Payday Loans

Keresés

A legújabb

Nemzeti Hírháló 2015.I.19. PDF Nyomtatás E-mail
OLY KORBAN ÉLÜNK ABC
Kedves Olvasó!

Folytatjuk a klubtagsági módban való hírlevélküldést. Kérem, az 500-Ft-ot ne sajnálja havonta a Hírhálótól! 
http://nemzetihirhalo.hu/joo/index.php/klubtagsagi-rendszer
(Azonosítóját kérjük, ne felejtse el megadni: 009806 !) 

Köszönettel: 
Kovács János 
Hírháló mindenes



"Hiszek egy Istenben, hiszek egy hazában, 
Hiszek egy isteni örök igazságban, 
Hiszek Magyarország feltámadásában!"

Jézus:"Nagy jövő vár Anyám országára, 
s általa az egész világ kegyelmet nyer."


Idézet Drechsler Miksa emlékirataiból
(Temesvár főrabbija 1910) 

"Ti magyarok vagytok a legősibb nemzet, minden ma élő nemzet közül. Ezt mi, zsidók, nagyon jól tudjuk. Még a kivonulás előtt, Egyiptomban, már ott is megjelentek lovasaitok, és tudtuk rólatok, hogy már ősidők óta léteztek. Amikor a XIX. század végén a kiegyezés után, a kultúrpolitikai terrort már nem lehetett fenntartani tovább, a tudományos kutatásban újra felbukkant a szkíta-hun irányzat, osztrák ügynökök kerestek meg, komoly összeget ajánlottak, hogy a dolog ne derüljön ki. És mi meg is tettük a megfelelő lépéseket." 

Titkolt hírek képekben - hogy képbe legyél
Vonalban levők száma 


20 éve tartoztunk 20 milliárd dollárral

20 éve tartoztunk 20 milliárd dollárral, azóta fizettünk 162 milliárd dollár kamatot. AZ EREDMÉNY: MA 135 MILLIÁRD DOLLÁRRAL TARTOZUNK NEKIK! De kik "ők"?

A Magyar Nemzeti Banknak semmi köze sajnos a Magyar Államhoz! A Baseli központi jegybank rendelkezik fölötte hatáskörrel, ami érdekes módon magántulajdon, a Rotschild családé, akiknek a becsült osztatlan családi vagyona 500 trillió dollár. Nem vitatéma, gondolatébresztő. 

Szóval 1990-ben Soros György és Andrew Sarlós felajánlja Antall József leendő miniszterelnöknek, hogy megvásárolják Magyarország adósságállományát, a 22 milliárd dollárt. 
Mit kértek cserébe? "Mindössze" a magyar nemzeti vagyon értékesebb darabjait. Itt gondoljon mindenki, amire akar. (A magyar energetikai szektort, az infrastruktúrát, a kommunikációs cégeket, a stratégiai cégeket, közlekedés, pénzügyi szektor, egészségbiztosítók, stb.) 

Antall nem vállalta. Mint mondta: "ez kommunikálhatatlan, ezzel ő nem tud kiállni a magyar társadalom színe elé". 
Surányi, Bokros, és Suchmann alatt beindult a nemzeti vagyon kiárusítása. Így az a faramuci helyzet állt elő, hogy a 22 milliárd dollár adósságunk megháromszorozódott, pedig évente 5-10 milliárd dollár kamatot fizettünk, és ráadásul az a nemzeti vagyon, amit Antall nem adott oda Sorosnak és Sarlósnak, mégis idegen kézbe került. 

Miután Hornék elvégezték a piszkos munkát, a nyugati bankárvilág a Fideszt helyezte hatalomba, mert a mezőgazdaságra és a termőföldre is rá akarta tenni a kezét. Ennek érdekében megzsarolták Orbánt, hogy Torgyánnak adjon szabad kezet és pénzt a mezőgazdaságban. Ha nem veszi be a kormányba a Kisgazdákat. Ekkor születtek a zsebszerződések. Mikor Torgyánnal szétverették a mezőgazdaságot (emlékszünk, működésképtelen családi gazdaságokba döntötték a pénzt) megengedték Orbánnak, hogy eltávolítsa. Orbán megzsarolta Torgyánt - akárcsak Antall - az ügynökmúltjával, Torgyán le is mondott 2002 évi választás eredménye fontos volt, mert az Orbán-Torgyán-féle mezőgazdasági ámokfutás után már meg lehetett engedni a csatlakozást az Európai Unióhoz, és ráengedni a halálos ágyán vergődő magyar mezőgazdaságra a nyugati árukat. Medgyessynek adtak kölcsönt, hogy megcsinálhassa a 100 napos programot, és 2004-ben a csatlakozás eufóriájában nem vették észre az emberek, hogy vége lett a magyar me zőgazdaságnak és kereskedelemnek is. 

"Magyarországon a szocializmusban kilencvennyolc százalék körül volt az állami tulajdon aránya. Felgyülemlett egy hatalmas vagyon, amelyet,ha egy olyan típusú privatizációval értékesítettek volna, amely a bevételeket az államháztartásba vezeti be, az adósságokat ebből próbálja meg lefaragni, és senki nem lop el semmit, akkor ma Európa egyik leggazdagabb állama lehetnénk" - mondta Bencze Izabella. 

Trianon miatt nálunk tilos volt a reprivatizáció! 
Kik tolják ki talicskával a pénzt az országból? 
A hülyítés és porhintés: AZ, HOGY LOPNAK! 

BKV, Zuschlag, Tocsik, Tribuszerné, autópálya-építés, BAUMAG, Kaya Ibrahim, Josip Tot, Hunvald, Orbán-papa bányái, Velence-tavi kaszinó telek, HAJDÚ-BÉT, stb. Mindenkinek a kedve és pártállása szerint. De, bármennyit is elloptak, ennek az ezerszeresét viszik ki az országból teljesen "legálisan" valakik! 

A monetáris politika egy gazdaságpolitikai tevékenység, melynek során az állam a gazdaságban lévő pénzmennyiség mértékét befolyásolja. Az elmúlt 80 évben mindig hiány volt a költségvetésben. Mégis még mindig működünk. Kérdés: Hogy' lehet ez? 

Kérdés: Mi van, akkor, ha egy ország költségvetése hiányt mutat? 
A logikus válasz: A jegybank bocsásson ki pénzt a hiány fedezésére. 
A jegybank kizárólagos joga, hogy pénz bocsásson ki. 
NEM LEHET PÉNZT KIBOCSÁTANI! - TILOS, MERT INFLÁCIÓ LESZ! 

Pedig ez ugyanannyi mennyiségű pénz, mint amennyit mi magunk is kinyomhatnánk, és valóban lesz is egy kis infláció 4-5%, - de akkor miért nem mi adjuk ki a saját pénzünket? Azt megtiltják nekünk, hogy pénzt bocsássunk ki, de azt már nem, hogy ők adjanak nekünk pénzt. A ő általuk kibocsátott pénz is okoz némi inflációt (ugyanannyit) és....KAMATOT KELL RÁ FIZETNI! 

