Payday Loans

Keresés

A legújabb

Nemzeti Hírháló hírlevél 2015 július 07. PDF Nyomtatás E-mail
OLY KORBAN ÉLÜNK ABC
Nemzeti Hírháló hírlevél 2015 július 07.

Görgetegi monostor (Grgeteg): pálos kolostorra épült

ZARÁNDOKLAT MÁRIA JELENÉSEK és 
FÖLDANYÁNK ÉPÍTETT TÁJTEMPLOMAIBAN

SOMLÓSI LAJOSSAL, a tájtemplomok szakértőjével
11 nap: 2015. szeptember 3-13-ig
Csökkentett, új ár: 172.500.-Ft
Tartalmazza:
- busz ktg.
- 2 sofőr
- 1 hivatalos idegenvezető + Somlósi Lajos
- szállás 10 éjszaka
- félpanziós ellátás ( reggeli + vacsora) 
Nem tartalmazza:
- belépők (kb. 5.000.-Ft)
- Igény esetén 1 ágyas felár (70.000.-Ft)
- Igény esetén BBP biztosítás (kb. 4.500.-Ft)
- igény esetén storno biztosítás (9.000.-Ft)
Jelentkezési és fizetési határidő az egyedi szervezés és foglalások miatt: 2015. július 31.
Részletek itt: egipatrona.hu

GYORSMENÜ
• Feliratkozás
• Olvasás honlapon
• Napi programajánló
• Facebook oldalunk
• Támogatás-tagdíj
Jelen levőkLetöltési statisztika

Kedves Olvasó! 

Ez egy mintahírlevél. A napi teljes tartalomért kattintson ide: 
http://nemzetihirhalo.hu/joo/index.php/klubtagsagi-rendszer?sid=009806
(Azonosítóját kérjük, ne felejtse el megadni: 009806 !)




"Nemzetépítő vártán - vitázzunk vagy száz szón, 
ahogyan most Magfalván, úgy volt régen Szárszón"


2015-07-31.-én és 08-1.-én és 2.-án!
"Nem a rendszert kell megdönteni, hanem ki kell szervezni alóla a társadalmat. Igaz ehhez komoly civil kurázsi kell." (ExDRKLHe).


FELHÍVÁS A MAGYAR SZER MUNKÁJÁBAN VALÓ RÉSZVÉTELRE!

Kedves Küzdőtársak! A Magyarságért Tenni Akaró Barátaink!

Nem oly régen újra előkerült egy székely humor:. "Székely fiú kérdezi Édesapját: - Ídes Apám! Meddig kell még várnom egy boldogabb világra? Mire az Öreg válaszol: Fiam, ha vársz, akkor sokat!" 

A Magyarok Szövetsége Mozgalom 2008-tól kezdve egyetlen olyan szerveződésként kezdte működését mely a fenti idézeteknek megfelelt. Vezérelvünk a "mindig magunkért, soha mások ellen" volt és maradt. A Mozgalom egy olyan akarat közösség, ahol az Emberek példát mutattak abban, hogy lehet Boldogabb Világban élni. Igaz, hogy ezt eddig csak "Tiszavirág" képében tudtuk felvillantani, de minden lehetőség és minden igény továbbra is megmaradt a folytatásra. 


Tisztelt volt, jelenkori és jövőbeni Szövetségesek!

A Mozgalom elindítja tevékenységének második szakaszát. Tanulva az első szakasz hibáiból, igyekszünk majd elkerülni ugyanazokat a csapdákat. Célunk és módszerünk: legyen letisztultabb! A mozgalom Részedre is csak akkor mozog, ha mozgatod! Tehát senki ne várja, hogy "leesik a szilva a szájába"! Legfontosabb, hogy Figyeljünk egymásra! 

Visszatérünk az eredeti MAG-okhoz, és módszerekhez. Nem kell feltalálnunk a "spanyolviaszt", hiszen a Teremtett világ már nagyon rég óta "ki van találva". Csak figyelnünk és cselekednünk kell. 
"Vezérürük" helyett tisztelni fogjuk a kiválasztódás folyamatát, s ennek összetartó erejét - óvni fogjuk. 
Kérünk mindenkit, vegyen részt a mozgalomban!

ELŐZMÉNYEK RÖVIDEN:

A Magyarok Szövetsége - nemzetépítő népmozgalom - évekig megrendezte Bösztörpusztán a Magyarok Országos Gyűlését (MOGY), de tavalyelőtt már Apajpusztára ("apály") kényszerültünk. Tavaly azonban már a nevet is meg kellett változtatni, mert a MOGY Egyesület közben megalakult és nagy szeretettel kérte, hogy ne használjuk a MOGY nevét. MI nem is tettük, s így sokáig vártunk arra, hogy ők megrendezik a MOGY-ot. Amikor kiderült, hogy nem: pár hét alatt megszerveztük a MAGYAR SZER-t, Verőcén. Szándékunk a "szikra" megtartása volt, s a továbblépés a "hullám aljáról". Idén ismét vártuk az egyesületre, de mivel úgy néz ki, hogy idén sem lesz MOGY, így most, megszervezzük a második MAGYAR SZER-t, de ezúttal a Pest megyei Monor közelében fekvő Magfalván, Géczy Gábor nagylelkű segítségével. 

Magfalva = magvetés. Nem véletlenül kerülünk oda!

A Magyarok Szövetségéről az elmúlt időszakban a szétesést híresztelték. Közben pedig a kiscsoportok komoly műhelymunkát végeznek az akaratközösség szervezésére. 

