is lebontaná. Ezek az akadályok jellemzően a két fél eltérő szabályozásaiból fakadnak. Európa és Amerika máshogy szabályozza például az élelmiszerek, a gyógyszerek vagy az autók biztonsági feltételeit, és a vállalatoknak extra kiadást jelent, hogy ha exportálni akarnak a másik piacra, kétféle szabályozásnak is meg kell felelniük, kétféle tesztfolyamaton is át kell menniük. Ennek vetne véget a TTIP: az EU és az USA kölcsönösen elfogadná a másik szabályait. Például ha egy európai autó átmegy az Euro NCAP törésteszten, forgalomba hozható Amerikában anélkül, hogy az amerikai tesztnek is alávessék. Az érem másik oldala, hogy ha egy élelmiszer megfelel az általában kevésbé szigorú amerikai szabályozásnak, Európában is le hetne árusítani. 

Az ellenzők szerint az egyezmény a multicégek érdekében fellazítaná a nemzetállami szabályozást. A TTIP ellen civil szervezetek 2,3 millió aláírást gyűjtöttek össze Európából. Köztük van Lázár Jánosé is, a Fidesz ugyanis kettős kommunikációt folytat az ügyben: Rogán Antal az év elején még megvédte volna az országot multiktól, Németh Zsolt viszont támogatja az egyezményt, és a Fidesz a mostani EP-szavazáson is igennel voksolt.

Ugyancsak kritika célpontja az államok és a befektetők közötti jogviták rendezését szolgáló mechanizmus, az ISDS (Investor-State Dispute Settlement). Az ellenzők szerint az ISDS arra szolgál, hogy a multicégek beperelhessék azokat az országokat, ahol számukra kedvezőtlen szabályozást fogadnak el. A támogatók rámutatnak: a mechanizmus nem ad lehetőséget a külföldi befektetőknek arra, hogy változtassanak a nemzetállami szabályozáson, csak arra, hogy kompenzálják őket, ha olyan szabályozást fogadnak el, ami hátrányosabban érinti őket, mint a helyi vállalkozásokat. Az ISDS nem újdonság, hanem ma is széles körben elterjedt mechanizmus. Az európai országok közel 1400 befektetési egyezményt kötöttek egymással és külső országokkal, amelyek biztosítanak ilyen jogot egymás befektetőinek. 

A tegnapi strasbourgi szavazás fókuszában éppen az ISDS állt. Az Európai Szocialisták és Demokraták egy része ellenezte a mechanizmust, ezért vezetőjük, Martin Schulz EP-elnök olyan módosító indítványt terjesztett be, amely - elvileg - a kukába dobja a tervezett szabályozást. Az elfogadott szöveg lényege, hogy az ISDS-t egy másik, "átláthatóbb" rendszer váltja fel. A lényeg, hogy a befektetők és államok közötti vitákat nem a két fél által választott bíróság, hanem egy államilag kinevezett bírákból álló nemzetközi testület rendezze. 

A szöveg meglehetősen általános: az európai baloldal megnyugodott, a vérmes ellenzők, a zöldek, az euroszkeptikusok és a szélsőbal szerint viszont továbbra is veszélyes a TTIP.

A Parlament végül a szocialisták és az Európai Néppárt nagykoalíciója révén elfogadta a módosítást és támogatta a TTIP-tárgyalások folytatását. Igennel szavaztak a Fidesz, az MSZP és a DK képviselői, nemmel a Jobbik EP-frakciója, valamint a zöld frakcióban ülő LMP-s és PM-es képviselő. Az Európai Bizottság az elfogadott határozat alapján július 13. és 17. között ül asztalhoz az amerikai kormány képviselőivel a TTIP-tárgyalások következő fordulóján. Ekkor derül ki, mit szólnak az amerikaiak a javasolt vitarendezési mechanizmushoz. 

Még semmi sem dőlt el. Barack Obama mindenképp szeretné elnöksége előtt keresztülvinni a TTIP-et (és egy hasonló, amerikai-ázsiai megállapodást). Európában az Európai Parlamentnek is ratifikálnia kell majd a végső megállapodást, ám korántsem biztos, hogy a nemzetállami parlamenteknek is. Ez attól függ, milyen jellegű szerződésnek minősíti végül a TTIP-et a Bizottság. Az egyezmény még a támogatók szerint is legfeljebb 0,3-1 százalékos GDP-növekedést hozhat tíz év alatt, és a következő hónapokban további élénk viták várhatóak róla. 

Kapcsolódó: 
Balczó Zoltán - "A TTIP veszélyei és hatásai"
Világ-panoráma: A teljes önfeladás felé halad Magyarország?
A nagy üzlet - TTIP (Szabadkereskedelmi Egyezmény)
A magyar közszolgálati médiának nem hír a világ változása
Legjobb Munkahely különdíjat kapott a Monsanto Hungária Kft.


MI TÖRTÉNT VELÜNK? EURÓPA, MAGYARORSZÁG

MI TÖRTÉNT VELÜNK? 
EURÓPA, MAGYARORSZÁG


A nemzetek lezüllesztése hosszú folyamat. 
A nemzeteket tönkretették demográfiailag, etnikailag, gazdaságilag, vallásilag és erkölcsileg, lelki megtöréssel, befolyásolással, hülyítéssel, irányítással, liberális propagandával. 
Európa az utolsó stádiumban van. 

HOSSZÚTÁVÚ STRATÉGIAI LÉPÉSEK VOLTAK: 

OKKULT HÁBORÚK:

"A kulisszák mögött" - "A világfelforgató erők észrevétlenül tevékenykednek és erről a történetírás nem tud . 
Az emberek nem vetnek számot azzal a befolyással, amelynek engedelmeskednek, - a háborúk a tudattalanban játszódnak le. A mozgatóerők közvetett úton érik el, amit akarnak." (Evola) 

AZ USA RABLÓHADJÁRATAI A VILÁGBAN- EURÓPA GAZDASÁGI, KATONAI LEIGÁZÁSA

1945-től napjainkig az USA háborút folytatott, vagy katonai erőkkel beavatkozott Kína, Korea, Quetamala, Indonesia, Kuba, Kongó, Peru, Laos, Vietnam, Kambodzsa, Libanon (1983-84), Nicaragua (1980), Libya(1986), Irán (1987), Panama, Irak (1991), Szomália (1993), Szudán (1998), Afganisztán (1998), Jugoszlávia (1999), Afganisztán (2001-től), Irak (2003-tól),Libya (2011-től) 

Az ikertornyok felrobbantásával Az USA-ellen támadás a nemzetközi terrorizmus agressziójának tűnt. 

