Payday Loans

Keresés

A legújabb

Cui bono - magyarul: kinek állt érdekében a párizsi merénylet? PDF Nyomtatás E-mail
OLY KORBAN ÉLÜNK ABC
A hamis párizsi esemény célja, hogy eltávolítsák a szaúdi házat
1/13/2015 ujvilagtudat.blog

A nyilvánvalóan hamis párizsi terroresemény a múlt héten egyértelműen azt a célt szolgálja, hogy felkészítsék a közvéleményt Nyugaton a szaúd-arábiai monarchia eltávolítására. A művelet abból állt, hogy van egy francia magazin, amely egy karikatúrát tett közzé, amely Szaúd-Arábiában halálbüntetéshez vezetne, majd szimulálták ennek végrehajtását a magazin munkatársain. Ez arra szolgál, hogy a nyugati közvélemény ezzel tisztában legyen és dühössé váljon azon dolog miatt, amit a szaúdi kormány tesz.


Tény, hogy a szaúdi monarchia már évek óta finanszírozott és támogatott egy népbutító, radikális iszlám szektát, mely vahabizmus néven ismert. Évtizedeken keresztül dolgoztak szoros együttműködésben a Bush náci bűnöző családdal azon projektjükben, hogy a nyugati demokráciát lecseréljék egy totalitárius diktatúrára. Ez egy olyan ország, ahol ha házasságtörést követ el valaki, az illetőt derékig eltemetik a homokban, majd halálra kövezik, egészen a mai napig. Szintén ez az ország az, ahol önkényesen megölhet bárkit az uralkodó család, ha valaki megkérdőjelezi az állam irányítását. Amikor ott voltam, azt a tanácsot kaptam, hogyha közlekedési balesetet szenvedtem, tegyek úgy, mintha megsérültem volna, így a kórházba vinnének a rendőrség helyett. Ha mégis a rendőrségen kötök ki, talán soha nem kerülök ki onnan, mondták. Ez a családi maffia ország az olajból származó gazdagságát használja arra, hogy tudatlan fanatikusokból álló seregeket hozzon létre az egész világon.

Tehát, hogy elvágják az iszlám-fasiszták finanszírozását, a szaúdi rezsim lefejezése egy jó kiindulópont lehet. Vagy legalábbis úgy tűnik, hogy ilyesmi jár azon emberek fejében, akik megrendezték az eseményeket Párizsban.

A történetnek azonban van egy mélyebb aspektusa is.

A szaúdiak önmagukban egy rabszolga kormányt képviselnek, melyet a P2 szabadkőműves páholy elemei irányítanak, akik szeretnének egy harcot konstruálni a Kereszténység és az Iszlám között annak érdekében, hogy kényszerítsék, hogy váljanak egyetlen vallássá, vagy egy világvallássá, melyet titokban ők irányítanak. Ők hozták létre és finanszírozták a vahabitákat és egyéb hamis muzulmán szélsőséges csoportot annak érdekében, hogy megalkossanak egy mumus embert az agymosott nyugati hadseregek számára, akit megtámadhatnak. A végjáték egy egész világra kiterjedő fasiszta diktatúra, melyet beltenyészett családok egy kis klikkje tart irányítás alatt. Ebben a változatban a szaúdi uralkodók csak gyalogok, akik eljátsszák a rosszfiú szerepét.

Amikor az apám, Dwight Fulford kanadai nagykövet volt Szaúd-Arábiában az 1980-as évek végén, a szaúdi uralkodók megpróbálták rávenni, hogy olvassa el a Cion bölcseinek jegyzőkönyveit. A szaúdi herceg e sorok írójának is elmondta, hogy "nagyon hosszú ideje dolgozunk alattuk." A történet, melyet a szaúdiak közvetítenek, hogy egy titokzatos "cionista" csoport manipulálja a világ eseményeit annak érdekében, hogy átvegye az irányítást a bolygón.

Francois Hollande francia elnök a maga részéről a közszolgálati televízióban az eseményekért a "les illuminés"-t hibáztatta, amely francia kifejezés az Illuminátusra.

Videó: https://www.youtube.com/watch?v=6z9y-FtskzY

Az Illuminátusok, akikre utalt, legnagyobb valószínűséggel a gnosztikus Illuminátusok, egy csoport, amely azt állítja, hogy az ő érdemük az amerikai, a francia és az orosz forradalom. Ez a csoport azt akarja, hogy vessenek véget a vérvonalak uralkodásának Európában. Hollande kapcsolatban áll a Nagy Keleti Szabadkőműves páhollyal, amely őt a Rothschild család francia ága alá helyezte.

Az Illuminátusok korábban azt mondták a Fehér Sárkány Társaságnak, hogy véget akarnak vetni az Európai vérvonal uralkodásának a Közel-Keleten is.