Tudjuk, a "hivatalos struktúrák keretén belül" sem "vezéreink", sem "vezérelveink", nem tartanak bennünket eléggé össze. Idén tehát az a feladatunk, hogy átgondoljuk Szövetségünk célját, rövid és hosszú-távú terveit, stratégiáit és főleg az "akaratközösség" összekötő alapjait. A "Hogyan?" kérdésre tesszük le a választ, úgy, hogy mindenki, aki részt vesz rajta, tudni fogja a másnapi dolgát. Ugyan tisztában vagyunk abban, hogy elvben mindenki tudja mi a dolga, de láthatóan valós változást nem tudtunk egymagunk elérni. Küzdelmi napjaink száma magas, eredményessége kicsiny. Ám aki akar, tud ezen változtatni! 

Ezért a Magfalván megrendezésre kerülő MAGYAR SZER egyetlen nagy tanácskozás lesz, ahol a pénteki napon "egységesítjük a mozgalmunkat". Szombaton a társadalmi képviselet és a nemzet viszonyát szeretnénk elméleti és gyakorlati síkon megvitatni és rövid, könnyen érthető "kis kátéban" lefektetni. Végül vasárnap megpihenünk és áttekintve az elvégzett munkát, beszélgetünk "egymással" és közösen megnézzük azt a felvételt, amely Bösztörön készült az "Álmos fia Árpád" című darabról, amely méltó módon zárja be az idei, nyári MAGYAR SZERT. 

2015-07-31 PÉNTEK: "egységesítjük a mozgalmunkat" 
Déli 12 órától fogadjuk az érkezőket. Ha összegyűltünk - a szakrális megnyitó után - az MSZ belső ügyeit kell rendeznünk. Először meg kell hallgatnunk azokat, akik szólni akarnak. A megszólalást kezdjék az élenjáróink 1fő/10 perc időtartamban. 
Majd meg kell állapodnunk a szombati nap működési szabályaiban, amelynek a magyar hagyományokra és erkölcsiségre kell épülnie, de a mai kor igényeit is ki kell elégítenie! 
Fegyelmezetten és magyar emberhez méltó módon kell kidolgoznunk közösen a "kiválasztódás" szabályrendszerét, s az alapján kell a tisztségviselők helyett munkában élenjárókat találni. 
A Magfalván megrendezésre kerülő MAGYAR SZER egyetlen nagy tanácskozás lesz, ahol a pénteki nap estéjén az élő kisközösségek szerveződési rendjét fogjuk megtárgyalni, s a Tizedes rendszernek egy - a jelen helyzethez alkalmazkodó megoldását szeretnénk kialakítani! 

Ami persze nem lehet más, mint maga a "tizedes rendszer". (UB után szabadon) 
Ugyanis a szervezettségünk megújítása, s annak az "érintkezésének" módja, talán a legszükségesebb. S így arra kérünk mindenkit, hogy vegyen részt az egységesen szervezett kisközösségeket kialakító nemzetépítésben! 

Részletesebb program:

2015-08-01 SZOMBAT: "társadalmi képviselet és nemzet viszonya " 
Ki kell alakítanunk a párbeszédet legalább a nemzeti gondolkodású személyek és szervezetek között is, mielőtt késő lenne. S meg kell állapodnunk a magyar értékrend elemeiben is. A nemzetépítő párbeszédhez azonban végtelen sok alázat és a mellérendelő hagyományunk tisztelete szükséges. Így arra kérek mindenkit, hogy készítse el a javaslatait írásban, mert csak annak tudunk bármiféle hozzászólási lehetőséget adni, aki javaslatait és a nemzetépítő "terepmunkában" való felajánlásait írásban juttatja el hozzánk a SZER kezdéséig! / Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Szeretnénk, ha részt vennél a munkánkban Te is! Sőt, tudományos igénnyel elemeznéd a megoldás lehetséges útjait. Ha a közhatalomban nem lesz egyensúly és a hatalom gyakorlása nem kerül vissza a nemzet kezébe megfelelő módon, akkor csak a hosszú-távú, több korosztályon átnyúló tervezéssel lehet majd, eredményt elérni. Akkor a ma élőknek ez a "hajó" valószínűleg nem fog már rendelkezésre állni. De ha nem teszünk ellene, gyermekeinknek is "savanyó" jövőt fogunk mi magunk biztosítani. 
Sajnos rengeteg "sajátos" gondolat van a nemzeti oldalon, ami miatt a realista nem fér a munka közelébe sem. Pedig nekünk kézzelfogható és rövid-távú eredményeket is fel kellene mutatnunk, hogy ne veszítsük el a nemzet hitét és bizakodását. A nemzeti depresszió elkerüléséhez szükséges a már elveszett bizalom és hit visszaszerzése is. Szükséges továbbá a nemzeti büszkeséget ésszerűen kezelni. Viszont a nemzeti öntudatot vissza kell adni azoknak, akik ezt bármilyen belső-külső okból elveszítették. 

Szombati nap délelőtt 09.00 órától témák szerinti rövid vitaindító lesz, s ezt követően 3-3 perces hozzászólások lehetségesek azok részére, akik a leadott anyagaik okán ezt a lehetőséget megszerezték. A kérdésekre biztosítunk lehetőséget, de csak értelmes keretek között. Egy-egy adott téma lezárásaként a témába vágó dolgozatok írói kapnak 10-10 perces időt azok lényegének az ismertetésre, majd, ismét vita, ahol csak 1 perces hozzászólások lehetségesek. 