A jegybankot, a MAGYAR NEMZETI BANK-ot az Európai Központi Bank ellenőrzi.Magyarul: mi magyarok választjuk a PARLAMENTET. A Parlament (országgyűlés) ellenőrzi a Kormányt*, a Kormány NEM ellenőrzi a jegybankot. 

Következésképpen mi magyarok nem ellenőrizzük a jegybankot, és a pénzkibocsátást. 

20 éve tartoztunk 20 milliárd dollárral, azóta fizettünk 162 milliárd dollár kamatot. 
AZ EREDMÉNY: MA 135 MILLIÁRD DOLLÁRRAL TARTOZUNK NEKIK! 
De kik "ők"? 

igazmagyar.wordpress.com

Kapcsolódó: 
Varga szerint majd a bankok segítenek az autóhiteleseken
Ezt javasolja Varga Mihály az autóhiteleseknek
Orbán szerint nincs kivándorlás
Minden magyarországi párt válaszút előtt áll
A nyugati hitelminősítők hadat üzennek az Eurázsiai Gazdasági Uniónak


Ki meri mondani: 'Ezek bűnözők' - Juhász Péter sorolja a neveket
2015. január 18., vasárnap 12:48 VH

Keményen fogalmaz a Vasárnapi Híreknek adott interjúban Juhász Péter fővárosi, V. kerületi önkormányzati képviselő, az Együtt társelnöke.


"Az V. kerületi ingatlanok ügye az elmúlt 25 év legnagyobb korrupciós ügye" - jelenti ki. - "Több tízmilliárd forintról van szó, vagyoni értéken, amit politikusok kijátszottak. Ennyinél tartunk most, és még nem vagyunk a végén. Az ügy szereplői ráadásul nem csak ingatlanokhoz fértek hozzá, hanem egyéb belvárosi forrásokhoz is, a közbeszerzésektől kezdve a tanácsadói díjakon át a rendezvényszervezésig, az ügyvédi megbízásoktól az útfelújításokig" - mondja, és konkrét cég példájával is illusztrálja állítását. 

A leleplezés a politikus álláspontja szerint mindenkinek egyaránt érdeke. "A kerületnek, az ellenzéknek, az országnak, és azoknak a fideszeseknek, akik nem szeretnének egy ilyen korrupt, bűnöző bandához tartozni" - mondja. 

Juhász Péter nem vesz részt az ökormányzat egyetlen bizottságának munkájában sem. Lemondott a bizottsági tagságáról, mert - mint indokolja - "nem asszisztálok semmiféle bűncselekményhez." 

Az interjúban az Együtt politikusa közli: "ki merem mondani: ezek bűnözők. Nem csak a jog, de az erkölcs szerint is. Ebben ráadásul tényleg mindenki érintett." Juhász PÉter egy sor vezető fideszes politikust és kormánypárti értelmiségit, tanácsadót név szerint felsorol, majd kijelenti: "Ezeknek el kell tűnniük a közéletből, mert velük nem lehet demokratikus országot építeni." 

Arról hogy a "belvárosi lakásügy kedvezményezettjeinek listáján vannak ellenzéki nevek is" - helyi szocialista képviselő neve is előkerült, az interjúban Juhász Péter ezt mondja:. "...ez éppen arra mutat rá, hogy a rendszerben van a hiba. Engem a korrupció zavar és az antidemokratikus működés. A változás pedig ott kezdődik, hogy aki ennek részese volt, az bűnhődjön. Pártállástól függetlenül." 

Az interjú, háttérinformációkkal - egyebek mellett a HUnvald György terhére rótt cselekményeknek a Rogán-üggyel való tételes összevetésével - a friss Vasárnapi Hírekben jelent meg. 

Kapcsolódó: 
Három év alatt hárommilliárddal gazdagítottuk Vajnát
Gyurcsány is vallomást tesz a 2006-os rendőrterror miatt indult per tárgyalásán
Zárt ajtók mögött tárgyaltak Magyarország terrorfenyegetettségéről
Titkosítás a Fidesz csodafegyvere!



S. GYÖRGY ANDRÁS: RENDŐR VAGYOK, NINCSEN HAZÁM 
KOSSUTH TÉR 2002 07 11

Kőszegi M. László dokumentum filmje 


Videó: https://www.youtube.com/watch?v=h8cMD8ASllw&feature=youtu.be



A NATO tagja lehet Ukrajna
2014. december 2. MTI - MNO

Jens Stoltenberg megerősítette, hogy Ukrajna a NATO tagja lehet, ha kéri a felvételét és teljesíti a tagság feltételeit.


Jens Stoltenberg NATO-főtitkár az észak-atlanti szövetség külügyminisztereinek tanácskozása előtt elmondta, hogy szerinte Ukrajna jelentős erőfeszítéseket tett az ukrán válság politikai megoldását szolgáló minszki jegyzőkönyv megvalósítása érdekében, a gond az, hogy a szeparatisták és az oroszok nem tartják tiszteletben a megállapodást. Kiemelte: azt várja Ukrajnától, hogy folytassa a reformokat, és a maga részéről mindent tegyen meg a minszki megállapodás megvalósításáért. 

"Ukrajna a demokráciát, az egységet és az európai integrációt választotta"

A főtitkár felszólította Oroszországot és a kelet-ukrajnai fegyveres szakadárokat, hogy tartsák be a tűszünetet, Moszkvát pedig arra is, hogy vonja ki erőit Ukrajnából, és állítsa le a fegyveres szeparatisták támogatását. "Ukrajna a demokráciát, az egységet és az európai integrációt választotta" - jegyezte meg, és szilárd támogatásról biztosította Kijevet a reformok megvalósításában. 

Jens Stoltenberg megerősítette, hogy Ukrajna a 2008-as bukaresti csúcstalálkozón tett ígéretnek megfelelően a NATO tagja lesz, ha felvételét kéri és teljesíti a tagság feltételeit. 

Hozzátette: eddig Ukrajna döntött úgy, hogy nem csatlakozik katonai blokkokhoz, amit a NATO tiszteletben tartott, ám ha az új kormány ezen változtatni óhajt, azt is tiszteletben fogja tartani. 

A NATO Bukarestben fogadta el az úgynevezett "Nyitott ajtó" politikáját, egyúttal Ukrajna mellett Grúziának is ígéretet tett, hogy a NATO tagja lesz, ha ezt kéri és teljesíti a csatlakozás feltételeit. A "Nyitott ajtó" politikája Stoltenberg szerint hatalmas siker, hozzájárult Európa demokráciájához és békéjéhez. 