A cél a Közel-Kelet meghódítása volt az Egyesült Államok olajérdekeltségeinek és a nagyvállalatoknak kívánságára. 
A hamis információknak köszönhetően az Egyesült Államok az iszlám és a muszlimok ellen fordult, miközben Izrael hatalmasat profitált az Egyesült Államok iszlám elleni háborújából. 

ISIS?

Az, hogy az USA kormánya felfegyverezte és finanszírozta a mudzsahidokat, válaszlépés volt az 1979. decemberi szovjet megszállásra. 

Az amerikai külügyminiszter beismerte, hogy 2002-ben Netanjahu kényszerítette arra az Amerikai Egyesült Államokat, hogy álljon az Irak elleni fegyveres invázió élére. 

Netanjahu győzte meg George W. Bush akkori amerikai elnököt és a kongresszust, hogy Washingtonnak meg kell támadnia Irakot és ki kell szorítani a hatalomból Szaddam Husszein iraki vezetőt. Bibi parancsának elhangzása után hat hónappal az amerikai hadsereg légiereje bombázni kezdte az országot. 

Mivel az ISIS fő bázisa Szíriában van, ez ürügyet adott az USA-nak arra, hogy Szíriába vonuljon. 

"Az USA világhatalma Ukrajnán keresztül vezet. Ha Amerika Oroszország hatalmát meg akarja törni, akkor Ukrajnát le kell szakítania az orosz befolyási szféráról, hogy megakadályozza az Eurázsiai nagyhatalom létrejöttét." - Zbigniew Brzezinski. 

Amint Brzezinski megalkotta az elnökjelölt Obamát, a kampányát Soros György a baloldal több száz szervezete mögött álló multimilliárdos finanszírozta és támogatta. 

NATO
MAGYARORSZÁG NATO-LOGISZTIKAI TERÜLET 
MAGYARORSZÁG KATONAI SEBEZHETŐSÉGE, TELJES KÜLFÖLDI KONTROLL 

Egy cseh alezredes ki merte jelenteni, hogy a NATO egy szervezett bűnözői csoport. 

Obrtel azzal vádolja az észak-atlanti szövetséget, hogy világháborút akar kirobbantani Oroszország ellen, mert a nyugati gazdaság válsága azzal fenyeget, hogy a NATO anyagi támogatásai is elapadhatnak. A NATO ebben a helyzetben konfliktusok gerjesztésével próbálja megindokolni saját létezését, és a háborús gócokban a fegyverértékesítésekkel akarja magas profithoz juttatni a nyugati országokat, melyek a NATO működésének közvetlen anyagi támogatói. 

Az Amerikai Egyesült Államok hadifelszerelései számára raktárbázisokat telepített Kelet-Európába, Észtországban, Lettországban, Litvániában, Lengyelországban, Romániában és Bulgáriában. Páncélosokat hoztak, Európába, ezek egy része Németországba került, a többit szétosztják Lengyelország, Délkelet-Európa és a Baltikum között. 
Kihelyezik a nehézfegyvereket, NATO-hadgyakorlatokat tartanak. 

SZÉKESFEHÉRVÁR NATO-PARANCSNOKSÁG, MAGYARORSZÁG NATO LOGISZTIKAI TERÜLET 11 körzetre osztva, a törvényt 2008. áprilisában megszavazta a parlament területfejlesztési törvénybe bújtatva. 

A 9. pont arról szól, hogy mi számít honvédelmi területnek. A honvédelmi terület kiemelt térség és megyei területrendezési tervben megállapított övezet, amely a Magyar Honvédség alapfeladatait rendeltetésszerű ellátásához szükséges objektumok elhelyezésére, illetve tevékenységének végzésére szolgál. 

A 37. § -ban olvasható: "Felhatalmazást kap a Kormány, hogy rendeletben állapítsa meg a kiemelt térségi és megyei övezetek területi érintettségével kapcsolatosan állásfoglalásra jogosult államigazgatási szervek körét." 

16/C. § (1) A kiemelt fontosságú honvédelmi terület övezetét a kiemelt térségi és megyei területrendezési tervekben a tényleges kiterjedésének megfelelően kell lehatárolni. 

Az (1) bekezdés kijelölt területeket a településszerkezeti tervben beépítésre szánt, vagy beépítésre nem szánt különleges honvédelmi terület felhasználási egységbe kell sorolni! 

Magyarország 1999. évi lefegyverzése az SZDSZ műve - a sorkatonaság fölszámolása a magyar adófizetők 100 milliárd forintjából 
- a légvédelmi gyűrű lebontása, 
- izraeli katonák Magyarországon, 
- centrikus autópálya,- nem épült elkerülő vasúti és autópálya-hálózat, mint minden európai nagyvárosban (az M0-ás Ferihegy mellett halad el (!),- adott esetben azonnali kontroll. A honvédségi és a rendőri erők visszavonása a cigányoklakta területekről,- etnikai konfliktusok gyújtópontjai (Borsod, Heves, Nógrád, Szabolcs megyék) 
- az állam lemondott ezekről a területekről, az ottani lakosságról, nincs gazdasági beruházás, erőit visszahúzta, a cél Judapest védelme 

Magyarországnak nincs légvédelme, amikor berepült egy izraeli felderítőgép a légtérbe, a honvédség tudta meg utoljára. 

LEGYENGÍTETT BÁBKORMÁNYOK, KIFOSZTOTT NEMZETGAZDASÁGOK

Elindult a kilépni szándékozó EU-tagországok elleni gazdasági offenzíva az államkötvények kivásárlásával. A tagállamok kötelesek a közösbe fizetni a kimentéshez, az államcsőd-közeli helyzetbe került országokat tehát a saját pénzükön vásárolják föl. Magyarul de facto az Európai Unió a tulajdonos, vagyis az Európai Unió államosította Magyarország egy-egy stratégiai ágazatát. 

Ezt megtehetik valamennyi perifériaországgal, melynek lakossága ellenzi az EU-tagságot, hogy ezzel megakadályozzák a kilépést. Erre a gazdasági offenzívára akarják felépíteni az Európai Egyesült Államokat. 

NEMZETÁLLAMOK MEGSZÜNTETÉSE

A parlamentből eltüntették az ősi magyar zászlót. Izraeliek a pártok fő tanácsadói - és ez nem minősül nemzetbiztonsági kockázatnak. 

Medgyessy Péter, Gyurcsány Ferenc, Bajnai Gordon és Orbán Viktor - két tábor egy zászló alatt. Kormányok jönnek és mennek, ám a háttérország változatlan. Agytrösztök Amerikából és Izraelből. 