2015-08-02. VASÁRNAP: "áttekintjük az elvégzett munkát" 
Kezdéskor együtt leszünk Istentiszteletben. Majd az előző két nap vitáiban kiérlelt anyagot, immár vita nélküli ismertetjük. Később - az előző este az élenjárói kiválasztódás szabályrendszere alapján - azok kaphatnak szót és a bemutatkozás lehetőségét, akik vállalásaikat meg tudják és akarják erősíteni a közösség előtt. (Bösztörpusztáról is fogunk beszélni). Ezt követően kb. 14 órától az "Álmos fia Árpád" című előadás bösztörpusztai videófelvételét vetítjük. (vagy ha a szervező össze tudja szedni a szereplőket, akkor élőben is láthatjuk, e történelmi hűségű darabot) S ezzel zárjuk a SZERT! 

Tisztelt Résztvevők!

Kérjük a munkánk hatékonysága érdekében az elérhetőségeinken előre bejelentkezni szíveskedjetek! A Szer teljesen önköltséges és öngondoskodó. Sátorozási lehetőség van, tisztálkodási és főzési lehetőség biztosított. Mindenki hozza a saját ellátásának a szükségeit, és egy kis adományt a közös étkezéshez és költségekhez. E feltétel mindenkinek lehetőségei szerinti és gondoljuk: elviselhető. 
A jelentkezések alapján fogjuk bővíteni a területeket és a zárt, fedett helyszíneket. Aki nem jelentkezik előre, az ne is háborodjon fel, ha nem sikerül úgy a hét-végéje, ahogy tervezte! 
Kérjük, ezzel segítse az önkéntes szervezők munkáját! 

Kelt 2015-06-23-án. 
Ne keresd a személyeket, hanem legyél - velünk együtt cselekvő! 

Kedves Mindnyájan! 

Nem a kudarc a kudarc, hanem ha nem tanulunk belőle. Sok év telt el a Magyarok Szövetségének megalakulása óta, ami alatt a Szövetség KÉPTELEN volt szövetségként működni. Ebben a mondatban a kudarc oka is elhangzott: nem volt közös KÉP, őszinte közös célok, közös ritmus. Ezt a képet kell megtalálnunk, hogy KÉPESEK legyünk saját jövőt teremteni magunk, gyermekeink, unokáink számára. 

Házigazdaként ennek a közös képnek a megteremtésére hívlak titeket - szeretettel. 
Géczy Gábor 
MAG közösség


József Attila: 
A bősz magyar vér nem buzog? 
Mint gyáva, hitvány koldusok 
Könyörgünk már az életér'? 
Hadúr öszvérként mendegél? 

Ó nem, ilyet ne higgyetek - 
Hadúr itt van közöttetek, 
Hadúr a roppant Őspogány 
Üget sötétpej vadlován. 

Szegődjünk hát nyomába mi 
A gyávaságot irtani, 
Álljuk helyünket emberül - 
Ki küzd, megél, más elmerül. 


Beharangozó

Magyarok Országos Találkozója 
A Kárpát-Haza Magyarjainak Nemzetegyesítő Találkozója


Ideje: 2015. Újkenyér hava, augusztus 20-23. csütörtök-vasárnap /4 nap/ 
Helye: Heves megye - Mátra - Parádfürdő, a Piramishegy lábánál 

A Találkozó a Nemzetegyesítő Mozgalom /NEM/ rendezvénye, a Nemzetegyesítés folyamatának, szerves fejlődésének következő állomása. 

Bővebben a munkalapon: http://geriinfotech.pe.hu/

* * *

Szeretettel hívjuk Önöket a következő Palóc Piacra, mely Magyar Kézműves Termékek Kirakodóvására 
Áldás havi Palóc Piac 
Ideje: 2015. Áldás hava, július 18-19. szombat-vasárnap /2 nap/ 
Helye: Heves megye, Mátra hegység, Parádfürdő, Mátyás Vendégház, Peres u.16. 
Térkép: www.tourmix.hu/terkep/paradfurdo
GPS: 47.9263179645 | 20.0643825531 
Facebookon: www.facebook.com/PalocPiacParadfurdo
Parkolás: díjtalan Belépés: díjtalan 

A rendezvény egésze a magyar lélek emelkedését hivatott szolgálni. 
Látnivalók a közelben: Ilona vízesés, Rákóczi Fa, Kis Állatkert... 

Kérjük, - ha van rá lehetőségük, - jelentessék meg, illetve hirdessék híreinket. 
Szálláslehetőség: Mátyás Vendégház - Parádfürdő, Peres u. 16. levél:  Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
Szeretettel várjuk Önöket! 

vitéz Gálfalvy Gallik Béla főszervező levél:  Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
https://www.facebook.com/bela.vitezgalfalvygallik

A Palóc Piac 2015 évi tervezett időpontjai: 
-Magyarok Országos Találkozója - 
Újkenyér hava, Augusztus 20-23. /4 nap/ csütörtök-vasárnap 
-Földanya havi Palóc Piac -Szeptember 19-20. /2 nap/ szombat-vasárnap 
-III. Hunok /szkíták/ Világtalálkozója - Nemzetegyesítés - 
Magvető hava, Október 23-25. /3 nap/ péntek-vasárnap 
-Enyészet havi Palóc Piac - November 14-15. /2 nap/ szombat-vasárnap 
-Téli Kerecsen Kézműves Kirakodóvásár - Álom hava, December 27- 30 /4 nap/ vasárnap-szerda 

Videó: Az Árpádok titkai avagy amiről a szabadkőműves akadémia hallgat!