A walesi csúcs utáni teendőkről is egyeztettek

A szeptember eleji walesi NATO-csúcson elfogadott döntések gyakorlati megvalósítása is szóba került. Jens Stoltenberg arról beszélt, hogy a feladat egyre veszélyesebb, mert "az instabilitás egyre közelebb lopakodik". 

A csúcstalálkozón a tagállamok arról állapodtak meg, hogy a szövetség keleti határainak megerősítése mellett fokozzák a szervezet alkalmazkodóképességét, többek között hatékonyabbá teszik a NATO Válaszadó Erőt, és ennek keretében létrehoznak egy Spearhead Force névre keresztelt, több ezer katonából álló, úgynevezett nagyon magas készültségi fokozatú közös egységet, amely akár két nap alatt bármely tagállamban bevethető. 

Kapcsolódó: 
Kijev nem kér a békéből
Valcman elutasította Putyin béketervét
Porosenko: Ukrajna megnyeri a háborút!
A donyeckiek 90 százaléka a függetlenségre szavazott
A belügyminisztérium terrorista szervezetté nyilvánította a Donyecki Népköztársaságot
Donbassz lángol
Soros György Ukrajnában akar befektetni
Jön a választás, szívatják a görögöket
Európa-szerte nyílnak fel a szemek: Koppenhágában vonul utcára a Pegida dániai ága
Emberi jogokat a kárpátaljai magyaroknak!
Amikor az állami diktatúra és a terrorizmus kéz a kézben jár
Az IÁ összemosása az európai terrorhullámmal
Cheney ígérete szerint a következő támadás az USA ellen szeptember 11-nél is "halálosabb lesz"
III. Richárd DNS-ének vizsgálata azt sugallja, hogy a jelenlegi brit királyi család nem rendelkezik királyi vérvonallal
Charlie Hebdo: átverés a lelőtt rendőrről készült videó?
A párizsi nagyzsinagóga rabbija bejelentette az örömhírt: a zsidók ezrével fognak kivonulni Franciaországból


Erről sem beszél a média: Szombaton Berlinben kb. 50 ezren vonultak fel a TTIP, a GMO és a nagyipari mezőgazdaság ellen tüntetve



Izrael szír területen gyilkolt

Az iráni hírforrások is megerősítették, hogy az Iráni Forradalmi Gárda magas rangú katonai vezetője, Mohammad Ali Allahdadi is életét vesztette a tegnapi izraeli terrorista akcióban. 

Izrael a megszállt Golán-fensíkon hajtotta végre terror támadását azok ellen a Hezbollah katonák ellen, akik az Iráni Forradalmi Gárda parancsnokával tárgyaltak, hogy hogyan lehetne a Szíriába és Libanonba beáramló terrorista csoportosulások ellen még hatékonyabban harcolni. 

Izrael azokat az embereket mészárolta le ebben az akcióban, akik valóban igaz, hús-vér terroristák ellen harcolnak nap mint nap. 

Ebből kifolyólag ismét egyértelmű a tény, hogy Izrael támogatja a Szíriába és Libanonba beáramló terrorista szervezeteket, mint például a Nuszra Frontot is, vagy áttételesen az ISIL-t is. 

Izraelnek minden jó, ami ellenségét gyengíti, így bátran támogatja, mind az ISIL-t, mind az Alkaidához köthető terrorszervezeteket, hogy céljait végbe vigye, megdöntse Szíria legitim kormányát és a rövidtávú tervében ismét háborút indítson Libanon ellen. 

Ezt a mai napon borítékolom. Küszöbön áll egy újabb háború Libanon és Izrael között. 

Siroi Isi 
PressTV-Iran confirms general killed in Golan 
Iran's IRGC confirms the killing of its general in an Israeli airstrike on Syria's Golan Heights. 
presstv.ir - Somló VédPajzs Szövetség hírportál 

Kapcsolódó: 
Deadly Israeli strike deals painful blow to Hezbollah, Iran
A 9-es buszon éltette az iszlám államot egy arab férfi
Charlie Hebdo: átverés a lelőtt rendőrről készült videó?
Bibi calls Iran greater 'threat' than ISIL
Izrael megpróbálja elzáratni a hágai Nemzetközi Büntetőbíróság pénzcsapjait




ELHALLGATOTT HÍREK 20:
Január 5-én jelentette a brit Telegraph, hogy az Iszlám Állam militánsai átlépték az iraki-szaúdi határt és szaúd-arábiai területen megölték Oudah al-Belawi tábornokot, aki a királyság északi területének határőrizeti műveletei parancsnoka. 
A támadás - több internetes portál szerint - rendkívüli idegességet keltett Szaúd-Arábiában, ahol attól tartanak, hogy az IÁ ellenük fordul. 
telegraph.co.uk



A gyarmatoktól a Charlie Hebdo-i terrorig
2015. JANUÁR 14. Hír24

A Charlie Hebdo mészárlás mindenkit megrázott Európában. Téves azonban azt gondolnunk, hogy Franciaország konfliktusa új keletű lenne. Több évtized gyarmatosító szabadrablás és a volt gyarmatok függésben tartása, sarcolása érlelte ezt a konfliktust. Franciaország gyarmatosító politikájának fekete pontjait a siliconafrica.com gyűjtötte össze.

Amikor Guinea miniszterelnöke 1958-ban úgy döntött, országa független lesz és kiválik a francia gyarmatbirodalomból, a párizsi elit annyira dühös lett, hogy elpusztíttatott mindent, amiről úgy vélte a francia gyarmatosításnak köszönhetően jöhetett létre az afrikai országban. 

Háromezer francia hagyta el Guineát, és amit nem tudtak magukkal vinni, azt a földdel tették egyenlővé. Lerombolták az iskolákat, az óvodákat, a közigazgatási épületeket, tönkretették az autókat, a mezőgazdasági gépeket, a könyveket, az orvosságokat, a kutatási intézet eszközeit, megölték a háziállatokat és az áruházak ételeit felégették, vagy megmérgezték. 

Ezzel minden gyarmat számára világossá vált, hogy a franciák elutasítása súlyos következményekkel járhat. Nem is mert senki Sékou Touré nyomába lépni. Egyedül a guineai miniszterelnök volt elég bátor, hogy véghezvigye, amit jelmondatában is hangoztatott "inkább választjuk a szabadságot szegénységben, mint a jólétet szolgaságban." 

Sylvanus Olympionak, a Togói Köztársaság első elnökének sikerült egy középutas megoldást találnia. Nem írta alá a gyarmatosítás folytatásáról szóló de Gaulle-paktumot, de minden évben törlesztett Franciaországnak a gyarmatosításból származó előnyei miatt. Ez volt az egyetlen módja, hogy a franciák ne rombolják le az országot, mielőtt távoznak Togóból. Az ún. "gyarmati adó" mértéke hatalmas volt, 1963-ban az ország költségvetésének 40 százalékát tette ki. Az állam pénzügyi helyzete rendkívül instabillá vált, ezért Olympio úgy döntött, az afrikai valutaközösségi frank (FCFA) helyett az ország saját pénznemét fogja használni. 1963. január 13-án, három nappal azután, hogy az új pénzek nyomtatását megkezdték, Olympiot meggyilkolták. Az elnökkel állítólag Etienne Gnassingbe, egy veterán francia idegenlégiós őrmester végzett 612 dollárnyi jutalomért. 