Ron Werber, Dick Morris, Jeremy Rosner, Tal Silberstein, George E. Birnbaum és Arthur Finkelstein. Azt a szót, hogy "nemzet",- "náci"-vá degradálták és súlykolják a bűntudatot. 

A három legfőbb közjogi méltóság egyetlen kollégiumi szobából kerül ki. 

Az olvasatlanul aláírt mediterrán szerződés ellen (annektálás) -ami példátlanul kiszolgáltatja az országot - csak molinó-tiltakozás volt. 

Magyarul: megszűnt a "Magyar Állam" azon joga, hogy iparát, mezőgazdaságát, szolgáltatási szektorát oltalmazza a karvalycégektől. 

Az eddigi névleges köztársaságok egyike sem volt demokratikusan előkészítve, megalapozva. 

2012-ben azért tiltották meg a népszavazást az Európai Unióból, a Valutalapból és a NATO-ból való kilépésről, mert ez ellenkezik a hatalmukat bebetonozó tákolmánnyal, amit "Alaptörvénynek" hívnak, ami semmiféle jogfolytonosságban nincs az ősi Magyar Alkotmánnyal. 

Emlékeztető: Az első Orbán kormány 2001-ben módosította a jegybank- törvényt, amellyel lemondott a pénzkibocsájtás jogáról és a Magyar Nemzeti Bankot az Európai Központi Bank felügyelete alá helyezte. 
2012: "Nem lesz népszavazás a kilépésről. Négy kezdeményezés Magyarország Európai Unióból, a NATO-ból és a Nemzetközi Valuta Alapból való kilépési, illetve kiválási szándékára irányult. Ezeket az OVB azért utasította el, mert a kezdeményezések Magyarország Alaptörvényében felsorolt tilalmakba ütköznének. Bábkormányok, haveri körök, ellenzék és kormány egyben A stratégiai pozíciók elfoglalása után jelenleg az ország módszeres kiüresítése zajlik. 

IZRAEL EURÓPÁBAN, A CIONIZMUS TÉRHÓDÍTÁSA
Az iszlamizálódás miatt a zsidók veszélybe kerültek mindenhol, ahol nagy számban éltek. 
MULTIKULTURALIZMUS
- az önfenntartó falusi közösségek szétrombolása 
- a családmodell lerombolása, a homoszexualitás propagálása, single életmód 
IRÁNYÍTOTT GAZDASÁGI SZÁMŰZETÉS
Fiatalok millióinak nyugati országokba irányított gazdasági száműzetése. 

Az életkörülmények ellehetetlenítésével (megélhetés és előrelépés lehetetlensége, eladósítás, etnikai bűnözés elszabadítása és fedése) a keleti országok fiataljait külföldre kényszerítették, ahol szívesebben fogadják a demográfia európaiakkal való kiegyensúlyozását a más kontinensekről érkező bevándorlókkal szemben), az itt maradókat felőrli a rabszolgasors és tizedeli az elszabaduló erőszak. Az ellenállást törvényileg letörik. 

Gazdaságilag, közvetett erőszakkal, és főként lelki-szellemi megtöréssel őrlik fel a lakosságot. Ez a receptje működik a nemzetirtásának, amit az elmúlt közel negyed évszázad már megmutatott. Lassú vergődésre ítéltek minket. 

A romák feltétel nélküli segélyezése a nemzetalapító lakosság terhére

Cigányokkal kezdték megszórni az integráció nevében a kiöregedő falvakat. És ezzel elkezdődött a terror, és az etnikai tisztogatás. A cigányok szocpolos házaikat megkapva már csak arra koncentráltak, hogy mit lehet ellopni a magyaroktól, bármi áron. Az iskolák elcigányosodtak, és mivel nem lehetett és manapság sem lehet szegregációt alkalmazni, a tanítás és tanulás lehetetlenné vált. A magyar gyerekek verése mindennapos lett. A cigányok kifosztották, megalázták és megalázzák őket. Segélyek, juttatások az egészségügy ellátja őket, nulla forint társadalombiztosítási befizetés mellett. 

A közművek kintlévőségeinek a nagy részét ők okozzák. (Mi pedig fizetjük!) Lebontanak mindent, amit nem lehet mozdítani. Kiirtják az erdőinket, elpusztítják természeti értékeinket. Betörések, lopások, gyilkosságok (egyedül maradt idős magyarokat gyilkolnak), csalások ezrei évente. 

A cigányság nem tud országot működtetni, egy másik nép szükséges ahhoz, hogy előteremtse a megélhetéséhez szükséges javakat,- a gazdatest. 

Liberális törvények, kisebbségvédelmi előírások, közben bűntudat súlykolása a "rasszizmus" fogalmával, a "nemzet" szó "náci"-vá degradálása. 

"Valóságshow'"-k, valódi híreket nélkülöző híradások

Az ENSZ-egyezmények a népirtás egyik formájaként jelölik meg az etnikai arányok erőszakos megváltoztatását, illetve egy közösség természetes létfeltételeinek tudatos lerombolását, erőszakos átalakítását. Az etnikai arányok megváltoztatását szigorúan tiltja a Helsinki Záróokmány. 

A GLOBÁLIS ELIT

Európa kormányainak élén szabadkőműves, egy részük nyíltan cionista irányítók állnak. 
-a könyvek igazolják a nagyvállalatok céljait, 
-a politikusok segítségével az államok módosítják a törvényeket a vállalatok előnyére, 
-a szervezett vallással az egyház és az állam biztosítja a "rendet". 
Ezek a családok uralják a bankrendszert, az olaj- és gázipart, a szállítást, a bányászatot. 
Egy ateista politikai csoport, ami a talmudista jogot követi. 
90 %-uk kazár, askenáziak. 
Kihasználják az országokat, hogy igazi uraikat szolgálják. 
Egész kontinenseket irányítanak. 
A Rothschildok könnyedén kinyújtják a kezüket Pétervárra, Londonba, Párizsba, Washingtonba, Bécsbe. 
Ők tartják a béke vagy a háború kulcsait. 
Európa királyai, Amerika elnökei. 
Lord Jacob de Rothschild, His son Nathaniel, Baron John de Rothschild. Sir Evelyn de Rothschild, David Rockefeller, Nathan Warburg, Henry Kissinger. George Soros.Paul Volcker. Larry Summers, Lloyd Blankfein, Ben Bernanke. 