Csúcsra járatja a Fidesz az MTI-nek nevezett cenzúrahivatalt

A Jobbik tiltakozik a teljes közmédiát, de különösen a távirati irodát jellemző rendszeres cenzúra és elhallgatás miatt. Az elmúlt 25 évben talán soha nem volt annyira tetten érhető a kormánypárti befolyás és az észak-koreai típusú cenzúra a közszolgálatinak nevezett MTI-ben, mint az elmúlt időszakban. Országos jelentőségű, aktuális és kiemelten fontos jobbikos sajtóeseményeket hallgat el a távirati iroda, amennyiben azok kellemetlenek a Fidesznek. Konkrét példákat is említve: hiába tart a Jobbik sajtótájékoztatókat a Quaestor-botrány fideszes szálairól, Tiffán Zsolt fideszes maffiózók üzelmeiről szóló Facebook-bejegyzéséről, Andy Vajna kaszinómutyijáról vagy egyéb korrupciógyanús ügyekről, az MTI és a közmédia többi része azokról nem számol be, egyszerűen elhallgatja. Sok esetben a távirati iroda munkatársa egyébként lelkiismeretesen megjelenik az eseményen, megírja a tudósítását, ám végül az MTI hírfolyamában mégsem jelenik meg semmi, mivel utólag letiltják az anyagot. Az elmúlt 30 napban kilenc, központilag meghirdetett jobbikos sajtóeseményről nem számolt be az MTI, amely arányaiban is példátlan. 

A kettős mérce alkalmazása értelemszerűen a kormánypártokkal összehasonlítva a legszembetűnőbb, hiszen ők bármilyen témában, önmagukat bármennyiszer ismételve teret kapnak az MTI hírszolgáltatásában és a "közszolgálati" tévék híradóiban. 

Kormányra kerülését követően a Jobbik véget ennek a múlt századi cenzúrára és a hatalmon lévők körülrajongására épülő közmédiarendszernek, s minden jelentős politikai erőnek biztosítani fogja a lehetőséget véleménye ismertetéséhez. 

A Jobbik sajtóosztálya, Pál Gábor sajtófőnök

Kapcsolódó: 
"Andy" Vajna ismét megütötte a főnyereményt: ketten uralják mától az online kaszinójátékok piacát is
Mégis beköltözhet Andy Vajna kaszinója a Vajdahunyad várába?



Egy kis nosztalgiázás
"A magyar kormány ugyanis többé nem tekinti legitimnek a Bassár el-Aszad-rendszert, így az azt képviselő diplomatáknak távozniuk kell - mondta Kaleta Gábor, a Külügyminisztérium sajtófőnöke. A kabinet szombaton ismerte el az arab ország törvényes képviselőjének a Forradalmi és Ellenzéki Erők Nemzeti Koalícióját..." 

Kedves magyar kormány!

A Szíriai Arab Köztársaság kormánya nem "rendszer", nem "rezsim", hanem a szíriaiak többségét képviselő szekuláris államforma, amit persze maguk tudnak a legjobban Magyarországon, mivel közeli baráti kapcsolatban voltak a Szíriai Arab Köztársasággal mig nem fizettek jobban a katariak és a szaúdiak, hogy hadat üzenhessenek önök is jogtalanul egy terrorizmustól szenvedő magára hagyott ország ellen, amiről azt gondolták, hogy a kormánya és annak a vezetője Dr. Bashar Al-Assad elnök úr heteken belül megfog bukni. 

Az egész "üzleti" szempontból persze jó üzlet volt és csak gratulálni lehet hozzá, mivel szaúdi pénzből megtudtak szabadulni a magyar honvédség elavult fegyvereitől, visszafizetni az IMF hitelt, csupán azért cserébe, hogy egy hazaáruló sötét gondolkodású terrorisa csürhét, amiből mellesleg (mint maguk is tudják) maga az Iszlám Állam néven ismert terrorszervezet is létrejött és "Forradalmi és Ellenzéki Erők Nemzeti Koalíciójának" hívtak. 

Mint maguk is tudják, ez a "Koalíció" nem igen létezik már, és a szíriai terepen csupán két jelentős egymás ellen harcoló erő van: A Szíriai Arab Hadsereg és az Al-Kaida. Az Al-Kaida mint tudjuk nemzetközileg elismert "terrorszervezet" és a két Szíriában harcoló különböző szárnya a Nuszra Front és az Iszlám Állam. Olyan hogy mérsékelt ellenzék egyáltalán nem létezik, és ha mondjuk Magyarországon, egy legmeréskeltebb ellenzéki harcost látna egy rendőr, egyből letartoztatná csak a "mérsékelt inteligens fejének" látványára. 

Kedves Döntéshozók!

Maguk kezében van a döntés, aminek úgy tünik, hogy eljött az ideje és nem szabad tovább halasztgatni. Tudják nagyon jól, hogy a Szíriai Arab Köztársaság nem fog elbukni még egy világháború kirobbanásával sem, és legkésőbb 3 éven belül kifogja pucolni az összes terrorista csürhét Szíriából. Ennek a terrorista csürhének meg egy része okozza a menekült áramlatot (aminek Magyarország az egyik első áldozata), a sok szerencsétlennel együtt, akik a terroristák elöl menekülnek, akik romba döntötték az életüket Szíriában. 