Modiba Keita, a Mali Köztársaság első elnöke is meg szeretett volna szabadulni a gyarmati valutától. 1968. november 19-én, Olympiohoz hasonlóan ő is egy ex-hadnagy áldozatává vált. 

A függetlenségi törekvések viharos időszakában a franciák számos alkalommal vetették be az idegenlégiósaikat, hogy eltávolítsák pozíciójukból a kellemetlenséget okozó afrikai vezetőket. 

Fotó: Europress/AFP

1966. január elsején Jean-Bédel Bokassa követett el puccsot David Dackot, a Közép-Afrikai Köztársaság első elnöke ellen. Január 3-án Felső-Volta, a jelenlegi Burkina Faso elnökét, Maurice Yaméogot mozdította el a helyéről Aboubacar Sangoulé Lamizana. Benin elnökét, Hubert Magát saját testőre hallgattatta el 1972. október 26-án. Mathieu Kérékou francia katonai iskolákban tanult 1968 és1970 között. 

Az elmúlt 50 évben összesen 67 puccs történt 26 afrikai országban. Ezekből 16 állam volt francia gyarmat. Ahogy a számok is tükrözik, Franciaország kétségbeesetten és igen aktívan törekedett arra, hogy megtartsa kolóniáit. 

Afrika nélkül nem megy

2008 márciusában a volt francia elnök, Jacques Chirac elismerte: "Afrika nélkül Franciaország a harmadik [világ] hatalom helyére csúszna a rangsorban." De Chirac elődje, François Mitterand is megjövendölte már 1957-ben: "Afrika nélkül Franciaországnak nem lenne történelme a 21. században." 

Jelenleg 14 afrikai országot kötelez a gyarmati szerződésük arra, hogy devizatartalékuk 85 százalékát a francia központi bankba, és ezzel a francia pénzügyminiszter ellenőrzése alá helyezzék. 2014-es adatok szerint Togónak és még 13 másik afrikai államnak kell gyarmati adót fizetnie Franciaország számára. Az ellenálló vezetőket vagy meggyilkolták, vagy eltávolították a pozíciójukból. Akik engedelmeskedtek, most a franciák pazar életmódját támogatják, mialatt a saját népük mélyszegénységtől szenved. 

Az afrikai vezetőket gyakran vádolják korrupcióval és azzal, hogy a nyugati hatalmak érdekei szerint cselekednek, de jó okuk van az ilyen hozzáállásra. A saját embereikkel foglalkoznának, ha nem zaklatnák, és nem terrorizálnák őket folyton a gyarmatosító országok. 

Gyarmati Paktum

Franciaország csak papíron ismerte el gyarmatai függetlenségét. "Együttműködési megállapodást" íratott alá velük, melyben részletezte kapcsolatuk természetét, biztosította a frank, és a francia oktatási rendszer pozícióját az országokban, és meghatározta a katonai és a kereskedelmi preferenciáikat. Ez az 1950-es évek óta érvényben lévő gyarmati paktum 11 főbb összetevőből áll. 

1. Gyarmati adó fizetése Franciaország számára

Az újdonsült "független" államoknak fizetniük kell a francia infrastruktúráért, melyhez a gyarmatosítás ideje alatt juthattak hozzá. 

2. A nemzeti tartalékok elkobzása

Az afrikai országok csakis a francia központi bankba helyezhetik letétbe monetáris tartalékaikat. Franciaország már 14 állam nemzeti tartalékával gazdálkodik 1961 óta. Kezeli Benin, Burkina Faso, Bissau-Guinea, Elefántcsontpart, Mali, Niger, Szenegál, Togo, Kamerun, Közép-Afrikai Köztársaság, Csád, Kongó-Brazzaville, Egyenlítői-Guinea és Gabon pénzét. 

Évről évre mintegy 500 milliárd dollár gazdagítja ily módon a francia kincstárat. Az afrikai országok évente a pénzük 15 százalékához férhetnek hozzá. Ezen felül jogosultak kölcsön felvételére a kereskedelmi átlagkamatlábon alapuló kamattal. A kölcsön maximális értéke azonban nem lehet magasabb, mint az előző évi állami bevételük 20 százaléka. Ha az ország ennél több kölcsönt szeretne felvenni - a saját pénzéből - Franciaország megvétózhatja. 

"Őszintén el kellene ismernünk, hogy a bankjainkban lévő pénz nagy része pontosan az afrikai kontinens kizsákmányolásából származik"- nyilatkozta nemrég Jacques Chirac, volt francia államfő. 

3. Elővásárlási jog bármilyen nyersanyagra vagy természeti erőforrásra

Bármilyen új erőforrásra lelnek a volt gyarmatok területén, Franciaországnak jogában áll azt elsőként felvásárolni. Az országok csak akkor kereshetnek más vevőt, ha a franciák rábólintottak. 

4. A francia érdekek és vállalatok preferálása a közbeszerzéseknél

A kormányzati megbízások esetében francia cégeket kell előnyben részesíteni, nem számít, ha más jobb ár-érték aránnyal szolgálna. Ebből kifolyólag a legtöbb ex-gyarmat gazdasági létesítményei francia emigránsok kezében vannak. Elefántcsontparton például francia vállalatok tulajdonában van az összes közmű - a víz, az elektromosság, a telefon, a közlekedés, a kikötők és a nagyobb bankok is. Ugyanígy a kereskedelemben, az építőiparban és a mezőgazdaságban is. Végül az afrikaiak majd odáig jutnak, hogy az európaiak tulajdonában lévő kontinensen fognak élni. 

5. Kizárólagosság a katonai felszerelésre és a katonatisztek képzésére

A gyarmati paktumhoz kapcsolódó védelmi megállapodások értelmében a Franciaországba küldött magas rangú katonai tisztviselők ösztöndíjakban és támogatásokban részesülhetnek a képzéseik során. 

A helyzet igazából az, hogy a franciák több ezer árulót képeznek az intézményeikben, akik szükség esetén bevethetők, ha puccsot kellene végrehajtani az afrikai országokban. 

6. Csapatok vezényléséhez és katonai közbeavatkozáshoz való jog

A védelmi megállapodások lehetővé teszik, hogy Franciaország katonailag fellépjen az ex-gyarmatai ellen, és francia vezetésű csapatait állomásoztassa az országok katonai bázisain. 