BEVÁNDORLÁS

A tömeges bevándorlás nem elkerülhetetlen történelmi folyamat, amint azt a média beállítja. A harmadik világbeli bevándorlás mesterségesen előidézett,több évtizedes, tudatos tervezés eredménye. Az európai integráció egyik fő megindítója ugyanaz a személy volt, aki lerakta az ideológiai alapjait a Richard Coudenhove-Kalergi a háttérből működve, távol a nagyközönség fürkésző tekintetétől, sikeresen győzte meg Európa legfontosabb államfőit az európai integráció tervének végrehajtásáról, mivel személyes ismerőse volt a korabeli európai nemesek és jelentős politikusok mindegyikének és mivel megörökölte a nemesi származású, diplomata apjának politikai kapcsolatait.1922-ben, Bécsben alapította meg a Pán-Európai Mozgalmat, melynek célja egy "Új Világrend" létrehozása volt, melynek vezető államai az Egyesült Államok és a vele szövetséges föderális államok. 

"Praktischer Idealismus" - Kalergi rámutat, hogy a jövő Európáját nem az Óvilág honos népei birtokolják majd, hanem egyfajta ember alatti ember, mely a különböző rasszok kényszerített keveredésének az eredménye. 

Kalergi egyértelművé teszi, hogy Európa népeit sárga mongoloid népekkel és harmadik világbeli színes népekkel kell keresztezni, hogy létrejöjjön egy identitás, etnikai hovatartozás nélküli gyökértelen és soknemzetiségű sokaság melyen a jövőbeli hatalmi elit könnyűszerrel tudna uralkodni. 

Kalergi első lépésben az európai nemzetek önrendelkezési joguktól való megfosztását hirdette, a későbbiekben ezen nemzetek kiirtását tűzte ki célul tömeges bevándorlás és etnikai szeparatista mozgalmak révén. 

Bár Richard Kalergi nevét egyetlen tankönyv sem említi meg, az ő elgondolásai képezik az Európai Unió eszmei alapját. Minden második évben kiosztják a Coudenhove-Kalergi Európa- díjat azoknak az európaiknak, akik élvonalában álltak ennek a bűnös tervnek a végrehajtásában. A díjat többek közt olyan politikusoknak is megítélték, mint Angela Merkel és Herman van Rompuy. 

Az ENSZ New York-i kirendeltségének egy 2000 év január havában közzétett jelentése szerint - címe: "Immigration replacement: A solution to declining and aging population" - Európának 2025-ig 159 000 000 bevándorlóra van szüksége. 

Könnyű belátni, hogy a "demográfiai válságot" bőkezű családtámogatási rendszerrel, családbarát értékrend közvetítésével és a családromboló devianciák hirdetésének a szankcionálásával könnyedén meg lehetne oldani 
Nyilvánvaló, hogy az Európán kívüli génállomány beáramlása tönkreteszi népeink genetikai örökségét, a bevándorlásnak hála egyszer megszűnünk létezni, mint egyedi faji és etnikai csoport. 

A különböző deszegregációs, multikulturalista és "rasszizmus"- ellenes intézkedések egyedüli célja az, hogy eltorzítsák népünket, hogy olyan ember alatti emberekké váljunk, akiknek nincs nemzeti identitásuk, saját kultúrájuk és történelmük. 

G. Brock Chisholm az Egészségügyi Világszervezet egykori vezetője mesterien elsajátította a Kalergi-terv doktrínáját, ez teljesen egyértelmű a hangoztatott álláspontja alapján: 
"Amit fontos lenne megtenni az, hogy mindenhol korlátozzuk a születések számát és népszerűsítsük a - rasszok közötti - vegyes házasságokat a célból, hogy létrejöjjön egy globális emberfaj, egy olyan világban, melyet egy központi kormány fog teljes egészében irányítani. 

Ha körbenézünk korunk multikulturális társadalmában, nyilvánvalóvá válik, hogy Kalergi terve a végkifejletéhez közeleg, mivel napjainkban Európa összeolvadása zajlik a harmadik világgal. 

A fősodratú média a félretájékoztatás és a bevándorláspárti ál-humanitárius propaganda kettős nyomásával akarja a honos európai embereket szüntelenül a saját örökségük, identitásuk és származásuk megtagadására kényszeríteni.
A dolgozók millióit megnyomorító globális kapitalizmus tányérnyalói szakadatlanul arról akarnak minket győzködni, hogy identitásunk megtagadása egy "nemes", haladó és humanitárius cselekedet, hogy az ún. "rasszizmus" bűn és elítélendő. 

Mindezt azért teszik, mert mindannyiunkból vak, atomizált fogyasztókat akarnak nevelni, akik nem rontják nekik a "bizniszt". 

BEÖZÖNLÉS

Az ENSZ szerint a többség háborúk, fegyveres konfliktusok és üldöztetés elől menekül. Magyarország nem létező határán át naponta többezren érkeznek a Balkánról. Az Európai Unió döntése értelmében a menekülteket "elosztják" az unió tagállamaiba. 

Februárban az "Iszlám Államnak" nevezett terrorszervezet káosszal és menekültözönnel fenyegette meg Európát a Földközi-tenger térségében, valamint azzal, hogy dzsihádista harcosokat küld a kontinensre. 

Irakban, Líbiában és Szíriában az USA parancsára a NATO számolta fel az államszervezeteket. 

Az "Iszlám kalifátus" egy precedens nélküli exodust teremtett, - ahogy azt az olasz külügyminiszter előre jelezte. 
A kopt keresztényeket kivégző dzsihádisták pedig azt üzenték: "Rómától délre vagyunk már!" 

Lehallgatott telefonbeszélgetések szerint a menekült-tömegeket pszichológiai fegyverként alkalmazzák. Zsoldosaik elfoglalják az európai célpontokat, terrorista fenyegetettséget teremtve a kontinensen. A cél az, hogy a harmadik - hamarosan közeledő - fázisban az etnikai lázongásokban, támadásokban térdrekényszerített Európa maga kérje intézkedések bevezetését. Az eltartásra szánt, munkavégzésre képtelen menekültek óriási gazdasági terhet jelentenek a kontinensnek. 

A humanitárius katasztrófát akarja kihasználni az "Iszlám Államnak" nevezett terrorszervezet az uralom megszerzésére. A háttérhatalom korlátlan anyagi forrásokkal rendelkezik, a bábok kulcspozícióban ülnek. 

