Payday Loans

Keresés

A legújabb

Kaposvári pénzmosó foci PDF Nyomtatás E-mail
A MAGYAR FOCI - táltosparipa vagy állatorvosi ló

Kaposvár:

ha börtönbe is kerül S. Sándor,

a tulajdonos cég marad

A labdarúgó NB II-ben szereplő Kaposvári Rákóczi hivatalos honlapján jelentette be, hogy a klub folytatja az elmaradt járandóságok törlesztését. Eközben a sonline.huregionális portálon megjelent, hogy S. Sándort, a klub tulajdonosának képviselőjét első fokon bűnösnek mondták ki egy büntetőperben, de az üzletember mindenkit megnyugtat, hogy az eljárás a kaposvári futball jövőjét nem befolyásolja. A klub volt játékosa, Oláh Lóránt közben felszámolási eljárást kezdeményezett a Rákóczit üzemeltető sportvállalkozás ellen.

„A többségi tulajdonos Puebla Kft. koordinációs igazgatója, Papp Anita bejelentette, hogy az elmaradt járandóságok két hete megkezdett törlesztését a megbeszélt ütemezésben folytatják. Immár a játékosok étkeztetése is meg van oldva, és a szállások kérdése is hamarosan rendeződik. A csapat tagjai így már valóban a téli felkészülésre és a tavaszi célok megvalósítására összpontosíthatnak. A Bonyhád elleni pénteki előkészületi találkozó viszont elmarad, a bonyhádiak ugyanis lemondták” – írja a rakoczifc.hu.

Eközben a sonline.hu regionális portál arról írt, hogy a kaposvári futballklub többségi tulajdonosának képviselőjét, S. Sándort nemrég egy büntetőperben – melyben tizenharmadrendű vádlottként szerepelt – kétrendbeli bűnsegédként elkövetett pénzmosásban bűnösnek mondták ki. A Szolnoki Törvényszék tájékoztatása alapján a vádlottat halmazati büntetésül, mint visszaesőt (korábban elmarasztalták emberrablás előkészítéséért), három év börtönre, ugyanennyi év közügyektől való eltiltásra ítélték, s kimondták, a szabadságvesztésből feltételes szabadságra nem bocsátható. Az ítélet nem jogerős, mert az ügyész súlyosbításért, a vádlott és védője enyhítésért fellebbezett.

A Nemzeti Sport Online utánajárt, hogy a büntetőper mennyiben befolyásolhatja S. Sándor további kaposvári szerepvállalását.

„A per ismert tény volt már a kaposvári szerepvállalásom előtt is – mondta a Nemzeti Sport Online-nak az üzletember. – Az ítélet nem jogerős, természetesen fellebbezünk ellene, és bízunk a felmentésben. Várhatóan az ősszel lesz újabb fejlemény az ügyben, és másodfokon a Szegedi Ítélőtábla hozhat ítéletet. Szeretnék megnyugtatni mindenkit, hogy a Puebla Kft. a Kaposvár többségi tulajdonosa, tehát bármi történik velem, a cég nem száll ki a kaposvári futball finanszírozásából.”

Mindeközben Oláh Lóránt, a klub korábbi labdarúgója, megunva a hitegetést, felszámolási eljárást kezdeményezett az NB II-ben szereplő csapatot működtető sportvállalkozás ellen. A fizetési felszólítást követően negyvenöt napja van a klubnak a tartozás rendezésére, ellenkező esetben megindulhat a felszámolási eljárás, az pedig a licencét vesztő Kaposvári Rákóczi megsemmisülését jelentheti.

A Nemzeti Sport digitális formában - az e-újságért kattintson ide!