Amikor Laurent Gbagbo, Elefántcsontpart elnöke véget szeretett volna vetni a francia kizsákmányolásnak, puccs áldozatává vált. Gbagbo elmozdítása során Franciaország tankokat, harci helikoptereket és a különleges erőket is bevetette, akik a civileket sem kímélték. A francia hadsereg 2006-ban 56 fegyvertelen civilt mészárolt le és további 1200-at megsebesített. Mindezek tetejében a francia üzleti közösség a műveletek alatt elszenvedett veszteségekért kártérítésre kötelezte az új kormányt. 

7. A hivatalos nyelv a francia és az oktatás is francia nyelven kell, hogy folyjon

A francia külügyminiszter felügyelete alatt álló "Frankofónia" nevű szervezet számos kapcsolódó létesítményéve együtt azért jött létre, hogy terjessze a francia nyelvet és a kultúrát az afrikai ex-gyarmatoknál is. 

8. A gyarmati valuta, az FCFA kötelező használata

A valutaközösségi franknak köszönhetően Franciaország könnyedén megcsapolhatja az afrikai országok kasszáit. Már az Európai Unió is elítélte ezt a rendszert, de a franciák nem hajlandóak megszabadulni gyarmati rendszerüktől, mely 500 milliárd dollárral gazdagítja a kincstárukat. 

9. Az éves egyenleg megküldése Franciaországnak

Az afrikai országok a jelentés elküldése nélkül nem juthatnak hozzá a pénzükhöz. 

10. Katonai szövetségesek korlátozása

Az afrikai országok közül kevés rendelkezik regionális katonai szövetségessel, egyedül a volt gyarmatosítójukkal működnek együtt. Ex-gyarmatai számára Franciaország meg is tiltja, hogy mással lépjenek szövetségre. 

11. Kötelező Franciaországgal szövetkezni háború vagy válság idején

A második világháború során kb. egymillió afrikai katona harcolt a nácizmus és a fasizmus ellen, úgy, hogy sokszor nem kérték a beleegyezésüket sem. Franciaország tudja, hogy az afrikai katonai erők igen hasznosak lehetnek, hiszen a franciák 1940-ben mindössze 6 hétig tudták magukat tartani a németekkel szemben. 

Fotó: Europress/AFP

A mai napig tart

Van valami hátborzongató Afrika és Franciaország viszonyában. Először is, hogy Franciaország súlyosan függ az Afrika kizsákmányolásától, már a rabszolgaság kora óta. Továbbá ijesztő, hogy a francia elitben nincs annyi a kreativitás, hogy túllépjen a régi időkön és a hagyományokon. Végül pedig, Franciaország két, olyan a múltban ragadt, paranoiákkal küzdő intézménnyel rendelkezik, melyek apokalipszist sejtenek a változások mögött és ideológia szempontból nem jutottak tovább a 19. századi romanticizmusnál. Ennél fogva a Francia Pénzügyi és Költségvetési, valamint a Külügyminisztérium nem csak Afrikára, de magukra a franciákra is fenyegetést jelent. 

Afrikának is lépnie kell azonban, ha fel szeretné szabadítani magát. Érthetetlen például, hogy hogyan bírja 450 francia katonai irányítani Elefántcsontpart 20 millió fős népességét. 


Terrorizmus?! = Izrael

"Polgári demokrácia" köntösébe bújt, a nyugati országok hatalmi intézményeit megkaparintó, világhatalomra törő, nyakkendős bűnözők, önző, tiszteletlen, téveszmés paraziták, milliárdos terroristák fondorlatos fellépése: 
a kizsákmányolt, a rabszolgává és hajléktalanná tett, becsapott, megnyomorított, kifosztott lázadó emberek és országok ellen, a jogaik és mozgás lehetőségeik újbóli erőteljes korlátozására, egy jóval nagyobb haszon és nyereség reményében, illetve illegitim hatalmuk és rablott vagyonuk megóvása és megvédése érdekében..! 
Védekezés ellenük csak nagy vonalakban felsorolva, de mindenki szabad fantáziára és lehetőségeire bízva: 
1. Az önző, tiszteletlen paraziták, a milliárdos bűnözők nevükön nevezése, megismertetése a kizsákmányolt és becsapott tömegekkel! 
2. A paraziták-, milliárdos bűnözők kiiktatása, minden féle eszközzel és módon, de nagyon sürgősen! ( Ez most az egész emberiség létérdeke!) 
3. Az értéktőzsdék és minden féle érdekképviseletük és szövetségük bezárása, működésük lehetetleni tétele, ami a milliárdos bűnözők, az önző-, a tiszteletlen Paraziták játék kaszinója, végrehajtó és irányító eszközrendszere! 
4. Rendszerváltás kikényszerítése a kapitalista nyugati országokban, az Európai Unió országaiban, az Unió feloszlatása és átalakítása nemzetállamok egyenrangú együttműködésére! 
5. Új társadalmi és gazdasági modell bevezetése, amely az igazságosságra, az örök emberi és természeti értékekre, a természet-kompatibilitásra és a fenntarthatóságára épül! 
6. Más országok belügyeibe be nem avatkozás: sem politikai, sem katonai, sem vallási, sem pedig pénzügyi és gazdasági nyomásgyakorlással! 
7. Az oktatás és a tájékoztatás minőségi és hitelességi színvonalának erőteljes növelése! 
8. A tikosítások, a mentelmi jogok, a különböző kiváltságok, nagy vagyoni különbségek felszámolása és eltörlése! 
9. ... 
( A Földbolygó nem bír el: 7 milliárd kapzsi, önző, harácsoló, kizsákmányoló, tékozló, pusztító, természetellenes embert!) 
1. "A Kapitalizmus = A Parazitizmussal, a mások-, a természetnyakán való élősködéssel! = A nem fenntarthatósággal! = A garantált kipusztulással! - Az emberiség és benne a magyarság, melyik utat választja?!"-V.K.A. 
2. "Akkor tiszta és becsületes egy vállalkozás, ha az nem közpénzből-, a dolgozók saját vagyon feléléséből-, kizsákmányolásából-, a természet kizsákmányolásából és tönkretételéből táplálkozik és működik! -V.K.A." 
3. "A gazdag, mindig a természet és a többi ember kárára és rovására gazdag!"- V.K.A. 
4. "A Földbolygó és a "Gyümölcsei",minden rajta élő tulajdonát képezi!"- V.K.A. 
5. "A titkok és a titkolódzások, a titkosítások, a fejlődés örökös gátjai és akadályai!"- V.K.A. 
6. "Amikor Istennek képzeli magát az ős természettől elszakadt ember, és úgy kezd is viselkedni, abból óriási baj származik!"- V.K.A. 
7. "A kapitalizmus jellemzője: a Semmiért is lehet milliárdokat kapni, és a Valamiért is lehet semmit adni!" - V.K.A. 
V.K.A. 
2015.01.19. 