Most vessünk egy pillantást arra, hogy mi folyik a Közel-Keleten. Amit látunk, hogy létezik egy szövetség Törökország, Szíria, Irán, a síita Irak és a Pentagon között látszólag Izrael, Szaúd-Arábia, Jordánia és Egyiptom ellen. Törökország, Szíria, Irán és a síita Irak együttesen képesek irányítani egy 1,5 milliós modern hadsereget. Egyiptom, Szaúd-Arábia, Izrael és Jordánia majdnem egy milliót tudnak összegyűjteni. Ha a Pentagon és Oroszország a török szövetséget támogatja, és látszólag ezt teszik, akkor lényegében Szaúd-Arábiának, Egyiptomnak és Izraelnek nincs valódi választása, mint hogy csatlakozzon a török/iráni szövetséghez, vagy katonailag szétzúzzák őket.

Most nézzük meg a helyzetet az USA szemszögéből. Itt van egy Obama rezsim, amely makacsul kapaszkodik a hatalomba Washingtonban, mely még mindig nem hajlandó elmondani az igazságot 911-el kapcsolatban, és az azt követő fasiszta puccsról. Vegyük figyelembe, hogy egyetlen jelentős személy sem jelent meg az Obama rezsimből a múlt heti nagy PR rendezvényen, mely a hamis terrortámadást követte.

Ez ugyanaz az Obama rezsim, amely azzal fenyeget, hogy megvétózza a Keystone csővezeték tervét, hogy olajat hozzanak Kanadából az Egyesült Államokba. Úgy látszik, Obama azt hiszi, hogy jobb, ha az USA az olajat a fanatikusokat szponzoráló cionista rabszolga szaúd-arábiai rezsimtől importálja, mint a békés, demokratikus Kanadából.

A Pentagon, nagyon okosan, már nem engedelmeskedik az Obama-rezsim semmilyen utasításának.

Az érkező védelmi miniszter Ashton Carter, amikor a jövő hónapban hivatalba lép, már tudja, hogy a világ többi része le fogja állítani a Pentagon és az amerikai rezsim finanszírozását, amennyiben nem történnek intézkedések a neokonzervatív háborús bűnösök ellen, kezdve a Bush családdal, akiket Obama továbbra is védelmez.

Most térjünk vissza Európába. Franiaországot közvetlenül azután támadták meg, hogy Hollande elnök szorgalmazta az Oroszország elleni szankciók megszüntetését. Németország is egy közös biztonsági megállapodásról beszél Oroszországgal, mely kiválthat egy "terror" incidenst ott is, amire valószínűleg fogadni lehetne.

Mindez akkor, amikor az Egyesült Államok bejelenti, hogy bezárja 15 katonai bázisát Európában, és katonai erőit Angliába összpontosítja. Anglia is távolodik az EU-tól azzal a céllal, hogy egyfajta Atlanti Svájccá váljon.

Eközben Görögország, melyet titokban a brit királyi család ural (Erszébet királynő férje Fülöp Görögország és Dánia hercegeként született)(1), várhatóan január 25-én kormányt választ, mely el fogja hagyni a németek által irányított Eurót.

Tehát próbáljuk szemléltetni a nagyobb képet, hogy mi folyik itt. Van egy új felemelkedő szuperállam a Közel-Keleten. Van Németország és Oroszország az Egyesült Államok helyébe lépve, mint Európa biztonságának fő támogatói. Van egy önmagát Európától elhatároló, és az angolszász világgal hidakat újraépítő Anglia.

Ázsiában eközben Kína jó munkát végzett, hogy elrejtse, milyen erőssé is vált igazán. Egy elképesztő statisztika mindent elmond: Kína az elmúlt 3 évben eddig több cementet gyártott, mint az Egyesült Államok az egész 20. században.
businessinsider.com

Kína meg akarja nyugtatni a szomszédait és a világ többi részét, hogy nem jelent fenyegetést. Ebből kifolyólag nem csak megtűri, hanem valójában finanszírozza a Pentagon erőfeszítéseit, hogy védje meg a Kínával határos országokat. Ennek részeként (amit egy korábbi hírlevélben már említettünk) Kína beleegyezett Észa- és Dél-Korea Japánnal történő egyesülésébe a Pentagon védelme alatt.

Tehát a Pentagon erőinek 60 százalékát Ázsiába költözteti, míg az oroszok és a németek átveszik a kotinentális Európa védelmének szerepét. A muszlim világ a maga részéről akkor lesz erős és független ismét, ha kivonjuk ebből a radikális fanatikusokat.

Egy másik kis hír, mely többnyire elkerülte a figyelmet a múlt héten, hogy Kína egy olyan megállapodást írt alá a Karib-térség nemzeteivel, Közép- és Dél-Amerikával (az USA hátsó udvara), hogy a kétoldalú kereskedelmet évi 500 milliárd dollárra növelik.

Washington D.C.-ben ugyanakkor van egy olyan rezsim, mely ostoba, antiszociális tetteket hajt végre azzal, hogy faji zavargásokra uszít, és észak-koreai hacker eseményeket szimulál stb. Pszichológiai érettsége egy két éveséhez hasonlít, akinek dühkitörése van, ha elveszik tőle az édességet.

(1) - http://hu.wikipedia.org/wiki/Fülöp_edinburgh-i_herceg