PSZICHOLÓGIAI ÉS GAZDASÁGI HADVISELÉS EURÓPA ELLEN
MAGYARORSZÁG

Szíriai, eritreai, afgán, szomáliai, nigériai, iraki, szudáni, líbiai tömegek, menekültek milliói özönlenek Európába. 
Őrizetlen határ, biztos bejutás a schengeni övezetbe, szállás, ellátás, napi háromszori étkezés vallási előírások szerint, panasz lehetősége a jogvédőknél. Ha arabos külsejű, tanulja meg, hogy Afganisztánban nincs vasúti közlekedés és a folyót is Kabulnak hívják. Ha Ön afrikai külsejű, magolja be: Libériából jött, Monroviában a tengerparton van a belváros, vasútállomás pedig nincsen. Ebből tudni fogják, hogy Ön nem hazudik, nem bűnöző. Már meg is kapta a magyar okmányait. 

Betegséget hordoz? A regisztráció során csak a testsúlyát ellenőrzik, ha később bejelenti, hogy beteg, magyar orvosok vizsgálják-gyógyítják, mindezt két éven keresztül ingyen! A csomag értéke 165.000,- Ft (súlyosabb betegség esetén ennek a többszöröse is lehet!) 

Választójog! Szavazhat polgármesterre, önkormányzati képviselőre, kezdeményezhet helyi népszavazást! Unja a helyi parasztokat? Szavazzon menekült polgármester-jelöltre! Sok a gond a befogadókkal? Kezdeményezzen népszavazást, hátha bezárják őket! 

Megvannak a magyar papírjai? Honfitársai között élhet 2 x hat hónapon keresztül! (további hosszabbításra van lehetőség, de ez nem az alapcsomag része.*) Ez idő alatt napi 3x étkezés (ld. fentebb), szállás 2-3 ágyas szobákban, fűtés-világítás-folyó víz, tisztálkodószerek és ruházat, mindez ingyen. Költőpénz és utazási kedvezmények! A csomag összértéke havi 150.000 forint (=500 euró), így egy év alatt ön 6.000 eurót takarít meg. Ennyit az embercsempészeknek sem fizetett, ugye? 

Nem tud írni-olvasni? Csak hozzon számlát egy magyar iskolából és már meg is kapja az ellenértékét! Kevés? Kérvényezzen beiskolázási segélyt a könyvekre, tanszerekre, ruházatra! Bónusz csomag szorgalmasaknak: ingyenes nyelvtanfolyam (520óra) a középfokú nyelvvizsgáig! A bónusz-csomag értéke fél millió forint! 

Lejárt az egy év a szállodában? 4x hat hónapos lakhatási támogatás várja! Hazamenne? Vagy máshová? A repülőjegyét is fizetjük! (Reméljük, hamarosan újra vendégül láthatjuk! Ehhez csak másik nevet kell mondania a recepción.) 

Itt maradna? Kamatmentes kölcsönnel várjuk, hogy lakást-házat vásároljon szerettei körében! Munkaviszony csak az őslakosoknak kell ehhez, akiket ki is lakoltatnak, ha nem törlesztenek. Ha Ön szerettei körében választ lakást, úgyis olcsóbban jut hozzá, mert a befogadók menekülnek a környékről, Önt kilakoltatni meg úgysem merik, erről jogvédőink gondoskodnak. 

MAGÁNVÁLLALATOK NEMZETÁLLAMOK HELYETT 
A KORMÁNYOK HELYÉRE KERÜLNEK AZ ÓRIÁSCÉGEK 
A TÖRVÉNYESÍTETT ZSAROLÁS KÍSÉRLETE


Az Egyesült Államok rá akar kényszeríteni Európára egy egyezményt, aminek a lényege az, hogy az üzlet mindenek felett áll. 

Amennyiben ratifikálják a megállapodást, akkor a politikai közösségnek nincs joguk olyan döntéseket hozni, amelyek kockáztatnák az üzletemberek (micsoda hülye szó ez!-vajon kiket nevezünk annak?) nyereségét. 

Tehát sem az egészségvédelem, sem a munkahelyvédelem, sem a természetvédelem mellett nem léphetnek fel. 
Amennyiben kutatások bizonyítják, hogy az élelmiszerek vagy növényvédőszerek egészségre ártalmas összetevőket tartalmaznak és megpróbálják betiltani, akkor az a vállalkozó ("üzletember"), akinek ez veszteséget jelent beperelheti az államot egy "független kereskedelmi bíróságnál",- ez utóbbi pedig a Transzatlanti Befektetési és Kereskedelmi Egyezményre hivatkozik és megbünteti az államot, oly módon, hogy kényszeríti a termék kereskedelembe hozatalára, ráadásul még súlyos pénzbüntetésre is,- a dollármilliókat az adófizetőknek kell kifizetniük az óriásvállalatoknak! 
Az egységes szabályozás azt jelenti, hogy ha egy országban engedélyeztek egy eljárást, akkor azt más országoknak már nincs joguk vizsgálni és az adott terméket, vagy eljárást kereskedelmi forgalomba kell engedi, az aláíró országoknak pedig automatikusan mindig ahhoz az országhoz kell alkalmazkodniuk, ahol a leggyengébb a szabályozás. 

Az aláírt megállapodások akkor is érvényben maradnak, - ha a kormányzati szándék időközben megváltozik! Így bekerülhet - ahogy már be is került - Magyarországra a GMO és a rákkeltő anyagok. A cégek igyekeznek elérni, hogy a termékeken ne legyen kötelező jelölni, hogy az adott fogyasztási cikk génmódosított összetevőket tartalmaz. 

Ha a multicégek kénye-kedve szerint zárul a Transzatlanti Kereskedelmi és Befektetési Partnerség (TTIP) fedőnevű tárgyalássorozat, akkor tele lesznek az európai szupermarketek is hormonokkal etetett amerikai állatok húsával, klórban fertőtlenített csirkemellel vagy klónozott állatoktól származó hús- és tejkészítményekkel. Az egyezmény értelmében rákényszeríthetik Romániára a verespataki cianidos-technológiával kinyert aranybányászatot is. 

Az üzleti intézkedések az egészségügyi és gyógyszerárakról, az internetszabadságról és a fogyasztók védelméről, az energiaszolgáltatókról és a kulturális szolgáltatásokról, a szabványokról és a szerzői jogokról, a földhasználatról és a természeti erőforrásokról, a működési engedélyekről, a bevándorlásról, a közbeszerzésekről, a szakmai továbbképzésről, a magánélet védelméről és sok más témáról szólnak! Az egyezmény aláírása után a választott önkormányzati képviselőknek nem maradna más feladata, mint megállapodni a nagyvállalatok helyi megbízottaival a végrehajtás módozataiban. 