22. Meghirdettük a háborút: a telhetetlen, a kapzsi, a jellemtelen, az erkölcstelen, a bűnöző milliárdosok-, a paraziták, a kapitalizmus és a "polgári demokrácia" ellen! 
( Ezt a szenátor már elmondhatta volna 25 évvel ezelőtt! Egy kicsit késett vele! De jobb később, mint soha!) 
V.K.A. 

https://www.youtube.com/watch?v=Qa1wGlGbTVI&feature=share
"Szidjál csak! Muszlimok vagyunk, Csecsenföldről, Andalúziából, Törökországból, nem arabok. A prófétát - béke legyen vele - szolgáljuk. Terroristák vagyunk, megbasszuk az anyátokat! Mi szeretjük a keresztényeket. Jézusról szebbeket mondunk, mint ti! Jobban szeretjük Jézus Krisztust, mint ti. A Koránban ő is Próféta. Harmincezer próféta van! (itt a szöveg érthetetlenné válik). Ezért szeretem az Iszlám Államo! Ők jó dolgokat csinálnak. Harcolnak a kibaszott képmutatók ellen. Szaúd-Arábia ellen. A (érthetetlen szöveg) rendszerük ellen. Amerika a nagy hazug. Nem arab vagyok, hanem észak-afrikai. Szeretlek benneteket, keresztényeket, de próbáljatok meg jók lenni. Kibaszott rendszer! Éljenek a mudzsahidek! És éljen Mohamed. Eljön a világvége!" 

https://www.youtube.com/watch?v=NRBmDnVJARU

1, Simon Peresz nyilatkozata ! 
http://www.youtube.com/watch?v=UPHCiGL6r-M
Itt az egész-, Magyarországon tevékenykedő bűnöző társaság együtt látható
12. Olvassátok és nézzétek meg az általam összeállított leleplező-, bizonyító erejű anyagot! Illetve, a válaszlépéseket pontokba szedve!/ 
Mentsétek el, és osszátok meg! 
A linkre kattintva elérhető!

Mindezekre tekintettel a magyar nemzetnek (az orosz nemzetnek is!) a következő sürgős-, alapvető válaszlépéseket kell tenni a nemzet védelme -, az önvédelme érdekében: 
1. A diplomáciai kapcsolatok azonnali megszakítása Izraellel! 
2. A magyar Parlamentben helyet foglaló izraeli-magyar, illetve a kettős állampolgárságú képviselők képviselői jogát azonnal megvonni, és csak kizárólag magyar állampolgárságú képviselőkre cserélni! 
3. A magyar: polgári-, katonai titkosszolgálatok-, katonaság-, az egész állami-, igazságszolgálati stb, stratégiai szférák teljes átvilágítása, és a szükséges személycseréket azonnal végrehajtani! 
4. A magyarországi zsidó szervezetek állami finanszírozásának azonnali leállítása! 
5. Az izraeli és magyar kettős állampolgárok teljes átvilágítása, amennyiben hatalmi pozícióban vannak, más pozícióba való helyezésük! 
6. A magyarországi zsidó befektetések, alapok, vállalatok és vállalkozások - különösen a média és a közszolgáltatások - működésének átvilágítása, és a további erőteljes felügyelete, illetve magyar befektetésekkel és vállalkozásokkal való kiváltása! 
7. A magyarországi izraeli-, zsidó eredetű banki pénzmozgások nyomon követése, ellenőrzése, és mindezek minimalizálása, kiváltása! 
8. A magyarországi zsidó hitközösségek működésének és tevékenységének szigorú állami-, nemzeti felügyelete! 
9. A már az országba letelepült izraeli állampolgárok szigorú felügyelete, és folyamatos ellenőrzése! 
10. A Tett és Védelem Alapítvány és minden izraeli gyökerű biztonsági-, rendvédelmi szervezet azonnali betiltása! / 
Védekezés és a támadás a Háttérhatalommal szemben: Facebook

Kapcsolódó: 
Az Iszlám Államot éltette egy arab férfi a 9-es buszon
Megdöbbentő tények Izraelről!


Egyiptomi vallástudósok szerint a legnagyobb terroristák a párizsi felvonulás első sorában masíroztak
2015.01.19. 20:00 MTI - STOP

Egyiptomi vallástudósok szerint a "legnagyobb terroristák közül néhányan az első sorban masíroztak" a párizsi terrorellenes felvonuláson, a Nyugat pedig kettős mércét alkalmaz az iszlámmal szemben - derül ki az al-Maszri al-Jóm című egyiptomi napilap hétfői számából.


A szunnita világ szellemi központjának számító kairói al-Azhar egyetem és mecset vallástudósainak legfelsőbb tanácsa vasárnap adott ki közleményt, amelyben az említett "terroristák" közül csak Benjámin Netanjahu izraeli kormányfőt említik név szerint. Emellett utalnak egy ugyancsak ott vonuló, a muzulmánok ellen harcoló "keresztesek egyenruháját viselő" katonára is, anélkül, hogy kifejtenék, kiről van szó. A hittudósok szerint ez csak "olajt önt a tűzre, amely egyébként is lobog a muzulmánok érzelmeit ért számtalan támadás és provokáció miatt". 

A közlemény szerint a szólásszabadság jegyében utcára vonulók által képviselt nyugati országok kettős mércét alkalmaznak. "Egyes nyugati lapok továbbra is kitartanak az iszlám vallás és Mohamed próféta személye elleni sértések megjelentetése mellett, mint például az (2005-ben) Dániában történt, illetve ahogy azt egy csekély példányszámú párizsi magazin (Charlie Hebdo) esetében is láttuk" - áll a szövegben. 

A vallástudósok arra is emlékeztettek, hogy a Charlie Hebdo egyik volt munkatársának egy antiszemita jellegűnek megítélt rajza miatt kellett távoznia a laptól. Maurice Sinet egy 2008-as munkájában azt állította, hogy Nicolas Sarkozy fia azért tér át a zsidó vallásra, hogy feleségül tudja venni egy elektronikai termékeket forgalmazó üzletlánc zsidó származású örökösnőjét. 

A kairói hittudósok hangsúlyozták azt is, hogy határozottan elítélik a terror minden formáját, az áldozatok kilététől és származásától függetlenül. 

Kapcsolódó: 
Kósa Lajos szerint Gyurcsányék miatt van "B fokozatú" terrorriasztás


APOKALIPSZIS MOST

Bevezető: Kelet-Ukrajna, Dombassz 

Lassan a dombasszi orosz önvédelmi erők milíciája nehézfegyverzetek terén is "felnő" a kijevi rezsim erőstruktúráihoz. 