Maguk dönthetnek most arról, hogy bocsánatot kérnek a Szíriai Arab Köztársaság Elnökétől, akit a saját népe úgy ismert mint a "megbocsájtó", a "kegyelmes", és nem mint a "gázos" mint ahogy önök állítják a magyar médiában! És egy komoly terrorizmus ellenes egyeztetést, biztonsági megállapodást kötnek a szíriai biztonsági szervekkel, és nem egy olyan bohóckodást mint az Irakba küldött 150 magyar katonát egy olyan koalíciónak a kérésére, ami kb ha nem lett volna, akkor nem is lett volna terrorizmus!! 

A döntés nem olyan bonyolúlt! Maguk dönthetnek arról, hogy fokozzák a menekült áramlatot, vagy csökkentik. 
Ha csökkenteni szeretnék, akkor a szaudiak és katariak lehet hogy kicsit morcosak lesznek, de ők úgy is most egy méregtelenítésen esnek túl, aminek köszönhetően rövid időn belül képtelenek lesznek a marásukkal bárkit is megmérgezni. De egyeztethetnek még időben a Közel-Kelet legfontosabb államával, amely egyben az egyetlen is, aki ténylegesen harcol a terrorzmus ellen és olyan biztonsági adatgyüjteménnyel rendelkezik, amit a világ bármelyik nemzetbiztonsága megirígyelhetne!!! 

Szíra vagy Szíria ellen ez itt a nagy kérdés. 
A civilizáció vagy a barbarizmus ellen. 
A szekularizmus vagy a vahabizmus elleni. 
A terrorizmus vagy a terrorizmus ellen harcoló ellen. 
A menekültáramlat megszüntetése vagy a menekült áramlat fokozása a cél?! 

Maguk tudják, de egy biztos: A médiában a hitelességüket egyre jobban kezdik elveszíteni, nem csak a Szíriával kapcsolatos események miatt, hanem az egész Közel-Kelet valós eseményeivel kapcsolatosan! 

A "gázos" meg nem Dr. Bashar Al-Assad elnök úr (mint ahogyan többször is hívták a maguk által irányított médiában), hanem az a sötét idióta, aki így szerkeszti a híreket, azzal együtt aki kéri tőle, hogy ezt mondja és persze mindazokkal együtt, akik ezt a mai napig elhiszik. 
(Facebook

Kapcsolódó: 
Az év végig távozniuk kell a szír diplomatáknak
Nógrádi: Kizárt az Iszlám Állam pacifikációja


Termőföldek megvásárlására készülnek a narancsbárók, és ezt fogják uniós támogatási pénzekkel tömni

Minden magyar figyelmébe!

Együttműködési megállapodást kötött Jakab István a Magosz és Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter a hatalom nevében. A cél egyértelmű: a nemrégiben 20 évre bérletben elnyert termőföldek megvásárlására készülnek a narancsbárók, és ezt fogják együttesen támogatni. 

Nem elégszenek meg a hatalmas uniós támogatási pénzekkel a lehetőséghez juttatottak, akik kiszorították az addig ebből a bizonyos állami termőföld bérleti lehetőségéből élő pórnépet. Ezt a lehetőséget is elvették sajnos tőlük, még a Hortobágyon is. 

A fazonjukra igazított földtörvénnyel erre lehetőségük is van. Lesz egy rakás nagybirtokos (tulajdonképpen ezek a "vásárlók" máris azok!) és egy csomó, még a jelenleginél is sokkal több földönfutó a magyar vidéken. Természetesen ezt is nemzeti alapon teszik, mint a többi hasonló cselekedetüket... 

Megélhetést biztosító jövedelem a magyar társadalomnak már nem jut. 

A hatalomnak és egyre népesebb holdudvarának a jövedelme napi 51 ezer forint (vagy több), a társadalomnak havi 51 ezer forint (vagy kevesebb) jövedelem jár. Ezt nevezik esélyegyenlőségnek... 
SVPSZ


Betiltja az Igazi Csíki Sört a román bíróság
2015. július 3., péntek MTI - MNO

Az Igazi csíki sör gyártósora a Lixid Project Kft. csíkszentsimoni sörgyárábanHaáz Sándor / MTI 
A Hargita megyei törvényszék megtiltotta gyártójának az Igazi Csíki Sör forgalmazását, ezzel első fokon helyt adott a Heineken Romania keresetének.



A romániai sörgyártók perében pénteken hozott ítéletét a törvényszék honlapján hozta nyilvánosságra. Az ügyben eljáró bírák úgy ítélték meg, hogy az Igazi Csíki Sört gyártó és forgalmazó Lixid Project Kft. és tulajdonosa, Lánárd András megsértette a Heineken Romania szellemi tulajdonát, amelyet a Ciuc (Csík) és a Csíki Premium márkák levédése biztosított számára. 

A köznyelvi elnevezés is számít

A törvényszék álláspontja szerint az Igazi Csíki Sör gyártója tisztességtelen, megtévesztő eszközt használt az üzleti versenyben. A sörgyártók perének nyelvi vonatkozásai is vannak. A bíróságnak azt kellett mérlegelnie, hogy egy termék román megnevezésének jogi védelme kiterjed-e a termék köznyelvben használt magyar megnevezésére is. 

Korábban egyébként egy másik román bíróság elmeszelte a Heineken keresetét. 

