Payday Loans

Keresés

A legújabb

Pártsajtószabadság: a Hír TV-t helyettesíti majd az új M1 PDF Nyomtatás E-mail
OLY KORBAN ÉLÜNK ABC

Széles Gábor: Szerintem világháború lesz

Utolsó frissítés:

Szerző:

Címkék: Széles GáborvilágháborúSimicska Lajosmédiabirodalom;

A Hír24 megkérdezte Simicska Lajos pénteki nyilatkozatairól a másik jobboldali médiacsoport tulajdonosát, az Echo TV-t és a Magyar Hírlapot birtokló Széles Gábort. Az üzletember szerint az ő sajtójával nincs gond, a Hír TV-t helyettesíti majd az új M1, meg olyan média egyébként sincs, hogy „középen állunk hírben”. Bayer Zsolt is megadta neki mindig a tartozását.

Simicska Lajos pénteki nyilatkozatai emlegette a Magyar Hírlap publicistáját, Bayer Zsoltot is, aki elmondása szerint még tartozik neki pénzzel, és igazán megadhatna már. Bayer Zsolt egyből publicisztikát írt, amiben gyalázatosnak nevezte Simicska megnyilvánulásait.

Bayer Zsolt munkaadója, Széles GáborHír24-nek adott rövid interjúban elmondta, hogy többször adott már kölcsön Bayer Zsoltnak, és mindig visszaadta neki a pénzt határidőre. Vagy pedig ledolgozta a restanciát „műsoridőben vagy flekkdíjban”.

Simicska Lajos kifakadását Széles annyival kommentálta: „tudott volt, hogy súlyos konfliktusok húzódnak a háttérben”. Szerinte most világháború lesz, és nem nehéz kitalálni, ki fog bennégni.

Széles Gábor kizártnak tartja, hogy Simicska ártani tudnak Orbán Viktornak és kormányának.

Fotó: 

Arra a kérdésre, hogy mi lesz a jobbos sajtóval, azt válaszolta: „Az én sajtómmal semmi gond. A Hír tévét pedig helyettesíti majd az M1, és így tovább”. Szerinte a komplett Simicska-féle médiabirodalom nem szűnik meg ugyan, de sokan igazolnak majd át a Hír TV-től a köztévéhez.

Az üzletember úgy látja, hogy Simicska birodalmát nem lehet majd baloldalra pozícionálni, és ha nekimegy Orbán Viktornak, akkor ellenzékivé válik, amit a jelenlegi közönsége aligha fogad majd el. Szerinte a Közgép elnöke nagyon veszélyes útra lépett.

Megjegyezte azt is: „olyan média meg nincs, hogy középen állunk hírben. Aki ilyet mond, az hazudik”.