Több TOS-1 típusú hernyótalpas páncélozott közepes hatótávolságú (20-30km) rakétasorozatvetővel, URUGAN gumikerekes nagy hatótávolságú (40-50km) rakétasorozatvetővel, GRAD típusó URAL tehergépkocsikra szerelt kis hatótávolságú (10km) rakétasorozatvetővel, 50-60db kisebb nagyobb űrméretű vontatott löveggel, mintegy 30db "TULIPÁN", "JÁCINT", "AKÁCIA" és "BABARÓZSA" szlengnyelven becézgetett páncélozott önjárólöveggel, kb 150db T-55, T-62, T-64, T-72, T-80 harckocsival, 80db BMP-1, BMP-2, BMP-3 desszantharckocsival, kb 50db BTR gumikerekes lövészpáncélossal, és mintegy 100db egyéb páncélozott csapatszállító, és lövészpáncélossal rendelkeznek. 
De található náluk a "repertoárban" 2db JSZ-3, és 3db T-34 típusú muzeális harckocsi is. Különböző kaliberű telepíthető aknavetőkből számtalan akad nekik. Mindezekhez a lőszerjavadalmazás bőségesen megvan. A kezdeti sörétespuskás, és muzeális kézifegyvereik helyett, ma a "legutolsó" milicista is kalasnyikovval harcol. 
A technikák nagy részét úgy zsákmányolták az ukránoktól harcok közben, de szép számmal "szállítottak" nekik az ukrán erőstruktúrákból hozzájuk átállt harcosok is. 
Sőt, nem egy esetben szó szerint úgy "lopták" el a fegyvereket. 

Ami elmondható: Amíg az ukránok készlete egyre csak fogyogat, addig a milíciáé a veszteségeik ellenére is "úgy fogy", hogy az nő. 

Az ukrán vezetés, már az 1986 óta, a Szovjet éra időszakbeli, erősen elavult Csernobil "temetőjében" ott hagyott radioaktív fertőzött technikát újítgatja fel, és küldi a dombasszi "kohóba". 

Ezt már vehetjük ukrán részről a végső kétségbeesett próbálkozásnak. Amennyiben ezen technikák kezelőszemélyzete egy héten belül nem veszik oda a harcokban, akkor azon időn túl, a sugárszennyezéstől fog hányni, és a hasmenéstől legyengülni napokon belül. Porosenkónak mindez nem számít. 200ezer főt akar besoroztatni heteken belül, köztük 3000 főt Kárpátaljáról. 

Szóval lesz utánpótlás, ha kidől pár ezer katona a sugárfertőzéstől menet közben. 

Porosenko, ha a háború nem teljesedik ki a kontinensünk egész keleti felére, akkor elveszíti azt. Csupán meghosszabbítani tudja az öldöklést, és a szenvedést, de Ukrajna előbb utóbb le kell mondjon egész Dombasszról. -És még "szerencséje" lesz, ha csak arról. 

Érdekesség, hogy a csernobili "járgányokból párral már találkozott a milícia menet közben. Azóta óvatosak, csak G-M (Geiger-Müller) sugármérőműszerekkel közelítik meg a kilőtt, vagy kezelőik által elhagyott gyanúsnak tűnő ukrán páncélosokat. Amelyiknél "erősen csipog" a műszer, azt elássák. Mást egyenlőre nem tudnak velük tenni. 

Teszi mindezt azért, mert Amerika orosz nyomásra mégsem adja át Porosenkónak az Afganisztánból kivonni szándékozott harci technikáit. Ugyanis Putyin kijelentette, ha ezt az USA vezetése meglépi, akkor a milíciát a legmodernebb szárazföldi technikával fogja ellátni. 

Amit már az oroszok sem tagadnak, és titkolnak: Az ukrán-orosz határhoz közel nagy létszámú erőket, és nagy csapásmérő erejű támadó egységeket, technikákat vontak össze. Egyes hírek szerint (Echo Moscowi) 50ezer desszantosról, több repülőszázadról, és harcihelikopterezőkről, és mintegy 200db T-90 harckocsiról, és 3000db egyéb páncélosról, sok-sok rakétavetőkről szólnak a "dallamok". A hír szerint, ez az erő áll készenlétben, amennyiben Amerika mégis lenne olyan balga, hogy az afganisztáni "cuccokat" neki adja Walcmanéknak. 

Akkor viszont Putyin erre tett ígéretét másképpen kell értelmezni. 
Ez esetben az orosz önvédelmi milíciának a technika mellé "kezelőszemélyzetet" is biztosít. Egy komplett támadó hadsereg képében. Az orosz katonai tartalékok a hátországban mind élőerőben, mind technikában pedig végtelenek, kimeríthetetlenek... 

Tehát itt most egyedül Amerika gőgjén fog múlni, hogy lesz-e kontinentális háború Európában, vagy sem, mintahogyan sok orosz, és Nyugat-Európai politikus, és elemző is feltételezi azt. .Eszkalálódik-e az egész Kelet-Európa térségére, vagy "csak" megmarad Kelet-Ukrán polgárháborúnak. 

Mi lesz, ha tényleg átcsap ez kontinentális háborúba? 

Mind az orosznak, mind a NATO szakértőknek van erre forgatókönyvük, elemzésük, "A", és "B" tervük. 

Abban a NATO katonai szakértői is egyetértenek, hogy Oroszországot hagyományos fegyverekkel vívott háborúban lehetetlenség legyőzni. Pláne, hogy Kína ez esetben minden segítséget megadna Moszkvának. Élőerőben, és technikában is egyaránt. Nyugatnak legalább egy 20milliós főt számláló hadsereggel kellene szembenéznie. De az is előfordulhat, hogy ez a 20millió katona, "csak" az első hullám lenne. Ki a megmondhatója annak, hogy hányszor 20milliót tudna felállítani ez a két ország. 
-Így kesergett egy amerikai tábornok a Pentagonban. 
(Nagyon hamar le is váltották a komát) 

Szóval mi lesz, ha megindul az orosz, és nem áll meg Ukrajna nyugati határainál? 

Ami Kelet-Európát, az az a mi térségünket illetné: 

Ha megindul az orosz acélhenger, akkor Romániának szó szerint "reszeltek". Legalábbis ami a Havasalföldi (Dobruddzsa) részét illeti. 
Szó szerint szarrá lőnék, és bombáznák azokat a részeket, ahova az ökör oláh beengedte az amerikaiakat. Persze a román hadsereg sem úszná meg. Az újonnan Portugáliától dollármilliárdokért megvásárolt 12db F-16 típusú repülőikre "vadkacsavadászatot" rendezne az orosz légierő. Az amerikaiak által odatelepített AEGIS rakétarendzsereket az SZ-500okkal temetnék el. 
A mintegy 200db TR-80, és TR-85 típusú román harckocsikból kohászati alapanyag lenne, azokat az orosz T-90 tankok olvasztanák le. A román kikötővárosból Konstansából, csak romok maradnának, éppúgy, mint a többi nagyobb városukból is. 
Ahogyan Sojgu jósolta nekik: 1 óra, és 1 hét. 
Ez azt jelentette, ha az orosz nekieseik az oláhnak, 1 óra alatt a románoknak oda a légiereje, és a légvédelme. 1 hét alatt pedig széltében hosszában megszállnák Romániát. - Már ami megmaradna belőle persze. 

