Payday Loans

Keresés

A legújabb

Irány Kárpátalja! PDF Nyomtatás E-mail
PROGRAM AJÁNLÓ
2015. március 02. hétfő, 14:09
Hírlevél
LEVELET KAPTAM KÁRPÁTALJÁRÓL!

">


"Itt Kárpátalján hála Istennek semmi probléma nincs, ami a "harcokat" illeti, fegyveres konfliktus tőlünk több mint 1500 km-re van. Ami a közbiztonságot illeti, én úgy tapasztalom, hogy lényegében semmit sem változott amióta itt jártatok, azonban az "ukrán gazdaság"-ra óriási hatással vannak az események, naponta leértékelik a hrivnya fizető eszközt (pénznek nehéz nevezni), emiatt drasztikusan emelkednek az árak, kivéve persze az emberek fizetése/nyugdíja.

Ezért én úgy gondolom, hogy az itteni magyar családoknak (szállásadóknak) nagy erkölcsi és anyagi támogatás lenne ha idén Kárpátaljára jönnétek kirándulni. Véleményem szerint az idelátogatásotok 1000x többet érne bármilyen adománynál, mert egy üzenet lenne az itteni magyarságnak, hogy az anyaországiak ilyen helyzetben is mellettük állnak, hozzájuk jönnek, beszélgetnek velük."


RÖGTÖN DÖNTÖTTÜNK... PAP GÁBORRAL EGYÜTT:

MÁJUS 1-3. (péntek-szombat-vasárnap)
KÁRPÁTALJA MAGYAROKKAL, MAGYAROKHOZ!


ELŐZETES PROGRAM:
Visk (kazettás templom), Técső (kazettás templom), Csetfalva (kazettás templom), Huszt (freskós templom+vár), munkácsi vár, ungvári vár, gerényi rotunda, Verecke, Szolyva (emlékpark), sipoti vízesés és ami belefér...

Nagymuzsalyi igazi magyar vendégszeretettel és ellátással. Busszal.

A túrát PAP GÁBOR vezeti

Kérlek jelentkezz minél előbb!

299-0032 (Két Hollós könyvesbolt)