Fellebbeznek a csíkiak

A Csíki Sör közleményben jelezte: a döntés ellen fellebbez, hiszen az nem a romániai bíróságom hanem az Európai Közösségi Védjegy kompetenciája dönteni a kérdésben. 

"Lelkiismeretünk tiszta" - írják - hiszen tudják, hogy senkinek, a Heinekennek sem volt soha forgalomban Igazi Csíki Sör vagy Csíki sör nevű magyar márkája. "Az ipari söröket gyártó Heineken határozottan és egyértelműen el akarja lehetetleníteni működésünket. be aklarja záratni a csíkszentsimoni gyárat, el akarja koboztatni az eszközeinket és meg akarja semmisíttetni a piacon lévő termékeinket" 

Mint írják, végsőkig harcolnak az igazukért, mindenkinek köszönik a támogatást, a termelést pedig ugyanúgy folytatják tovább. 

Kapcsolódó: 
Bojkottáljuk a Heineken termékeket - Facebook Közösség



Több mint 100 éves ez a két lépcsős terv!


Illusztráció

Nincs ebben a népvándoroltatásban semmi meglepő, ha valaki ismeri a történelmet. Több mint 100 éves ez a két lépcsős terv! 
Európát gazdaságilag megroppantani, és egy kevert mulat népséget létrehozni az Európai fehér lakosság helyett. 
Ez pont olyan aljas sunyi terv mint amikor 1887 után a zsidó világszövetség kitervelte az arisztokrácia, a felső tíz ezer kifosztását és a hatalomból történő eltávolítását a pénz hatalom eszközével. 
Mikor rájöttek, hogy az Európai arisztokráciába nem tudnak behatolni és a vagyont hatalmat soha nem fogják önként átadni nekik akkor elhatározták, hogy megvalósítják a cionisták által kidolgozott proletár hatalmat. 
Megdöntetik a fennálló rendszereket a dolgozókkal a parazita tanulatlan prolikkal és államosítás címén elrabolják a vagyonukat. 
A munkásosztály, a parasztság a baloldaliság egy pillanatig sem érdekelte őket soha! 
Majd megdöntik a szocialista társadalmi rendet és megszerzik 2 lépésben a már államinak hazudott volt magánvagyonokat. 
Erre 100 évet adtak maguknak 1910-ben. 
Tartják az ütemtervet, hogyha a világ sorsának alakulását figyelemmel kísérjük. 
(Vándorffy Hunor - Facebook)

Kapcsolódó: 
Egy eltitkolt szerződés
120 óvodást vittek ki a melegfelvonulásra



Árpád is az "Antant" ellen harcolt 907-ben
Bene Gábor 2015.07.07, 09:25 Nemzeti Hírháló

A történelem-tanítás (?) hamissága nem most kezdődött, mert az Atilla - Csaba - Ed - Ügyek - Álmos - Árpád névsort, s így Atilla nagykirályunkkal való vérségi folytonosságát a magyar királyi családnak, valahogy mindig kifelejtik az oktatásból, s helyette a finnugorizmus badarságait tanítják. 

Azt azonban, hogy Árpád népe nem mások honát foglalta el, hanem Hazatért, s így az ősi honát foglalta vissza: szintén nem tanítják az iskolákban. Ha más nem is bizonyítaná, hogy nem magyarlelkű az uralkodó osztály, vagy hamisabb nevén: uralkodó elit, ez a tény egyértelművé teszi! 

Még az átkosban történt, hogy László Gyula professzor úr arra a következtetésre jutott, hogy a 670 körül, ide a Kárpát-medencébe visszaköltözött avar néphullám is magyar nyelvű volt, s ezeknek az avar-magyaroknak utódai, nyelvükben-kultúrájukban töretlenül: igen jelentős tömegben érték meg Árpád népének honvisszafoglalását. Amíg az avar-magyarok nagyobb része földművelő volt - a katonailag erősebb - 895-ös hazatérők edzett katonák, kézművesek és mellette állattenyésztők is voltak, de nem nomádok - hiszen már Zakariás rétor 463-ban a kaukázusi népek között említi meg Árpád népét, mint ún. szabartokat, akikről pedig a velünk nem szimpatizáló Új Arab Enciklopédia is ezt írja: (idézem): - "Ezek az örményországiak magyarok voltak, s híres fegyverkovácsai Perzsiának" 

Nézzük a másik komolyan vehető kutatói álláspontot, ahol: Attila - Inrik - Kutrigur - Magor - Kovrát - Batbaján - Ügyek - Álmos - Árpád a sorrend. Ám mindkettő szerint a magyar királyok a Mao-tun nevű - hun birodalomalapító - leszármazotti vonala volt! 

Ez utóbbi mellett szól, hogy a párducos Árpád vezérünk - éppúgy mint az egyiptomi mágus papok és katonai vezetők -, kiváltsága jeleként hordta a párducbőrt. A szkítáknál a párduc ugyanis egyszerre szimbolizálja a napot, holdat és a csillagokat, sőt még a világosságot is! Őseinknél tehát a fény tisztelete általános volt, s a krisztus előtti korokban a Kárpát-medencétől a Tarim-medencéig találhatóak a sírokban olyan kézitükrök, amelyek nyelén a párduc található. Ezt a férfiak használták, egyrészt a nap segítségével a jeladásra, másrészt szakrális tárgyként a lelkiismeret vizsgálata okán. Árpád neve egyúttal tisztséget is jelentett, bár ezen folyik a vita a történészek között, de nagyapja neve - az ügyek - a szent ügy előmozdítója jelentéssel bírt, s elsőszülött Levente fiának neve Sárkányt jelentett, s a pilisi néphagyományunk Nimródot őrizte meg számunkra Fehér Sárkányként, egészen a mai napig. 