1995 -és 1997 között már volt egy ilyen hatalomátvételi kísérlet. Akkor is az volt a cél, hogy a magánvállaltok egyenlő státusba kerüljenek a nemzetállamokkal. A Multilaterális Befektetési Megállapodás tárgyalásai húsz évvel ezelőtt zátonyra futottak a nyilvánosság ereje és a parlamenti képviselők ellenállása miatt. Most újra ez a tét! 

A TTIP-TAFTA az európai klónja az USA és tizenkét ázsiai ország között épp elfogadás előtt álló Csendes-óceáni Partnerség (TPP[4]) egyezménynek. 

A két egyezmény (TTIP-TAFTA és TPP) valódi gazdasági birodalmat hozna létre, amely közvetlen határain túl is képes lenne kikényszeríteni az egyezmények alkalmazását. Az Obama-kormány teljesen sajátjának fogadta el az óriásvállalatok által diktált tervet. Az USA és Európa közötti tárgyalások zárt ajtók mögött folynak! 

Az amerikai tárgyalódelegáció mellett dolgozik több mint hatszáz nagyvállalati hivatalos lobbista, akik korlátlanul hozzáférnek az előkészítő dokumentumokhoz és az amerikai kormányt képviselő döntéshozókhoz. Ugyanakkor a közvéleményt és az újságírókat szigorúan kizárták, a tervezetek nem kerülhetnek nyilvánosságra, amíg a végleges egyezséget alá nem írják - amikor azonban már késő változtatni rajta. 

Az EU elvesztette a GMO engedélyeztetési eljárás tárgyában indult pert és több százmillió eurót fizetett a mesterséges növekedési hormonnal kezelt húsok betiltása miatt kiszabott WTO-szankcióként. Ráadásul az aláírást követően az egyezményt csak valamennyi aláíró ország jóváhagyásával lehetne megváltoztatni. Ez gyakorlatilag bebetonozná a vállalatoknak nyújtott előnyöket és ellehetetlenítené a demokrácia normális eszközeit: a választásokban megjelenő felelősségre vonást, a nem-vállalati érdekek képviseletét, illetve a tüntetések jelentőségét.


A multinacionális vállalatoknak joguk lehetne megtámadni a nemzeti szabályozásokat egy extrajudiciális eljárás keretében. Ezeken a speciális bíróságokon három gazdasági jogász - a Világbank és az ENSZ szabályai alapján - korlátlan adófizetői kártérítést rendelhet el, ha szerintük a nemzetállami intézkedések és kormányzati lépések veszélyeztetik a vállalkozások ,,várható profitját". 

Ezáltal az óriásvállalatok képesek megakadályozni egy ország fogyasztó- és a környezetvédelmi, egészségügyi és egy sor más, önállóan kialakított szociális vagy gazdasági elképzeléseit. 

Így már több mint 400 millió dollár megfizetésére kényszerítették az adófizetőket vegyszerek betiltása, földhasználati és engedélyezési szabályozások, vízgazdálkodás és fakitermelési irányelvek, valamint egyéb ügyekért. Csak az USA egyezményei miatt több mint 14 milliárd dollár sorsa van függőben a páciensek jogai, a szennyezések felszámolása, a klíma- és energiapolitika, a termőföld tulajdona, a vízfelhasználás vagy a fakitermelés és más ügyekben, a vállalatok által indított perekben. 

(források: magyardiplo, hídfőnet, jövőnkinfo, hungarianrealnews, pi-klub, identitásblog valamint régebbi cikkekből, elmentett vagy megírt híreimből válogatások és saját gondolatok)

Kapcsolódó: 
Coudenhove-Kalergi terv: Lopakodó népirtás Európa népei ellen



Hová jutottunk nemzeti kormány idején?

Soltész Miklós, a 200 körüli havi másfél milliós jövedelmű államtitkár egyike örömmel jelentette be, hogy jövő évi költségvetésben kétmilliárd forinttal több jut a kisebbségek támogatására. Vagyis összességében több, mint 8 milliárd forint. Ez valóban jó hír, csak mi a helyzet a magyar többséggel? 

A 2024-es olimpia rendezéséről a szándéknyilatkozatot máris benyújtották, amelyet Tarlós István főpolgármester és Borkai Zsolt, a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke írt alá. Az olimpia nagy lehetőség, az ebből származó nagy bevételt majd 2024-ben vagy utána az egészségügyre költik. De mi lesz addig az egészségüggyel? És mi lesz, ha úgy járunk az olimpia rendezés kiadásaival, ha úgy járunk mint a görögök? Meg lehet nézni az interneten, hogy néznek ki az akkor drágán megépített létesítmények. Mint Akasztón a Stadler stadion, vagy a Kárpátok géniuszának a szülőfalujában (Románia) épített stadion? 


A közmédiára jövőre 80 milliárd forint jut, és ugyancsak 80 milliárd forinttal támogatjuk a határon túliakat. Arról, hogy jövőre hány várva várt miniszterelnöki levél érkezik, és hány milliárd jut rá, nem találtunk egyelőre adatot. Arról viszont igen, hogy hamarosan újabb miniszterelnöki levél érkezik, és óriásplakátok is kikerülnek az utcákra arról, milyen sikeres az ország. Arról nem találtunk információt, amin végre bejelentenék, hogy csúcson van a központi költségvetés adóssága! 

Egyik botránytól a másikig tántorgunk... A magán-nyugdíjpénztári pénz (3000 milliárd) eltűnt, de hatalmas károkat okozott a brókerbotrány is. Emlékszik még valaki a Malév csődbevitelére? A kár pontos összege még mindig nem ismert, mert évek óta szedi a milliárdos felszámoló a havi milliókat, amit mindaddig megtehet, amíg a felszámolás nem fejeződik be. A Malév körül okozott kárt 1000 milliárd forintra becsülik. 

Erkölcsi válságunkat tetézi az, hogy az ügynöklistákat még mindig nem ismerhetjük meg, és a diktatúra működtetői és leszármazottaik járnak még mindig jól, az áldozataik minimál jövedelmen próbálnak vegetálni. Az eddigi legnagyobb maffia aktáit (az olajaktákat) 85 évre titkosította 2000-ben az első Orbán-kormány. Azóta annyi új maffia lett, és egészen kormányközeliek, hogy ezt a gyalázatos olajszőkítési balhét már el is felejtettük. Az első Orbán-kormány adta le 2001-ben a pénzkibocsátási jogunkat, azonnal meg is indultunk lefelé a lejtőn! Ők alkották meg a devizahitelezést lehetővé tevő rendeletet (88/2001 (VI. 15.). 