A Baltikum kb 2 nap alatt elesne. Lengyelország kb 1 hónapig bírná a nyomást. Amennyiben persze belekapcsolódna a háborúba. (Amire minden eshetőség megvan) Aztán az is elesne. 
Magyarországot, Szlovákiát, és Csehországot nem is említették az elemzők. Mármint katonai tényezőként. - Ami lehetne jó hír is. 
- De sajnos nem az. Ugyanis frontvonalként, hadszíntérként nagyon is emlegetik. Főképp Magyarországot emlegetik. Ugyanis rajtunk vezet a legrövidebb út "egyenesen odaátra". Mind az Orosz, mind a NATO számára. 

Ugyanúgy, mint a II. Világháborúban, a leghevesebb, legvéresebb, és legnagyobb pusztítással járó harcok itt Magyarországon, és Lengyelországban zajlanának le. 

Amit viszont most még csak halkan, sőt ki sem mondva mondanak, helyesebben amitől retteg a cionista nyugat: 

Törökország, NATO tagság ide vagyoda, nagyon nem akaródzik háborúba keveredni az orosszal. 
Ugyanez a helyzet Görögországgal, térségbeli másik erős NATO tagállammal is. 

Ami a világ többi, Amerika által "imperált, annektált" országot jelenti, ott bizony hatalmas felkelésekre, Amerika ellenes támadásokra kerülne sor. Sőt, ami még veszedelmesebbnek tűnik, hogy egyes arab országok (jogos) bosszútól vezérelve nekiesnének Izraelnek. 
Akkor pedig a zsidó hatalom óhatatlanul is atomcsapást mérne a környezetére, Iránt is beleértve. 

Aztán kész is egy totális világháború remélhetőleg ("csak"), egy térségbeli atombevetéssel. Viszont a zsidó állam így is úgyis eltűnne a föld színéről. Igaz, Irán, és sok arab állam jó része úgy nézne utána ki, hogy ahhoz képest a Hold felszíne inkább hasonlítana egy üdülőövezetre... 

Aztán másra is kitértek ezek a "szakértők", és elemzők: 

Mi lesz, ha az orosz nem áll meg Kelet-Európa határainál, és ismét Berlinig, ne adj Isten de most már az Atlanti Óceánig akarnának menni, sőt akár azon túlra is. 

A választ is megadták rá ezek az "urak": Atomháború. 

A legelső atomcsapást pedig nem Moszkvára, vagy más orosz területre mérnék, hanem: RÁNK!!! 

Igen, Magyarország kapná a legelső nukleáris rakétacsapásokat. 
Meg a lengyelek. 
Ugyanis itt akarnák megállítani az oroszokat. 
Aztán persze menne az "áldás" oda vissza..... 


APOKALIPSZIS

"Jelenések könyve 

1 Láttam azután, hogy a Bárány a hét pecsét közül az elsőt felnyitotta. Azután hallottam, hogy a négy élőlény közül egy megszólalt, mintha mennydörgés szólna: "Eredj!" 
2 És én láttam. Egyszer csak indult egy fehér ló. A rajta ülőnél íj volt. Koszorút adtak neki, s ő elindult győztesen, és hogy győzzön. 
3 Mikor a második pecsétet felnyitotta, hallottam, hogy a második élőlény ezt mondta: "Eredj." 
4 S elindult egy második, tűzvörös ló. A rajta ülőnek elrendelték, hogy vegye el a földről a békességet, hogy egymást öljék. Azután nagy kardot adtak neki. 
5 Mikor a harmadik pecsétet felnyitotta, a harmadik élőlénytől ezt a szót hallottam: "Eredj!" És én láttam. Elindult egy fekete ló. A rajta ülő mérleget tartott a kezében. 
6 Azután egy szózatfélét hallottam a négy élőlény közül, hogy ezt mondta: "A búza literje egy dénár. Három liter árpát egy dénárért. Az olajat és a bort ne bántsd." 
7 Mikor a negyedik pecsétet felnyitotta, hallottam a negyedik élőlény hangját: "Eredj!" 
8 És én láttam. Elindult egy fakó ló. A rajta ülőnek neve a Halál volt. A láthatatlan ország követte nyomon. Felhatalmazást adtak nekik a föld negyedrésze felett, hogy pallossal, éhínséggel, döghalállal és a föld fenevadjaival öljenek." 

A fakó lovon ülő neve: HALÁL. - A cionista Nyugat ül azon a lovon... 

Mit tehetünk mi magyarok? _ Imádkozhatunk, hogy Amerika előbb fulladjon bele a saját mocskába, jusson totális csődbe, minthogy mindez megtörténjen. - Mert ellenkező esetben a kihalt népek listáján az alső lap, első bekezdésébe kerülünk. 

SVPSZ

Megjegyzés a cikkhez: Hatalmas erők feszülnek egymásnak. Ami a mi országunkat illeti, egyet tehetünk. Mindenféle képpen el kell kerülnünk, hogy a balliberálisok jussanak ismét hatalomhoz. Oda kell őket tenni, ahova valók. A történelem pöcegödrébe. Orbánt, és rezsimjét a nemzeti radikális erőknek úgy kell leváltani, hogy a cionista nyugat helyi talpnyalóinak esélyük se lehessen rá, hogy Hazánkat koncként vessék a hiénák elé. 

Jöjj és lásd

"Aztán látám. mikor a hatodik pecsétet felnyitotta és ímé nagy földindulás lőn..." János apostol: Jelenések könyve 

Lávát okádó tűzhányók embert némítanak, 
tengerek sebzett vadként rohannak mint viharfelhők, 
mondd sötétség mit akarsz még? 
Hiszen széttéped a teremtés öles zátonyait, 
aggok, csecsemők halnak, 
lábujjhegyen, egymást követve 
a négy lovas lassan elérkezik. 

Íme a jóslat teljes, így a Hang: 
Elég volt belőled ember. 
meddig kapaszkodsz még a bűn fregattjába, 
görcsös kezed mikor engedi el? 
Nem, nem volt jó hogy megalkottalak, 
eddig te pusztítottál, most én pusztítalak. 
Könyörgésed nem hallik, 
hisz mit hallottál -te- kétezer év, falak 
kiégett, vásott léleksalak, 
meg kéne dicsőülnöd, ehelyett bajvívást provokálsz, 
halált kiáltva a lángoló feszület alatt. 

Bűnös lelkek kéntóba menetelnek, 
csak keveseknek adatik majd, kit felemelnek. 

http://tollal.hu/mu/jojj-es-lasd


Leiratkozás itt