László Gyula professzor szerint tehát a magyarság döntő többsége nem 895-ben költözött vissza mai hazájába Árpád vezetése alatt, hanem még 670 körül. Ám ezek a tények nem nagyon zavarják a Magyar Tudományos Akadémiát, amely persze nem magyar, nem tudományos, sőt nem is akadémia. (Szegény Széchenyi forog is a sírjában emiatt!) Ám érdekes, hogy a 670 táján hazánk területére érkezett avar népesség kialakulása, még az akadémia szerint sem azokon a területeken ment végbe, ahol mai ismereteink szerint valaha is finnugor népek éltek, tehát ők semmiképpen nem kerülhettek kapcsolatba a finnugorokkal. A régészeti ásatások pedig bizonyítják, hogy 895-ben nagyszámú új népesség érkezett a Kárpát-medencébe, akiknek mind a temetkezési szokásaik, mind a sajátos mintakincsű művészetük - nem jelentős mértékben ugyan - de mégis különbözött az avarokétól. Mindez szerintem csak annak tudható be, hogy tovább voltak távol a kárpát-medencei őshazától azok, kik Árpáddal tértek haza, s így logikus an, több idegen hatás érhette őket. Ám a nyelv azonos volt, s így érthető, hogy miért nem volt szükséges harcolni az avarokkal, hiszen ellentétben azzal, amit a bolsevik akadémiai elnök, Glatz Ferenc elvtárs írt: az avarok testvérként fogadták őket!! 

Ha alaposan megvizsgáljuk a hitelesnek nevezhető krónikáinkat, arra figyelhetünk fel, hogy a Pozsonyi csata korában a Kárpát-medencében maradt hunok, a hozzájuk visszaköltözött avarok és az új, erősebb katonai erő: Árpád magyarjai éltek döntő többségben. Idegen elem, idegen kultúrájú szláv és germán, alig-alig fordult elő e korban itt. 

Érdekes módon, már jó pár évszázada tart az a folyamat, hogy az iskolai történelemtanításban csak a vereségek kerülnek látókörbe, s nem az államalapító szervezettségünk és a katonai erényeink. Ilyen feltételezések, csúsztatások olvashatók egyes, öncenzúrázott történészi munkák lapjain is: pl. "Lehetséges, hogy... a besenyők megtámadták és megverték a magyarokat," de - elképzelhető"... az is, hogy a bizánciak és a bolgárok is legyőzték őket, - valószínű, hogy...", stb, stb. E feltételezéseket később, hamis tényállítások követik: - E hatások kényszerítették az Etelközben maradt magyarságot a menekülésre. A megmaradtak átvergődtek a Kárpátok havasain... Új szállásterületükön a megtépázott magyarok ekkor ölték meg Álmost, feltehetően az etelközi vereség miatti kultikus áldozatként." Ilyen és hasonló badarságokat kell ma a gyermekeinknek tanulni, holott állítólag a kormányunk nemzeti kormány! Pedig mindenki érzi, hogy a magyarság soha nem áldozott fel embert - ez egy másik nép ismert szokása volt - Mi a szakrális vezetőinket tiszteltük, s nem kivégeztük! 

Épp a Pozsonyi csata diadala és az abból leszűrhető magyar harci potenciál bizonyítja leginkább, hogy ezek a gondolatok milyen hátsó szándékkal születhettek meg. Már maga a szó, hogy honfoglalás is ismeretlen volt az 1800-as évek végéig számunkra. Csak akkor lett ez kitalálva, amikor a Habsburg udvarnak fontos lett, hogy ki tudjon a történelmünkből hasítani egy igen jelentős darabot, s el tudja tüntetni a magyar néphagyományban addig, még fennmaradt őstörténetünk egyes elemeit. Ahogyan II. József - az ún. kalapos trónbitorló - megpróbálta a Szent Koronánk három tűzzománc képének kicserélésével hatástalanítani az "angyal hozta koronában megjelenő isteni akaratot" - ugyanígy próbálta Ferenc József is, a Szent István előtti magyarság és Magyarország történelmi tényeit meghamisítani. A mohó, gátlástalan Habsburg dinasztia meg is kapta ezekért az isteni büntetést, hisz Kun László királyunk által felemelkedő, s Európa egyik legerősebb hatalmi centrumát kialakító uralkodócsalád ma - bár minden egykor uralt országban szétszórva élnek és próbálkoznak is visszatérni valamilyen formában - de a hatalom közelébe: mégse kerülhetnek. Ebből is látszik, hogy Isten valóban nem bottal veri a hamis prófétákat. 

A hazatérés vagy honvisszafoglalás, tehát éppen azért lett általuk meghamisítva, hogy a sok évszázados fegyveres és közjogi harc után ne legyen bennünk több összetartó erő, s ne legyünk már képesek ellenállni végre a Habsburg örökös tartománnyá való züllesztésünknek. Az alkotmányos magyar állam felszámolásának ugyanis, a magyarság minden korban sikerrel állt ellen! Akkor is, ha a fegyveres harcaink elbuktak, de a közjogi rendszerünkön, az alkotmányosságunkon megtört a bécsi akarat és ármány! S ha nem is tartották be teljesen ígéreteiket a Habsburgok, de letették az esküt, hitlevelet adtak ki a régi-jó-bevett törvények megtartását ígérve. Ezt az hamis ígérgetést tanulták meg a párt-kampányok, s hatalomra kerülésük után az ígéreteket nem is tartják be soha! 