A központi költségvetés adóssága tehát átlépte a 25 ezer milliárd forintot. Az Államadósság Kezelő Központ (ÁKK) Zrt. legfrissebb adatai szerint a központi költségvetés adóssága a múlt hét végén 25 141,9 milliárd forintra emelkedett, ami 210 milliárdos növekedés az előző héthez képest. Az ÁKK június utolsó napjaiban vállalta át a BKV/BKK Zrt. újabb, 52 milliárd forintos adósságát. Az eddigi rekord 24 996,1 milliárd forint volt - ezt a szintet egy évvel ezelőtt, 2014. július 18-án érte el az adósságmutató. (Forrás: napi.hu

A forint is egyre rosszabb állapotban van. Ez azonban nem zavarja pártunkat és kormányunkat, kiáll a kormányszóvivő a Magyarország jobban teljesít tábla mögé, és bemondja, hogy újabb miniszterelnöki levél érkezik, és újabb óriásplakátok fogják ellepni az országot 600 milliós költséggel. Amiből könnyen lehet a szokásos egymilliárd forint. Az ellenzék tiltakozik, ennél többet nem tehet. 

A közérdekű adatokat a jövőben is kiadják, de most már fizetni kell érte, szabad áras alapon. Ezzel aztán elveszik a kedvét az igazság után kutakodóknak. 
Száz vasutat, ezeret! (Petőfi Sándor) 
Száz stadiont, ezret! (Orbán Viktor) 
SVPSZ

Mindent visznek mint a piros hetes.... Újabb Fidesz oligarcha nábob a láthatáron? Mi vettük a fáradtságot, és utánanéztünk. Így készül Orbán Viktor 2018 "Nagy Háborújára". Pénz, paripa, és fegyver. Minden összegyűlik lassan. 
Akinek szárazak az adatok, igyon rá hideg vizet, csak vigyázzon nehogy félrenyeljen, és fuldokolni kezdjen. 
Tehát jöjjön először a cikk. 

"Óriási beruházás - 25 éve nem láttunk ilyet Magyarországon
2015. július 08., 13:00 Privátbankár, MTI 

Tiszapüspökiben építkezik majd a Tisza-TK Projekt Kft., a 145 millió euró (nagyjából 45 milliárd forintos) beruházással megépülő üzem a rendszerváltoztatás óta a legnagyobb élelmiszeripari beruházás Magyarországon - mondta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter. 

Rengeteg új munkahely

A kormány 9,2 milliárd forintos támogatást, az Eximbank hosszú lejáratú hitelt nyújt a beruházáshoz, amellyel 550 új munkahely jön létre, majd közvetetten további 750. 

Magyar cég

A beruházást nemzetgazdaságilag kiemeltnek minősítették, a társaság 100 százalékban magyar tulajdonú - tette hozzá. 

Az üzem évente 530 ezer tonna magyar termelőktől felvásárolt kukoricát fog feldolgozni, az előállított termék 70 százalékát exportálják majd."

Tehát a kormány (az az mi 9,2MRD Forinttal támogatjuk a Tisza TK Projekt Kft gigaberuházását. 
Mivel ez végre nem stadionokra, hanem valóban munkahelyteremtésre, és a magyar élelmiszer feldolgozás valamilyen szintű talpra állításának a próbálkozására megy, még üdvözölhetnénk is ezt. 
Viszont mi vettük a fáradtságot, és "megkapirgáltuk a céget, és annak tulajdonosi köreit. 
(...

Kapcsolódó: 
Beszünteti eddigi létminimum-vizsgálatait a KSH
KSH: Valamitől kiugróan nőtt a halálozások száma az év elején
Megválasztották a jegybank felügyelőbizottságát
"Korrupt Papcsák Ferenc"?
Magyarország egy kicsit még korruptabb lett
Hétfőtől bünteti a Fidesz, ha valaki fel akarja deríteni a korrupciót
Mégis beköltözhet Andy Vajna kaszinója a Vajdahunyad várába?
Történelmi csúcson a költségvetés adóssága
Protest-öngyilkosságot követett el egy polgárőr, videóval köszönt el


Ingatlanbotrány: Portik is tanúskodhat Rogán és Juhász perében
2015-04-17 12:54:18 Blikk-információ/Magyar Nemzet

Budapest - Tucatnyi esetben van arra konkrét bizonyíték, hogy nyomott áron adták el az ingatlanokat az V. kerületben - erősítette meg tegnap a bíróságon korábbi állításait Juhász Péter. A belvárosi önkormányzati képviselő ellen Rogán Antal indított személyiségi jogi pert.

Juhász a Facebookon, illetve nyilatkozataiban belvárosi Rogán-klánról, bűnszervezetről, ingatlanok ár alatti átjátszásáról beszélt, valamint arról, hogy Portik Tamásék is kerestek a Rogánékkal kötött üzleten. 
Egyik novemberi bejegyzésében például úgy fogalmazott, hogy számos ingatlaneladás alkalmával az önkormányzat a piaci, korábban meghirdetett árnál jóval alacsonyabb áron adta el a kiválasztott vevőknek az ingatlanokat. 

- Az V. kerületben a Fidesz maffiaként működik. Szervezetten lopják ki a belvárosiak vagyonát a maguk hasznára - írta. 


Portik és Rogán ismerik egymást

E kijelentések miatt indított Juhász ellen személyiségi jogi pert, továbbá egymillió forint sérelemdíj megállapítását kérte Rogán Antal, aki nem jelent meg a tegnapi tárgyaláson. 

Juhász Péter egyébként konkrét példákat is említett a bíróságon arra, hogy milyen ingatlanokat értékesítettek állítása szerint piaci ár alatt. Például a Sas utcában egy 51 millióért eladott ingatlan felújítására 110 milliót költöttek, s most 430 millióért árulják. 

Egy Károly körúti esetében pedig egy Portik Tamás élettársához köthető cég 52 millióért vett meg egy ingatlant, amelyet azután 102 millióért értékesítettek tovább - mondta. 

Portik egyébként korábban maga nyilatkozta, hogy Rogán Antallal ismerik egymást, illetve kapcsolatban voltak. Ezzel magyarázta Juhász Péter, hogy miért indítványozzák a Prisztás-gyilkosság miatt börtönbüntetését töltő Portik Tamás meghallgatását. 

Azt egyelőre nem tudni, ennek helyt ad-e a bíróság, de akár az is elképzelhető, hogy Portikot nem személyesen idézik be, hanem írásban tesznek fel neki kérdéseket. 

Olvasó: A perben meghallgatták volna Portik Tamás előzetesben lévő maffiózót, azonban Rogán Antal felperes ezt nem akarja... Vajon miért nem? 