A módszer - az őstörténetünk és származástudatunk elvétele azonban - igen sikeresnek mutatkozott, ha megnézzük: milyen kevesen ismerik ma a valósi származásunkat, sőt még ennél is kevesebben értik a magyar történelem meghamisításának valódi okait. Sajnos a Habsburg hamisítók után jöttek a bolsevikok, akiknek éppen úgy fontos lett a magyar nemzeti büszkeség ellen tenni, hiszen a munkás-paraszt néphatalom mítosza még kevesebb legitimitást adott számukra, mint a többször is alkotmányellenesen uralkodó Habsburgoknak. Ne feledjük, hogy a bolsevik hatalomgyakorlásra csupán az orosz szuronyok ereje jogosította fel őket, mint ahogy 1849-től egészen 1867-ig Ferenc Józsefet is. Így a Turul háznak még a nevét sem volt szabad kiejteni sokáig, helyette az Árpád-ház szerepelt, s ezzel a hamisítással a Hun-magyar rokonságot a mítoszok világába száműzték a Habsburg akaratnak megfelelően. S ebben a törekvésben teljesen azonosak voltak a megszállóink! A következő mondatokat a bolsevik éráb an, történelem tanár, ki sem mondhatta, így nem csoda, hogy már az én korosztályom sem igen tud már róla: "a hunok egy része Atilla halála után, az állandósuló háborúságok miatt kivándorolt a Kárpát-medencéből, s ahogy Kézai Simon írja Atilla nagykirályunk Csaba fiáról és követőiről; - Visszamentek Szkítiába", ott pedig Ed fejedelem után, annak fia Ügyek lett a vezér. Emese - Ügyek felesége - már áldott állapotban látott egy álmot, melyben egy turul megtermékenyítette őt. Mivel Ügyek egyértelműen a Turul nemzetség leszármazottja volt, ez az álom egyrészt teljesen érthető, másrészt az álombeli jövendölés tökéletesen megvalósult! Ez tehát egyértelműen rávilágít az Atillától Árpádig vezető családi folytonosságra, s Atilla nagykirályunk címerállatának - a Turulnak - a teljesen világos mondabeli szerepére. Azt a badarságot, hogy Álmost szakrális áldozat lehetett, egy sor bizonyíték, de a magyarság lelkialkata és az emberáldozatoktól való viszolygása is egyértelműen cáfolja. Azt, hogy a magyarság származásilag is ázsiai nép, szintén cáfolja már minden újabb kutatási eredmény. Az pedig, hogy e témákról még ma sem lehet még vitázni sem a kormány, vagy az ellenzék által felügyelt médiumokban, az azt mutatja, hogy sajnos a Habsburg kor nem ért véget, csak átalakult! Nekünk Szkíta-hun-avar-magyaroknak pedig az a feladatunk, hogy visszaépítsük a Nemzetet, mert csak a nemzeti összetartozás tudata és annak erkölcsi értékrendje menthet meg minket, a divatos fogyasztói lét állatias korcsosulásától. 

A nemzetépítés első lépcsője: képesek vagyunk-e megemlékezni a hőseinkről még akkor is, ha ezt a mai hatalom nem nézi jó szemmel? Eljöttök-e július 17-én a hatalom által megtagadott Petőfi Sándor újratemetésére? Eljöttök-e Szegedre július 26-án vasárnap Horthyra emlékezni? Mert a "szegedi gondolat" Nemzeti Hadseregének 1919-es megalakulására, évek óta szervezünk emlékmenetet. Július 26-án a déli harangszónál kell találkoznunk a Szeged-alsóvárosi ferences templomnál, s végigjárjuk a hazamentő sereg születésének legfontosabb helyszíneit, s világossá tesszük a bolsevikká tett Szeged városának, ahogy Árpád, úgy Horthy Miklós is egy más értékrendű "Antant" ellen harcolt. Világossá tesszük, hogy Nemzeti Hadsereg nélkül, ma nincs Magyarország! A 1919-es önkéntesek nélkül ma, a szegediek szerb állampolgárok, a pestiek románok, a miskolciak csehek vagy szlovákok lennének, mert ezek a rabló hordák, ki nem vonulnak a hazánkból, ha nem jön létre a nemzeti haderő. A hordák minden korb an csak a katonailag erős és önkéntes hazamentők, félelmet nem ismerő rohamától félnek. Egyébként ma is! 

A nemzetépítés második lépcsője éppen annak a tisztázása, hogy a Vérszerződést képesek vagyunk-e végre megérteni, s annak pontjait betartani? S képesek vagyunk-e SZERT ülni, s kibeszélni közös dolgainkat? Ha igen, akkor MAGFALVÁN is találkozzunk július. 31.-e és augusztus 2.-a között, hogy megüljük a SZERT, s elkezdjük végre a nemzet-visszaépítés nehéz, sok alázatot és áldozatot is követelő munkáját! 

Ígérem, hogy Magfalván a SZERT úgy fogjuk kezdeni, hogy a vérszerződésről és Árpád nagyfejedelmünk óriási áldozatáról, meg fogunk ott emlékezni! 

HonlapLeiratkozás