Kapcsolódó: 
Távoznia kell: Vida Ildikó ideje lejárt!
Farkas Flórián avagy "kutyából nem lesz szalonna"?


A grexit az USA-t veszélyezteti?

Miért nem akarja a FED, hogy Görögország kilépjen az euro övezetből (grexit)? 
Janet Yellen, a FED elnöke nem akarja, hogy Görögország feladja az eurót. 
Szavai inkább fenyegetésnek, mint tanácsadásnak vehetőek. 
Az USA vajon csak a NATO miatt akarja Görögországot az euró övezetben tartani, mint ahogy ezt a G7-esek találkozóján is elhangzott? 


Amiről nem számolnak be a hivatalos médiák, hogy az amerikai hedgfondok (befektetési alapok) CDS termékeikkel a Görög állam csődjére fogadtak. A CDS olyan származtatott bankipari termékek, amik fogadásról szólnak. Ha a hiteles nem tud fizetni, akkor az kell fizessen,aki ezeket a papírokat eladta, ebben az esetben az amerikai befektetési alapok. 
Ha Görög állam csődbe megy, akkor a hitelkiesési biztosítás érvénybe lép és az öt legnagyobb amerikai bank csődbe megy. 
Ezt a terméket a nagytőke spekulációra használja fel, mert nemcsak a hitelező vásárolhat ilyen papírokat. Ez olyan mintha én a szomszéd házára kötnék egy biztosítást és majd felgyújtanám. Tehát vannak érdekek, amik Görögország fizetésképtelenségére spekulálnak. 
Ilyen fogadási terméket a hedgfondok rengeteget eladtak, ezt a világ GDP-jének az 1500-szorosára saccolják és mivel a fináncszektor résztvevői szorosan összefüggnek egymással, egy intézmény csődjének is dominóhatása lehet. 
epochtimes.de

Kapcsolódó: 
Népszavazást tart az euró bevezetéséről Lengyelország
Elmúlt a hidegfrász, hűsölnek a hellén helóták
Feladták a görögök a harcot - szembe megy a népszavazással a kormány
Nigel Farage Görögországról
Görög válság - üzentek az oroszok
Putyin karjaiba futhatnak a görögök
Kezdjünk aggódni? Összeborult Oroszország és Kína
Indulhat Putyin világbankja (BRICS)
Jimmy Carter: az USA hanyatló pályára állt, elveszíti szövetségeseit


Cionista szélsőséges iszlamisták harcolnak Ukrajna mellett

Az Inopress információi szerint szélsőséges iszlamisták harcolnak Donbásszon az ukránok oldalán - írja Novorosszia hírügynöksége. Nagyjából harminc bűnöző csoportosulás segít Novorosszia háborúja ellen az ukránoknak. Őket a legforróbb pontokon vetik be az ukránok.

A New York Times tudósítója, Andrew Kramer kikérdezte az egyik ilyen bűnbandának, a Manszúr sejkről elnevezett zászlóaljnak a vezetőjét. 

A találkozóra egy steak house-ban került sor, ahol a Jobb Szektor harcosai szívesen időznek. Az amerikai újság szerint a Jobb Szektor irányítja ezt a bűnbandát. Kramer riportalanya nem árulta el a nevét, csak annyit árult el magáról, hogy nagyjából 45 éves, és részt vett mind a két csecsen háborúban, illetve hogy eddig Franciaországban élt. "Szeretünk harcolni az oroszokkal. Mindig is harcoltunk az oroszokkal. Nagyjából 24 éve léptem erre az ösvényre. Számunkra sosem ért véget a háború. Sosem tértünk ki az Oroszország elleni háborúból, és nem is fogunk soha sem" - mondta a parancsnok. 

Kramer megjegyzése szerint néhány ukrán zászlóalj nyíltan használ nacionalista szimbólumokat, mint például az Azov zászlóalj. A csecsen harcos elárulta, hogy jól kijönnek a nacionalistákkal, mert ők is ugyanúgy, mint ő, utálják az oroszokat, és szeretik a hazájukat. A csecsen harcos társaival együtt nem hord nehézpáncél mellényeket. "Nekünk ilyen nézetünk van ezzel kapcsolatban. Hiszünk Istenben, ezért nincs szükségünk páncélmellényekre" - mondta a csecsen harcos. A februárban megölt Isze Muszajev parancsnokról elárulta, hogy az ukrán katonai vezetőség jóváhagyta annak tevékenységét, de ezekről nem történt semmilyen hivatalos feljegyzés. 

A csecsen harcos arról is beszélt, hogy a francia hatóságok ebben az évben letartóztatták csoportjának két tagját is, akiket az Iszlám Állammal való együttműködéssel vádolnak. "Egész Európa retteg az oroszoktól. Európának érdeke, hogy mi önkéntesekként harcoljunk itt, de ezt nem mindenki érti" - mondta a csecsen harcos. 


"A Manszúr sejk és a Dzsohar Dudajev zászlóalj főleg csecsenekből áll, de vannak közöttük más poszt szovjet köztársasságokból származó muzulmánok is, például üzbégek és balkárok is. A harmadik, Krím zászlóaljban főleg krími tatárok vannak" - olvasható Kramer cikkében. 

Forrás: Novorosinform - RapidPress - firstlook.org

Kapcsolódó: 
Elnéptelenednek a háború miatt a kárpátaljai falvak
Gyurcsány: keresztényi kötelesség befogadni a menekülteket
Tengerből kimentett négerek verik szét az olasz tengerparti városokat
Ez nem Irak, ez Debrecen most! Itt a videó, amit mindenki nézzen, és osszon meg!
Nem bűncselekmény az illegális határátlépés
Világ-panoráma: Ez népvándorlás, honfoglalás!
Földi: háború van az Iszlám Állam és Európa között
A menekült hisztéria leple alatt Amerika megszállja Európát
Távol a valóságtól! Szelényi Zsuzsanna: ezek az emberek rendkívül békések, s nem bántják a debrecenieket
Amerikai vezérkarielnök-jelölt: Oroszország a legfőbb veszély
SZDSZ-alapító sürgeti a csoportos házasság törvényesítését
Vármegyések tisztították meg a Keleti pályaudvart
Nógrádi György: Sokkal több bevándorló fog jönni, és radikalizálódás várható!
FEMA táborok Magyarországon?
Izrael a Negev-sivatagba deportálja az afrikai négereket, akik nem hajlandóak önként távozni
A világ legrasszistább állama - Izrael
Kövér László szerint egyelőre jobb, ha kussolnak az őshonos magyarok



HonlapLeiratkozás